دستاورد مهم دولت سیزدهم بخش دهم
37- شفاف کردن سامانه توزیع آرد و نان و جلوگیری از قاچاق گسترده آرد: سامانهی یکپارچه مدیریت آرد، خرید آرد توسط نانوایان، فروش آن توسط کارخانجات و حمل و نقل آرد را در کشور، ثبت و رصد میکند و مانع از قاچاق گسترده آرد میشود. با اجرایی شدن تدبیر دولت بدون آنکه مشکلی در سبد نان کشور به وجود بیاید کاهش چشمگیری در مصرف آرد کشور به وجود آمد.
38- ساماندهی انبارهای اموال تملیکی و فروش خودروهای رسوبی در بنادر و تعیین تکلیف پروندههای بلاتکلیف چندین ساله: تعیین تکلیف خودروهای خارجی که ۵ سال در انبارهای اموال تملیکی بلاتکلیف مانده بود، در ماههای اخیر یکی از اقدامات مهم در مجموعه وزارت اقتصاد است که درآمد قریب به ۳ هزار میلیارد تومانی برای دولت به همراه داشت. در ۹ ماه ابتدایی امسال بیش از هفت هزار میلیارد تومان کالای تملیکی کشور به فروش رفت که ارزش فروش این کالاها نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۵۰۰ درصد رشد نشان میدهد. طی یکسال گذشته توسعه و تجهیز انبارهای ۱۴ استان به مساحت ۱۳ هزار متر مربع بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان صورت گرفته است.
39- رفع قطعی مکرر برق خانگی سال های گذشته در تابستان سال ۱۴۰۱، افزایش 6 هزار مگاواتی تولید برق: تابستان امسال در حالی به پایان رسید که دولت و وزارت نیرو توانستند بدون خاموشی، برق پایدار مورد نیاز کشور را تامین کنند و صنایع در مقایسه با قطعیهای سال گذشته، رشد تولید را تجربه کنند. تابستان سال 1400 به علت قطع برق بخش صنعتی، قیمت سیمان 430 درصد افزایش پیدا کرد ولی در تابستان سال 1401 قیمت سیمان کاهش کاهش یافت که این گزاره نشان دهنده عدم قطع بخش صنعتی در این فصل است.
40-میزان عرضه و تقاضای ارز در سامانه نیما: معادل دلاری عرضه ارز توسط صادرکنندگان در سامانه نیما از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا تاریخ 10 دیماه، ٣۵ میلیارد دلار و سال قبل حدود ۲۲ میلیارد دلار بوده که این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال قبل حدود ۶۰ درصد رشد داشته است. مجموع عرضه ارز در سامانه نیما (حواله) در روز یکشنبه (11 دی) معادل ۵۴۶ میلیون دلار و مجموع ارز معامله شده در این سامانه معادل ١٨٨ میلیون دلار بوده که حکایت از حدود سه برابربودن عرضه نسبت به تقاضا دارد.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
دستاورد مهم دولت سیزدهم بخش یازدهم
41- اجرای نسخه نویسی الکترونیکی بعد از ۱۶ سال برنامهریزی و ۵ سال تکلیف قانونی برنامه ششم توسعه: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و عدم پذیرش نسخ کاغذی در راستای اجرای تکالیف قانونی سازمان بیمه سلامت، از ابتدای دی ماه سال گذشته، آغاز شد.
42- بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه و پوشش ۵ میلیون و ۷۹۰ هزار ایرانی با بیمه سلامت در سال ۱۴۰۱: برآوردها حاکی از آن است که بین ۶ تا ۹ میلیون نفر در کشور فاقد بیمه هستند. از این تعداد حدود ۵ میلیون و 790 هزار مختص ۳ دهک اول جامعه هستند که تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. میتوان گفت که دهکهای پایین با اطمینان بالایی تحت پوشش قرار گرفتهاند و عمده افراد باقی مانده در دهکهای بالاتر جامعه هستند.
43- اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۴ سال: تصویب قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری، پرستاران را دارای هویت و استقلال کرد. قبل از بحث مالی و ارزش ریالی، هویت بخشی و استقلالبخشی به پرستاری را باید مدنظر قرار داد که این استقلال در ابعاد حرفهای، کارایی، درآمدی و ... اتفاق افتاده است.
44- پوشش ۹۰ درصدی بیمه ناباروری: دولت سیزدهم در بحث نازایی مصمم است هزینههایی را که از جیب مردم پرداخت میشود، کاهش دهد؛ در این راستا خدماتی در مراکز درمان ناباروری که شامل خدمات فوق تخصصی هستند مانند خدمات IVF و روش میکرواینجکشن (ICSI) و خدمات لقاح داخل رحم و خدمت انتقال جنین در مراکز دولتی با پوشش ۹۰ درصدی تعرفه دولتی و در مراکز خصوصی و مراکز تامین اجتماعی با پوشش ۹۰ درصدی تعرفه عمومی غیردولتی در حال انجام هستند.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
دستاورد مهم دولت سیزدهم بخش دوازدهم
45- رکوردزنی رشد ماهانه فولاد نسبت به سال گذشته: بنابر اطلاعات انجمن جهانی فولاد (worldsteel) در مردادماه سال جاری (August 2022)، تولید فولاد کشور نسبت به سال گذشته 65 درصد رشد داشته که بیشترین رشد بین 10 کشور برتر تولید کننده فولاد است.
46- رشد ۳۰۰درصدی مبادلات اقتصادی ایران و تاجیکستان: سطح مبادلات اقتصادی بین ایران و تاجیکستان سال تا ۲۰۱۳ از رشد خوبی برخوردار بود ولی در سالهای بعد از آن کاهش یافت؛ با شروع به کار دولت سیزدهم و تلاشها برای ارتقای روابط با کشورهای همسایه، سطح مبادلات اقتصادی 2 کشور در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل، رشد ۳۰۰ درصدی داشته است.
47- رونمایی از سامانه چک الکترونیکی: بانک مرکزی آبانماه سال جاری سامانه چک الکترونیک را رونمایی کرد. چک الکترونیک نوع جدیدی از چک است که با دارا بودن تمام قوانین چک کاغذی، با یک امضای الکترونیکی اعتبار پیدا کرده و به صورت دیجیتال صادر میشود. این چک امنیت بیشتری در عملکرد و نقد شوندگی نسبت به چکهای کاغذی دارد و با همین هدف بان مرکزی سامانه چکاد را برای ارائه چک امن دیجیتالی راهاندازی کرده است.
48- افزایش تولید خودرو: در ۹ ماهه سال جاری ۷۶۰ هزار دستگاه خودرو سواری در کشور تولید شده که در مقایسه با تعداد خودروهای سواری در مدت مشابه سال گذشته، افزایش ١٣ درصدی را نشان میدهد. تولید خودرو در کشور از سال 1392 تا 1400 کاهش محسوسی داشته و میزان تولید در اواخر دولت دوازدهم، هیچ تناسبی با نیاز بازار نداشت. هماکنون و با افزایش تولید خودرو در سال جاری امید میرود با ادامهدار بودن این روند و ایجاد تناسب در بازار، در بلندمدت مشکلات آن کاهش یابد.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
دستاورد مهم دولت سیزدهم بخش سیزدهم
49- رشد 86 درصدی درآمد صادرات گاز مایع: طبق آمار گمرک تا 10 دی امسال، مجموع درآمد ایران از صادرات گاز مایع بیش از 6.8 میلیارد دلار بوده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال 1400 به میزان 86 درصد افزایش یافته است.
50-آماده سازی زمین 2.5 میلیون مسکن از طرح ملی مسکن: آبان ماه سال جاری بود که وزارت راه و شهرسازی ماموریت یافت در حدود 900 شهر که امکان تامین زمین وجود دارد، اراضی را با هزینه صفر بصورت اجاره 99 ساله برای ساخت مسکن تخصیص داده و در این زمینه با حمایتهای وزارت علوم، تحقیقا ت و فناوری اساتید دانشگاهی فاقد مسکن در اولویت قرار گیرند. در آخرین آمار اعلامی زمین 2.5 میلیون مورد از طرح ملی مسکن فراهم شده است.
