eitaa logo
بصیرت سیاسی یک انقلابی
21.8هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.7هزار ویدیو
115 فایل
ارائه مطالب و تحلیل های سیاسی و بصیرت افزایی برای مومنین http://eitaa.com/joinchat/3636330527Cd9abcc38a7 ادمین ارتباطی @Arf9498 کپی بدون لینک بلامانع است تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دوران بزن در رو تمام شده است 🔹 نفتکش آمریکایی پس از برخورد با شناور ایرانی، مشغول فرار بود که توقیف شد. 🔹به جز مجروحان این حادثه، هنوز از سرنوشت ۳ نفر از سرنشینان شناور ایرانی اطلاعی در دست نیست.
رهبر انقلاب: کارگر ستون‌فقرات تولید است 🔹اقتصاد کشور ستون‌فقراتش تولید است. ستون‌فقرات تولید هم کارگر است. ما نباید بگذاریم کارگر، این ستون‌فقرات تضعیف بشود. ما امسال گفتیم رشد تولید. خب رشد تولید چه‌‌طور به وجود می‌آید؟ بخش مهمی از رشد تولید مربوط‌به کارگرهاست. 🔹برای رشد تولید، برای بهبود وضع باید ارتقا زندگی کارگر را یک اصل مهم به حساب بیاورند.
رهبر انقلاب: سعی کردند جامعه‌ کارگری را مقابل نظام قرار بدهند اما به‌خاطر هوشمندی کارگران نتوانستند 🔹مهمترین نشانه‌ وفاداری جامعه‌ی کارگری به نظام رفتار آن‌ها در این چنددهه بوده است. عمدتاً بدخواهان خارجی در این قضیه وارد شدند تا امروز هم ادامه دارد. برای اینکه بتوانند جامعه‌ کارگری را مقابل نظام قرار بدهند؛ جامعه‌ کارگری هوشمندی نشان داد و ایستاد؛ این خیلی مهم است. 🔹خیلی سعی کردند جامعه‌ کارگری را در مقابل نظام قرار بدهند، اما نتوانستند بعد از این هم دارند تلاش می‌کنند اما به حول و قو‌هٔ الهی نخواهند توانست. 🔹جامعه کارگری اعتراض دارد اما با دشمن هم مرزبندی کرده است. اعتراضات کارگران کمک به دولت است؛ این کمک به نظام است. این آگاه‌کردن نظام است، هر جا هم در این چنین موارد دستگاه‌های مسئول رفتند دیدند حق با اینهاست.
سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان: ادعای علیرضابیگی کذب تشخیص داده شد 🔹علیرضابیگی در جلسه هیئت نظارت گفت که نگفته تحویل ادعایی خودروها برای پس‌گرفتن امضای استیضاح بوده است. 🔹همچنین او مستندی برای اثبات ادعای خود به هیئت نظارت ارائه نکرد و در مقابل مطالبۀ اعضا تنها لیستی داد که اولا اسامی ۷۵ نماینده در آن نبود، دوما ارتباطی بین ادعای مطرح شده و استیضاح وجود نداشت، ثالثا ارزش حقوقی نداشت. 🔹بر این اساس ادعای او درموردد بر پس‌گرفتن امضای استیضاح وزیر صمت توسط ۷۵ نماینده در قبال گرفتن خودرو کذب تشخیص داده شد و اظهارات کذب ایشان در دستگاه قضایی بررسی خواهد شد.
تعبیر بسیار قشنگ رهبری👇🏼👇🏼😍🍯 اگر جامعه‌ی روحانیت نبود، این انقلاب پیروز نمیشد؛ تا صد سال دیگر هم پیروز نمیشد. روشنفکران سیاسی ما که بعضی‌شان هم آدمهای خوبی بودند، دلسوز هم بودند - همه، آدمهای ناراه و منحرفی نبودند - توانائی‌اش را نداشتند، مقبولیت نداشتند، در بین مردم نفوذ نداشتند، نمیتوانستند بر دلهای مردم حکومت کنند. آن که میتوانست اولاً از حیث سطح، تمام کشور را فرا بگیرد، ثانیاً از حیث عمق و تأثیر، تا اعماق دلها نفوذ کند، روحانیت بود؛ که همه جا بود. بنده یک وقتی در اوائل انقلاب، این آیه‌ی شریفه‌ی سوره‌ی نحل را خواندم: «اعوذ باللّه من الشّیطان الرّجیم. و اوحی ربّک الی النّحل ان اتّخذی من الجبال بیوتا و من الشّجر و ممّا یعرشون. ثمّ کلی من کلّ الثّمرات فاسلکی سبل ربّک ذللا یخرج من بطونها شراب مختلف الوانه فیه شفاء للنّاس».(۱) گفتم بله، این جوانهای طلبه مثل زنبورهای عسل رفتند بر روی گلهای معرفتی که از بیان امام روئیده بود، نشستند تغذیه شدند، بعد راه افتادند به سرتاسر کشور، به مردم عسل دادند، به دشمنان نیش زدند؛ هم عسل، هم نیش؛ نیش و نوش با هم. از هیچ دسته‌ای، از هیچ حزبی، از هیچ جمعیت دیگری غیر از روحانیت، این کار برنمی‌آمد. و اگر این نمیشد، این انقلاب اجتماعی به وقوع نمیپیوست؛ انقلابی که همان شعاری که در تهران روز عاشورا داده میشود، در فلان کوره‌دهِ یک استان دورافتاده هم مردم راهپیمائی میکنند، همان شعار را میدهند، همان حرف را میزنند، همان درخواست را میکنند. این میشود انقلاب اجتماعی؛ که نتیجه‌اش سقوط آنچنان حکومتی است، و تشکیل اینچنین نظامی. استقامت و استحکام و ریشه‌داری این نظام به گونه‌ای است که به توفیق الهی، قرنها این نظام پابرجا خواهد بود.۱۳۹۱/۰۷/۱۹ بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی طلاب جوان, انقلاب اسلامی @motaharevafi77
