✍امام علی عليه السلام:
بدى، در سرشت هر كسى نهفته است. اگر صاحبش بر آن چيره شود، پنهان مىگردد و اگر بر آن چيره نشود، آشكار مىگردد.
📚 غررالحكم حدیث ۲۱۹۰
💠: @momenane313🌷
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وعدههای اقتصادی اجرا شده رئیسجمهور
در این حجم از تخریب دولت کارکردهای خوب دولت رو هم ببینیم.....
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | وحشت غربی ها از ورود «ابرقدرت پهپادی جهان» در جنگ روسیه و #اوکراین
🍃🌹🍃
❌ مجری شبکه آلمانی WELT از توان متخصصان ایرانی: فکر نمیکردیم صنعت پهپادی ایران در این حد پیشرفته است که بتوانند به روسیه پهپاد صادر کنند...
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر ولایت۱۴۵
بیانات رهبری به مناسبت هفته عفاف و حجاب
با یک محکوم دوران فتنه در حالی کلید خورده است که پرسشهای بسیاری را در اذهان عمومی ایجاد کرده است. به راستی کدام عامل یا عوامل سبب پدیدآمدن موج دیدار و رسانهای شدن آنها با یک محکوم دوران فتنه بوده است؟ اگرچه محتوای این دیدارها تاکنون رسانهای نشده و صرفا به انتشار تصاویری از آن، بسنده شده است، اما به راستی فتنهگران در پس این دیدارها چه رویایی را در سر میپرورانند؟
کسانی چون تاجزاده و محمدعلی ابطحی در این زمینه بازداشت و اعترافاتی در این زمینه داشتند که باعث شد ابعاد بیشتری از این سناریو فاش شود. ابطحی در اعترافاتش از تقلب به عنوان اینکه رمز آشوب شده بود نام برد و تاج زاده نیز در فیلمی بحث تقلب در انتخابات را سناریوی شکست خورده اصلاحطلبان دانست.
آنچه فتنهگران بهانه ساخته بودند تا به وسیله آن نظام اسلامی را تخریب کنند، بحث «تقلب در انتخابات» بود؛ ادعایی که هیچگاه برایش سند و مدرکی ارائه نکردند و با همین ادعای دروغین، خون افراد بیگناهی را بر زمین ریختند و نظام را به چالش اساسی کشاندند.
انتشار فیلمی در سایت یوتیوب که در آن مصطفی تاجزاده، خطاب به رمضانزاده و صفاییفراهانی میگوید، در انتخابات گذشته هیچ تقلبی صورت نگرفته است و ما شکستخوردگان انتخابات هستیم تائیدی براین مدعا بود که در همین راستا تاجزاده به جرم اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به شش سال حبس محکوم شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خ 8/6/79 را مطرح نمود اما با توجه به سوابق نامطلوب و اقدامات ساختارشکنانه دفتر تحکیم وحدت طی سالهای 79-76 و تصویر مخدوش از این تشکل سیاسی و شبه دانشجویی در اذهان عمومی، انتشار این خبر در خرمآباد عکسالعملهای اعتراضی از سوی تودههای مردمی را منجر شد.
سرانجام شورای تأمین شهرستان و استان با برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسید که از شرکت برخی مدعوین سیاسی افراطی همانند سروش و کدیور جلوگیری کند. حتی مدیر کل اداره اطلاعات استان، با توجه به خطر ساز بودن این اقدام، خطاب به مسئولین استان هشدارهای لازم را داده بود.
نهایتا اردوی سیاسی دفتر تحکیم، در روز چهارشنبه دوم شهریور 1379 با پیام رئیس دولت هفتم آغاز به کار کرد و سخنرانان افتتاحیه در همان آغاز، سخنان تنشزایی را بر زبان راندند که انتشار آن سخنان به بیرون موجی از واکنشهای مردمی را در پی داشت. با ورود چهرههای حساسیت برانگیز مورد اشاره به شهر خرمآباد، تجمع اعتراضی از سوی مردم در فرودگاه و سطح شهر صورت پذیرفت و در عمل از سخنرانی برخی سخنرانان مدعو ممانعت بهعمل آمد اما در صبح روز سوم اجلاسیه عباس عبدی، طی سخنانی تحریکآمیز اختیارات رهبری را غیرقانونی و غیرشرعی خواند!
