📱در ماجرای مهسا امینی، مهراب صادقنیا یکی از کسانی بود که با سخنان التهابآفرین به تخطئه روحانیت انقلابی و نیروی انتظامی پرداخت.
مقام معظم رهبری در سخنان تاریخی خود خواصِ احساساتی را، که بدون تحقیق موضع گرفتند و در آتش اغتشاش دمیدند به تصحیح مواضع فراخواند.
مهراب صادقنیا را بهسختی میتوان جزء خواص دانست و امثال او تخصصا از خطاب رهبری خارجند اما بههرحال او نیز بهسان محمد محلاتی پس از سخنان رهبری بر مواضع التهابآفرین خود پافشاری کرده، در تاریخ ١۵مهر یادداشت مخدوش دیگری را در صفحه تلگرامی شخصیاش منتشر کرده است.
او، با تأسی از امثال تقیزاده که حرفی جز تحقیر «ایران و ایرانی» ندارند نوشت:
«دانشآموزان ایرانی در هیچکجا معنا و شیوه اعتراض را فرا نمیگیرند؛ چون کسانی که مسئول تربیّت آنها هستند گمان میبرند "اعتراض" یک رذیلت اخلاقی است و دانشآموز خوب، دانشآموزی است که اعتراض نکند!»
ناراحتی مهراب صادقنیا از دانشآموزان ایرانی، که اکثر قریب بهاتفاقشان با پروژه براندازی بیگانگان همراه نشدند مشهود است. او بهناحق، دانشآموزِ نجیب، اصیل و بصیر ایرانی را ناآگاه و جاهل تصویر میکند حال آنکه بهبرکت تعالیم عالی امام خمینی، دانشآموز ایرانی نماد اعتراض و مبارزه با نظام ظلم و سلطه جهانی است. اعتراضی که ناشی از معرفتی عمیق است که امثال صادقنیا از آن بیبهرهاند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
کتاب «راه خانهام را بلدم» خاطرات عذرا شوقی همسر شهید مدافع حرم فرید کاویانی است. قوم شریف «تات» از اقوامی است که در هشت سال دفاع مقدس نقش ویژه و البته کمتر بیانشدهای داشت و شهید کاویانی، از روستای «لُرد» نیز تات بود و ادامهدهنده سلف صالح و غیور خود.
دلتنگیِ عاشقانه و دوطرفه میان شهید و همسر مکرمهشان، ناشی از فراقهای مکرر و طولانی، جوهر اصلی این کتاب است که در نهایت به رفتنی غمانگیز و البته عزتمندانه ختم میشود.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱محمد محلاتی که بهواسطه تئوریپردازی برای خشونت و حمایت از خشونتطلبان و آشوبگران در ذهن مخاطب هوشمند در جایگاه متهم قرار دارد، در آخرین یادداشت خود بهاسم راهکارهای برونرفت از تنش داخلی انگشت اتهام را بهسمت نظام برد.
این هم نعل وارونه دیگری است از اتباع خردهجریان اعتدال اما...
راهکار اساسی برای پیشگیری از تنش؛ برخورد قضایی، عادلانه و قاطع با فتنهانگیزان است.
مسوولان محترم و تصمیمسازان هوشمند حتما میدانند در برخورد با عناصری نظیر محمد محلاتی تنها ملاک «عدل علوی» است و حرکت بر اساس معادله هزینه-فایده اشتباهی راهبردی است و بر فرض صحت معادله، مقابله عادلانه با این عناصر هزینهای ندارد. فراموش نکنیم جمهوری اسلامی سابقه برخورد علوی با شخصیتهایی نظیر: شریعتمداری و منتظری را دارد که امثال محلاتی از حیث اعتبار اجتماعی یکصدم آنها هم نیستند. همچنین نظام اسلامی در اوج هیاهوی رسانهایِ جریان اصلاحات؛ مفسده عناصری نظیر غلامحسین کرباسچی، عبدالله نوری، اکبر گنجی، محسن کدیور و... را از جامعه زدود و هیاهوی این روزها، کمتر از آن دوره نباشد بیشتر نیست.
