📣 آیتالله میرباقری بهعنوان مُنتخب مردم استان سمنان، به ششمین دورۀ مجلس خبرگان رهبری راه یافت.
🔳 تعداد کلّ آراء: ۲۵۲ هزار و ۲۱۷ رأی
🔳 تعداد آراء صحیح: ۱۹۱ هزار و ۴۸۰ رأی
🔳 تعداد آراء استاد میرباقری: ۱۷۵ هزار و ۱۵۲ رأی (معادل ۹۱.۴۷% آراء صحیح)
▶️ http://B2n.ir/g10550
▶️ http://B2n.ir/r64056
☑️ @mirbaqeri_ir
سه گانه راهبردی #کاندیدای_موتورسوار_تهران درباره نتایج آراء تهران
زمان نگارش: شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲، ساعت۱۶
اول اینکه:
حماسه ۲۵ درصد مردم تهران در حضور پای صندوق رای چیزی شبیه معجزه و قطعا برای خواص تکلیف آور مضاعف است. مرددین هم که نیامدند نگاهشان به آینده است و مهلت دادهاند. کسانی هم که به خاطر قهر رای ندادهاند شایسته خدمتند و میتوان با اندکی خدمت صادقانه دلشان را بدست آورد چون مردم تهران در مجموع رقیقالقلب و با محبتند و البته این به خاطر محبت سیدالشهداء(ع) است. و اینکه چرا نمیتوانیم دلشان را بدست بیاوریم جای تامل است که در این مجال نمیگنجد.
طبق نتایج آراء تا کنون، این ۲۵ درصد مثل رای دهندگان انقلابی در شهرهای بزرگ بسیار محتاطانه و تکلیف مدارانه و تجربه گرا رای داده اند. فقط به کسانی که میشناختند رای دادهاند و نه کس دیگر و حتی آنها که قبلاً میشناختند را با اندک لغزشی از لیستشان خارج کردهاند. پیام رای آنها هم بی اعتمادی به #چنار_نماها و هم احتیاط راجع به #پاجوش_خوانده_شدهها است. آنها دل را به دریا زده اند و از طرفی با لبیک به فرمان ولی امر برای حفظ انقلاب پای صندوق آمده اند و از طرفی به هیچ وجه به #خود_,نظام_پندارها و #منسوبین_دفتر و... اعتماد نکردهاند و حتی از بین #لیست_بدههای جدید هم نگفتهاند که باید به یکی تماما رای بدهیم تا مثلا چه و چه نشود و البته شاید چون ترس داشته اند که #چنار های جدیدی سبز شود. کما اینکه حتی به مثل برادر رائفی پور با بیشترین نفرات موفق در سی نفر تهران باید گفت « ای کاش عکستان را بالای لیست نمیزدید » و این سخن البته نافی مجاهدت این جوان عزیز نیست.
این رای نشانه یک تحول بزرگ و راهبردی است که میتوان آن را #جشن_بصیرت نامید و بسیار مبارک و رو به جلو در جهت #ناخالصسوزی توسط مردم و نه #خالص_سازی توسط خواص است. در کل توصیف رای مردم یک جمله است:
« به فرمان ولی امر برای حفظ نظام و پیام به دشمن در انتخابات شرکت کردهاند، به اصلحی که تشخیص دادهاند رای دادهاند و باقی را به خدا سپردهاند. والسلام.»
دوم اینکه:
برای ریاست مجلس که راس و صورت آن است و رویکرد اصلی مجلس را تعیین میکند از سویی #گفتمانداری و از سویی #تجربه_و_سابقه مطرح است.
آقایان ذوالنوری، حاجیبابایی،پژمانفر، نیکزاد، حاجی دلیگانی و... بیشتر به تجربه و سابقه نزدیکند و آقایان نبویان، رسایی و آقا تهرانی به گفتمان. البته با تحلیل اشتباه پایداری در ترس از حضور باهنر و نوبخت که غلط از آب درآمد و ناشی از عدم شناخت مردم بود، استاد آقاتهرانی دورتر هستند اگرچه این تحلیل شخصیشان نبوده باشد.
