⭕️ از همان وقتی که احساس نیاز می کنید، ازدواج کنید!!
🔻مروری بر بیانات کمتر شنیده شده ی رهبر انقلاب درباره «ازدواج» به مناسبت روز خانواده و ازدواج
🔷از همان وقتی که احساس نیاز می کنید
🔹اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.هر چه زودتر بهتر! زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر. می فرماید: «من تزوج احرز نصف دینه».طبق این روایت معلوم میشود که نصف تهدیدی که انسان دربارهی دین خود میبیند از طرف طغیانهای جنسی است که خیلی رقم بالایی است.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
🔶نگویید آمادگی نداریم...
🔸اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. منتهی این ازدواج یک مسئولیتپذیری هم هست. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
🔷مگر جوان هفده ساله نیاز به ازدواج ندارد؟!
🔹چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید به این فکر کنیم.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔶مسکن و شغل درآمد دار لازم نیست!
🔸از آنطرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆
@manaar_ir
ازدواج حضرت زهرا.mp3
5.39M
#مقاممعظمرهبری
" مثلِ ازدواجِ حضرت زهرا س...
🌸سالروز #ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) مبارکباد
@manaar_ir
بیانات خطبه عقد.mp3
23.43M
⬇️ فایل صوتی
بیانات پیش از قرائت خطبه عقد در تاریخ 11 فروردین 1356
#روز_ازدواج
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| سخنرانی رهبر انقلاب درباره «بیحجابی اجباری» برای زنان ایرانی در دوران رضاخان پهلوی
➕ نقل آیتالله خامنهای از روایت مادرشان درباره مشقتهای دوران #کشف #حجاب
#عفاف_وحجاب
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | سرنیزه رضاخانی علیه حجاب زن ایرانی
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در #مسجد_گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، ابعاد حادثه مسجد گوهرشاد را براساس بیانات رهبرانقلاب اسلامی مرور میکند.
#هفتهعفافوحجابگرامیباد
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
موضعگیری اخیر یک سلبریتی راجع به سگ گردانی ها😡😡
«لطفا اجازهی عبور به انسانها بدهید»
مارا دراین یادداشت همراهی کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
🗓 لطفا اجازه عبور به انسانها بدهید
✍️#زهرا_نجاتی، عضو تحریریهٔ مَنار؛
چندی پیش یک به اصطلاح سلبریتی، عکس سونوگرافی سگ باردارش را در پیج گذاشت و فرزند سگ را نوهی خود خواند و این شد مژده ای که باید تنمان را بلرزاند.
این اما همهی قصه نیست، موضوع سگ گردانی درفضای عمومی، موضوعی است که این روزها بازار آن، حسابی داغ است و متأسفانه بهخاطرآن، بعضی وقتها حق شهروندی، نیز نادیده گرفته میشود. نمونهٔ آن هم، دوستی که میگفت:« همسایههای ما بچه ندارند اما شبها با صدای پارس سگهایشان میخوابیم.»
در نگاه مقام معظم رهبری، این موضوع ذیل سبک زندگی تعریف میشود. ایشان در شهریور ۹۹، راجع به نفوذ در فرهنگ و تمایل دشمن برای تغییرفرهنگ ما با استدلال شکست #فلسفهی_غرب میفرماید:«چرا بایدکشوری مثل کشور ما با این فرهنگ ریشهدار و عمیق و فرهنگ الهی و ایمانی،تحت تأثیر تعلیمات تمدّن و فرهنگ مادّی، جدید، غلط و شکستخورده، قرار بگیرد؟»
اما متأسفانه کم کاری مسئولین و شدت حملهی دشمن از همهی راهها، باعث شده تا مسئولین خواسته یا ناخواسته، شمشیر برزمین بگذارند ودست از مبارزه بکشند.
