🌼 ایران « #چهارشنبه » پاسخ داده است
🔴 #بازی_پوچ | "بازی پوچ" اروپا و آمریکا از جنس" وعده درمانی" است
🔻| بدنبال اعلام تصمیم ایران برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و تسلیم نامه رسمی کشورمان به آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص، تحرک جدید تروئیکای اروپایی و آمریکا بر اساس مدل قدیمی "بازی پوچ" از دیروز( پنج شنبه ۳۰ بهمن)مجددا آغاز شده است.
🔹 اروپا و آمریکا از طریق آغاز بازی جدیدی به دنبال متقاعد سازی افکار عمومی داخلی و خارجی در مورد قصد آمریکا برای تغییر مسیر گذشته وبازگشت به برجام بوده و تلاش می کنند اراده ایران برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را تحت تاثیر قرار بدهند
🔹طرف های غربی با اعلام پذیرش دعوت اروپا از آمریکا براى شركت در نشست ۱+۵ و گفتگوی آمریکا با ایران، مجددا عملیات تاخیری را با اجرای بازی قدیمی برای حفظ وضع موجود و وادار سازی ایران به اجرای تعهدات برجامی را بدون دریافت هیچ امتیازی آغاز کرده اند
🔹 رهبر حکیم انقلاب با هوشمندی و پیش بینی رفتار طرفهای قانون شکن و بدعهد ایران در برجام که معمولا سیاست بی عملی و لفاظی های بی حاصل را به جای حل مسئله و عمل به تعهدات قانونی اشان،دنبال می کنند، روز #چهارشنبه (۲۹ بهمن) موضع صریح و قاطع ایران را اعلام کردند و فرمودند: «تا به حال وعده دادید و دیگر وعده اثری ندارد. امروز ایران فقط منتظر عمل است.»
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #خطر_فریب‼️| وعده درمانی آمریکا، مسولان مواظب باشند
🔻 #زمانه| با رسیدن به اجرای مصوبه مجلس در پنجم اسفندماه مبنی بر توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، دولت بایدن با وعده درمانی به دنبال اجرای برجام بدون هزینه برای امریکاست.
🔹اینکه دولت بایدن حتی از شکست سیاست دولت ترامپ در فعال مکانیسم ماشه بدنبال امتیازگیری و منت گزاری بر ایران است، نشان می دهد که ایالات متحده یک سیاست مشترک در قبال ایران را دنبال میکنند و آن مهار ایران است. واقعیت امر آن است که شکست سنگین ترامپ در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری ایران باعث شده است امریکا بدنبال آن باشد اینبار با اجماع سازی با تروئیکای اروپا اولا برجام را در کنار تحریم ها را نگه دارند دوما با وعده توخالی محدودیتهایی را در صنایع دفاعی کشورمان ایجاد کنند.
🔹سیاستی که آمریکا در تلاش است کمترین هزینه نیز در قبال آن پرداخت نکند. نکته ای که وجود دارد این است که وادادگی که در مقابل غرب در دولت روحانی اتفاق افتاد، باعث شد طرف مقابل حس کند هر چه بیشتر از ایران درخواست کند بیشتر می تواند از نظام اسلامی امتیاز بگیرد. این در حالی است که سیاست فشار حداکثری بطور کامل شکست خورده است ک دیگر اقتصاد حساسیت روز های اول خروج آمریکا از برجام را نخواهد داشت.
🖌 #سرخط_تحلیلے | راه جلوگیری و محدودسازی غرب، اجرای مصوبه مجلس و احیای کامل صنعت هسته ای است.
🖌 #اکبر_معصومی [ کارشناس سیاسی ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
سردار حاجی زاده در سالی که گذشت...
موهاش سفید شد تا بشیم چهارمین قدرت برتر موشکی جهان
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #تبیین| عملیاتی شدن مفاهیم دینی یعنی.....‼️
🔻 | مقام معظم رهبری در دیدار اخیر اعضای خبرگان رهبری با ایشان یکی از نیازهای مهم جوامع اسلامی را عملیاتی کردن مفاهیم دینی دانستند.
🔹عملیاتی شدن مفاهیم دینی به معنای عینیت دادن و نهادینه کردن ارزش های دینی در عملکرد افراد و صحنه های اجتماعی است. ثمره عملیاتی شدن مفاهیم دینی، پیروزی جوامع اسلامی و ملموس شدن ثمرات دین در زندگی فردی و اجتماعی است. اما تحقق عملیاتی شدن مفاهیم دینی در فرایند چندین مرحله ای امکان پذیر است.
