28.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آن اقتصادی که ضریب جینی را به نفع طبقه سرمایهدار تغییر میدهد و شکاف طبقاتی را تعمیق میکند، «اقتصاد اسلامی» است یا «اقتصاد نئولیبرال»؟
تا وقتی که حوزه و دانشگاه به میدان نیایند و اقتصاد اسلامی را تئوریزه نکنند، بحرانهای ناشی از الگوی اقتصاد سرمایهداری، به پای اسلام و انقلاب نوشته خواهد شد!
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
37.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 روایتی کوتاه از زندگی و فعالیتهای علمی و اجتماعی آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پخش مستند «روایت سانحه» امروز در خبر ۱۴
این مستند حاوی تصاویری جدید از روز سانحه و عملیات جستجو برای یافتن بقایای بالگرد رئیسجمهور شهید و همراهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما دیگه رئیس جمهوری با عبای شکلاتی و ریش رنگ کرده نمیخوایم، ما دیگه رئیس جمهوری که یه مقدار از وقتشو تو اتاق گریم بگذرونه نمیخوایم، ما رئیس جمهوری میخوایم که بدو واسه مردم و از جون مایه بزاره
احسنت حاج آقا که حق گفتی نفست گرم👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️میپرسید چرا #نه_به_قالیباف؟!!
به اینفیلم نگاه کنید تا بدونید اگر امروز فاصله طبقاتی و فقر و بی عدالتی رو حس میکنید نتیجه عملکرد چه افرادی با چه نوع تفکر و الگوی اقتصادی هست!
به این فیلم نگاه کنید تا بعضیها متوجه بشن اگر با بعضی آقایون و یا جریانات و لیستهای پیشنهادی اونها مخالفتی داریم به خاطر این نوع تفکرات مسموم و خطرناک لیبرالیشون هست وگرنه دخترش اینکار رو کرد و پسرش اونکار رو کرد و اون پسرش فلان کار رو کرد خودش هم... اینها نوک کوه یخ هست که از آب بیرون زده و قابل رویت شده!
اینکه خوی اشرافیگری و عشق به زندگی در غرب رو در بعضی مسئولین و فرزندانشون میبینیم نتیجه همین تفکرات پوسیده و دنیاطلبانه لیبرال سرمایه داری غربی هست که در وجودشون رخنه کرده که در تضاد و نقطه مقابل الگوی اقتصاد اسلامی ماست.
خلاصه بگم
امام فرمود: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرالها بیفتد، و مردم باید لیبرالها رو در هر لباسی که هستن حتی با ادعای اعتقاد به اسلام و انقلاب و هر واژه مقدس دیگری طرد کنن!
قبل از انتخابات وعده دادم که در صورت حضور در مجلس، برای مساله شفافیت منتظر قانون و... نمی مانم و داوطلبانه گزارشهای روزمره ای از جلسات مجلس را در فضای مجازی منتشر خواهم کرد تا در همین حد هم که شده دایره شفافیت را گسترش دهم. الوعده وفا.
اولین گزارش شفاف از اولین روز کاری مجلس دوازدهم
صبح حدود ساعت 8 به مجلس رسیدم. استثنائا چون روز افتتاحیه بود و سران لشگری و کشوری میهمان مجلس بودند، امکان پارک ماشین داخل مجلس وجود نداشت و ماشین را در یکی از خیابانهای اطراف پارک کردم.
وارد صحن شدم. طبق قرعه کشی، نماینده سمت چپم آقای دوستعلی از کرمان است که از قدیم او را می شناسم و بسیار سلیم النفس است و نفر سمت راستی ام هم آقای هاشمی از میناب است؛ مثل بقیه مردم جنوب، خونگرم.
بعد از پخش سرود ملی و قرائت قرآن. هیات رییسه سنی مجلس کار را شروع کردند و به صورت دسته جمعی سوگندنامه را قرائت کردیم. حس عجیبی بود؛ احساس سنگینی مسئولیت و یک نوع غم پنهان.