در حرکت و جلسات درباره ریاست مجلس که قاعدتا از دیشب شروع شده باید پیام مردم مبنی بر «انتخاب اصلح و سپس توکل بر خدا» رعایت شود و این در نظر نگارنده تاکید بر گفتمان و سپس تجربه است. چون چهار سال بر تجربه و سابقه اجرایی تاکید شد و چوب آنرا در نرسیدن به اهداف بلند خوردیم. از گفتمانی بودن و کم تجربه بودن در ارتباطات و سیاستورزی هم نباید ترسید. همانطور که در دور قبل فرد اجرایی مجبور بود که از رو هم که شده سخنرانی گفتمانی کند فرد گفتمانی هم با اخلاص و کمک دلسوزین میتواند تجربه اداره مجلس را به سرعت پیدا کند.
#پیام_مردم
سوم اینکه:
#کاندیدای_موتورسوار با اینکه میداند این حرفش توسط دوستان جوانش هم شنیده نخواهد شد میگوید:
اگر همه بزرگترها یکبار برای همیشه روی #یک_جوان_حزباللهی توافق کنند و او را رییس مجلس کنند و به او کمک نمایند تدریجا در ذیل این انتخاب انقلاب گونه #مجلس_جوان_حزب اللهی شکل میگیرد و آنچنان شور و نشاط و امیدی در سرتاسر کشور میان جوانان و نخبگان جوان شکل خواهد گرفت که حد آن قابل تصور نیست و برکات آن از جمله توقف رفتن نخبگان، جایگزینی بیشتر جوانان در مناصب و در کل تحویل کشور به جوانان در همه جان از جمله نیروهای نظامی را به دنبال خواهد داشت و این خود زمینه ساز #دولت_جوان_حزباللهی در آینده خواهد بود. همان چیزی که از سال ۹۸ آقا بر آن تاکید کردند و در ۱۴۰۰ به بخش کمی از آن رسیدیم و البته آنها که نگارنده را میشناسند میدانند که این سخنان حتی کمی به معنی ندیدن اخلاص و تلاش رییس جمهور فعلی نیست بلکه آه حسرتی است میان بهتر و به.
والسلام
بنده خدا
#کاندیدای_موتورسوار_تهران
علی کیان
📍 هشت وعدۀ قالیباف برای مجلس دوازدهم
1️⃣ کاهش مدت زمان سربازی
2️⃣ تکمیل اجرای قانون واردات خودرو
3️⃣ پیگیری قوانین سهگانهٔ مجلس برای مسکن: جهش تولید، مالیات بر خانههای خالی و ساماندهی اجارهبها
4️⃣ پیگیری اجرای کامل قانون کالابرگ
5️⃣ پیگیری اجرای قانون ساماندهی نیروهای شرکتی
6️⃣ تعیین تکلیف اتباع بیگانه
7️⃣ متناسبسازی حقوق بازنشستگان
8️⃣ تصویب جزییات و پیگیری اجرای قانون مقابله با سؤرفتار علیه زنان
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
تفاوت این دو برنامه رو ببینید.
یکیش چقدر کارشناسی شده
یکی چقدر عوامانه
از انتخاب عناوین میشه فهمید چه خبره
.
♻️ اهداف و برنامههای اقتصادی، فرهنگی، زنان و خانواده ائتلاف مردمی اُمناء
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1709402366267547458
🗒 «موافقین چهل درصدی» که در انتخابات مشارکت کردند، همانها بودند که با تصمیم اولیهی خودشان، قصد مشارکت داشتند. جامعهی هدف نیروهای «جهاد تبیین» در عرصهی مشارکت حداکثری، «مرددین سی درصدی» بودند، اما نخواستیم یا نتوانستیم آنها را همراه کنیم. نخواستن به کنار، اما چرا نتوانستیم؟! ریشهی مشکل چیست؟!
،،،،،،،،،
🖇 حاشیه:
جهان مجازی ما، «جهان مجازی آنها» نیست. ازاینرو، ما حرفهایمان را برای خودمان تکرار میکنیم! آنها اینجا نیستند! از هر سو که مینگریم به فتنهی شبکههای اجتماعی غربی میرسیم که از ما، یارگیری کرده و میان ما، جدایی واقعی افکنده است. گویا ما یک جامعه نیستیم.