51- کاهش ٣٠ درصدی گازهای مشعل پالایشگاههای گازی و رشد حدودا ٢٠ درصدی میزان جمعآوری گازهای همراه نفت: دولت سیزدهم تا شهریورماه امسال توانست ۲۸ قرارداد به ارزش بیش از یک میلیارد دلار در زمینه جمعآوری گازهای مشعل را که بیشتر با شرکتهای خصوصی امضا شد نهایی کند. گاز مشعل از منابع آلایندگی هواست. افزون بر این متعهد شده است که پرونده بیشتر پروژههای جمعآوری گازهای همراه نفت کشور را تا پایان عمر خود ببندد.
52- افزایش 40 درصدی حقوق کارگران: توجه به قشر کارگر توسط دولت رئیسی با افزایش قابل توجه حقوق کارگران در سال گذشته انجام شد. افزایشی که بسیاری از کارشناسان فکر میکردند پاشنه آشیل دولت خواهد شد اما نه تنها این اتفاق نیافتاد بلکه قشر ضعیف جامعه با جبران حقوقشان و تدبیر منابع آن از سوی دولت توانست زندگی قشر ضعیف کشور از نظر مالی را تا حدودی تثبیت کند.
53- بهرهبرداری از 6 نیروگاه برق با ظرفیت ١٠٢۶ مگابایت در آبان ماه امسال: برای ساخت این واحدهای نیروگاهی جدید 651 میلیون یورو سرمایهگذاری صورت گرفت و در مدت زمان ساخت آنها برای 2 هزار و 800 نفر به طور مستقیم و 6 هزار و 800 نفر به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است. در مجموع دولت سیزدهم با افزایش 6 هزار مگاواتی تولید برق در یکسال، رکورد افزایش ظرفیت تولید برق طی یکسال را بر جای گذاشت. این در حالی است که سیاست دولت روحانی عدم ساخت نیروگاه جدید بود و به همین دلیل کشور با مشکلات جدی در حوزه نیروگاهی مواجه شده بود.
تمام
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
دستاورد مهم دولت سیزدهم بخش هشتم
29- ساخت و تحویل نفتکش عظیم آفراماکس به ونزوئلا: این نفتکش در شرکت صنعتی دریایی ایران با تلاش متخصصان این شرکت طراحی، ساخته و آباندازی شد. کشتی آفراماکس دارای ۲۵۰ متر طول، ۴۴ متر عرض، ۲۱ متر ارتفاع، ۱۴/۸ متر آبخور، با ۱۵ نات سرعت است که قابلیت حمل ۸۰۰ هزار بشکه نفت را دارد.
30- حذف ارز رانتی ۴۲۰۰ و رفع موانع تولید: توزیع رانتی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی صورت گرفت، مانع بزرگی بر سر راه کسب و کارهایی بود که دسترسی به ارز دولتی و رانت ایجاد شده نداشتند، از این جهت حذف ارز ترجیحی را میتوان مقدمه خوبی برای شفافسازی اقتصاد و حرکت به سمت تولید رقابتی عنوان کرد؛ به علاوه با این اقدام افزایش ده برابری یارانهها پس از 12 سال را شاهد بودیم.
31- تسهیل صدور مجوز کسب و کارها: فعال شدن پایگاه ملی مجوزها یکی از اقدامات مهم دولت بود. این پایگاه از سال 86 طبق ماده 7 قانون اجرایی شدن اصل 44 باید فعال میشد اما عملا به دلیل تعارض منافع دولتی ها تحقق پیدا نمیکرد. وزارت اقتصاد با جدیت این مسئله را دنبال کرد و روند صدور مجوزها با اصلاحی که متولی آن خود خاندوزی به عنوان نماینده مجلس در کمیسیون اقتصادی در خصوص ماده 7 قانون اجرای اصل 44 انجام داده و پس از آن در وزارت اقتصاد انجام داد تا حدود زیادی محقق شد. تبدیل ۵۰۰ مجوز کسب و کار به صورت ثبت محور، حذف یکهزار شرط مبهم از مجوزهای کسب و کار، صدور برخط بیش از 108 هزار مجوز کسب و کار از ابتدای امسال موجب شده که کارآفرینان همانند گذشته در پیچ و خم پرآزار کسب مجوزها قرار نگیرند.