🔻بخشی از این مراحل عبارتند از:
1⃣ استخراج ارزش ها و معارف دینی:
🔹توانایی استخراج مفاهیم دینی از متن قرآن و سنت و تعریف دقیق و کاربردی از آن مرحله مهمی برای عملیاتی شدن مفاهیم دینی است. این مرحله وظیفه فضلای صاحب نظری است که از تحجر و جمود فکری و افکار التقاطی بهدور باشند.
2⃣ خودسازی:
🔹گام دیگر عملیاتی شدن مفاهیم دینی، «خودسازی» است. متولیان دین ابتدا باید خود را به ملکات و ارزش¬ دینی مانند توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت، ایمان، تقوا، آراسته و در عمل به ارزشها از دیگران سبقت بگیرند. مردم از کسانی که تجسم مفاهیم دین هستند بهتر یاد می گیرند و پذیرش راحت تری دارند.
3⃣ روزآمد کردن مفاهیم دینی:
🔹زندگى انسان، همواره دستخوش تغییر و تحوّل است، لازمه جاودانگی و همگانی بودن دین اسلام آن است که در هر دوره اى و با هر زمانه و زمینه اى، بتواند رسالت خود را در هدایت انسان¬ها انجام دهد. روز آمد شدن آموزه هاي ديني در برقراري ارتباط مطلوب دین با مخاطب بسيار ارزنده است. نبايد انتظار داشت سبك و نوع بيان مفاهیم دينی مطابق معيارهای چندین سال قبل باشد و مردم نیز به ویژه جوانان، اين پيام ها را پذيرفته و به عنوان خط مشی عملی در زندگی پذيرا باشند . به روز رسانی مفاهیم دینی پذیرش و عمل به آن ها را ساده تر می کند؛ «البته این بهروزرسانی به معنای دستکاری در منظومه مفاهیم دینی نیست بلکه به معنای کشف حقایق متناسب با نیازهای داخلی و بین المللیِ نظام اسلامی است».
4⃣ برنامه ریزی و حرکت نظام یافته:
🔹 عملیاتی شدن مفاهیم دینی، نیازمند برنامه ریزی دراز مدت است، بر پایه برنامه کوتاه مدت و انفعالی نمیتوان جامعه را همساز دین کرد. احیای مفاهیم دینی در جامعه، فعالیت نظام یافته و هم فکری و تلاش گروهی را لازم دارد. شرط عملیاتی شدن مفاهیم دینی در حال حاضر این است که همه نهادهای اجتماعی، مسئولان فرهنگی، صدا و سیما، مطبوعات و... بصورت هماهنگ و منسجم در ارزش های دینی تلاش کنند.
🖌 #موسی_سلیمانی [ کارشناس سیاسی ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #عبور_کنید| یادداشت حسین شریعتمداری درباره توافق با آژانس انرژی اتمی و حاشیههای پیشآمده در مجلس
🔻 امروز که به توقف اجرای پروتکل الحاقی رسیدهایم، آمریکا و اروپا بر سر یک دوراهی قرار گرفتهاند که هر کدام را انتخاب کنند برای ما «بُرد قطعی» و برای حریف «باخت حتمی» خواهد بود. اگر تحریمها را لغو کنند، شکست سنگینی به حریف تحمیل کردهایم و اگر لغو نکنند، امتیازاتی را که تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم.
🔹دیروز تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس، زبان به اعتراض گشودند و این توافق را با آنچه در مصوبه آمده بود، مغایر میدانستند. در توافق یادشده ضمن تاکید بر توقف اجرای پروتکل، آمده بود «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیتها و تجهیزات نظارتی را ضبط کرده و نزد خود نگاه خواهد داشت».
🔹گنجاندن این بند در توافق مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس نیست، چرا که خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی به ۳ ماه بعد موکول نشده، بلکه ما به کاهش تعهداتمان ادامه میدادیم و اگر طی ۳ ماه آینده همه تحریمها را لغو کردند، به تعهداتمان باز میگشتیم.
