فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اپیدمی جدید در دنیا
🎙بیل گیتس
ممکن است در آینده با یک اپیدمی ساخته دست بشر مواجه شویم!
با این که این جمله او تازگی ندارد ولی اعتراف بعدی او جالب است.
🔻بیل گیتس در مصاحبهی اخیر خود گفت که همهگیری ویروس کرونا به طور طبیعی ایجاد شده، اما در آینده بشریت با اپیدمیهای مصنوعی مواجه خواهد شد ...
کانال انقلاب 57
https://eitaa.com/engalaba57
❗️واکنش تند بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به رأی اعتماد مجلس به دولت پزشکیان: مجلس را تعطیل کنید!
📝 بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پیامی اعلام کرد:
🔹 مجلس شورای اسلامی را تعطیل کنید! رای اعتماد مجلس به گزینهای که از سوابق و مواضع ضدنظام خود اعلام برائت نکرده، درکنار رای به گزینههای «ناکارآمد» و «حداقلی»، نشان از «عدم استقلال» و «اشتباه راهبردی» دارد، با این اوصاف مجلس را تعطیل کنید یا کفالت آن را به پدرخواندهها بسپارید.
◀️ جناب آقای دکتر پزشکیان! اکنون که مقام معظم رهبری را سپر کابینه خود قرار دادهاید، بدانید وظایف رهبری طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی محدود به اصول مشخصشده است و مجری قانون اساسی «شخص رئیسجمهور» میباشد که هرگونه تبعات اقدامات و تصمیمات دولت چهاردهم بر عهده جنابعالی و کابینه شما میباشد.
_کانال انقلاب 57
https://eitaa.com/engalaba57
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
https://eitaa.com/engalaba57
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید؛ رمزگشایی جنجالی #سردار_رحیم_نوعی_اقدم از نقش نفوذ در ترور شهید فخری زاده
#بازنشر
#آرشیوی
🔸نفوذی گاهی اوقات کت شلواری با کراوات و یک زن مو بور نیست ...
🔸نفوذی ها در بدنه دولت باید شناسایی و ریشه کن شوند...
🔸نفوذی گاهی ما را نفوذی می کند و خودمان خبر نداریم
#انتشار_حداکثری
💢 کانال انقلاب 57
https://eitaa.com/engalaba57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور دکتر جلیلی در نجف اشرف در میان زائران اربعین حسینی
https://eitaa.com/engalaba57
ناو پهپاد بر در حال ساخت شهید باقری نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کانال انقلاب 57
https://eitaa.com/engalaba57
.
💢 چه میگوید؟
همان که در مطلب زیر عرض شد:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/3532
⬅️ یا می پذیرید که تمام وزرا با هماهنگی رهبری است، یا قطعاً منحرف هستید!
این حرکت زشت و وقیحانه را سابقا کجا دیدهایم؟!
🔻 تصویب ۱۸ دقیقهای برجام در مجلس؛
🔻 بستن دهان منتقدان برجام؛
🔻 ضد ولایت خواندن منتقدان ستاد کرونا؛
🔻 ضد ولایت خواندن مخالفان رأی لیستی به لیست آقای قالیباف در انتخابات مجلس دوازدهم؛
🔻 ضد ولایت خواندن منتقدان مبانی و تفکر آقای قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم؛
🔴 خوب که چه؟!
از الان تمام نقایص دولت چهاردهم، پیشپرداخت از حساب رهبری است!
واضح شد؟!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
کانال انقلاب 57
https://eitaa.com/engalaba57