۲۸ مرداد ۱۴۰۱
کاش تحقیق و تفحص از شهرداری در زمان آقای قالیباف هم انجام میشد تا این حرفها نباشه !
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۳۰ مرداد ۱۴۰۱
🔴 آموزش و پرورش جناحی!
🔹خرداد سال۹۲، حسن روحانی پیروز انتخابات شد؛ مردادماه شروع به کار کرد. مهرماه که ما معلمان به مدرسه رفتیم، غیر از روسای ادارات ونواحی، حتی مدیران مدارس بصورت گسترده تغییر کردند و مدیران مدارس، یکدست اصلاحطلب شدند. یعنی کمتر از دو ماه!
یکسال بعداز #رئیسی، ۵ درصد تغییرات هم نداشتیم!
🔸آموزش و پرورش از دوره دوم خرداد، سیاسی شده و متاسفانه این سیاستزدگی، آ.پ را از رسالت اصلی خودش که جامعهپذیری سیاسی و انتقال ارزشهای انقلاب و تربیت نسلهاست، دور کرده. جوانان متعهد و موثر و مدیر در ۸،۹ سال گذشته، به گوشه رینگ برده شدند و کماکان در روی همان پاشنه میچرخد!
🔹ما موافق سیاسی کردن و جناحی کردن آ.پ نیستیم اما صددرصد مخالف سکولار کردن این نهاد هستیم! مخالف بیارزش کردن جایگاه معلم هستیم! مخالفِ بی انگیزه کردن معلم هستیم. وضعیت امروز آ.پ نتیجه مدیریت نامدیران در این نهاد است. مدیرانی بی انگیزه، پشتمیز نشین، بیبرنامه و بعضاً منفعتطلب!
🔸با همین نگاه جناحی، نخبگان را دور انداختند، دانشگاه فرهنگیان را سکولار کردند، بُعد "پرورش" را، بطور کامل، حداقل۹۰ درصد، از آ.پ و مدارس و محتوا حذف کردند؛ در نتیجه امروز با خیل عظیمی از معلمان بی انگیزه که دچار مشکلات عدیده معیشتی هستند طرفیم که خروجی آن نسل کمسواد و ... است!
🔹دخالتهای بیرونی، بالاخص نمایندگان مجلس هم، جداً یک تهدید جدی برای این سیستم است. باعث شده تا نمایندگان مجلس، آدمهای ستادی خود را به ریاست ادارات و نواحی و مدارس و معاونتها و ... منصوب کنند! مدیرانی کمسواد و جناحی که فقط دنبال تامین منافع نمایندگان در انتخاباتها هستند!
داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۳۰ مرداد ۱۴۰۱
👈 یکی از مسائل بسیار مهمی که اسلام بر آن تاکیدکرده است این است که محرومیت محرومان و گرسنگی گرسنگان و بی خانمانی بی خانمانان، هیچکدام معلول تقدیر الهی نیست.
👈 زیرا پروردگار متعال انسان ها را آفریده و رزق و روزی آنان و هرچه را مایه اداره حیات است، در اختیارشان قرار داده است(نحن قسمنا بینهم معیشتهم فی الحیاه الدنیا)
👈 حتی اسباب زیور و زینت را نیز در دسترس آنان گذاشته است
(قل من حرم زینه الله التی اخرج لعباده)
👌 پس، فقر و بیچارگی و محرومیت از کجا ناشی شده؟
بدون شک گناه ثروتمندان و ظلم ستمگران اقتصادی و تجاوز غاصبان به حقوق انسان ها، موجب تحمیل فقر و آثار فجیع بر جامعه گشته
🍂 علامه محمدرضا حکیمی
📚 کتاب گزارش، ص۹۶و۹۷
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۳۰ مرداد ۱۴۰۱
ارزشها را بشناس و
#اشخاص را با ارزشها بسنج!
حمایتها باید از ارزشها باشـد.
اول ارزشها، بعد اشخاص؛
نه اول اشخاص بعد ارزشها.
یکی از مصیبت های زمان ما این است
که اشخاص دارند کم کم، جانشین #ارزشها میشوند.
|شهید بهشتی🍃|
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۳۱ مرداد ۱۴۰۱
🌀یکم.