نکته پایانی: اجرای عدالت اگر هزینهای داشته باشد به مراتب کمتر از بستن دست عدالت و رها کردن بغاة و مفتی البغاة است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱پس از آنکه اوضاع اغتشاش با دادن چند ده شهید و زخمی از جوانان مؤمن ایرانی تقریبا کنترل شد، رئیس دفتر تبلیغات بهیاد ماجرا افتاد و پس از تعریف و تمجید کلیشهای از انقلاب اسلامی، که برای برخی صرفا یک پوشش است، تصریح کرد:
«دستگاههای متولی انتخابات و متولی حضور سیاسی مردم انسداد سیاسی ایجاد نکنند. وقتی دستگاه مرتبط به امر انتخابات و مشارکت مردم با تنگ نظری بخشهایی و لایههای جناحهایی را حذف کنند... زمینه انسجام ملی را کاهش میدهد.»(١٩مهر١۴٠١)
چرا آقای واعظی اتهامات واهی بیگانگان را تکرار میکند؟ «نقض جمهوریت» و ایجاد «انسداد سیاسی» اتهامی است که از زبان رسانههای معاند و پس از شکست مفتضحانه خردهجریان اعتدال (که اخوی ایشان یکی از سران آن است) علیه نظام اسلامی زده شد و آقای واعظی نیز همان اتهام را با بیان دیگر تکرار کرد.
جناب آقای واعظی بهجای فرافکنی و اتهامزنی به نهادهای قانونی نظام توضیح دهد که در دوران مدیریت طولانیمدت خود بر یکی از متمولترین نهادهای تبلیغاتی حوزوی، چه کارنامهای داشته و در حوادث حساس چه نقشی را ایفا کرده است؛ آنچه که طلاب و مردم احساس میکنند؛ «تقریبا هیچ» است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱اغتشاشات اخیر بهغیر از معضلات امنیتی، زخمهایِ خشکشده را که بر پیکر فکر سیاسی جبهه انقلاب اسلامی بود؛ باز کرد.
اشتباه نشود، سخن در خصوص تبیین ابهامات حجاب نیست، سخن در خصوص «فکر سیاسی» بالمعنی الاخص است.
مصداقیتر صحبت کنیم. بهطور مثال ابعاد «جذب حداکثری» بهعنوان اصل مسلم امام و رهبری، برای برخی تصمیمگیران و تصمیمسازان روشن نیست.
نمونه واضح این «ابهام» هم اینکه صدا و سیمایِ ما برای روشن شدن ابعاد اغتشاشات، به همان کرباسچی تریبون میدهد که زمانی بهعنوان مفسد اقتصادی محکوم شد و امروز هم فساد سیاسی حزب و همقطاریهایش وضع امروز را رقم زده است. که چه بشود؟ لابد برای اینکه مردم جذب شوند و بگویند چقدر صدا و سیمایمان جنتلمن شده و ما چقدر اشتباه میکردیم که میرفتیم سراغ «من و تو» و «نشنال» و مگر ماهوارهبینها بهخاطر ندیدن رویِ ماهِ کرباسچی (!) صدا و سیما را وِل کردند که حالا با رؤیت هلال به آن برگردند؟
یا مثلا همین دیوارنگارِ ولیعصر که تابلوی تمامعیار «اشتباه زدن» در جذب حداکثری بود و لابد دیوارنگارندگانِ ولیعصر انتظار داشتند که فرسودگانِ آوینیکُشِ سینمای ایران از فردای رؤیت عکسشان بر دیوار، چادر و روبنده ببندند و با معدود هواداران هتاکشان جذبِ فرهنگ اصیل اسلامی شوند و توبهکنان بستنشین شاه عبدالعظیم حسنی شوند.