در موضوع #سبک_زندگی و پیوند مسائلی که درشأن #جامعه_اسلامی نیست، با مردم و فرهنگ ما، مثال زیاد است که همنشینی باسگها، پناه بردن به زندگی با حیوانات به جای فرزندآوری، خانههای مجردی، بالارفتن #سن_ازدواج و رواج #روابط_ناهنجار، تنها بخشی از آنهاست.
اما تحلیل این موضوع مهم است که چرا تا چندی پیش، همراهی یک موجود اقلا به لحاظ حیوانی کثیف بودن، مطلوب نبوده اما امروز شرایط به گونه ای پیش میرود که گویی چندی دیگر در پارکها تابلوی محل عبور انسانها خواهیم دید:«سگهای عزیزتان را اندکی نگهدارید تا کودک بخت برگشته انسان، رد شود»
ریشهی این مشکل را باید در باختن عرصهی سبک زندگی اسلامی وایرانی، جستجو کرد. به قول رهبری؛ «ضعف و خیانت سران وابستهی نظامهای اسلامی، از جمله در کشور ما در طول سالهای پیش از انقلاب، توانسته سبک زندگی خودش را رایج کند. ما اگر بیمبالاتی مشاهده میکنیم، به خاطر دور افتادن از اخلاق اسلامی و از سبک زندگی اسلامی است.»
ما دربحث سبک زندگی چه قدر کم کاری کردهایم و جبههی مقابل چقدر تمیز و پرکار تلاش کرده تا هم نشینی و#هم_زیستی با سگ را که از لحاظ اعتقادی، مخالف اعتقاد جامعهٔ شیعی است بر خلاف نظر اکثرفقها که تنها سگ نگهبان را استثنا کردهاند، در تمام اشکال آن جوری وارد سبک زندگی کنند که خیلی از سلبریتی ها، به جای فرزند، ازسگ خود نام ببرند.
در نگاهی عمیق تر، این قصه برای امروز و دیروز نیست. شاید از همان زمان که در کارتون بچه ها، گربهها جایشان را به سگ دادند و به گربه چندش گفته شد و #سگ همپای اسب که «حیوان نجیبی است»، اهمیت پیدا کرد، باید دراندیشهی چنین روزی می بودیم.
شاید حتی باید کمی به عقب برگردیم؛ چقدر کم کاری کرده ایم که جماعتی معلوم الحال، نام سلبریتی گرفته و اشخاص مهم در زندگی جوانان ما شدهاند؟!!
حالا خیلی وقت است #ناقوس خطر به صدا درآمده و وظیفهی همهی ماست تا با توجه به ریشهی این دست ابتلائات و #ابتذالات فرهنگی وشناخت درست از نسل جدید وسبک زندگی اسلامی، به مبارزه و ریشهزنی این مسائل بپردازیم.
شاید باید طور دیگری به #سبک_زندگی نگاه کرد و تحلیل دوبارهای از دهه هشتادیها داشت.باید به معرفی الگوهای جدیدی برای سبک زندگی پرداخت و در مقابل #تابوشکنی های خلاف جهت اسلام وسبک زندگی ایرانی، قویتر عمل کرد و هویت #سلبریتیهای یک من و دو غاز را با معرفی الگوهای حقیقی، زیر سئوال برد.
یادمان باشد این دغدغه اگر امروز درحدسگ گردانی و #قمه_کشی #دختران_دهه_هشتادی، است، درصورت کوتاهی #دغدغه مندان، معلوم نیست در آیندهی نهچندان دور به کجا خواهد انجامید.
#یادداشت
#سگ_گردانی
📣با مَنار همراه باشید:
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
✍️#احکام| پاسخ آیت الله العظمی مکارم شیرازی به استفتائی پیرامون سگ گردانی
◻️ #سگگردانی در معابر و مکانهای عمومی جایز نیست و در صورتی که این کار موجب خسارت و صدمهای به دیگران گردد، صاحب سگ، #ضامن و #مسئول خسارت و آسیب وارده میباشد.
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
💠 #احکام شرعی | حکم سگگردانی در معابر و بوستانها
◻️ در هر حال اگر باعث #آزار و اذیت مردم و همسایگان گردد و یا منع قانونی داشته باشد، عمل مزبوز جایز نبوده و میبایست از آن #اجتناب گردد.
