chera-bayad-reghabat-entekhabati-ba-doshmani-bashad.mp3
1.69M
⚠️ چرا میخواهید رقابت انتخاباتی حتما تند و توأم با دشمنی باشد؟
🔸آیا تا کاندیدها با هم دشمن نباشند، انتخابات به ما نمیچسبه؟!
🔹این انتخابات از دعواهای تند جناحی نجات پیدا کرده است.
🎙 حجت الاسلام استاد #پناهیان
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
✔️@enghelabbii✔️
فرزندان انقلاب✌️
✨آموزش تجوید✨
هر حرفى داراى شكل ، اسم و تلفّظى خاص مى باشد.
در كـتـاب روخـوانى قرآن با شكلها و اسمهاى حروف آشنا شديد. در اين كتاب به يارى خداوند رحـمـان ، بـا نـحـوه تـلفـّظ حـروف عـربـى آشـنـا خـواهـيـد شـد. قبل از توضيح آنها به بررسى چند مطلب كه بى ارتباط با شكلها و اسمهاى حروف نيست مى پردازيم :
الف در زبان عرب بر دو قسم است :
1 ـ الف حركت ناپذير 2 ـ الف حركت پذير
1 ـ الف حركت ناپذير: بعد از حرف مفتوح قرار مى گيرد و باعث مى شود كه مدّ و كشش صداى فتحه آن حرف ، دو برابر شود از اين رو، به آن (الف مدّى ) مى گويند، مانند:
كَانَ ـ دَعَا ـ عَلاَ مَاتٍ
2 ـ الف حـركـت پـذيـر: هـمـان هـمـزه (ء) اسـت
برخى تعداد الفباى عربى را 28 حرف و بعضى ديگر 29 حرف مى دانند.
اخـتـلاف بـر سـر (الف مـدّى ) اسـت . عـدّه اى آن را يـك حـرف مستقل مى دانند و بعضى ديگر بر اين عقيده اند كه (الف مدّى ) تنها يك صداى كشيده مانند (واو و ياء مدّى ) مى باشد و حرف مستقلى به حساب نمى آيد.
#سالاد_بروکلی_و_هویج 🥗 😋
▫️کلم بروکلی 3 پیمانه
▫️هویج رنده شده 2 پیمانه
▫️ذرت پخته شده 1 پیمانه
▫️سیر رنده شده 1 الی 2 حبه
▫️جعفری خرد شده 2 ق غ
▫️ماست یونانی یا پرچرب 1 پیمانه
▫️سس مایونز 1 الی 2 ق غ
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🔸در ابتدا هویج ها را درشت رنده شده و کمی تفت دهید تا نرم شود . سپس بروکلی ها را در آب جوش ریخته و بعد از دو دقیقه با آب سرد آبکشی کنید . در یک کاسه بزرگ کلم بروکلی ، هویج ، ذرت ، سیر ، جعفری خرد شده ، مایونز ، ماست و نمک و فلفل را با هم کاملا مخلوط و نوش جان کنید
♦️ماست کم چرب و بدون چربی استفاده نکنید، مزه سالاد خوب نمی شود.
✔️@enghelabbii✔️
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔹عزیزان من! اگر دشمن در ما #وحدت را مشاهده کند، در ما احساسِ قدرت را ببیند -که ما احساس قدرت میکنیم- در ما #عزم_راسخ را ببیند، عقب مینشیند. دشمن اگر ببیند که ملّت ایران و جوانهای مؤمن ایرانی احساس حضور میکنند، احساس وظیفه میکنند و قدرتمندانه در وسط مِیدانند، عقبنشینی خواهد کرد؛ امّا اگر احساس کنند که ضعف هست، احساس کنند اختلاف هست، احساس کنند بین مسئولین کشور همجهتی و همسخنی وجود ندارد یا بین مردم و مسئولین کشور فاصله افتاده است، تشویق میشوند به اینکه شدّت عمل خودشان را زیاد کنند.
