eitaa logo
انقلاب ، قبل و بعد
60 دنبال‌کننده
90 عکس
274 ویدیو
46 فایل
وقایع و مسائل و مجاهدتهای قبل و بعد انقلاب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخ رهبری به یک دروغ ! 👤 همه‌ی تصمیمات طبق نظر ایشان است!!
Ostad_Raefipour_ٍNaghsh_Daneshjo_Dar_Ofogh_Gam_Dovom_Enghelab_99.mp3
39.25M
📹 استاد (لایو) 📝 «نقش دانشجو در افق گام دوم انقلاب» 📅 ۲۰ / آذر ماه /۱۳۹۹
Ostad_Raefipour_ٍNaghsh_Daneshjo_Dar_Ofogh_Gam_Dovom_Enghelab_99.mp3
39.25M
🎤 دانشجو در افق گام دوم انقلاب - 99/9/20 - گفتگوی استاد رائفی پور با نماینده دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی - https://eitaa.com/enqlab / https://Gap.im/enqelab
🔻 داعشی به نام رضاخان 🔹شما یادتون نمیاد ولی جنایات وحشیانه افسران رضاخان بر ضد مردم لرستان، در تاریخ بشریت بی‌ سابقه بوده به‌طوریکه "ویلیام داگلاس" آمریکایی در کتاب خودش نوشته: افسران رضاخان سر جوانان لر را قطع می‌کردند و بعد سینی آهنی گداخته شده‌ی را روی گردن بریده آنها می‌گذاشتند تا جنازه چند قدم بدود، سپس بر سر تعداد قدم‌های آنها شرط‌بندی می‌کردند. 📚منبع: کتاب سرزمین شگفت‌انگیز و مردمی مهربان و دوست‌داشتنی. نوشته ویلیام او، داگلاس (قاضی دیوان عالی آمریکا)، صفحه ۱۷۵/ پهلوی بدون سانسور
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناظره خسرو معتضد و صادق زیباکلام 🔹ببینید چه کسی با سند و منبع معتبر حرف می‌زند و چه کسی با سیاسی‌بازی و حرف‌های عوام‌پسندانه به دنبال ماهیگیری از آب گل‌آلود است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خسرو معتضد دوران طلایی زیباکلام را برایش ترسیم‌ کرد نامه تامل برانگیز دکتر تقی‌ شیرازی درباره وضع بهداشتی در زمان پهلوی که طی مناقشه‌ای تند توسط "خسرو معتضد" تاریخ‌شناس برای صادق زیباکلام بر سر عملکرد رضا شاه خوانده و به او تفهیم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضربه آخر‌ خسرو معتضد به صادق زیبا کلام 🔸صادق زیباکلام نمونه‌ای از افرادیست که خود با افراط‌های اول انقلاب شهره عام و خاص بودند و الان از آن ور بوم افتاده‌ و بر تعصب سیاسی کورکورانه‌ خود پافشاری می‌کنند.
🔺 وطن پرستی به نام 🔹شما یادتون نمیاد ولی رضاخان کبیر به حدی به خاک وطن علاقمند بود که گلشائیان وزیر دارایی زمان رضاخان میگه: در زمان جنگ جهانی دوم و بعد از حمله متفقین به ایران، قسمت‌های از خاک کشور توسط متفقین اشغال شد، زمانی که به رضاخان گزارش دادند که متفقین این مناطق از کشور رو اشغال کردن، در کمال تعجب رضاخان گفت: پس املاک ما چه می‌شود؟ این نقاط که تمام املاک ماست!!؟ 📚منبع: یادداشت‌های شهریور ١٣٢٠/نوشته عباسقلی گلشائیان (وزیر دارایی زمان رضاشاه وزیر دارایی، وزیر دادگستری، وزیر بازرگانی و پیشه و هنر زمان محمدرضاشاه)/صفحه٥٥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خودخواهی منشا دیکتاتوری و همه فسادها 🔹امام خمینی(ره) فرمودند: شما توجه به این معنا داشته باشید که چنانچه ان‌شاء‌الله رئیس و فرماندار شدید، این خوی را که در انسان را از خودتان زایل کنید و از الان توجه به این معنا داشته باشید که مبادا مبتلا به این خودخواهی عظیم باشید که منشا دیکتاتوری و منشا همه مفاسد است. اگر یک چیزی را دیدید که واقعاً خلاف کردید، اعتراف کنید.
