9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه ترامپ هم صراحتاً اعتراف کرد که مذاکره فقط پوشش حمله بود؟
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آبنباتی که سارق را از کارش پشیمان کرد!
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
🔻شهید رئیسی موفقترین رئیسجمهور در کاهش نرخ فقر در ایران/ دولت سیزدهم چگونه روند صعودی فقیرتر شدن مردم در دوره روحانی را نزولی کرد؟
🔹️بر اساس جدیدترین آمار بانک جهانی، نرخ فقر در ایران تا سال ۱۴۰۲ و در دولت شهید رئیسی با کاهش ١٠ درصدی نسبت به سال١۴٠٠، به ٣٢.٧ درصد رسید.
🔹️همچنین بالاترین نرخ فقر در ۴۰ سال اخیر مربوط به دولت حسن روحانی ضعیف ترین دولت تاریخ ایران در سالهای ٩٧ تا ٩٩ با رقم ۴۲.۵ درصد بوده است.
🔹️این کاهش بهمعنای آن است که در ۸ سال دولت حسن روحانی حدود ۱۳ میلیون نفر به تعداد فقرا در ایران اضافه شدند اما در سه سال دولت شهید رئیسی، ۱۰ میلیون نفر از زیر خط فقر خارج شدند.
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
⭕️ ائتلاف چارچوب هماهنگی، خود را به عنوان بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق معرفی کرد
🔸ائتلاف چارچوب هماهنگی (ائتلاف بزرگ شیعیان در پارلمان جدید) که دوشنبه شب با حضور همه اعضای خود در بغداد تشکیل جلسه داده بود، در بیانیه ای خود را به عنوان بزرگترین فراکسیون در پارلمان جدید عراق اعلام کرد.
🔸این ائتلاف بزرگ شیعیان براساس بیانیه ای که پس از جلسه منتشر کرد، خود را به عنوان بزرگترین فراکسیون در پارلمان جدید اعلام کرد تا حسب قانون، نامزد نخست وزیر دولت آتی را معرفی کند.
🔸این نشست با حضور همه رهبران سیاسی ائتلاف چارچوب هماهنگی از جمله «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر کنونی عراق به عنوان رهبر ائتلاف پارلمانی سازندگی و توسعه که بیشترین آراء را در انتخابات اخیر جمع آوری کرد، برگزار شد.
🔸بیانیه ائتلاف چارچوب هماهنگی از تشکیل دو کمیته خبر داد که یکی حسب معیارهای فنی و ملی متولی مقابله و مصاحبه با نامزدهای نخست وزیری می شود و کمیته بعدی به بررسی شایستگی های ملی مرحله پیشرو با هدف رسیدن به یک وحدت نظر برای اداره کشور می پردازد.
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
⭕️ حماس: تصمیم شورای امنیت سازمان ملل درباره غزه به سطح مطالبات و حقوق سیاسی و انسانی مردم فلسطین نمیرسد.
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ آیا جمهوری اسلامی ایران را خشک کرده؟
🔰 وضعیت آب در پنج قاره جهان، حتی کشورهای توسعه یافته چگونه است؟!
👆👆👆👆👆👆
@engleab
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک
🔴پروژه دشمن برای شکستن اتحاد مقدس
👆👆👆👆👆👆
@wngleab
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از افتضاح فراخوان ۲۵ آبان پهلویچیا این طوری مثل سگ و گربه به هم پریدن
متاسفانه پادشاهی خواهان صبح سر صف مدرسه سرود ملی میخوندن😂😂😂😂
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
💯 خبرگزاری سعودی: بن سلمان ولیعهد سعودی🇸🇦 پیام کتبی از رئیس جمهوری اسلامی ایران دریافت نمودند!!!!
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
♦️روزنامه نگار سودانی: شاهد سکوت مرگبار جامعه جهانی درباره تحولات سودان هستیم
🔹«محمد سعد کامل» روزنامه نگار سودانی با اشاره به تحولات سودان گفت: کاملاً روشن است که جامعه جهانی تحت نفوذ غرب، آمریکا و اسرائیل از هر اقدامی که موجب بیثباتی سودان شود، حمایت میکند.
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab
896.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی فیلم از الانه بنگلادش نشون می ده،
می گه ببین ما پنجاه سال پیش چی بودیم که از اونجا پزشک وارد ایران می کردیم!😁
نکته ای که ایشون گفت مغز استخوان سلطنت طلبارو می سوزونه!
👆👆👆👆👆👆👆
@engleab