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
⛔️به لغزشگاهها نزدیک نشوید
🔻رهبرانقلاب: جاهایى هست که انسان پایش مىلغزد: «چوگل بسیار شد، پیلان بلغزند»؛ آدمها که جاى خود دارند.
🔹جاهایى لغزشگاه است. به آنجاها نزدیک نشوید. لغزشگاهها انواعى دارد. هر کس نقطه ضعفى دارد. یکى نقطه ضعفش پول است؛ یکى نقطه ضعفش #رودربایستى و رفاقت است؛ یکى نقطه ضعفش #احترام کردن است؛ یکى نقطهى ضعفش #زن است؛ یکى نقطه ضعفش سورچرانى و شکمچرانى است.
🔹هر کس نقطه ضعفى دارد. آدم خودش نقطه ضعف خودش را خوب مىفهمد. به آن نزدیک نشوید. اگر نزدیک شدید، براى خودتان خطر درست کردهاید.
🔹علاوهبر نزدیک نشدن به نقطه ضعفها، باید در تقویت معنوى خودتان کوشا باشید.
🔺اول قدمش این است که همین #نمازى را که در شبانه روز پنج نوبت مىخوانید، با توجه بخوانید. ۷۱/۵/۱۹
#مجموعه #اخلاق
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
برادران و خواهران عزیز دغدغه مند؛
🔴 اگر نگران وضعیت فرهنگی موجود هستید به توصیه رهبر معظم انقلاب توجه و عمل کنید :
"علاج نگرانی مبارزه است ،
مبارزه ای در خور و شایسته،
ورود در میدان،
فکر کردن،
مطالعه کردن،
به موقع وارد میدان شدن ،
کار را خبره وار انجام دادن،
دشمن را کاملا شناختن و روش های او را سنجیدن"
🔺️بیانات در دیدار اعضای خبرگان ۱۳۷۹/۱۱/۲۷ ...
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بسیار بسیار کم کار کردیم.خیلی عقبیم.
کل فعالیت #روحانیت و #حوزه را که مقایسه میکنیم با نیازهایی که جامعه داشت و بستری که فراهم شده بود و میشد کار بکنند، #اعتراف میکنم که بسیار بسیار کم کار کردیم. خیلی #عقبیم.
اسفند ۹۲
@manaar_ir
#معرفی_کتاب به مناسبت این روزها
واجب فراموش شده: #راهبردهاي #مقام _معظم رهبري در زمينه امر به معروف و نهي از منكر
مشخصات كتاب:
سرشناسه : خامنه اي، علي، رهبر جمهوري اسلامي ايران، ۱۳۱۸ -
عنوان و نام پديدآور : واجب فراموش شده: راهبردهاي مقام معظم رهبري در زمينه امر به معروف و نهي از منكر/ گردآورندگان حسين خادمي، حميدرضا محمودخاني.
مشخصات نشر : تهران: خيزش نو، ۱۳۹۲.
مشخصات ظاهري : ۷۹ ص.؛ ۵/۱۴×۵/۲۰ س م.
شابك : ۲۵۰۰۰ ريال : 978-600-92782-2-0
وضعيت فهرست نويسي : فاپا(چاپ دوم)
يادداشت : چاپ اول : ۱۳۹۱(فيپا).
يادداشت : چاپ دوم.
يادداشت : كتابنامه: ص. ۷۵ - ۷۹.
موضوع : خامنه اي، علي، رهبر جمهوري اسلامي ايران، ۱۳۱۸ - -- نظريه درباره امر به معروف و نهي از منكر
موضوع : خامنه اي، علي، رهبر جمهوري اسلامي ايران، ۱۳۱۸ - -- پيام ها و سخنراني ها
موضوع : امر به معروف و نهي از منكر
شناسه افزوده : خادمي، حسين، ۱۳۶۸
@manaar_ir