🔹اختلاف پیشآمده به آسانی قابل حل بود و به این حجم از اعتراض علنی نیازی نداشت. خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی یکی از دستاوردهای بزرگ ما در چالش هستهای نزدیک به دو دهه است.
🔹گله دوستانهای از نمایندگان معترض در میان است! و آن اینکه توافق مورد اشاره اگرچه امضای رئیس سازمان انرژی اتمی را در پای خود دارد ولی باید میدانستند که مسئلهای با این اهمیت نمیتواند بدون دخالت و نظر شورای عالی امنیت ملی تهیه شده باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 فشار از روی غرب برداشته نشود
🔻 نمودار سینوسی تحریم های ایالات متحده در دوره ترامپ به بالاترین میزان خود رسیده و یانکی ها دیگر ابزاری در چنته جهت اعمال فشار به ایران ندارند.
🔹 از طرفی قانون مجلس جهت لغو تحریم ها برخلاف روند سابق ، ایالات متحده و اروپاییان را به گوشه رینگ برده و امکان اجرای فشار حداکثری ایران را بر آنان فراهم ساخته است.
🔹 شروع غنی سازی ۲۰ درصدی ، تولید اورانیوم فلزی و خروج از پروتکل الحاقی سه اهرم فشار مهم ایران برای امتیاز گیری از غرب است.
🔹با توجه به این که آمریکا دیگر نه ابزار قابل توجهی برای فشار بر ایران دارد و همچنین از راه اندازی جنگ جهت توقف فعالیت های هسته ای این کشور نیز عاجز است ، به نظر می رسد فشار حداکثری هسته ای از سوی جمهوری اسلامی بر روی حاکم جدید کاخ سفید چاره ساز بوده و بتواند گره تحریم ها را باز کند .
🔹 در چنین شرایطی اگر فعالیت هسته ای ایران به نقطه اوج شتاب خود برسد و ایضا به امتیازات اندک طرف مقابل وقعی ننهاده شود ، مسلما آمریکا و متحدانش خود را آماده اخذ تصمیمات سخت خواهند نمود.
🔹 نباید از یاد برد اولویت رئیس جمهور دموکرات آمریکا ابتدا کنترل و ایزوله کردن چین و سپس روسیه است و متغیر زمان را برای کنترل آنها از نظر وی بسیار مهم بوده و به همین دلیل به سان سلفش انگیزه چندانی برای تمرکز بر ایران و تداوم فشار حداکثری نسبت به آن ندارد ؛ فلذا اگر قانون هسته ای مجلس شورای اسلامی به درستی اجرا گردد ، به احتمال زیاد ایالات متحده حاضر به دادن امتیازاتی چشمگیر برای جلوگیری از هسته ای شدن جمهوری اسلامی خواهد بود .
🔹 به نظر می رسد هر گونه اقدام و توافقی از سوی دولت اعتدال که نشانه ی دوگانگی نظری در جمهوری اسلامی بر سر پرونده هسته ای باشد، پالس های مطلوبی برای طرف غربی خواهد بود و محاسبات سابق و کنونی آنان در خصوص نحوه تعامل با ایران را محفوظ ، و راهبرد پرداخت امتیاز حداقلی و اخذ آوانس های حداکثری نسبت به طرف ایرانی را تقویت خواهد کرد.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا [ کارشناس سیاسی ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #تا_انتخابات| تحلیل انتخاباتی باهنر
🔻 محمدرضا باهنر:
🔹دلایل متعددی برای پایین آمدن میزان مشارکت در #انتخابات مجلس یازدهم وجود دارد از جمله نارضایتی عمومی از عملکرد #دولت و #مجلس و یا اینکه مردم احساس کردند مسئولین به فکر دغدغهها و مشکلات آنها نیستند و بعضاً دعواهای سیاسی خیلی افراطی شده است.
🔹ما در آستانه ورود به انتخاباتها ۸۰ درصد توانمان را برای وحدت صرف میکنیم و تنها ۲۰درصد از توانمان برای رقابت با رقبای سیاسی باقی میماند.
🔹البته این مشکلی نیست که تنها ما درگیر آن باشیم و #اصلاحطلبان نیز گرفتار این مسئله هستند؛ ما کسی را برای انتخابات در نظر نداریم.