▪️اون از دروغ حواله های خودرو به نمایندگان مجلس توسط وزارت صمت! اون از دروغ دادن کارت هدیه به حاضرین در جلسه فعالان فضای مجازی با وزیر صمت! این هم از اینکه عکس رویداد نانو تو دانشگاه فردوسی رو به اسم جلسه وزارت صمت بالشگر سایبری زدن! این جندروز پشت هم شبانه روز دروغ گفتن! ✍️ حبیب خان
فروشگاهی که برای کشف حجاب تخفیف می‌داد پلمب شد 🔹امروز مجتمع تجاری اپال در تهران بعد از پلمب به‌علت کشف حجاب بازگشایی شد اما دو واحد تجاری گرند‌کیدز و مک‌استور در این مجتمع که با درج استوری و ارائه تخفیف مشتریان را تحریک به حضور در محل بدون حجاب شرعی می‌کردند پلمب شدند. برای صاحبان فروشگاه هم پرونده قضایی تشکیل شد. 🔹البته این واحدهای تجاری ساعاتی بعد تلاش کردند با استوری جدید عذرخواهی کنند اما فایده نداشت. 🔹همچنین زرگری سنجاق متعلق به شاهرخ استخری در اپال در پی بی‌توجهی به اخطارها و تعهدات قبلی، به‌علت کشف حجاب فروشنده صبح امروز پلمب شد. @Farsna - Link
📸 اجتماع مردم سبزوار در محل شهادت شهید مدافع امنیت دختران این شهر
🔴زمان مناسب برای مذاکره با دشمن: وقتی جلوت زانو زده و اشکش درومده دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس مبارک
🔴 واقعیت ماجرای شاسی‌بلندها و ارتباطشان با استیضاح وزیر صمت 💬 🔹در ابتدای تابستان ۱۴۰۰ یعنی تنها چند هفته بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری و در زمانی‌که هنوز دولت جدید مستقر نشده بود معاون اجرایی وقت مجلس پیشنهاد تفاهمی را با خودروسازی بهمن‌موتور مطرح کرد تا خودروهای فیدیلیتی و دیگنیتی به‌صورت خرید لیزینگی به نمایندگان و کارمندان مجلس فروخته شود. 🔸این تفاهم‌نامه در تابستان ۱۴۰۰ درحال پیگیری و بنا بود روند اجرایی آن از ابتدای پاییز شروع شود. تفاوت قیمت این خودروها با بازار حدود ۳۰۰ میلیون بوده است. ✅ در ادامه با اطلاع برخی نمایندگان از چنین ماجرایی، اعتراضات به این اقدام شروع شد و با ورود رئیس مجلس، هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و دیگر نهادهای نظارتی روند این تفاهم متوقف شد. 🔹پس از توقف این ماجرا از سوی مدیریت مجلس، روندی در خارج از مجلس برای ادامۀ این ماجرا شکل‌ گرفته و از اینجا به بعد طرف حساب شرکت خودروساز یک شرکت واسط است که در مستندات منتشرشده از سوی علیرضابیگی نیز این مسئله قابل تشخیص است. 🔸برخی از نمایندگان مجلس در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگانی بالاخره این خودروها را دریافت کردند یا نه، گفتند: تا جایی که ما می‌دانیم کسی از نماینده‌ها این خودروها را نگرفته اما کاش اسامی در لیست ادعایی منتشر می‌شد. ✅هرچند این تفاهم به سرانجام نرسید و برخورد اول را خود رئیس مجلس با عزل معاون اجرایی وقت انجام داده اما برخورد با اصل پیگیری این رانت و شکل‌گیری چنین امتیازات خاصی حتما باید از سوی نهادهای نظارتی پیگیری شود. اما آیا ادعای رشوه برای رای منفی به استیضاح صحت دارد؟ 💢تاریخ پیگیری تفاهمِ دریافت خودرو از شرکت خودروساز نشان می‌دهد این ماجرا پیش از آغاز وزارت فاطمی امین بوده و اتفاقا توقف اجرای این اقدام نیز همزمان با آغاز دورۀ او انجام شده است.
از پر کردن جیب وارداتچی‌ها تا بازماندن از گندم وزارت! فاطمی امین از مخالفان واردات خودرو و عرضه آن در بورس کالا بود. برای نجات از استیضاح اما دست از مواضع انقلابی‌اش برداشت و به جای وعده آزادسازی و جهش تولید خودرو؛ لوایح دوفوریتی آسان‌سازی واردات خودروی کارکرده را مهیا کرد! همانطور که دیدید مجلس هم خوب پاسخش را داده و نشان داد حتی اگر از کارآمدترین‌ها هم باشی اما به ساز وارداتچی‌ها نرقصی، حق مسئولیت نداری.. ماجرا هم همان بود که همان لارگانی‌ها بر سر امثال عبدالملکی‌ها با عملکردهایی مثل ایجاد ۱میلیون شغل و افزایش ۵۷درصدی دستمزدها درآوردند.. نتیجه آن شد که هم جیب مافیای واردات پر شد هم آقای وزیر از گندم وزارت بازماند.. درسی مهم برای بچه‌های انقلابی! قطعا خدا بزرگتر از نمایندگان مجلس است و به خاطر چند روز صدارت و وزارت بیشتر، حجت و اعتقاد و ارزش‌های انقلابی خود را زیر پا نگذارید و عزت خود را نفروشید زیرا این زمین بازی، زمین بازی اسلام و انقلاب و انقلابی‌ها نیست.. ✍سیدامیرحسین حسینی