eitaa logo
پای ولی می مانیم
85 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
5.3هزار ویدیو
12 فایل
به نام خدا باسلام واحترام،به فعالیت خود ادامه خواهیم داد با هدف ولایتمداری، جهاد تبیین و بصیرت افزایی https://eitaa.com/enghelab_basirat
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️حسن روحانی: وظیفه ماست که نظرات‌مان را به دولت منتقل کنیم رئیس‌جمهوری سابق ایران: 🔹حل مشکلات اقتصادی ایران مستلزم رفع تحریم‌ها و پایان دادن به تصدی‌گری دولت و خصولتی‌هاست. 🔹بدون سیاست خارجی فعال و حل مسائل با دنیا نمی‌توان انتظار بهبود شرایط اقتصادی را داشت. 🔹مردم باید به آینده اقتصاد کشور امیدوار شوند. 🔹دولت‌ تدبیر و امید با سه فاجعه شیوع کرونا، پدیده داعش و روی کار آمدن ترامپ در آمریکا روبرو بود. 🔹ترامپ نه فقط از برجام که از دیگر معاهدات و قراردادهای مهم بین‌المللی نیز خارج شد و جنگ اقتصادی را با ایران آغاز کرد. 🔹امروز وظیفه ملی و شرعی ماست که هر نظر و فکری داریم به دولت منتقل کنیم. 🔹باید به دولت کمک کرد که پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی مثل چند طرح بیمارستانی و طرح دریاچه ارومیه را تکمیل کند و به بهره‌برداری برساند.*تودیگه خیلی پررویی*
✳️رئیس‌جمهور چین به ایران سفر می‌کند 🔹 رویترز: «شی جین‌پینگ» که میزبان رئیس‌جمهور ایران در سفر رسمی وی به چین بود، دعوت همتای ایرانی برای سفر به ایران را پذیرفته است.
💎حفظ چادر نص ِ قرآن مجید قفل جنـت را بود.....👆 🦋کانال الله اکبر
🔴رئیس جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی و برای دیدار رسمی به چین سفر کرده بود، دقایقی پیش با استقبال رسمی معاون اول رئیس جمهور و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قمی معاون بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.
🔴بیانیه مشترک ایران و چین/حمایت از حاکمیت ملی، تمامیت سرزمینی و عزت ملی ♦️جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در پایان سفر آیت‌الله رئیسی به این کشور، در بیانیه مشترکی ضمن حمایت قاطع از مسائل مربوط به منافع اساسی و حراست از حاکمیت ملی، تمامیت سرزمینی و عزت ملی یکدیگر، بر اهمیت روابط نزدیک سران دو کشور به منظور تعمیق مشارکت جامع راهبردی تاکید کردند. ♦️در این بیانیه همچنین دو طرف بار دیگر با تکرار اینکه خروج یکجانبه آمریکا از برجام علت اصلی وضعیت کنونی است، تاکید کردند که لغو تحریم‌ها و اطمینان از منافع اقتصادی ایران بخش اساسی و پایه‌ای برجام است و همه تحریم‌های مربوطه باید به‌گونه‌ای قابل راستی‌آزمایی برداشته شوند تا از سرگیری اجرای کامل و مؤثر برجام تسهیل شود.
🔴توافق ایران و عراق بر سر صدور گذرنامه ویژه اربعین ♦️معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:با طرف عراقی بر سر تهیه گذرنامه‌ای ویژه اربعین حسینی(ع) توافق شد که از ویژگی‌های آن، ارزان بودن قیمت و سرعت چاپ و تحویل آن است. ♦️از دیگر موضوعات مورد توافق در این نشست، می‌توان به موضوع گذرنامه‌هایی که اعتبار آنها تمام شده است اشاره کرد که فقط برای سفر در زمان اربعین حسینی(ع) دارای اعتبار باشد که این موضوع کمک بسیار مهمی در تردد زائران خواهد کرد.
هدایت شده از نُــ🌞ــور
حاج قاسم نمونہ‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینۍ بود. حضرت‌آقا.. ⌞@noromiid
هدایت شده از نُــ🌞ــور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک توبیخ شیرین! •┈••✾••✾••┈• 🎙حجت الاسلام 💛 (ماجرای و بشر حافی) -@noromiid-
هدایت شده از سفیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ریچارد بلک، سرهنگ و سناتور سابق آمریکایی: ایده ما این بود که با سرقت گندم قحطی ایجاد کنیم و با سرقت نفت و سپس گاز سوریه، بتوانیم سیستم حمل و نقل سوریه را از کار بیندازیم و در زمستان، غیرنظامیان سوری را تا سر حد مرگ منجمد کنیم. 🌍 🌐 به سفیــــر بپیوندید👇 🆔 @safir_khabar
🔴آغاز عرضه سراسری گوشت گرم وارداتی 🔹 وزارت جهاد کشاورزی:عرضه گوشت گرم وارداتی بجز ۴ استان ( گیلان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و مرکزی) در دیگر استان‌های کشور آغاز شد. 🔹در تهران علاوه بر فروشگاه‌ افق کورش، گوشت گرم وارداتی در فروشگاه‌های شهروند و اتکا هم عرضه شده است. 🔹قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله با توجه به بعد مسافت، ۲۱۵ تا ۲۲۰ هزار تومان و قیمت گوشت گوسفندی ۲۴۷ هزار تومان است.
🌹طرح| امام کاظم علیه‌السلام و مبارزه با زره تقیه 🌹در اتاق خصوصی ‌موسی‌بن‌جعفر سه چیز بود: شمشیر و لباس خشن و ‌قرآن... ببینید چه چیز سمبلیک و چه نشانه‌ی زیبائی است!