🔹البته اگر آقای #رئیسی به هر دلیلی برای حضور در رقابتها قانع شود، در این صورت فکر میکنم خیلی از این اختلافات جمع میشود چرا که ایشان هم در پیمایشهای میدانی و نظرسنجیها از دیگر کاندیدای احتمالی جلوتر است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
💢 پلههای بهشت و جهنم !
🔸 عکسهای دستهجمعی کابینه دولتهای مختلف است ؛ از کابینه حسنعلی منصور و هویدا در سال 43 (پنجاه و شش سال قبل) تا روحانی.
🔸همه عکسها روی پلههای دفتر نخستوزیری گرفته شده که بعدها شد : نهاد ریاست جمهوری.
🔸 روی این پلهها ، در فضایی بسیار محدود ، کلی آدم آمده و عکس گرفته و رفتهاند و پیش از رفتن ، در جلساتشان تصمیمهایی گرفتهاند که زندگی همه ی ما را متأثر کرده.
🔸 همه میروند ، برخي از قدرت و برخی از دنيا ، حتی کسانی که "خودشان" نمیروند ، اما اثر آن تصمیمها که زندگیهای بسیاری را تا همیشه متاثر کرده و خواهد کرد ، باقی میماند.
🔸 به همین خاطر است که قاعده " #نماندن" باید وجدان ِ سواران ِ آن پلهها را همیشه بیدار نگه دارد که مدام از خودشان بپرسند :
«از خدای مردم و آیندگان تحسین میخریم یا نفرین؟» .
🔸 آنهایی که طولانیتر میمانند البته بار سنگینتری دارند ؛ پای معامله تحسین و نفرینهای عمیق و وسیعتری مینشینند !
پ.ن : البته بعضیا نفرینهایی که در حقشون میشه خیلی زیاده تا تحسین چون پایه گذار خیلی از بدبختی های مردم و کشور بودند.
والعاقبه للمتقین
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
#منطق_قران
🔴 #برجام| چرا به منطق قران عمل نشد؟ ؛ روان شناسی قرآن از کسانی که در برابر بدعهدی های مکرر دشمنان، واکنش قاطع نشان نمی دهند.
🔻 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با اعضای مجلس خبرگان رهبری فرمودند: "وقتی آمریکا از برجام خارج شد و دیگران هم با او همراهی کردند، دستور قرآن این است که تو هم تعهد را رها کن. اما با این حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد و به تدریج بخشی از آنها را کاهش داد."
اما چرا دولت، در برابر بدعهدی مکرر آمریکا و غرب، واکنش متقابل نشان نداد؟ با تامل در آیه ای از قرآن کریم پاسخ این سوال روشن خواهد شد.
🔻خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، پس از توبیخ کسانی که در برابر بدعهدی های دشمن واکنش قاطع و عملی از خود نشان نمی دهند، «علت روانی» این عدم واکنش را نیز بیان می فرماید:
🔹«أَلا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ چرا با گروهى كه پيمانهاى خود را شكستند و تصميم به اخراج پيامبر(ص) گرفتند پيكار نمیكنيد؟ در حالى كه آنان نخستين بار (دشمنی و پیکار با شما را) آغاز كردند. آيا از آنان میترسيد؟ با اينكه خداوند سزاوارتر است كه از او بترسيد، اگر مؤمن هستيد.» (توبه: ۱۳)
🔹نکته مهم و ظریف در عبارت «أَتَخْشَوْنَهُمْ؛ آیا از آنان می ترسید؟» این است که خداوند در آن، از واژه «خوف» و مشتقات آن استفاده نکرد و نفرمود: «أتخافونهم»، بلکه از واژه و مشتقات «خشیة» استفاده نمود، تا روان شناسی دقیق تری از این افراد ارائه داده باشد.
🔹 «خشیة» به معنای «ترس» همراه با «تعظیم» و «علم» است (راغب اصفهانی) ؛ به عبارتی افزایش «علم به عظمت شیء مورد ترس»، تقریباً در دل انسان «نهادینه» شده است؛ که نتیجه طبیعی این نوع «ترس نهادینه شده» از یک فرد یا موجود، «کرنش» و «انفعال» در برابر اوست.