۱۳۹۷/۰۷/۱۲
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشت_شاخص برای #انتخاب_درست در انتخابات ریاست جمهوری از لسان رهبر انقلاب
#ببینیم و بشنویم👆👆👆🌹📺
بزرگواران و فرهیختگان سلام
من یک نظری دارم به نظر من یکی از منابع بسیار مهم و تاثیرگزار که میشه جهت امر به معروف و نهی از منکر شرکت در انتخابات و انتخاب آگاهانه جهت نشر بین عامه مردم استفاده کرد نقطه نظرات خود رهبر انقلاب است
این کلیپ رو حتما ببینید و لذت ببرید و اگه خوشتون اومد که می دونم خوشتون میاد برای چند نفر ارسال ک و تو چند تا گروه قرار بده
@enghelabbii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اننخابات مایه سربلندی و روسفیدی ملت ایران در دنیا
۹۶/۱/۳۰
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@enghelabbii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 #خوشمزه تایم 😋😋😋
➖➖➖➖➖➖➖➖
@enghelabbii
هدایت شده از مالک
📝طراحی مارپیچ سکوت جهت انفعال جریان انقلابی
🔶 « درطول این چهلسال _و اکنون مانند همیشه_ سیاستِ تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.» این عبارت، متن بیانیه گام دوم و دستور صریح جهاد امام جامعه است. اولین سوالی که جهت این جهاد نرم، باید از خود بپرسیم این است که محاصره تبلیغاتی_رسانه ای دشمن، جهت مأیوسسازی مردم و انفعال جوانان انقلابی چگونه اتفاق میافتد؟ و با چه روشها و ترفندهایی این عملیاتهای روانی و نرم را ایجاد میکنند؟ یکی از ترفندهای رسانهای دشمن جهت انحراف و تحریف اهداف و ماهیت انقلاب به حاشیه، سکوت و انفعال واداشتن جبهه انقلاب که در دانش رسانه به « مارپیچِ سکوت » معروف است، میباشد. در ادامه به توضیح نظریه مارپیچ سکوت، کیفیت نسبت مارپیچ سکوت و انفعال جریان انقلابی و راهکارهای خروج از انفعال و شکستن این طراحی میپردازیم.
🔷 نظریه مارپیچ سکوت بر این تکیه دارد که بر اساس قدرت رسانهای میتوان عقاید مخالف و اقلیت را مأیوس ساخت و به صورت نرم وادار کرد در گرداب سکوت به فراموشی سپرده شوند. مارپیچ سکوت اولین بار در سال 1974 میلادی از سوی الیزابت نئول نیومن آلمانی در کتاب افکار عمومی -پوست اجتماعی مطرح شد. هرچند این نظریه ارتباطاتی در ابتدا پیرامون تأثیر رسانهها بر افکار عمومی شکل گرفت اما میتوان آن را در تشریح شرایط حاکم بر جوامع سیاسی نیز به کار برد. پیشفرض روان شناسی اجتماعی نظریه نیومن این است که مردم به صورت طبیعی از « در انزوا قرار گرفتن » واهمه دارند؛ لذا به هنگام ابراز عقيده ميکوشند که خود را با نگرش و عقيدهي اکثريت و وفاق عمومي هماهنگ کنند و از آن تبعيت نمایند. مبتنی بر این نظریه، افراد به محیط پیرامونشان مینگرند تا دریابند که در هر مسالهای کدام نگرش یا باور حکمفرما و شایع است. لذا طبق این نظریه یا اكثريت مردم، ديدگاه ارائه شده را باور ميكنند و اين حالت، مطلوب ترين نتيجه مورد انتظار است یا اینکه شمار قابل توجهي از مخاطبان - و نه همه آنها- نظر ترويج شده را باور نميكنند ولي آن را نظر اكثريت مردم تلقي ميكنند. اين حالت اگرچه مطلوبترين حالت نيست ولي با حالت مطلوب فاصله چنداني ندارد، چرا كه در هر دو حالت، نظر و ديدگاه تبليغ شده به عنوان نظر اكثريت جامعه معرفي شده و فضا را به سمت و سوي دلخواه سوق داده است.
✍