پنجم شهریور 79 حزب مشارکت خرمآباد، با صدور بیانیهای از هواداران خود درخواست تجمع و راهپیمایی به طرفداری دولت، اما در اصل برای متشنج ساختن اوضاع شهر نمود اما این راهپیمایی با سر دادن شعارهای ضد ارزشی علیه نظام تبدیل به یک درگیری گسترده در سطح شهر شد و در چند روز پس از آن نیز آشوب و بلوا ادامه داشت. در پی آن، تعدادی از اراذل و اوباش در حمایت از دفتر تحکیم وحدت، در یکی از خیابانهای این شهر، دست به اغتشاش، تخریب اموال عمومی و تعرض به جان و مال مردم و درگیری مسلحانه با پلیس ضد شورش میزنند. در این درگیریها یک تن از پرسنل نیروی انتظامی به شهادت میرسد و 80 نفر مجروح میشوند. شماری از مؤسسات دولتی و بانکها به آتش کشیده میشوند و خسارات سنگین مالی به اموال دولتی و مردم وارد میشود و بعد از این ماجرا مردم خرمآباد در تجمعی اعتراضآمیز در برابر بیت امام جمعه شهر متحصن میشوند و خواستار برخورد با عوامل ناامنی در این شهر و رسیدگی به بیکفایتی مسئولین استانداری میشوند.
در این اتفاق تلخ نیز نقش پر رنگ تعدادی از عناصر موثر حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب مشهود بود. مصطفی تاجزاده، معاون سیاسی وقت وزیر کشور و عضو مشترک حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب، در اظهار نظری تحریکآمیز در فرودگاه خرمآباد هنگام سوار شدن به هواپیما با اشاره به معترضین، خطاب به معاون سیاسی استانداری لرستان، معترضین خرمآبادی را «فاشیست» توصیف میکند: «این فاشیستها را شناسایی و دستگیر و اسامی آنها را به روزنامه اعلام کنید»
4⃣ گام چهارم فتنه 88 و همراهی تاج زاده:
تقریبا تمامی کارشناسان سیاسی، بحث تقلب در انتخابات سال 88 را یک سناریوی از قبل طراحی شده میدانند؛ به این جهت که نیروهای مختلف اصلاحطلب در این زمینه با هماهنگی کامل به عرصه سیاسی کشور وارد شدند و با اردوکشی خیابانی سناریوی فشار از پایین و چانهزنی از بالا را کلید زدند.
5⃣ گام پنجم تحریک افکار عمومی به اغتشاش:
روز اول آبان 1390 تاجزاده پیشنهاد کرد که ایرانیان برای اعتراض خود به حبس خانگی سران فتنه 88 اولین دوشنبه هر ماه دست به اعتراضات مدنی بزنند، اما چند روز بعد محسن سازگارا ضد انقلاب فراری ساکن آمریکا در پیام خود که از طریق یکی از نزدیکان همسر تاجزاده به وی منتقل شده بود خطاب به تاجزاده گفته بود: طرح شما بر اساس طرحی بود که من آن را سهشنبههای اعتراض نامیده بودم.این طرح را من در بحبوحه اعتراضات سال 88 طراحی کرده بودم که نتیجهای هم نداشت.
👇👇👇👇
6⃣ گام ششم تاجزاده و دوگانگی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92:
مصطفی تاجزاده در آستانه انتخابات ریاستجمهوری در سال 1392در نامهای که از زندان اوین منتشر کرده بود، مدعی شد: محافظهکاران حاکم در حال تبدیل شعار "میزان رای ملت است" به شعار "میزان رای حاکمیت است" هستند و شورای نگهبان راه برای پیروزی نامزد موردنظر حاکمیت هموار کرده است و اذعان داشت که راهی جز عدم شرکت در انتخابات نداریم، اما پس از کنارهگیری عارف از صحنه انتخابات و پررنگتر شدن حضور حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات وی در زندان در انتخابات شرکت کرد. حتی همسر وی نیز با حضور در حسینیه ارشاد در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت کرد.
