#نکات_تربیتی
والدینی که از بدرفتاری فرزندشان ناراحتند، باید رفتار خودشان را اصلاح کنند. شاید آنچنان که باید نتوانستهاند الگوی "مبارزه با نفس"برای فرزند خود باشند. همین یک عامل کافی است تا تمام تدابیر تربیتی بیتاثیر شود و فرزند را به بیدینی و بیاخلاقی سوق دهد. مهمترین عامل تربیت، ارائۀ الگوی مبارزه با هوای نفس است.
[استاد پناهیان]
👨👩👧👦 #مادرانه_های یک مادر💞
https://eitaa.com/omahat
🦋🍃🌺
#سلامت_کودک
در مورد کودکانی که در طی روز به دستشویی نمیروند و یا لحظه آخر میروند و باعث میشود که شلوارشان کثیف شود، در ابتدا باید توسط پزشک متخصص چک شود که مشکلی فیزیولوژیکی وجود ندارد و سپس ارزیابی و اقدامات لازم توسط روانشناس صورت گیرد. با فرض بر اینکه کودک مشکل فیریولوژیکی ندارد چند دلیل برای این کارش وجود دارد:
1. لجبازی: کودکانی که توجه مثبت به اندازه کافی از والدین بدست نمیآورند از این طریق توجه منفی زیادی میگیرند؛ سعی کنید هر روز به طور مستمر وقت برای بازی و سرگرمی با کودکتان داشته باشید و تعامل مثبت بیشتری فراهم کنید.
2. اضطراب: شب ادراری و همچنین روز ادراری یکی از نشانههای اضطراب است؛ و نیاز به مداخله درمانی توسط روانشناس متخصص دارد.
3. تنبلی: گاهی اوقات کودکان وقتی سرگرم بازی یا کارتون دیدن میشوند برای دستشویی رفتن تنبلی میکنند؛ از طریق شیوههای صحیح تشویق و تنبیه میتوانید این مورد را رفع کنید.
👨👩👧👦 #مادرانه_های یک مادر💞
https://eitaa.com/omahat
🦋🍃🌺
اگر فرزندتان از کسانی که ماسک می زنند می ترسد، یا حاضر نیست ماسک بزند (کودکان زیر ۲ سال نباید ماسک بزنند)، بهتر است با فرزندتان روی پارچه یا کاغذ نقاشی کنید تا جذاب شود.
بعد بازی کنید، کاغذ یا پارچه را جلوی دهان خود بگیرید و با چشم هایتان احساس تان را به هم منتقل کنید، بخندید، اخم کنید، غر بزنید، اما بدون دیدن دهان یکدیگر.
با این کار فرزندتان را با تغییرات دنیای امروز هماهنگ می کنید.
👨👩👧👦 #مادرانه_های یک مادر💞
https://eitaa.com/omahat
🦋🍃🌺
#تربیت_کودک
❓چرا فرزندانمان نباید به موسیقی عادت کنند؟
#موسیقی اسباب این می شود که مغز انسان وقتی چند وقت به موسیقی گوش کرد تبدیل می شود به یک مغزِ غیر آن کسی که جدّی باشد...
انسان را از جدّیت بیرون می کند و متوجه جهات دیگر می کند...
تمام این وسایلی که در هر مملکتی رواج دارد همه برای این است که ملت خود را از مقدرات خودشان غافل کنند...
📚 حضرت امام خمینی صحیفه نور ج ۸، ص۱۹۷ _۲۰۱
👨👩👧👦 #مادرانه_های یک مادر💞
https://eitaa.com/omahat
🦋🍃🌺
#چاقی
کاهش وزن در کودکان چاق ۲ تا ۷ ساله توصیه نمی شود، زیرا کودک برای رشد و تکامل طبیعی نیاز به دریافت کافی مواد مغذی دارد و در صورت کم خوری ممکن است دچار کمبود مواد مغذی شود.
اگر کودک دچار اضافه وزن است، بایستی در همان وزن باقی بماند تا به اندازه کافی قدش رشد کند و بعد از اِتمام دوران بلوغ رژیم بگیرد.
⭕️ فعالیت بدنی کم، اصلی ترین عامل بروز چاقی در کودکان است. روزانه حداقل ۶۰ دقیقه تحرک بدنی برای کودک لازم می باشد.
👨👩👧👦 #مادرانه_های یک مادر💞
https://eitaa.com/omahat
🦋🍃🌺