🟪دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و سلامت
🟣شاخص امید به زندگی
براساس گزارش برنامه توسعه ملل متحد، از سال ١٣٣٩ تا ١٣٥٧ شاخص اميد به زندگي در بدو تولد از ٥/ ٤٩ سال در سال ابتدايي به ٥/ ٥١ سال به سال انتهايي رسيد؛ يعني اميد به زندگي در بين ايرانيان در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي جزو پايينترين رتبهها در جهان بوده است. در حالي كه بعد از پیروزی انقلاب هر چند ٨ سال درگير جنگ بوديم اما اميد به زندگي در ايران در سال ١٣٦٧ به ٥/ ٦١ سال رسيده است. يعني در ١٠ ساله اول بعد از پیروزی انقلاب ١٠ سال اميد به زندگي ايرانيان بيشتر شده است.
گزارش بانک جهانی نشان میدهد، امید به زندگی مردم ایران از ابتدای انقلاب تاکنون 22 سال افزایش یافته است. آمار بانک جهانی نشان میدهد در سال 1355 مردم ایران به طور متوسط تنها 55 سال عمر میکردند که در سال 1396 به 2/ 76سال افزایش یافته است.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرح پهلوی میگه در مونیخ از من پرسیدن اهل کجایی؟ گفتم: ایران
با اشاره گفتند: آدم خوارید!
(مگه نمیگفتن قبل انقلاب همه ما رو تحویل میگرفتن).
🔰 مقایسه دسترسی روستاییان به برق در حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی ایران
❇️ در حالی که به اعتراف اسدالله علم وزیر دربار پهلوی، روستاهای کشور قبل از انقلاب و در سال 1353 فقط 4 درصد برق داشتند، بعد از انقلاب روند برق رسانی به روستاها به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد.
📈 بر اساس آمار بانک جهانی در سال 2021، 100 درصد روستاییان و بالاتر از میانگین جهانی به برق دسترسی دارند.
ایران : 100 درصد
میانگین جهانی: 84.5 درصد
📚منابع :
یادداشتهای اسدالله علم ، جلد چهارم صفحه 43
🔴برق شوشتر شبها در ماه حداقل ۲۸ بار و حداکثر ۳۰ بار می رفت وهر بار که می آمد یک وسیله الکترونیکی مثل تلویزیون، یخچال، لامپ و... را از کار می انداخت.
نتیجتا بازار فروش باتری داغ شده
وباتری فروشان از مجریان امر متشکر بودند
📚روزنامه اطلاعات، شنبه ۷ اسفند ۱۳۵۵