32- ساماندهی 18 میلیون دستگاه کارتخوان و اتصال آنها به درگاه مالیاتی: این اقدام موجب جلوگیری از فرار مالیاتی و تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی با جلوگیری از فرار مالیاتی شده است.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت آمبولانس هوشمند
🔸این محصول از جمله کالاهای تحریمی بود.
📌کوچههای باریک در بعضی محلههای قدیمی شهرها یکی از دغدغههایی است که در مواقع ضروری، سرعت امدادرسانی را کم میکند. حالا یک شرکت دانشبنیان با ساخت آمبولانس هوشمند، توانست این دغدغه را رفع کند.
در این آمبولانس، در حین حرکت هم میتوان فرایند امدادرسانی را به طور کامل برای بیماران انجام داد.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
ایران جزو ۵ توربین ساز برتر جهان شد
🔹 مدیرعامل توانیر: روزی در این کشور برای تعویض روغن یک ترانسفورماتور باید از کارشناسان خارجی استفاده میکردیم، اما امروز به خودکفایی بیش از ۹۸ درصد در ساخت تجهیزات صنعت برق رسیدهایم.
🔹به همت نخبگان کشورمان، ایران جزو ۵ کشور توربینساز برتر در دنیا شده است.
🔹طی ۴ دهه گذشته در ظرفیت نصب شده برق در کشور ۱۳ برابر رشد تولید داشتهایم و در منطقه و بین کشورهای خاورمیانه رتبه اول را داریم.
دستاورد های انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔥دبیر شورا سرباز باشد نه سربار
🔻این روزها بحث تغییر #دبیر_شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی مطرح است.
🔻به عنوان کسی که سوابق اندکی در حوزه مسائل فرهنگی در دو دهه گذشته دارد؛ از شنیدن برخی از اسامی پیشنهادی برای دبیری شورا، آن هم در شرایط کنونی، عمیقا غمگین شدم.
🔻وظایف قانونی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاب می کند که دبیر شورا حتما باید یک مدیری توانمند و دارای روحیه جهادی، دارای قدرت ایجاد هماهنگی و همافزایی باشد.
🔻گماردن افرادی که فقط سابقه علمی و پژوهشی دارند برای اموری که نیاز به توان مدیریت و هماهنگی دارد فقط باعث اتلاف منابع و تولید چند جلد سند و طرح چرب پژوهشی بی حاصل دیگر برای زینت کتابخانهها و مجالس می شود.
🔻باور بفرمایید کشور از لحاظ سند نویسی و آیین نامه های نظری در حوزه فرهنگ ارباب است! کسی باید دبیر باشد که همین ها را اجرا کند و یا دیگران را برای اجرا پای کار بیاورد.
🔻البته پژوهشگری که مدیر هم باشد نورعلینور است، اما فردی پژوهشگری که فاقد توان مدیریت باشد وقتی مسئولیت به عهده می گیرد کیسهای پر از پاسخهای نظری و احتمالا میزانی از تکبر را به همراه دارد!!
🔻در حالی که مسائل سازمان چیز دیگریست و تا بخواهد غیرعملی و تخیلی بودن پاسخ های آن کیسه روشن شود چند سال آن مجموعه باید عقبگرد کند تا مدیر محترم تجربه کسب نماید و شاید تازه به مسائل برسد و آنگاه موقع رفتن اوست!
🔻مثلا بحبوحه مسائل اجتماعی و حجاب در سه ماه اخیر، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید یک قرارگاه شبانه روزی برای به خط کردن همه ظرفیت های سازمان فرهنگی هنری و دانشگاهها و حوزها بود ولی با کمال تاسف به جز اقدامات عادی که هر مدیری در هوای دلپذیر بهاری به آن اهتمام می ورزد، حرکت موثر دیگری احساس نشد.