در دستهگل ٩٢هزار میلیارد تومانی #فولاد_مبارکه سؤال اساسی این است که در حین ارتکاب این جرائم،
قوهی قضائیهی آملی و رئیسی و اژهای و مجلس قالیباف و اطلاعات سپاه طائب و نهادهایی مانند سازمان بازرسی که وظیفه کشف و مقابله با فساد در حین ارتکاب را دارند #کجا بودند؟ این اشخاص و ارگانها برای انجام کدام وظیفه بودجه میگیرند؟ وقوع چنین مفاسد بزرگی با وجود وظیفه قانونی آنها، چگونه قابل توجیه است؟
🌀دوم.
آیا روزی خواهد رسید که تحقیق و تفحص از نهادهایی مثل بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان و سایر بنیادها و مجلس و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و کمیته امداد و شهرداریها(بهخصوص تهران!) و نیروهای مسلح و نهادهای خاص صورت بگیره؟!
در آن روز با چه صحنههایی مواجه خواهیم شد؟!
🌀سوم.
اگر فساد فولاد مبارکه با آقاخانهای اصولگرا ارتباط داشت، همینطور اخبارش منتشر میشد یا منتشرکننده را به جرم افسادفیالارض ممنوعالتصویر و محکوم به شلاق و... میکردند و با پروندهسازی، خبرنگار و افشاگرِ موردنظر را یهودی و فراماسونر معرفی میکردند؟!
🌀چهارم.
آیا بهتر نیست به جای اینکه جناحهای سیاسی این فسادها را گردن یکدیگر بیندازند(یکی طعنه به امامان جمعه بزند و آن یکی طعنه به واعظی و جهانگیری)،
برای ریشهکنشدن #فساد و رانت و تبعیض در مناسبات و نهادهای مختلف تدبیری اساسی صورت گیرد؟!
پنجم.
اینکه بهدلیل بیاطلاعی یا بیعرضگی یا شراکت در فساد،
اجازه دهیم مفسدین گرامی آش رو با جاش ببرند،
بعد از مدتها پیگیر بشیم
و از مسؤولینی بیعمل و تازهبیدارشده قهرمانسازی کنیم
فقط مصرف رسانهای دارد؛ آنهم برای یک اقلیت کندفهم نه مردم فهیم.
➕ مواجههی نمایشی با فساد، بیاعتمادی را افزایش میدهد، بدبینی و تنفر از دستگاه تصمیمگیر را گسترش میدهد..
👆👆👆متن فوق رو در کانالی دیدم و به نظرم حرف حق رسید برای همین منتشر میکنم. امیدوارم روزی برسه که همه این مطالب برطرف شده باشه و شاهد این جور موارد نباشیم .
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۳۱ مرداد ۱۴۰۱
🔸در شرکت ملی مس کرمان چه خبر است؟/ ۳۰۰ میلیارد کمک بلاعوض!
🔹برای اولین بار میزان هزینهکرد مسئولیتهای اجتماعی و کمکهای بلاعوض این شرکت از ۰.۸۵% به ۲ درصد سود خالص شرکت رسیده است! سال گذشته این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان بوده که در سال جاری به نزدیک هزار میلیارد تومان میرسد. شایع شده است مدیرعامل جدید شرکت ملی مس با این مصوبه به دنبال پول پاشی در بین برخی از نمایندگان مجلس و مدیران دولتی جهت تثبیت مدیریتی خود است! آیا چنین چیزی صحت دارد؟
🔹با نگاهی به مصوبات مجمع مس سال ۱۴۰۱ که بر خلاف نظر نماینده سازمان بورس مورد جمع بندی قرار گرفت مشاهده میکنیم که حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان به کمکهای بلاعوض شرکت مس افزوده شده است!
🔹در گذشته خلاصه مذاکرات مجمع سالیانه توسط شرکت جهت شفافیت اطلاعات و دسترسی عموم ذی نعفان در سامانه کدال قرار میگرفت. برای اولین با اقدامی عجیب این دسترسی اطلاعات به عموم مردم در سامانه کدال قطع شده است و طبق دستور مدیرعامل ، خلاصه مذاکرات در سامانه کدال بارگذاری نشده است تا دستگاه های نظارتی و قاطبه مردم امکان مشاهده و تحلیل و قضاوت را نداشته باشند. در صورتی که به بخش خلاصه مذاکرات در سامانه کدال رجوع کنید خلاصه مذاکراتی وجود ندارد که این مسئله میتواند مصداق بارز پنهان کاری و فریب عموم سهامداران است.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
۲ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
🔸صحبتهای عجیب وزیرصمت: هر کسی خودرو وارد میکند باید تکنولوژی آن را هم وارد کند!
