🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت اول
✍️علی اکبر صیدی
🔸🌺🔹
1️⃣جریان انحرافی: یکی از موانع درونی برای تحققِ #دولت_جوان_انقلابی، جریان انحرافی است. این جریان که منشق از درون جریان انقلابی بوده و طرفدارانِ آن نیز دو طیف است:
☑️ اقشار آسیب پذیر و محروم
☑️ قشری از انقلابیون کم بصیرت
💠 این دو قشر، که جزو ثابتان پای صندوق رای هستند؛ اگر بصیرت افزایی نشود؛ بسا نتوانند به «دولت جوان انقلابی رای دهند» زیرا افرادی؛ چه تایید شوند یا رد صلاحیت شوند؛ با غوغا سالاری، رای کثیری را از مسیر اصلی منحرف خواهد کرد.
💯 لذا باید در فضای مجازی و حقیقی، با ذکر عملکرد های غلطِ جریان انحرافی بصیرت افزایی شده و مردم را بسوی کاندیدای اصلح و انقلابی رهنمون سازیم.
#ثامن
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐#پوستر
🌺 #مقام_معظم_رهبری
بزرگداشت شهدا برای آیندهی این کشور، حیاتی و ضروری است. ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
🔹🌺🔸
💠 ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
#ثامن
#شهید
🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت دوم
✍️علی اکبر صیدی
🔸🌺🔹
2️⃣ ائتلاف جریان انحرافی با لیبرال ها و همگامی با معارضین
⛔️جریانِ لیبرال که طی حدود 8 سال، دولت قبلی را مقصرِ مشکلات معرفی می کردند؛! امروزه، این دوگروه، برای جلوگیری از تحققِِ دولت انقلابی،با هم همصدا شده اند!
❌از سوی دیگر، مصاحبۀ سردستۀ جریان انحرافی بهار، با رسانه های ضد انقلاب،نامه به سرانِِ برخی کشور های معارض (آمریکا،عربستان و...) نشان ازتلاش او برای یارگیری دارد.
#ثامن
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁
🍁
📹 #نماهنگ
✅ موضوع: انتخاب درست
🔸🌺🔹
🔻حضرت آیتالله خامنهای: « #انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است؛ این فرصت را نباید از دست داد.
🔹 البتّه مخالفین جمهوری اسلامی نمیخواهند جمهوری اسلامی از این فرصت استفاده کند. ... اگر شرکت مردم پُرشور باشد، این یقیناً به آیندهی کشور کمک خواهد کرد.
🔺 البتّه اگر این شرکت پُرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتاً یک نیروی کارآمد و باایمان و پُرانگیزه و علاقهمند به کار انتخاب بشود به وسیلهی مردم، خب این نورٌعلیٰنور است.» ۹۹/۱۱/۲۹
#ثامن
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: ائتلاف نانوشته در رقابت با عمل گرایی انقلابی؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
✅ در سپهر سیاسی کشور سه جریان سیاسی فعالند:
1️⃣ شعارگرایی: این جریان عمدتاً چشم به تحولات بیرونی دارد و در ۸ سال گذشته انبوهی از شعارها را مطرح کرده، اما امروز رکورددار عدم محبوبیت در افکار عمومی است، چرا که بسیاری از آن وعده ها نه تنها تحقق نیافته، بلکه اوضاع معیشتی مردم را بدتر از قبل کرده است.
2️⃣ انحراف: مجموعه ای که تحت عنوان انحراف از آن یاد میشود، به معنای واقعی جریان نیست، بلکه چند نفرند که در سالهای ۸۴ تا ۹۲ سابقه خوبی از خدمت دارند، هرچند در دو سال آخر دولت ایشان، رویه متفاوتی در پیش گرفته شد. مظلوم نمایی مصنوعی و اتکا به آن سابقه ۶ ساله، عمده ترین راهبرد آنهاست، اما سابقه دو سال آخر ایشان مملو از تفرقه افکنی، بحران سازی و هدر روی ظرفیت های کشور است.
3️⃣ عملگرایی: مجموعه ای که خود را نوکر و خادم ملت می دانند و مبنای فکری آنها حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفیت های درونی و پیگیری #اقتصاد_مقاومتی است. خدمت بی منت، عدالت محوری و مبارزه با مفاسد اقتصادی و تبعیت از ولایت فقیه، از ویژگیهای این جریان است.
💠 نکته آن که رقابت اصلی بین ائتلاف نانوشته شعار گرایی و انحراف با جریان عمل گرایی انقلابی است.
#ثامن
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صوتی
💠 موضوع: چرا احمدی نژاد بحث ترور خود را مطرح کرد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
🔸🌺🔹
✅ احمدی نژاد اهداف فرا انتخاباتی را دنبال می کند.
💢 تلاش احمدی نژاد برای گرفتن امضای میلیونی برای امتیازگیری از شورای نگهبان!
❇️ یکی از موانع به قدرت رسیدن احمدی نژاد احتمال رد صلاحیت ایشان است.
#انتخابات1400
#ثامن
5.pdf
306.3K
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
✅ تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات
۱) انتخاب کسی که مطلوب شما نیست
۲) احتمال انتخاب یک دولت ضعیف یا بدون پشتوانه
۳) سلب حق مشارکت خود در برون رفت از وضعیت موجود
۴) تداوم شایعات و هرز روی ظرفیتهای کشور
۵) خدشه بر عزت و اقتدار کشور
۶) تداوم فشار سلطهگران بر ایران
۷) گستاخی بیشتر بدخواهان ملت ایران
۸) تهدید منافع ملی و امنیت ملی کشور
۹) خدشه بر کارآمدی نظام و اعتماد مردم به آن و در نتیجه تداوم مشکلات موجود
#ثامن
با سلام اگه عمری باشه میخایم واسه نیمه شعبان ایستگاه صلواتی بزنیم هرکس نذری داره یا دوس داره داخل ثوابش شریک بشه میتونه نذورات خودش را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۱۰۶۳۲۳۵۵۳۲ به اسم سیداحسان گلشنی ارسال میکنه.