🔻بنابراین شایسته است ریاست محترم جمهوری با شجاعت و هوشمندی همیشگی، با زیرپا گذاشتن تعارفات مرسوم، فردی که دارای قدرت مدیریت بسیار بالا برای پردازش عملی و نظارت بر مصوبات و پای کار آوردن جدی دستگاههای فرهنگی و استفاده از اندیشه نخبگان و پژوهشگران باشد را به این سمت منصوب کند نه افرادی که صرفا با ماشین دولتی و محافظ میان منزل و کتابخانه و تریبونهای همایش ها در حرکتند و هم صحبتی با مردم عادی را عملی عوامانه و دون شأن والا و قدسی خویش می دانند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔰 مسألهی حجاب ؛ پازلی که قطعاتش گم شده است
شاید همهی ما به این سؤال فکر کردهایم که بالاخره وضعیت حجاب چه خواهد شد؟ آیا جمهوری اسلامی تسلیم روند موجود شده است؟ قرار نیست اتفاق ویژهای رخ دهد؟ برنامهریزی برای بهبود اوضاع صورت گیرد؟
و در آخر به این پاسخ رسیدیم که این از علائم آخرالزمان است و کاری از ما نمیآید، باید صبر کنیم تا حضرت ظهور کنند و اوضاع را درست کنند! این پاسخ نه تنها رویکرد منفعلانه در برابر مفهوم ظهور و انتظار است، بلکه به مثابهی پاک کردن صورت مسأله برای راحت کردن خودمان و فرار از مسئولیت است. اما واقعیت اینجاست که فقدان راه حل، محصول فقدان فهم مسأله است. مسئله این است که ما به موضوع حجاب از منظر علت نگریستهایم نه معلول. در صورتی که حجاب آخرین حلقه از بروز و ظهور تربیت، جهانبینی و شالودهی معرفتی یک زن است. به بیان سادهتر، حجاب معلول است نه علت. معلولی که تا قطعات پیشینی و زمینهای آن حل نشود، نمیتوان انتظار حضور حیامند یک زن در جامعه را داشت.
💠 این که یک زن چه فهمی از نسبت خود با بدنش دارد، چه نگاهی از خود و تصویر رسانهای و استاندارد زیبایی موجود از زن دارد، رویکردش نسبت به پوشش از حیث مالکیت بر بدن است یا صرفا راحتی، پوشش را ابزار میداند برای ابراز هویت یا نماد ایدئولوژی، رویکردش به دین و احکام آن چیست، پوشش را محصول تحمیل و سلطهی نگاه مذکر میداند یا بخشی از پازل عبودیت در نسبت میان خودش و خدا، همه مؤلفههایی است که خروجی این دستگاه فکری، میشود نوع لباسی که یک زن برای حضور در جامعه انتخاب میکند. پوششی که میتواند ظاهر کنندهی وجه جنسی او باشد، یا بالعکس، مستور کنندهی آن.
💠 همچنین اگر در سطح گفتمان، حکمت حجاب را به جای تبیین چیستی و چگونگی آن و جایگاهی که زن در نظام آفرینش از جهت حریم و نقشی که برای حیاتبخشی و ادامهی زندگی دارد، صرفا منحصر کردیم در یکی از کارکردهای آن که حفظ مرد از گناه است و حجاب تبدیل شد به محدودیت برای زن و راحتی جنس مذکر، نه تنها در زمانهی ما پاسخگوی نیاز زن نیست، بلکه فروکاست مفهوم حجاب نیز هست، چون مفهوم حجاب بیش و فراتر از این است و منحصر در یک کارکرد نیست.
