جنگ شناختی ترکیبی
💠 فوری | هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در ادامه موج ۹۰ هدف قرار گرفتند
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ
🔹️دشمن آمریکایی - صهیونی که در جبهه جنگ شکس خورده است، نه ناوهای جنگیاش جرئت دارند از هزار کیلومتری تنگه هرمز نزدیک تر بیایند و نه شهامت آنرا دارند که وعده های مکرر حمله زمینی را عملی کنند.
🔹️برای فرار از مخمصه شکست رذیلانه به ترور روی آورده و با حمله به خانه مسئولان و حتی افراد عادی خانواده ها را هدف قرار میدهند.
🔹️دیروز هشدار دادیم که در صورت تکرار ترورها شرکت های جاسوسی فناوری اطلاعات، و هوش مصنوعی آمریکایی که عامل اصلی ردیابی و هدایت عملیات ترور هستند هدف قرار خواهند گرفت؛ اما ظاهرا گوش های حکام متوهم کاخ سفید سنگین است و این هشدار را نشنیدهاند، ماهم به وعده صادق خود عمل کردیم و در مقابل ترورهای روز گذشته در ادامه موج ۹۰ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک " یامن هو شدیدالعقاب" و تقدیم به عوامل شهرداری و امدادی که جهادی در صحنه حاضرند علاوه بر عملیات تنبیهی علیه هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی که شبی کابوس وار برای تروریستهای آمریکایی نامیده شد، در اولین اقدام علیه شرکت های فناوری جاسوسی و تروریست مرکز رایانه ابر شرکت آمازون در بحرین مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد. و طبق بیانیه خود این شرکت، در حال خروج از منطقه هستند.
🔹️این پاسخ اولین اخطار عملی به دشمن است که هشدارها را نادیده گرفته و در صورت ادامه ترورها شرکت های بعدی که قبلا اعلام کرده ایم را خیلی شدیدتر مورد تنبیه قرار خواهیم داد و مسئولیت نابودی کامل این شرکت ها در منطقه با شخص رئیس جمهور آمریکاست.
🔹️به فضل الهی این موج ادامه دارد تا عیدی خوب برای صهیونیستهای تروریست و سفاک رقم بزند و نوازشی خوب به بازار سهام و نفت بدهد
و ماالنصر الا من عندالله العزيز الحكيم
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
بمباران فولاد مبارکه، پل کرج، انستیتو پاستور، داروسازیها و… موضوعاتی نیست که با شکایت به سازمان ملل و شورای حقوق بشر و نامه سرگشاده به یونیسف و یونسکوفت و زهرمار و دریافت کاپ اخلاق تمامش کنید.
دشمن به جنگ موجودیت ما آمده.
باید با قدرت شیشه های جانش را هدف گرفت: آرامکو، برج مراقبت فرودگاهها، برج خلیفه، آب شیرین کنها و…
✍سیدنظام الدین موسوی
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
🔺قدمت آفتابه ایرانی: ۲۶٠٠ سال
قدمت آمریکا: ۲۵۰ سال
🔹والا ما تو عصر حجر هم از الان شما بافرهنگ تر و تمیزتر بودیم!
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
جنگ شناختی ترکیبی
وعده صادق ۴ روی موج ۹۰ سپاه پاسداران: بسم الله قاصم الجبارین 🔹فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَد
✍ نیروی دریایی سپاه: حمله به زیرساختها را تلافی کردیم
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
جنگ شناختی ترکیبی
✍کنایه برایان کراسنشتاین، خبرنگار و فعال رسانهای آمریکایی: 🔹ترامپ: «جهان اکنون بیش از هر زمان دیگر
❌ اتریش هم حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای آمریکایی بست
🔹با وجود درخواستهای کمک دونالد ترامپ، کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای آمریکایی میبندند و این بار نوبت به اتریش رسیده است.دولت اتریش اعلام کرده که این کشور «تمام درخواستهای آمریکا برای عبور از حریم هوایی خود را رد کرده است.»
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اطلاعیه شماره ۵۲ ارتش:پایگاه هوایی الازرق اردن که نقش اصلی در هدایت جنگندههای پیشرفته و عملیات پهپادهای جاسوسی و تهاجمی دشمن داشته با هدف کاهش توان رزم هوایی دشمن، آماج حملات پهپادهای انهدامی ارتش قرار گرفته است.
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
جنگ شناختی ترکیبی
در پاسخ به پل b1 کرج، انهدام پل ملک فهد که بحرین را به عربستان متصل میکنه👌 به زودی... 🚨کانالجنگ
❌ اهداف مشروع ایران در پاسخ به حملات به پل کرج
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شبکه اسرائیلی اینترنشنال در شوک!
🔹ناامیدی کامل مجری شبکه اینترنشنال در برابر سخنان ترامپ درباره ایران!
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
هدایت شده از افسانه پهلوی
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رضا علیجانی با بولدوزر از روی مشاور پهلوی رد شد!؛ اعتراف بیسابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قویتر شد!
رضا علیجانی در مناظرهای چالشی با آریا کنگرلو، مشاور رضا #پهلوی:
🔹من واقعاً نمیفهمم چه نسبتی وجود دارد میان اینکه گفته میشد «ایران نباید هستهای باشد» و این ادعا که «ایران باید به عصر حجر بازگردد»؟
🔹شما با ویرانی ایران و تبدیل آن به یک زمین سوخته، به دنبال منافع شخصی خودتان هستید؛ من فراموش نمیکنم در جنگ ۱۲روزه بهخاطر عدم حضور مردم در خیابانها، آقای کنگرلو به آنها توهین جنسیتی کردند!
🔹باید بفهمید که از طریق بمباران، جمهوریاسلامی نهتنها ساقط نشده، بلکه قویتر از قبل ایستاده؛ واقعاً جای سؤال است که چرا جان انسانها و زیرساختهای کشور به ابزاری برای رسیدن شما به قدرت تبدیل شدهاند...
#افسانه_پهلوی | عضوشوید 👇
🆔🇮🇷@AfsanePahlavi
عامل آتشزدن مکان نظامی در اغتشاشات اعدام شد
🔹مرکز رسانه قوه قضائیه: در جریان اغتشاشات ۱۸ دی و بروز اقدامات تروریستی اغتشاشگران، امیرحسین حاتمی به همراه تعداد دیگری از آشوبگران به یکی از مکانهای نظامی دارای طبقهبندی تهران تعرض کرده و پس از تخریب، اقدام به آتش زدن آن کردند.
🔹در نهایت پس از برگزاری جلسات دادگاه حاتمی به اعدام و مصادره اموال محکوم شد که حکم اعدام وی بامداد امروز اجرا شد.
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR
🔻دیشب رضا پهلوی گفت از طریق جوامع حقوق بشری پیگیر هستم امیرحسین حاتمی اعدام نشود و نخواهم گذاشت که اعدام شود
امروز صبح اعدام شد :)
جنگ شناختی ترکیبی
@EMSWAR