یک سناریوی قابل تامل/ پشت پرده دیدار با تاجزاده چیست؟
پس از سپری کردن دوران محکومیت، تاجزاده در روز 15 خرداد از زندان آزاد شد. عدهای به دیدار وی رفتند که از چهرههای مشهوری که عکسهای آنها در فضای مجازی دست به دست میچرخد میتوان محمدرضا عارف و صفدر حسینی اشاره کرد.
دیدار
✳️ تاجزاده کیست؟
#مصطفی_تاجزاده
تاریخچه مختصری از اقدامات براندازانه و خیانتکارانه مصطفی تاجزاده؛
مصطفی تاجزاده عضو مرکزیت احزاب منحله مشارکت و مجاهدین ( انقلاب) که به جرم اقدام علیه امنیت ملی از 23 خرداد سال 88 در زندان بود، روز 15 خرداد ماه پس از اتمام دوران محکومیتش از زندان آزاد شد.
تاجزاده در دولت هفتم معاون وزیر کشور (عبدالله نوری) و سرپرست این وزارتخانه پس از استیضاح وی بود. اگرچه برخی نیز براین اعتقاد بودند عامل اصلی استیضاح عبدالله نوری نیز وی بوده است.
🔴گام به گام با انحراف از اصول نظام
1⃣ اولین گام تقابل تاجزاده با نظام
انتخابات مجلس ششم در تاریخ 11/29/ 78 انجام شد که با پیروزی قاطع جریان چپ همراه شد. نتایج اغلب حوزههای انتخابیه توسط شورای نگهبان تایید شد، اما در حوزه انتخابیه تهران گزارشهایی مبنی بر تخلفات وسیع در جریان انتخابات باعث عدم تایید نتایج این حوزه از سوی شورای نگهبان گردید. شورای نگهبان 720 هزار رای را باطل اعلام کرد و در پایین لیست اسامی حائزین اکثریت تغییرات کلی داده شد.
با بالا گرفتن قضیه تخلفات انتخاباتی، شورای نگهبان بازشماری آراء را شروع کرد ولی از انجا که این امر به طول انجامید و تا اردیبهشت سال 79 ادامه یافت و به نتیجه محسوسی نرسید، جریان چپ فشار بر روی شورای نگهبان را افزایش داد و آن را متهم به سنگاندازی در راه تشکیل مجلس ششم نمود.
در این مورد آیتالله جنتی طی نامهای به رهبر معظم انقلاب نوشت:
«با توجه به نتایج کنونی شورای نگهبان نمیتواند صحت انتخابات را تایید کند. در 867 صندوق بازشماری شده اشکال و تخلفاتی … دیده شده است»
مقام معظم رهبری هم در جواب دستورالعمل چهارده مادهای را برای تایید آرا حوزه انتخابیه تهران ارائه دادند. بر طبق این دستورالعمل آراء صندوقهای مخدوش باطل، بازشماری آرا متوقف و نتیجه انتخابات بر اساس آراء صندوقهای سالم اعلام میشد و میبایست متخلفان در جریان انتخابات شناسایی و مجازات شوند.
بلافاصله پس از حکم رهبری 534 صندوق یعنی 726266 رای از 2931113 کل آرا تهران باطل شده و تایید بقیه آرا اعلام شد. جالب آن که اکبر هاشمی رفسنجانی که رتبه متغیر بین 27 تا 33 داشت به رتبه بیستم ارتقا یافت و تنها نامزد تایید صلاحیت شده ملی مذهبی یعنی علیرضا رجایی که در رتبه 28 تا 29 قرار داشت به رتبه 34 به بعد تنزل یافت و غلامعلی حداد عادل از جریان راست به رتبه 28 ارتقا یافت.