در آخرِ متن، به سرِ متن برمیگردیم: بخشی از بحران مدیریتی که در ایام اخیر از تصمیمگیران و تصمیمسازان و نخبگان دیدیم، به مبهم بودن مفاهیم و نداشتن دیدی ثابت و متقن برمیگردد. مصداقیتر صحبت کنیم: همه ما جذب حداکثری را از بنِ دندان قبول داریم و برایش شب و روز نمیشناسیم، اما جذب چیست؟ جذب چگونه؟ جذبِ چه کسی؟ برای پاسخ به این سؤال نیاز به یک «مطهری» داریم که جلد دوم «جاذبه و دافعه علی» را بنویسد که رفت و ننوشت و ماندند و ننوشتند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱در حاشیه سخنان آشوبگرانه عبدالحمید
هزینه ایجاد فتنه و اغتشاش در جمهوری اسلامی در سطح سرانِ فتنه بسیار پایین است.
وقتی با سران اصلی فتنه ٧٨ برخورد نشد و نهایت مجازات سران براندازیِ ٨٨، حصرِ نیمبند در قصر باشد طبیعتا سران فتنههای قومی-مذهبی-سیاسی و... در معادلات هزینه-فایده ایجاد فتنه را کمهزینه محاسبه خواهند کرد و بهراحتی برای مردم و نظام هزینه ایجاد میکنند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
امام خمینی:
این بعثیهای عراق همین فقرات نهجالبلاغه را که امثال اینها(مجاهدین خلق) استشهاد میکنند، آنها هم ... در پلاکاردشان مینویسند و منتشر میکنند. همین، همین فقرات نهج البلاغه را! این بعثیهایی که اصلاً کاری به این مسائل ندارند... به اینها ما نمیتوانیم...اعتماد کنیم(صحیفه امام ج٨، ص١۴۵-١۴۴)
اگر میخواهید نتیجه درس نهجالبلاغه التقاطیها را ببینید، نیاز نیست منتظر «آینده» بمانید بلکه برگردید و به پشتسرتان نگاه کنید.
نتیجه تفسیر التقاطی از نهجالبلاغه؛ تربیت آدمکشهایی نظیر مسعود رجوی و صدام است بهویژه اگر مفسر نهجالبلاغه مفتیالبغاة و توجیهگر اغتشاشات باشد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱صحبتهای آقای عبدالحسین خسروپناه در برنامه شیوه؛ ٢ آبان ١۴٠١ را ببینید. تخطئه «حکمرانی جمهوری اسلامی» و سوق دادن کشور به سمت «حکمرانی حزبی» دلالتهای نگرانکننده صحبتهای وی بود.
این دو گزاره را در مطالبات سیاسی خردهجریان اعتدال (که نماد اجراییش حسن روحانی و نماد معنویش آقای هاشمی رفسنجانی و عنصر ویترینی-تبلیغاتیش محمد قوچانی است) در ده سال اخیر پیگیری کنید.
تفصیلات بماند بهجای خود...
افزونه:
اینکه آقای خسروپناه (بهعنوان یک شخصیت حوزوی) از موضع دیوانسالارانه به فرهنگ نگاه کند و طرفِ مقابل؛ مردممدارانه فرهنگ را ببیند بهخودی خود اسفانگیز است. دور شدن بخشی از روحانیت از نهاد مردم و نگاه مردممدارانه امام و رهبری خسارتی جبرانناشدنی است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱در آینده نزدیک خواهید دید که داعشیهای داخلی و آشوبطلبان خیابانی به اهرم فشار مدعیانِ «اعتدال و عقلانیت» تبدیل خواهند شد برای باجگیری هرچه بیشتر.
اوباش خیابانی با کوکتل مولوتوف سرمایه امنیت را بهباد میدهند و اوباشِ سیاسی، بهاسم لزوم گفت و گوی ملی نهاد حکمرانی را پلهپله به عقبنشینی وادار خواهد کرد؛البته اگر جریان انقلابی غفلت کند و وارد بازی بیانتهای انفعال و وادادگی شود.
راه گفت و گو در جمهوری اسلامی همیشه باز بوده است و مدعیان روشنفکری که در دوره پهلوی پوتینِ استبداد را واکس میزدند بدهکارترین جریان تاریخی در این زمینه هستند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱 دقایقی پیش خبر حادثه تروریستی از شیراز مخابره شد.