اواسط مراسم، کلیپی از آقای رییسی پخش شد که حال خیلی از نمایندگان را دگرگون کرد. هنوز بغضش رهایم نمی کند و امروز هم با دیدن تصاویر و صندلی خالی رییس جمهور، چند دقیقه ای بهم ریختم. مصداق آدم دلسوزی بود که دیدنش به آدم انرژی مثبت میداد. دائم تصور میکردم که امروز باید جلوی چشمانمان می بود ولی افسوس، خدا رحمتش کند...
اما یکی از اتفاقات بد جلسه وقتی بود که در حین سخنرانی آقای مخبر، تعدادی از نمایندگان در صحن راه می رفتند تا برای انتخابات هیات رییسه که سه شنبه برگزار می شود با هم لابی کنند، عملا نظم جلسه بهم ریخته بود. انگار نه انگار که جلسه افتتاحیه مجلس است و میهمانان خارجی هم دارند این وضعیت را می بینند.
بعد از مراسم افتتاحیه، با بقیه نمایندگان به سمت حرم امام خمینی (ره) حرکت کردیم. وقتی راننده میخواست وارد محوطه حرم شود، با یکی از افراد گفت: ثابتی! فقط تو با دنا پلاس نیامدی! خنده ام گرفت، گفتم من که ماشین را انتخاب نکردم! (ماشین ما پرشیا بود) ضمنا بقیه که در همین ماشین هستند هم نماینده هستند!
وارد حرم شدیم و نماز ظهر و عصر را به امامت حاج سید حسن خمینی خواندیم. بعضی نمایندگان از معماری اشرافی حرم انتقاد می کردند و من هم هیچوقت نفهمیدم کدام عقل سلیمی به این نتیجه رسید که امام مستضعفان را با ساخت چنین حرمی در غربت محصور کند؟
موقع خروج، تولیت حرم یکی یکی با نمایندگان خوش وبش می کرد و من هم با ایشان سلام و علیک نسبتا گرمی کردم و بعد هم حرکت کردیم به سمت مجلس.
موقع نهار، دکتر پزشکیان را دیدم. گفتم می دانید که به لحاظ سیاسی اختلاف داریم و به شما هم رای نمی دهم اما از اعلام کاندیداتوری تان برای انتخابات ریاست جمهوری خوشحال شدم. چون اولا به رقابت واقعی در انتخابات کمک می کند و ثانیا هر کاری که باعث افزایش مشارکت شود، ارزشمند است.
ضمنا تا امروز خیلی درباره لاکچری بودن رستوران و غذاهای مجلس شنیده بودم اما واقعا اینطور نبود. نمی گویم خیلی ساده بود اما اصلا خبری از سلف سرویس و... نبود.
بلافاصله بعد از نهار، جلسات شعب در محل کمیسیون ها برگزار شد. طبق آیین نامه داخلی مجلس، تا قبل از مشخص شدن کمیسیونها، نمایندگان باید داخل شعبه های 15 گانه بحث های مقدماتی مثل اعتبارنامه ها و... را انجام دهند. من هم به پیشنهاد یکی از نمایندگان با تجربه، برای ریاست کمیسیون تحقیق شعبه 7 کاندیدا شدم که با لطف دیگر اعضای شعبه رای آوردم. کارکرد این کمیسیون برای زمانی است که اگر اعتبارنامه ای محل اختلاف شود، باید همراه با دیگر روسای کمیسیون تحقیق شعبه های دیگر درباره آن اعتبارنامه بررسی لازم را انجام دهیم.
بعد از این جلسه یکی از نامزدهای ریاست مجلس تماس گرفت و دعوت کرد برای گفتگو به دفترش بروم. من هم صادقانه در حضور خودش استدلال کردم که چرا به ایشان رای نخواهم داد.