🔹با این توضیح، باید گفت طبق بیان دقیق این آیه شریفه، کسانی که در مقابل بدعهدی های مکرر دشمن، اقدام متناسب و قاطعی نمی نمایند و حتّی به دنبال مذاکرات و پیمان های مجدّد با دشمن هستند، افرادی هستند که دشمنان خدا را «بزرگ» و «قدرتمند» می دانند و ترس از عظمت دشمنان خدا در آنان «نهادینه» شده و «عبودیّت دشمنان خدا» در دلشان ریشه دوانده و درنتیجه با «احترام» در مقابل آنان، «کرنش» و «تعظیم» می کنند؛ و تا زمانیکه این «عبودیّت» پابرجاست، محال است اقدام قاطعی از سوی آنان صورت گیرد.
🖌 #شبیر_فیروزیان [ کارشناس سیاسی]
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
🔴 #برجام| مخالفان سرسخت بازگشت آمریکا به برجام
🔻 دولت آمریکا تاکنون و به صورت معناداری هیچگونه موضعی در مقابل برجام نداشته است. تمام صحبتها و اظهاراتی هم که پیرامون برجام دارند در واقع واکنش به صحبتهای برجامی دولت ایران است.
🔹بازگشت آمریکا به برجام موضوع بسیار پیچیدهای است. همانگونه که در خروج دولت ترامپ از برجام انگیزه و انگیزانندههای متعددی نقش داشتند در بازگشت بایدن به برجام نیز همین وضعیت حاکم است. موضوع بازگشت آمریکا به برجام در سطح منطقه (اسرائیل، عربستان، امارات و ...) و داخل آمریکا (نومحافظهکاران، جمهوریخواهان، لابی اسرائیل و ...) مخالفان سرسختی دارد که به آسانی نمیگذارند دولت بایدن به آن بازگردد. کمااینکه دولت بایدن از وضعیتی که امروز برجام دارد به خوبی منتفع میشود. اینکه هم برنامه هستهای ایران تحت کنترل است و هم سیاستهای تحریمی آمریکا علیه ایران پابرجاست، یک نقطه قوت و فرصت برای دولت جدید آمریکاست که با یک هزینه کم به دست آمده و به این راحتی آن را کنار نمیگذارد.
🔹معالوصف در این سو نیز عاقلانه نیست که سرنوشت اقتصاد و معیشت و آینده کشور را به تعیین وضعیت برجام گره زد. برجام سال ۲۰۱۵، برای آمریکا و اروپا یک موضوع تمام شده است.
🖌 #حمید_خوش_آیند [ کارشناس سیاسی]
➖➖➖➖➖➖➖➖
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹
﷽
♦️سوال
چرا آملی لاریجانی باید رئیس مجمع تشخیص باشد،درحالی که مفسدی چون طبری منصوب او بود!
❇️پاسخ
✔️در کوتاهی آقای آملی شکی نیست
اما رهبری او را در مرداد۸۸به این سمت گماشت،۱۱سال پیش
درآن زمان قطعا او خیر الموجودین،و بهترین گزینه ریاست قوه بود
که اگر شخص اصلح تری بود،قطعا او منصوب میشد❗️
👈اگرطبری پلید،در حوزه اجرائیات منصوب آملی بود
ابراهیم رئیسی عزیز هم،به عنوان معاون اول قوه منصوب آملی بود
یکی مفسد و دیگری کابوس مفسدین
پس آملی در میدان دادن به رئیسی هم نقش داشت👌
📌و اینکه اگر طبری در شق انتصابی نظام در حال فساد بود
این فساد،دوباره در شق انتصابی کشف و پاکسازی شد
☑️در مورد ریاست مجمع،اینکه مجمع در این سالها حیات خلوت هاشمیون بود
و گزینه مطلوب لیبرال ها روحانی بود!
که جانشین پدر سیاسی و مکتبی خود هاشمی شود!
که مراد صدها طبری بود
کار خواسته آملی در مجمع هم عدم تصویب fatf بود،که اگر تصویب میشد کار نظام و مردم به جای باریک میکشید
☑️تصویبfatfبه عنوان لو دهنده مسیر دور زدن تحریم ها،آخرین ضربه لیبرالها برای استحاله انقلاب بود
که اگررقم میخورد کار تمام بود
که در مجمع تشخیص آملی تصویب نشد
ودرآخر داستان موسی و خزر رایاد بیاورید
که موسی ع که باشی گاهی در حکمت های خضر میمانی
🔰رهبری خضر راه است به او اعتماد کنیم
#پاسخ_به_شبهات
@engleab انقلابیون آذربایجان
👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹👆🌹