حدود دو ماه قبل؛ مصاحبه محمد توسلی که بهصورت کاملا آشکار و با تکرار جمله مهدی بازرگان نظام را به آشوب مسلحانه تهدید کرده بود بازنشر شد و رسانه خاتمی نیز این تهدید آشکار را ترویج کرد.
مقابله با اراذل خیابانی و وادادن در برابر اراذلِ سیاسی نه منطقی است و نه امنیتآفرین، اگر باور نمیکنید به خونهای ریخته شده در شیراز نگاه کنید.
افزونه:
در آستانه سالروز تسخیر لانه جاسوسی، این جنایت؛ برگ ننگین دیگری بر جنایات ایالات متحده آمریکا افزود. مقابله با اراذل خیابانی و سیاسی، هیچگاه باعث ندیدن جنایتکار اصلی نخواهد شد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
دو نکته پیرامون حادثه تروریستی شیراز:
١. گفت و گوی عمومی در شرایط فعلی مفید و در حد خود مؤثر است اما معرفی این مقوله بهعنوان تنها راهحل بحران کنونی اشتباهی راهبردی است. اولا گفت و گو، اقدامی فرهنگی است اما معضل فعلی پیش و بیش از آنکه فرهنگی باشد «امنیتی» است ثانیا گفت و گو راهحلی میانمدت است و تأمین امنیت نیازی فوری است.
٢. بازداشتن قوای نظام از حل اساسی مسائل و تضعیف قوای آنان یکی از اهداف قطعی دشمن است که مورد تصریح رهبری نیز قرار گرفت. راه مقابله با مسائل امنیتی فعلی اعتماد به مردم، تشکیل شبکههای امنیتیِ محلی و مردمی و احیای تجربه کمیتههاست. همان راهبردی که در تاریخ ۹٨.٩.۶ مورد تصریح رهبری قرار گرفت.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱یک بخش از سخنان ٢٩مهر١۴٠١ عبدالحمید که مورد توجه قرار نگرفت مطالبه وی در خصوص تشکیل نیروی نظامی از همقومیتیها و هممذهبیهایش بود.
مردم سیستان و بلوچستان و برادران اهلسنت از وفادارترین اقوام و مذاهب به ایرانِ اسلامی هستند اما همانطور که عیان است سرانِ مخالفخوان؛ بهدنبال ایجاد بازوی نظامی و اهرم فشار امنیتی برای خود هستند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱در تاریخ سوم آبان؛ یک روز قبل از حادثه تلخ شیراز نوشتیم:
«در آینده نزدیک خواهید دید که داعشیهای داخلی و آشوبطلبان خیابانی به اهرم فشار مدعیانِ «اعتدال و عقلانیت» تبدیل خواهند شد برای باجگیری هرچه بیشتر.»
حالا این بخش از بیانیه پنجم آبان مجمع محققین و مدرسین را بخوانید:
«حمله تروریستی و هرگونه رفتار خشونت آمیز ممکن است معلول حوادث و نارضایتیهایی باشد که باید عمیق به آنها نگریسته شود تا دیگر تکرار نگردد.»
برخورد با اراذل خیابانی بدون برخورد با اراذل سیاسی نه منطقی است نه امنیتآفرین.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱راهپیماییهای امروز باشکوه و بسیار ضروری بود و با تکملهای راهبردی کار را تمام خواهد کرد.
در فتنههای سال ٧٨ و ٨٨ و ٩۶ و ٩٨ ابعادِ سیاسی و بعضا اقتصادی-مردمی؛ غلبه داشت و وقتی هرج و مرج به سیاستمداران و بخشی از بدنه مردم متکی باشد؛ تقابل میدانی مردم در قالب تظاهرات و راهپیمایی بهتنهایی راهگشاست چراکه حضور گسترده مردم، سیاستمدارانِ مخالفخوان را مجاب میکند که پایگاه عمومی علیه آنهاست و همین امر برای عقبنشینی آنان کافی است اما فتنه اخیر دو لبه قیچی دارد:
١. گروههای سیاسی
٢. گروهکهای تجزیهطلب و تروریستی
و راهپیمایی مردمی گرچه در معادلات گروه دوم تأثیر بهسزایی دارد اما نیاز به تکمله نیز دارد. این «تکمله» نیز چیزی نیست جز حضور گسترده مردم در نهادهای نیمهنظامی و حداقل؛ ارتقای شبکه اطلاعاتی مردمی.