بعد از این جلسه هم مجددا به صحن رفتیم تا در جلسه فراکسیون انقلاب اسلامی (فراکسیون اکثریت) شرکت کنیم. اما اتفاقات تلخ و عجیب و غریبی افتاد. موقع رای گیری درباره یکی از مهمترین موضوعاتی که سمت و سوی جلسه را عوض می کرد خیلی از نمایندگان به خاطر مشکل فنی نتوانستند رای بدهند و بعد هم بعضی طرفداران آقای قالیباف بلافاصله جلسه را ترک کردند تا جلسه از رسمیت بیفتد. کاری که اخلاقا درست نبود. همین باعث شد تا جلسه ناتمام بماند و برداشت خیلی از نمایندگان این بود که انگار این یک سناریوی برنامه ریزی شده بوده است. آن هم درست در همان روزی که رهبر انقلاب در پیام افتتاحیه برای مجلس تاکید کردند که آرامش و وحدت داشته باشید و تقوا را رعایت کنید!
بعد از جلسه نیز به یک جلسه دیگر در خارج از مجلس رفتم و تازه الان به منزل رسیدم. ساعت حدود ۳ نصف شب است و جلسه بعدی ساعت ۶ صبح شروع می شود، چشمهایم را به زور نگه داشته ام تا این چند خط را بنویسم...
@Sabeti ✅
https://drjalily.com
سایت آقای دکتر سعید جلیلی
میتونید نظرات و دیدگاه های ایشون رو بخونید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: هیچ نهاد بین المللی بالاتر از حاکمیت آمریکا نیست
🔹 یه عمری گفتیم سازمان ملل همش کشکه، تمام نهادهای بینالمللی تحت فرمان آمریکا هستند، ولی یه عده روشنفکر زورشون میومد این حقایق رو بپذیرن؛ اینم از زبون خودشون
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ دلایل و انگیزههای بسیار متنوع و متعددی در رای ۱۹۸نفری به قالیباف وجود داشت که برخی از آنها نهتنها تحلیلی نیست که عینا خبر است:
1️⃣ کارسازی برخی مسئولان بلندمرتبه برای قالیباف و توجیه نمایندگان مبنی بر اینکه او باید با رای بالا رئیس مجلس شود تا بتواند پس از آن با قدرت در انتخابات ریاستجمهوری مقابل لاریجانی بایستد (استراتژی: لولوی اصلاحطلبان).
2️⃣ برخی نمایندگان نیز با این تحلیل متفاوت از تحلیل نخست که حضور او در مجلس و باقیماندنش باعث خواهد شد در ریاستجمهوری حاضر نشود، به او رای دادند. برای مثال به نظر شما شبکه نزدیک به آقایان بذرپاش یا جلیلی تمایل دارند قالیباف نیز به رقبای ریاستجمهوری اضافه شود؟
3️⃣ شرایط کشور پس از شهادت آیةالله رئیسی تمام معادلات را تغییر داده و این تحلیل در میان بسیاری از نمایندگان شکل گرفت که کشور نیاز به ثبات دارد و ابدا صلاح نیست دو قوه از سه قوه دستخوش تغییر شوند. کمااینکه درباره انتخابات ریاستجمهوری یک تحلیل محکم و همگانی وجود دارد که دولت جدید باید ادامهدهنده راه دولت قبل بوده و شاکله اصلی دولت حفظ شود.
💢 پن۱: با وجود دلایل فوق قالیباف موفق شد ۶۸/۹درصد کل آرای این دوره از انتخابات را به خود اختصاص دهد که در مقایسه با اجلاسیه اول مجلس یازدهم که از قضا شرایط عادی بوده، کاهش محسوسی داشته است. او در دوره گذشته، ۲۳۰ رای و ۸۶درصد آرا را از آن خود کرده بود.