💠 حالا فرض کنیم بدون توجه به این عوامل و بسترها و تغییر جهان معرفتی یک زن، صرفا بخواهیم او را از بیرون ملزم به حجاب کنیم، امری که ممکن نیست. اگر هم ممکن باشد در سطح دیسیپلین (نظم بیرونی) است نه اوردر (نظم درونی) و بدون توازن و تناسب این دو سطح از نظمبخشی به نظام اجتماعی، نمیتوان انتظار کارامدی بالا از این راهکارها را داشت.
از سوی دیگر زن نیاز به دیده شدن دارد، نیاز مشروعی که میتواند پاسخ صادق یا کاذب داشته باشد. اگر این نیاز به درستی در فضای حلال و بدون آسیب خانواده پاسخ داده شد، خودنمایی جنسی او در جامعه به حداقل خواهد رسید و اگر بالعکس نه تنها به نیاز او در بستر حلال خانواده توجه نشود، بلکه پاسخ کاذب برای این نیاز مهیا باشد، زن در جامعه میل به جلوهنمایی پیدا میکند. همینگونه است در مورد هر نیاز مشروعی که در بستر خود پاسخ داده نشود مثل تفریح حلال، که معماری سنتی ما در گذشته پاسخگوی آن بود و یک زن در حیاط خانه نیازش به آب و گیاه و نور بدون پوشش از نامحرم، تأمین میشد. فضایی که معماری مدرن که حیا و حریمزدایی جزء ویژگیهای آن است، آن را از زن گرفت و روز به روز حریم امن او را برای حضور آزاد بدون حجاب، تنگ کرده است.
💠 همهی اینها حلقههای مفقوده و قطعات پازلی است که ما از مسئلهی حجاب نفهمیدهایم و و برای حل مسأله صرفا به دم دستیترین راهکارها روی آوردهایم. اگر میخواهیم مسئلهی حجاب حل شود، باید با نگاه کلان و همهجانبهنگر، علتها و بسترهای حیازدا را بشناسیم و از ریشه مسأله را حل کنیم. ریشههایی که زن بخشی از آن است نه تمام آن و او جزئی از سیستمی است که داشتن حجاب را برای او سخت کرده و حتی از وادی «حجاب اجباری» که عبارت مرسوم فضای مجازی است به تنگنای «بیحجابی اجباری» افتاده است و برای حفظ حجاب در همه جا باید هزینه بدهد. در این فضا و بستر، زنی که بخواهد حجاب را حفظ کند در سختی میافتد، از تفریح حلالی که نیست و بستر آن از جامعه حذف شده، تا پاسخ به نیاز مشروع برای دیده شدن در خانواده که رو به کاستی است و تجردی که روزافزون است و دختران محجوب و باحیایی که در رقابت با نمایشگاه عمومی خودنمایی جا میمانند، تا جهان معرفتی که حجاب را نه در نسبت با خدا و حق الله، بلکه صرفا محصور در یک کارکرد محدود کننده میبیند و خود را برخلاف نگاه الهی که انسان را مالک درجه دو میداند و جسم را امانتی که نیاز به حفظ دارد، مالک تن خود دانسته و تصرف بر اساس امیال نفسانی بر جسم خود را به عنوان حق انسانی تصور میکند.