علامه طباطبائی در تفسیر المیزان میگویند: «هممکانی»، تسهیلگر «هماعتقادی» است. پس تفاوت در «زیستجهان جغرافیایی»، تفاوت در «زیستجهان فرهنگی» را به دنبال دارد. ما و آنها، دچار گسستگی مکانی شدیم. اینستاگرام، «وطن دیگر» است و «هویت دیگر»ی هم میآفریند. تکهتکه شدهایم؛ استعمار با ما چنین کرده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وزیرکشور در اوج کارهای ستاد انتخابات کشور از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان بازدید کرد
▪️سردار وحیدی وزیر مکتبی دولت سیزدهم در شرایط بحران ها بلافاصله در مناطق بحرانی در هر شرایطی حاضر میشود و تصمیمات لازم را برای مدیریت بحران صادر میکند
🔺آیا مشارکت نکردن 58 درصدی مردم به معنای شکست جمهوری اسلامی نیست؟
🔸🔹💠🔹🔸
جبهه دشمن که با تحریم و ایجاد اغتشاش و تبلیغات گسترده به دنبال کاهش مشارکت مردمی به زیر 20 درصد بوده و حتی گاردین صریح از احتمال مشارکت نهایتا 27 درصدی سخن گفته بود بعد از شکست، رو به جنگ رسانه ای آورده و میخواهد القاء کند که 58 درصدی که در انتخابات شرکت نکردند ضد انقلاب هستند...
❗️❗️❗️❗️❗️❗️
در اینکه حکومت باید نارضایتی مردم را جدی بگیرد و برای افزایش مشارکت تلاش کند شکی نیست، اما این که سکوت مردم به منزله ضدیت با نظام معنا شود قطعا درست نیست
در سال 58 که مردم 98 درصد به جمهوری اسلامی رأی دادند، در همون سال، یعنی دقیقا در همان سال 58 و در اولین دوره مجلس
«فقط 52 درصد شرکت کردند»
یعنی مشارکت امروز مردم نسبت به مشارکت مردم در زمانی که 98 درصد به جمهوری اسلامی «آری» گفتند فقط 10 درصد کاهش داشته است
مشارکت مردم در انتخابات مجلس در بالاترین آمارش در 45 سال گذشته حدود 72 درصد بوده است
یعنی هیچ وقت در طول تاریخ انقلاب حتی اوایل انقلاب مشارکت مردم در انتخابات مجلس 80 و 90 درصد نبوده که الان کسی بگوید نصف یا کمتر شده است...
❗️دشمنان میزان ریزش مردم را با توجه به مشارکت های گذشته رصد می کنند و به خوبی معنای شکستشان را درک می کنند، مراقب باشید رسانه های فعال شده آنها برای پوشاندن شکستشان با مغالطه، احساس پیروزی شما را از بین نبرند
🌿🌿🌺🌿🌿
خیلی جالبه!!☝️☝️
اولین سال هم که با رای ۹۸ درصدی به جمهوری اسلامی رای داده شد.
برای مجلس مشارکت ۵۲ درصد بود.!!!😳😳
الان با مشکلات جامعه و ناراحتی از مسئولین و این همه فشار رسانه های معاند برای رای ندادن 😏
۴۲ درصد مشارکت
این یعنی یک پیروزی بزرگ👏👏👏
به امید اینکه این مسئولین کارهای درست و خوب انجام بدن و از همه مهمتر درست و به موقع رسانه ای کنند که مردم ببینند.
🔴تصویب درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در دولت
♦️وزیر بهداشت:برنامه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی به تصویب هیئت وزیران رسیده است و طی هفته جاری اجرا میشود.
🇵🇸 @Roshangari_ir
پیام اعضا
سلام خانم طالبی عزیز خدا قوت
دوستی گفته بود نمایندگان باید شفاف سازی کنند ،،
خدا شاهده نماینده استان کرمان اقای دوستعلی در مسجد محله صحبت کردن خیلی کوتاه درباره دارایی شون صحبت کردن
و تعداد فرزندانشان
وگفتند هر کدوم چکاره هستند و...