🔹آقای وزیر، انتقال تکنولوژی با واردات خودرو؟ چرا راحت نمیگویید که حق انحصاری را میخواهید به خودروسازان بدهید و مسئله را پیچیده میکنید؟ مردم به خوبی میدانند که خودروساز ها در این سالها حتی از انتقال تکنولوژی عاجز بودهاند، چه رسد به مردم عادی!
🔹همچنان برای اهالی بازار مشخص نیست چرا و به چه علت وزیر صمت برای اصلاح امور در آخرین لحظه مقاومت میکند.
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
۲ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
زنگ خطر ترجیح طلاب بی درد و محافظه کار در حوزه:
نامه سرگشاده جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس خطاب به طلاب جوان در پی برخورد حذفی مدیران حوزه علمیه با نهی از منکر روحانیون
بخش اول:
«لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَ لَتَنْهُنَّ عَنِ اَلْمُنْكَرِ أَوْ لَيُسْتَعْمَلَنَّ عَلَيْكُمْ شِرَارُكُمْ فَيَدْعُو خِيَارُكُمْ فَلاَ يُسْتَجَابُ لَهُمْ»
«امر به معروف و نهی از منکر کنید، وگرنه خدا بدان شما را بر شما چیره می کند، و چون چنین شود، هر چه نیکانتان دعا کنند خدا مستجاب نخواهد کرد.»
امام رضا علیه السلام
بی تفاوت نبودن و دغدغه مندی نسبت به اصلاح نارسایی ها و فسادها، ریشه در احساس یگانگی، خودی بودن و ولایت اجتماعی دارد که منجر به انجام تکلیف امر به معروف و نهی از منکر و تعالی اجتماعی میشود. این تکلیف، آنگاه که به عالمان و آگاهان دینی میرسد، سنگین تر شده تا آنجا که سید الشهدا علیه السلام در خطبهی منا، پیش از آنکه قدرتمندان جامعه را خطاب قرار دهند، عالمان دینی را به علت رها کردن نهی از منکر توبیخ کرده و سکوت عالمان را فرصت برای زورمندان میدانند. اینگونه است که تحصیل علم دین با مجاهده برای اقامه دین عجین بوده و عهدی که خدا از آگاهان گرفته آن است که در برابر ظلم ظالمان بی قرار باشند و تکیه گاه محرومان. همین مسأله باعث تأکید امام خمینی (ره) در منشور روحانیت بر ورود عالمان و طلاب علوم دینی به عرصه سیاست شده است و بی تفاوتی آنان را بی دردی تلقی میکنند.
ادامه دارد...
#حوزه_علمیه_خراسان
#منشور_روحانیت
جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
@jebhe_mashhad
۳ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
زنگ خطر ترجیح طلاب بی درد و محافظه کار در حوزه:
نامه سرگشاده جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس خطاب به طلاب جوان در پی برخورد حذفی مدیران حوزه علمیه با نهی از منکر روحانیون
بخش دوم:
امر به معروف و نهی از منکر از سوی طلاب، آنگاه که در محیط دینی و نسبت به دست اندرکاران نهادهای دینی و انقلابی است، هم ضروری تر و هم حساس تر خواهد بود. ضروری از آن جهت که باید به دنبال صفا و طهارت نهادهای دینی و انقلابی بود و حساس از آن جهت که این مبارزه و نهی از منکر و واکنش ها نسبت به آن مورد رصد افراد جامعه و حتی دشمنان دین و انقلاب قرار دارد. جمله ماندگار حضرت امام درباب مراقبت از حوزه های علمیه ناشی از دقت در همین امر است که فرمودند: «از یک طرف وظیفه تبیین حقایق و واقعیات و اجرای حق و عدالت در حد توان و از طرف دیگر مراقبت از نیفتادن سوژهای به دست دشمنان کار آسانی نیست». چنانکه حفظ اتحاد بدنه حوزوی و رعایت و مراقبت هم از سوی طلاب انقلابی و جوان و هم از سوی مسئولین حوزوی، تکلیف مهم و مورد تاکید حضرت امام (ره) بوده است «هیچ گاه نگران مباحثات تند طلبگی در فروع و اصول فقه نبودهام ولی نگران تقابل و تعارض جناحهای مؤمن