✍مهدیه منافی
#حجاب
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
یک سو نگری همیشه اشتباه بوده
نگاه مردم همراه با مسولان باید همه جانبه گرا باشه
رشد متوازن در همه عرصه ها مستلزم نگاه صحیح و مدیریت کارامد هست
به نظر حقیر ضمن اینکه تجمع بیمارستانی منطقه بهشتی حاصل اشتباهات مدیریتی و بعضا سهم خواهانه بوده
پراکندگی هم معضلات خودش را دارد
وجود بیمارستان بهشتی دانشگاه پزشکی
بیمارستان کارگر نژاد و بیمارستان یثربی در یک نقطه انهم با ورودی واحد معضل اکنون و آینده کاشان خواهد بود
در عین حالیکه ساخت بیمارستان بقیه الله در مسیر سیل بلوار امام رضا علیه السلام مشکلی مضاعف برای شهرستان و منطقه در اینده خواهد بود
چه اینکه مدتی به همبن دلیل ساخت بیمارستان تعطیل بود
در هر صورت با کمی فاصله بجای مجوز به کارخانه پولساز سرب در کنار مناطق مسکونی و غذایی میشد با اختصاص زمینی وسیع بین جاده قدیم و اتوبان شهرک سلامت با پتانسیل های بالای شهری را کلنگ زد. و صد البته چنین درایت و فهمی از هر مدیری لیاقت مدال افتخار مدیریتی را نیز دارد
متاسفانه مدیران شهری بدنبال ساده ترین و سهل الوصول ترین راه هستند و آینده نگری حلقه مفقوده مدیریتی شهرستان است
بیمارستان بقیه الله قم در ابتدای جاده کهک ورجان در مساحتی وسیع و منطقه ای با فاصله از بافت شهری نشانی از حزم مدیران قم و هزم مدیران کاشانی دارد و البته هیچگاه برای حقیر قابل هضم نیست که دهها سال دیگر افسوس بخوریم که چرا زمانی که میتوانستیم نکردیم
یاعلی
پ ن : به بهانه درخواست در تسریع ساخت بیمارستان بقیه الله کاشان
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار سلیمانی: بزرگترین خیانت این است که کسی بخواهد عامل مذهب را درون جامعه ما تضعیف یا کمرنگ کند
🔺عامل مذهب عامل تقویت، عامل قدرت، عامل انسجام و عامل وحدت و رمز فداکاری و ایثار ما و رمز قبول مشقتها و رنجهاست.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🧠 ابــزارهــای #جنگ_شناختی
⚔ در جنگ شناختی ، هدف تغییر دیدگاهِ افراد دربارهی محیط و اتفافات اطرافشان است که این تغییر نگرش ، به تغییر رفتار و عمل اشخاص ختم میگردد! در این جنگ تنها ابزار ، تبلیغات و تسلط رسانهای بر اذهان و ایجاد دروغ و شایعه و روایاتِ فاسد از وقایع نیست!!!
⭕️1⃣⭕️: گاهی یک مسئول بلند پایه میتواند خواسته یا ناخواسته به ابزار جنگ شناختی دشمن تبدیل شود و یک گزاره یا جملهی خاص [همان چیزی که دشمن در صدد حک کردن آن در ذهن آحاد جامعه است] را در ذهن مردم بکارد! مثل این جملهی آقای روحانی ؛ آمریکاییها کدخدای ده هستند ، با کدخدا بستن راحتتر است.
⭕️2⃣⭕️: نظرسنجیهایِ جهت دار و حتی دست کاری شده با ایجاد یک تصویر خاص از یک مسئله ، از دیگر ابزار های این جنگ هستند!
⭕️3⃣⭕️: #سلبریتی ها از مهمترین ابزارهای جنگ شناختیاند که با تطمیع یا تهدید یا احاطهی روانشناختی و جنگ روانی یا حتی تسلط سرویس های اطلاعاتی بر یک سلبریتی ، میتوان او را به بلندگوی دشمن تبدیل کرد و از دهان او حرفهای دشمن را شنید!
⭕️4⃣⭕️: رفتارِ مجامع بین المللی و مسئولین کشورهای خارجی با اظهارات و ظاهر سازی های خود برای فریب مردم کشورها ، ابزاری دیگر از ابزارهای جنگ شناختی است.
⭕️5⃣⭕️: کمپینها و پویشها هم یکی دیگر از ابزارهای این جنگ همه جانبه هستند و در دراز مدت میتوانند باعث شکاف اجتماعی و یا زمینهساز اغتشاشات شوند!
⭕️6⃣⭕️پناهنده شدن یا مهاجرتِ شخصیت های معروف به کشور های دیگر هم از جمله ابزار این جنگ است!
📍پ.ن : جنگ شناختی یکی از پیچیده ترین روش های جنگیست ، زیرا چیز های زیادی هستند که پتانسیلِ تبدیل شدن به ابزار جنگ را در آن دارا میباشند و امروزه کشور ما ایران ، هدف بزرگترین جنگ شناختی تاریخ است!!!
✍ میلاد خورسندی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4