راهبرد «بسیج بیست میلیونیِ» ابتدای انقلاب اسلامی باید با راهبرد «بسیج هشتاد و پنج میلیونی» بازطراحی شود.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱این روزها برنامه شیوه و برخی برنامههای دیگر فضای جنجالی «مناظره» را تشدید کردهاند. منطق هم این است که «باید گفت و گو کنیم تا فضا آرام شود.»
یک اشکال محتوایی و یک اشکال روشی:
١. برخی چهرههای دعوت شده توسط شیوه و غیرشیوه، مشخصا برای ملتهبتر کردن فضا و تهییج آشوبطلبان سخن میگفتند. نمونه بارز را در مناظره زیدآبادی ببینید. نامبرده بدون توجه به صحبتهای علمی و منطقی طرف مقابل از ادبیاتی استفاده کرد که طرفین درگیر در جامعه را عصبیتر از گذشته میساخت.
٢. منطق «مناظره برای آرامش» یکی از ناپختهترین و مضحکترین منطقها برای مدیریت بحران است.مثل این است که پدر و پسری با هم مشغول دعوا و زد و خورد باشند و بزرگتر فامیل برای حل دعوا میز مناظره را وسط بکشد و مجریِ مناظره هم کاری کند که مناظره داغتر شود. (کاری که مجری شیوه دقیقا انجام میدهد.)
اعزه گرامی و عقلایِ کلِ فی الکل(!) جسارتا هدف از جدل و مناظره «افحام خصم» است نه «رفع خصومت»
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱علوی بروجردی:
« با سران اغتشاش رفیق بشوید.»(خبرآنلاین: ٢٨ مهر ١۴٠١)
مقام معظم رهبری؛ امروز:
«افرادی که این جنایتها را انجام میدهند چه کسانی هستند و از کجا دستور میگیرند؟ البته اینها قطعا بچهها و جوانهای ما نیستند.»
بیژن عبدالکریمی:
«این نسل طغیانگر است.»(خبرآنلاین، ١٨ مهر ١۴٠١)
مقام معظم رهبری؛ امروز:
«نوجوان امروز برخلاف نوجوان قدیم یک عنصر بالغ، عاقل و خردمند است.»
افزونه:
١. مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر بر این مطلب تأکید کردند که جوانان فریبخورده فرزندان ما هستند اما در عین حال سران اغتشاش را که جنایاتی نظیر قتل و شکنجه شهید آرمان علیوردی مرتکب شدهاند از صف ملت جدا کردند.
طرح رفاقت ریختن با سران اغتشاش پدری کردن نیست؛ وارد کردن نامحرم به پستوی خانه است.
٢. مقام معظم رهبری فرمان جهاد تبیین دادند و علمدار اصلی در مواجهه با روایتهای انحرافی هم خودشان هستند. نیروهای ایشان (سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، حوزه علمیه انقلابی و...) کجای ماجرا هستند؟
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱این عکس دیدار ۵آبان بعضی از اعضای نهضت آزادی با مجمع محققین و مدرسین است. حلقه سیاسی «جنگ ترکیبی» بهشدت فعال است و نهادها و مؤسسات انقلابی ما «بیرصد» و بعضا «بیخیال» با چشمهای خوابآلوده و پاهای خوابرفته مشغول روزمرگیهای خود هستند.
افزونه:
١. این عکس را بهمنزله دست دادن «مریدان منتظری» و «مریدان مهدی بازرگان» در جنگ ترکیبی فعلی بگیرید.
٢. محمدحسن داودی از اعضای نهضت بهاصطلاح آزادی نیز در شهر میاندوآب دستگیر شده است.
