📱روند مبارزه با حجاب اسلامی به روایت یک سیاح فرانسوی در دوره قاجار (بیش از صد سال قبل)/بخش دوم
اخيرا در يك روزنامه فكاهى كه توسط مسلمانان در روسيه منتشر میگردد گراور بزرگى را مشاهده كردم كه شكل رنگين مضحكى داشت، در اين گراور يک زن ايرانى ديده میشد كه با روى پوشيده در كالسكه مجللى نشسته بود و جمعى از فراشان و نوكران پياده و سواره در جلو او افتاده بودند و به عابرین امر میکردند كه صورت خود را برگردانند و بكالسكه نگاه نكنند و تمام مردان حتى پسران كوچك هم روى خود را برگردانده و پشت بكالسكه كرده بودند، بعضى از مردان هم چشمان خود را بسته بودند و از همه مضحکتر سگى هم در پائين اينصورت ديده ميشد كه سر خود را برگردانده بود تا چشمانش بكالسكه نيافتد. بديهى است كه تأثير اين نوع حملات بر ضد عقايد و عادات قديمى بيش از تأثير نطق و بيان خواهد بود و طولى نمیکشد كه به نتيجه مطلوب خواهد رسيد. (سفرنامه از خراسان تا بختیاری، صص ٢٩۵-٢٩۴، هانری، رنه دالمانی سیاح و عتیقهباز فرانسوی که اواخر قرن نوزده و اوائل قرن بیست به ایران سفر کرد)
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱شبههپراکنی مدیر مدرسه آمریکایی شمیران علیه حجاب به روایت سیدمحمد کمرهای؛ شهریور ١٢٩٨ ه.ش:
ميرزا محمود تجريشى و رفيق دمكرات آنجاى خودمان را ديده، صحبت خودش را با رئيس مدرسه امريكايى شميران كه مبلّغ به دين مسيحيت بود نمود که... تنقيد دربارۀ حجاب نمود كه مانع از سعادت اجتماعى بشر است. من گفتم آيا انسان داراى شهوات هست و آيا هرچه چشمش ديد دلش مىخواهد، پس بيشتر سعادت اجتماعى را ديدن مردها زنها را مىشود لااقل اگر متمدن هم عموما شدند انسان زنهاى خوب غير را ديد با زن خودش بدسلوكى مىكند. (روزنامه خاطرات سیدمحمد کمرهای، ج٢، ص١٠٨۶)
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱 کتاب «لاجورد» رمانی تاریخی در مورد زندگی مردی است که منافقین جسمش را هدف قرار دادند و لیبرالها نامش را. مردی که جریانات انحرافی با کینه علیهش تولید روایت میکنند اما ما انقلابیها، نوعا غیرت یا دانشِ دفاع از وی را نداریم.
کتاب «لاجورد»، فارغ از میزان اتقان روایات تاریخیش که حتما باید بررسی و موشکافانه نقد شود، روایتی همهفهم از چگونگی اغفال جوانان و نوجوانان توسط سازمان منافقین ارائه کرد.
فراموش نمیکنیم که موضوع این اثر؛ روایت بخشی از زندگانی پرالتهاب «شهید لاجوردی» است اما نویسنده کتاب برای معرفی لاجوردیِ شهید، ریلِ روایتش را بر زمینِ جنایات سازمان مجاهدین گذاشت و با هنرمندی، لاجوردی و قاتلانش را در یک قابِ پرتنش و پرهیاهو بهتصویر کشید و البته در برخی مقاطع حساس، همچون اغتشاشات ٣٠خرداد و انفجار حزب جمهوری و مسجد ابوذر جای پرداخت بیشتری وجود داشت.
خاتمه آنکه خداوند به قلم و بیان و ذهن نویسندهی محترم برکت دهاد و اینکه در مورد لاجوردیِ مظلوم کم گفتیم و لیبرالهای منافق از کمگفتن ما نهایت استفاده را کردهاند و روایات زهرآگینشان را علیه آن سید مظلوم روانه کرده و میکنند. ربّ زدنا علماً و عزماً.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
ای آنکه ره به مشرب مقصود بردهای
زین بحر قطرهای به من خاکسار بخش
[حافظ]
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
«غدیر در آینه شعر فارسی»/برگ نخست
گزیدهای از سرودههای پارسی در وصف حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام و عید غدیر
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️