مردم خیلی راضی بودن از این برخورد اقای دوستعلی
خیلی جالبه تو شهرستان ستادی نداشتند فقط با شفافیت صحبت کردن وبدون وعده الکی دادن به ملت انتخاب مردم کرمان شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین یکتا در برنامه تلویزیونی:
یه نماینده جهادی(مهدی عسگری)، یک نفر یه لشگره!
آقای عسگری به مرحله دوم انتخابات مجلس تهران راه یافت حمایت بفرمایید
ریاست مجلس، حداقل جایگاه نماینده ی تمدنی است.
👌آینده از آن حزب الله است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش تند ثابتی نماینده منتخب مردم تهران به حدادعادل (ماجرای پاجوش انتخاباتی)؛ ایشان چنار را درست گفته، چون بیثمر است مثل بعضی از افرادی که در فهرست اینها هستند
🔸اما اینکه آقای حداد بقیه را پاجوش میداند نشان میدهد که ایشان خودش را قیم بقیه میداند. آقای حداد ببخشید که با شما مشورت نکردیم و آمدیم.
🔸 همین الآن فهرست خود را بیاورید تا اسم ۱۰ نفر از این افراد را جستوجو کنیم و ببینیم که به غیر از نسبتهایی که با بعضی افراد دارند، یک عکس از اینها نیست.
🇮🇷
📸 دختر هشتسالۀ شهرکردی بهترین کدنویس جهان شد
🔹«گلسا شمسیپور» دانشآموز پایه سوم دبستان شهرکرد در مسابقات جهانی ikcc کاپ که با حضور ۹۱۷ شرکتکننده از ۷۸۷ مدرسۀ ۵۲ کشور در رده سنی هفت و هشت سال بهصورت آنلاین به میزبانی کشور رومانی برگزار شد، بهترین کدنویس دنیا با موضوع مسابقات هواپیما شد.
🔹گلسا برنامهای سهمرحلهای با موضوع هواپیما و نجات حیوانات را برنامهنویسی کرد که بر اساس آن، بازیکننده پس از اتفاقات هیجانانگیز، بهوسیلۀ هواپیما حیوانات را نجات داد.
🔹قسمت خوب ماجرا اینجاست که گلسا بدون گذراندن دورههای آموزشی و فقط با راهنمایی والدین و پشتکارش موفق به کسب دانش برنامهنویسی و کدنویسی شده است.
⛔️دروغ 60 درصدی
📛ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم.
1⃣یکم. با چی مقایسه می کنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 29 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
🔹و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
همشهری
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جای شکر دارد که در مجلس دوازدهم، شاهد حضور امثال ایشان خواهیم بود
✅ آقای منان رئیسی، منتخب مردم بصیر و شریف قم را عرض میکنم
❗اما باید حواسمان باشد رسالت ما تازه شروع شده
فشارهای انگلهای سیاسی بر امثال ایشان و آقای ثابتی که از پاجوشها محسوب میشوند را دست کم نگیرید ❌
خرد کننده خواهد بود
همانگونه که میبینید از حالا تخریبها شروع شده
و اگر ما مردم با قدرت مطالبه گری حمایتشان نکنیم قطعا وابستگان چنارها اجازه نخواهند داد در عرصه کارزار قانونگذاری و نظارت با ظرفیت تحولی و انقلابیشان درست گام بردارند
❎ پس فکر نکنیم که چند گزینه خوب وارد کردیم و رسالتمان تمام شده است
◀️ زین پس، باید با تمام قوا کنارشان بایستیم که با بالندگی پاجوشها و تکثیرشان، سرسبزی کل سرزمینمان در گام دوم انقلاب را شاهد باشیم
✍️ #م_طالبی_دارستانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی تلاش دانشجو های قبل از خودت رو میبینی، قید مهاجرت رو میزنی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ مدیریت افتضاح صدا و سیما در سلبریتی سازی و مجری بی حیای شبکه پویا (برنامه برپا) که با کشف حجاب به ریش همه ما میخندد !
نقش صدا و سیمای در وضعیت ولنگار فرهنگی امروز غیر قابل انکار است.