به انقلابم که مبادا منتهی به تقویت جناح رفاه طلب بی درد و نق بزن گردد. نتیجه میگیرم که اگر روحانیون طرفدار اسلام ناب و انقلاب دیر بجنبند ابرقدرتها و نوکرانشان مسائل را به نفع خود خاتمه میدهند. جامعه مدرسین باید طلاب عزیز انقلابی و زحمت کشیده و کتک خورده و جبهه رفته را از خود بدانند. حتماً با آنان جلسه بگذارند و از طرحها و نظریات آنان استقبال نمایند و طلاب انقلابی هم مدرسین عزیز طرفدار انقلاب را محترم بشمارند و با دیده احترام به آنان بنگرند و در مقابل طیف بی عرضه و فرصت طلب و نق زن ید واحده باشند». رهبر معظم انقلاب نیز در دیدارهای متعدد با حوزویان و طلاب بر این نکته صحه گذاشته اند. چرا که آزادگی و مبارزه با انحرافات، باید منجر به اصلاح حوزه گردد و از سوی دیگر مواجهه حوزه با نقدهایی که به آن میشود نیز باید به گونهای باشد که خود، تضعیف حوزه و انقلاب را در پی نداشته باشد و تجلی پایبندی به سیره نبوی در سعه صدر، توضیح عذر و دوری از مواضع تهمت باشد تا با نام دفاع از حوزه و انقلاب، جریان غیرپاسخگو و مستبد رشد نکند.
با این سنجه و شاخص، در بدنه جماعت حوزوی، چه ناهیان از منکر و چه کسانی که مورد نقد قرار گرفته اند، باید در مقام استفاده از فرصتها برای تعالی حوزه و انقلاب باشند. در خصوص مسأله حکم منتشر شده برای طلبهی مشهدی، جناب آقای صابری تولائی از سوی کمیته عالی اخلاقی و انضباطی حوزه علمیه خراسان نیز همین شاخص باید مد نظر قرار گیرد و واکنش مهیب و سخت در برابر انتقادات طلبه منتقد و انقلابی و دلسوز، واکنشی نیست که ید واحده بودن و عزم اصلاح و حفاظت از طهارت حوزه را روایت کند.
جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس نیز در عین اینکه خواستار ایجاد شفافیت در روند قضاوت منتج به حکم و تعیین مصادیق فعالیتهای متهم از سوی مرکز مدیریت حوزه می باشد، حتی به فرض صحت اتهامات عدم سازگاری حکم و اتهام را در این قضیه مشهود می بیند و نگران پیامدهای روانی و اجتماعی این حکم در میان جوانان حزب اللهی و منتقدین نهادهای انقلابی و دینی است.
چنین اقدامی پیش از آنکه حکم کمیته اخلاقی و انضباطی حوزه خراسان باشد، تصمیمی است برای سرکوب صداهای منتقد درونی که در عین پایبندی به انقلاب اسلامی و دلبستگی به نهادهای انقلابی و دینی، رفتار این دستگاهها را مقدس ندانسته و سعی دارند با معیاری بیرونی به نهی از منکر و اصلاح بپردازند. از این روست که حکم در غایت سختی و شدت اعلام شده است تا مایه عبرت برای دیگران باشد، چنانکه این برخورد، اولین برخورد با طلاب انقلابی نیز نبوده است. بدانید که این شیوه برخورد، پیش از هدف گرفتن یک نفر، طلاب جوان انقلابی را هدف قرار داده است. چه پشتوانه ای بهتر از کلام حضرت امام و رهبری برای نقدهای دلسوزانه، درون گفتمانی و هشدار دهنده؟ و چه راهی بهتر از راهی که حضرت امام به طلاب توصیه کردند و آن، اتحاد و متشکل شدن حوزویان و خصوصا طلاب جوان در دفاع حقیقی از اسلام ناب برای رسوایی اسلام آمریکایی است؟
اگر حلقه های مباحثه منشور روحانیت در حوزه ها به راه افتاده بود، اکنون شاهد این نوع از مواجهه های تند و غربت منتقدین حوزه نبودیم. اگر هسته های مطالعاتی شناسایی تحجر در بدنه مذهبی و انقلابی جوان فعال بود، دیگر کسی نمی توانست رفتار خود را ملاک دین اعلام کند و اینچنین مرزهای تحجر و اسلام ناب را کم رنگ کند.
ادامه دارد...
#حوزه_علمیه_خراسان
#منشور_روحانیت
جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
@jebhe_mashhad
۳ شهریور ۱۴۰۱