💢 پن۲: گذر زمان و تعیینتکلیف ریاستجمهوری از آنجا که فضا را روشن خواهد نمود، بهیکباره بر تعداد مخالفان نشاندار قالیباف خواهد افزود و او دوره سختی در مجلس خواهد داشت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور شهید برای بیماران خاص چه کرد؟
🔹با پیگیریهای رئیسجمهور علاوه بر بیماران خاص و صعبالعلاج، جمعیتی بالغ بر ۱۲ میلیون نفر در کشور، که فاقد هر نوع بیمهای بودند، بهطور رایگان بیمه شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سعید جلیلی چه نسبتی با دولت شهید رئیسی دارد؟!
🔶️ سوالی که هر دو نفر به آن پاسخ دادهاند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاوی تصاویر دلخراش
🔴جنایت صهیونیستها در اردوگاه آوارگان رفح
🎙پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمودند: «مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادِی یا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم»؛
(کسى که صداى انسانى را بشنود که فریاد مى زند: اى مسلمانان به دادم برسید و کمکم کنید، کسى که این فریاد را بشنود و پاسخ نگوید، مسلمان نیست).
😔پ.ن: متاسفانه گَرد اسلام بدون هزینه، اسلام انجمن حجتیه، اسلام آمریکایی حتی بر عقاید برخی مساجد و مسجدی ها هم نشسته...
🔴سکوت مساجد در این شرایط جایز نیست
امیرحسین ثابتی سعی کرده گزارش مکتوبی از روزهای اول حضور خودش در مجلس منتشر کنه. خیلی شفاف توضیح داده.
چقدر این کانالدارای انقلابی بهش حمله کردن که چرا اینو گفته، چرا اونو نگفته، چرا رای نداده و ...!
تو مملکت ما هر چه کمتر نظرت رو اعلام کنی و کمتر توضیح بدی بهتره!
باید پنهان و بدون حضور رسانهای، کار و منافع خودتو پیش ببری!
✅ #داود_مدرسی_یان
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی یک گزینه را انتخاب میکردم.
درحالیکه توجه ندارند رای سفید بنده ناشی از سرگردانی یا عدم قدرت تشخیص نبوده، اتفاقا به خاطر شناخت دقیق این سه بزرگوار و شرایط سیاسی کشور چنین تصمیمی را گرفتم. چون بنده خود را نسبت به رایی که میدهم پاسخگو میدانم، هیچ حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به این سه نفر نداشتم و نمیتوانم امروز به آنها رای دهم و فردا هم پاسخگوی عملکردشان به مردم باشم.
ضمن اینکه عده ای دیگر نیز با تحریف سخنان ایشان مدعی شده اند رای ممتنع نماینده حرام شرعی است! در حالیکه ایشان قبلا توضیح داده اند که در جریان قانونگذاری نیز اگر نماینده ای تلاشش را کرد ولی به نتیجه نرسید میتواند رای ممتنع دهد. اگرچه حتما اولویت با رای فکر شده و کارشناسی به لوایح و طرحهاست که بنده هم تلاش خواهم کرد تا در این مسیر حرکت کنم. این سخنان ایشان در خرداد ۹۲ بخوانید:
"رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد بالاخره ذهنش به جایی نرسید. خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است"
@Sabeti ✅
«ریاستجمهوری عرصه تصمیم سازی و تصمیم گیری در سطح کلان و راهبردی است و رئیس جمهور در عین توانمندی می بایست دیدگاه تمدنی داشته باشد»
کارزار دعوت از دکتر مهدی عسگری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری
https://www.karzar.net/117597
#شهیدِ_جمهور
🔴 گلایه آیت الله علم الهدی از سانسور بیربط سخنان حضرت آقا در دیدار با خانواده شهید #رئیسی توسط سیستم رسانه ای دفتر
آیت الله علم الهدی:
متاسفانه بعضی از فرمایشات آقا در منزل شهید رئیسی پخش نشد!
آقا فرمودند اثری که مرگ آقای رئیسی برای اسلام و انقلاب داشت با پهنه ی همه زحماتی که ایشان در طول زندگی خود کشید برابر بود.
یعنی در مرگ او اثری بود که شاید مطابق باشد با همه خدماتی که در طول عمرش انجام داده بود.