✡️ آیا می‌دانستید طراح محمدرضا پهلوی یک بود؟!
✡️ والت ویتمن روستو یهودی؛ طراح انقلاب سفید (۱) 1️⃣ دیدگاه جان اف. کندی در قبال ایران، و آن تحلیل تئوریکی که در شالوده‌ی استراتژی آن روز آمریکا در کشورهای «جهان سوم» قرار داشت، با نام جامعه‌شناس معروف آمریکائی و مشاور امنیتی کندی، پیوند خورده است. 2️⃣ والت روستو، که در سال ۱۹۱۶ در خانواده ویکتورهارون روستو به دنیا آمد، مدت‌های مدید مشاور «کاخ سفید» بود و برای قریب به یک دهه (۱۹۶۰-۱۹۷۰) نام او بر دانشگاهی غرب سنگینی می‌کرد. 3️⃣ پروفسور والت ویتمن روستو در زمان یک سلسله رفورم‌های اقتصادی، و به‌ویژه طرح را در کشورهای آمریکای‌جنوبی و خاورمیانه و آسیای جنوب‌شرقی پی ریخت و در دولت ریاست «شورای برنامه‌ریزی سیاسی» وزارت خارجه آمریکا و ریاست سازمان «اتحاد برای ترقی» را به عهده گرفت. 4️⃣ اقتدار «آکادمیک» روستو، که در واقع بر اَهرُم دیوان‌سالاری آمریکا مبتنی بود، به‌ویژه در پنجمین «کنگره جهانی جامعه‌شناسی» (سپتامبر ۱۹۶۲) در واشنگتن نمایان شد، که در آن حدود یک‌هزار جامعه‌شناس از سراسر جهان شرکت داشتند و روستو کارگردان اصلی این نمایش بود. 5️⃣ روستو تئوری‌های خود را در سال ۱۹۶۰/ ۱۳۳۹ با انتشار کتاب «مراحل توسعهٔ اقتصادی؛ یک مانیفست غیرکمونیستی» اعلام داشت. بررسی تئوری اجتماعی روستو می‌تواند به‌خوبی ماهیت «دکترین کندی» و اهداف را روشن کند.
✡️ والت ویتمن روستو یهودی؛ طراح انقلاب سفید (۲) 1️⃣ برای رشد جامعهٔ بشری یک سیر تکاملی قائل است و ملاک این را سطح رشد تکنولوژی می‌داند. روستو مانند بسیاری از تئوریسین‌های غرب از یک منظر «غرب مرکزی» به جهان می‌نگرد. از این زاویه، روستو جامعهٔ بشری را به و تقسیم می‌کند. 2️⃣ او معتقد است که جامعه پس از طی مرحلهٔ «سنّتی» وارد مرحلهٔ «ماقبل طَیَران» می‌شود. این مرحله در واقع یک دوران گذار از «کهنه» به «نو» است. در این مرحله برای ایجاد یک ساختار نوین صنعتی تدارک دیده می‌شود و لذا باید در رشته‌های غیرصنعتی، به‌ویژه کشاورزی، تحولات انقلابی صورت گیرد. روستو معتقد است که این تحولات عمیق باید به‌دست یک «دولت مرکزی نیرومند» صورت گیرد و مهم‌ترین این دگرگونی‌ها است. 3️⃣ در مرحلهٔ «ماقبل طَیَران» یک گروه اجتماعی جدید (نخبگان = Élite‎) پدید می‌شود که دربرگیرندهٔ بازرگانان، روشنفکران و نظامیان است. این نخبگان نیروی محرکهٔ جامعه از «مرحله سنّتی» به «مرحله صنعتی» است و میان آن با نیروهای «محافظه‌کار» و مدافعین «جامعه سنّتی» تصادم رخ می‌دهد. 4️⃣ روستو نقش و نواستعمار غرب را در کشورهای تحت سلطه می‌ستاید و معتقد است که دولت‌های غربی جوامع عقب‌مانده را به مسیر گذار (مرحلهٔ ما قبل طَیَران) وارد ساخت. 5️⃣ پس از این اصلاحات، جامعه وارد «مرحله طَیَران» (Take-off) می‌شود. در «مرحله طیران» حکومت در دست است و حکومتگران «سنّتی» که عاجز از تطبیق خود با شرایط «طیران» هستند، از قدرت کنار زده می‌شوند.