پس از تایید نتایج انتخابات تهران سیدمصطفی تاجزاده رئیس ستاد انتخابات کشور و آزرمی فرماندار تهران به جرم تخلف در جریان انتخابات به دادگاه فراخوانده شدند. تاجزاده از خدمات دولتی منفصل و آزرمی هم به چند ماه زندان محکوم شد. هرچند پس از پایان دوران محکومیت، تاجزاده به عنوان مشاور رئیس دولت هفتم و هشتم انتخاب شد.
2⃣ دومین گام: نقش تاجزاده در بلوای 18 تیرماه 1378
حوادث 18 تیر 78 در حالی در فضای سیاسی کشور از سوی دفتر تحکیم اتفاق افتاد که بسیاری از تحلیلگران معتقدند علت اصلی آن پر و بال دادن وزرات علوم و معاونت دانشجویی و عملکرد برخی از مسئولان بلندپایه وزارت کشور اصلاحات و حمایت آنها از عناصر افراطی و غیرقانونی بهعنوان پیادهنظام حزب مشارکت بوده است.
در حادثه کوی، مصطفی تاجزاده بهعنوان معاون سیاسی وزیر کشور دوران اصلاحات یکی از عناصر فتنهگری بود که دائماً بین وزارت کشور و کوی در حال رفتوآمد بود و سخنرانیهای عجیبش موجب شد بعدها تعدادی از صاحبنظران و نمایندگان مجلس بگویند: «حوادث کوی دانشگاه از داخل وزارت کشور هدایت میشد.»
سیداحسان قاضیزاده هاشمی عضو شورای مرکزی و دبیر کل وقت "جامعه اسلامی دانشجویان" در گفتوگویی از مشاهدات خود از اقدامات تاجزاده اینچنین یاد میکند: «ما با اینها دانشجویانی که برای تسخیر وزارت کشور به سمت خیابان فاطمی رفته بودند، به سمت فاطمی رفتیم و من مشاهده کردم که این افراد درب بزرگ آهنی وزارت کشور را از جا کندند که آقای تاجزاده آمد در وسط حیاط وزارت کشور یک صندلی گذاشت و یک جمله کلیدی گفت که نمیدانم چرا بعداً بررسی نشد».
تاجزاده به این جماعت که حدوداً 500 الی 600 نفری میشدند گفت: «شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا در وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و در آنجا را بکنید.» و پای بلندگوی دستی مدام میگفت: «اینجا متعلق به خود شماست و شما اشتباهی آمدهاید.» که این سخنان تاجزاده جهت مسیر معترضان را از خیابان فاطمی به سمت خیابانی دیگر تغییر داد و معترضان را تحریک کرد.
👇👇👇👇👇
3⃣ گام سوم: غائله خرمآباد و تاجزاده
13 ماه پس از غائله 18 تیر، در یازدهم مرداد ماه 1379 مسئول برگزاری هفتمین اجلاس دفتر تحکیم وحدت طی نامهای از استاندار لرستان درخواست همکاری در خصوص اردوی دانشجویان با عنوان « آینده اصلاحات در ایران » از تاریخ 1/6/79 تا تاری
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اجرای "سلام فرمانده" در استرالیا
🔺دهه نودیهای سیدنی استرالیا هم به جمع سلامکنندگان بر مهدی موعود (عج) پیوستند و سرود #سلام_فرمانده را با هم زمزمه کردند
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وعدههای اقتصادی اجرا شده رئیسجمهور
در این حجم از تخریب دولت کارکردهای خوب دولت رو هم ببینیم.....
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف سنگین اپوزیسیون به شکست: همه اقدامات ما تاکنون مثل طوفانی در یک فنجان چای بوده است!
⭕️ مهرداد خوانساری، مشاور اسبق رضاپهلوی: همه ما در این 40 سال جمهوری اسلامی را دست کم گرفتیم!
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
1_124581719763325813.mp3
7.35M
🎧 کلیپ صوتی
👤 استاد دارستانی
🎵بسیار زیبا و شنیدنی
⚠️دین بدون ولایتِ امیرالمومنین رو میشه بی خطر کرد!! مثل کبریت خیس شده..!⛔️
👌 #پیشنهاد_دانلود
♻️ #تبلیغ_غدیر_واجب_است
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