در حال حاضر بهدلیل عدمبازخوانی تاریخ و ضعف حافظه تاریخی ما، هزینه فتنهگری سیاسی در ایران بهشدت پایین است و بههمین خاطر است که گروهی مثل نهضت آزادی از دهه شصت پای ثابت اغلب فتنههای سیاسی و اجتماعی است و هنوز هم مشغول است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱از همان ابتدا روشن بود که جریان غربزده هشتگ #مهسا_امینی را به هشتگ #تغییر_حکمرانی خواهد رساند.
سخنان اخیر رئیس محترم مجلس شورای اسلامی، هرچه بوده، این جریان را امیدوار ساخت البته مصادره و تحریف سخنان نیز محتمل است. فارغ از اینکه سخن گفتن رئیس یک قوه از تغییرات اساسی در شرایط فعلی چه پیامی را برای اغتشاشگران خیابانی و اراذل سیاسی دارد، این وظیفه جناب قالیباف است که با شفافسازی هرچه بیشتر مرزبندی خود را با جریان خزنده، مرموز و منافق برانداز بیش از پیش روشن کند.
پروژه براندازی، که دارای ابعاد فقهی-حقوقی-سیاسی در هم تنیده است بهصورت جدی در حال پیگیری است و بهعنوان یک شاهد، به صحبتهای دور آخر قوچانی در مناظرهاش با حجتالاسلام روانبخش (در رابطه با لزوم تغییر قانون اساسی و...) مراجعه کنید.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱جمهوری اسلامی؛ نوشوندگی ذاتی یا عرضی؟!
چند سالی هست که در محافل نخبگانی ادبیات تغییر حکمرانی تولید شده است. بعضا متأثر از ادبیات «علوم سیاسی» عنوان «حکمرانی خوب» را مطرح میکنند و برخی سیاسیون هم بعد از تولید واژگانی چون «نواصولگرایی» و ما شابه ذلک؛ «حکمرانی نو» را مطرح کردهاند، کما اینکه برخی اتباع نهضت آزادی «جمهوری پنجم» را مطرح کرده بودند و حزب کارگزاران سازندگی «جمهوری سوم» را.
پرداخت تفصیلی بماند برای بعد اما کوتاه اینکه واژگان تولید شده ناشی از نشناختن ماهیت «جمهوری اسلامی» است. جمهوری اسلامی یک نظامِ سیاسیِ ایستا و راکد نیست بلکه یک نظامِ سیاسیِ انقلابی است و ذاتِ انقلاب یعنی نو شدن و رو به جلو حرکت کردن.
بنابراین حضراتی که بهدنبال تولید واژگان سیاسی هستند بدانند که «نوشوندگی» در ذات این نظام هست و آنچه باید نو شود و تغییر کند نظام محاسباتی پوسیده برخی مسؤولین و البته مدیران فرسوده و بیایده و بیانگیزه است. البته تولید ادبیات اقناعیِ بهروز برای مبانی جامع و جاودانه انقلاب اسلامی نیز بحثی مهم و ضروری است.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱همیشه عقل سالم در بدن سالم نیست.
سپاس از معرفت بازیکنان والیبال نشسته جمهوری اسلامی ایران. امید است مدیران مربوط بدون شانه خالی کردن از مسوولیت با بهانههایی نظیر نداشتن اختیار در برابر فدراسیونهای جهانی و... به وظیفه خود در برابر توهین به نمادهای ملی ایرانیان عمل کنند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱زمزمههای «تغییر حکمرانی» کمکم دارد به سخنان علنی تبدیل میشود.
هوشیاری جبهه انقلاب اسلامی و شناخت ابعاد پیچیده تغییری که جریان غربزده بهویژه خردهجریان اعتدال مد نظر دارد بسیار ضروری و سرنوشتساز است.
همان جریانی که برای پذیرش «قطعنامه۵٩٨» اجماعسازی کرد، چند دهه بعد برای «برجام» هم اجماعسازی کرد و با همان الگو و روند میتواند برای تغییر الگوی حکمرانی و تحمیل سکولاریسم پنهان بر نظام اجماع بهوجود بیاورد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️