البته اینم بگیم که ما نا امید هم نیستیما!
امیدواریم بالاخره صدای مردم شنیده بشه و یه فکری برای موضوع وزارت بهداشت بشه.
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ از سه حالت خارج نیست:
۱- #واکسن_فایزر وارداتی ریسک و خطر ندارد.
۲- نظر رهبر انقلاب تغییر کرده است.
۳- مالهکشان فقط ایرادات دولت روحانی را میبینند.
در هر صورت اینکه به مردم توضیح درستی داده نمیشود در بهترین حالت نشانه بیتفاوتی مسئولان است.
https://twitter.com/A_raefipur/status/1441493284178759680?s=19
🏴 بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️ تاریخ ایران عزیز، مشحون از رشادتها و فداکاریهای قهرمانانی است که جان بر سر آرمانهای انسانی نهادهاند.
▪️ درگذشت غمانگیز فرزند عزیزم علی لندی، نوجوان غیور ایذهای، مایه تأسف و تاثر گردید. نام این نوجوان عزیز که دلاورانه و پروانهوار به دل آتش زد تا جان دو انسان را نجات دهد، در شمار قهرمانان ملی این مرز و بوم و در امتداد حسین فهمیدهها و بهنام محمدیها، ثبت خواهد شد.
▪️ داستان ایثار این قهرمان ملی، باید به زبان هنر و قلم اصحاب فرهنگ و رسانه به گونهای تاریخی روایت شود تا این نوجوان اسوه، الهامبخش نسلهای آینده فرزندان ایران اسلامی باشد. بیشک، هر ایرانی به داشتن چنین فرزندان غیوری به خود میبالد.
▪️ اینجانب، درگذشت تاثر برانگیز فرزند عزیزمان را تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان آن مرحوم از درگاه پروردگار متعال، صبر و تسلی خاطر مسألت دارم.
سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهوری اسلامی ایران
🗓 جمعه | دوم مهرماه ۱۴۰۰
@raisi_org
وقتی در دولت انقلابی، دستوری به این وضوح و تفسیرناپذیری، تحریف و تأویل میشود،
واقعاً چه انتظاری برای اجرای دیگر مطالبات امام خامنهای وجود دارد؟
روایتی از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) درباره عمار وجود داشت، که «او را گروه ستمکاران خواهندکشت»
وقتی در صفین، عمار در سپاه امیرالمومنین و به دست سپاه معاویه کشته شد،
ولوله ای در میدان افتاد، و میرفت که روسیاهی معاویه، و حقانیت امیرالمومنین برای همه اثبات شود.
اما معاویه با تأویل آن روایت، گفت عمار را علی کشت، که او را به این کارزار آورد.
و همین! حجتِ برخی جاهلان، برای ایستادن روبروی امیرالمومنین شد.
تمام دوران نوجوانیام، به عمق جهالت و حماقت برخی مسلمانان صدر اسلام، با دیده حیرت و تردید نگاه کردم،
ولی بعدها، و در دوران مدرنیسم و عصر اطلاعات، همه انواع آنها را با عمق بیشتر، مشاهده کردم.
✍ غلامرضا گلصفتان
@valaadiyat
بصیرت سیاسی یک انقلابی
وقتی در دولت انقلابی، دستوری به این وضوح و تفسیرناپذیری، تحریف و تأویل میشود، واقعاً چه انتظاری برا
❇️ عزیزان دقت داشته باشند این پیام ها برای این نیست که بگیم کل دولت آقای رئیسی مشکل داره
🔶 بلکه ما اعتقاد داریم در این دولت هزاران کار خوب داره انجام میشه ولی چند تا ایراد هم هست.
💢 بنابراین کسی فکر نکنه که ما اشتباه کردیم به آقای رئیسی رای دادیم.
اتفاقا کار بسیار درستی کردیم و اگه صدبار دیگه هم به عقب برگردیم ایشون رو انتخاب میکنیم.
اما خب چون این دولت منتسب به جریان انقلابی هست حتی یه اشکال و اشتباهش هم به نظر ما اگه برطرف بشه خیلی بهتره.
این نکته رو همه عزیزان دقت داشته باشند.
🌀 نامه مهم دبیر تشکل حوزوی سعداء قم به وزیر بهداشت
▫️اگر این روند تخلفات ادامه پیدا کند اقدام قضائی خواهیم کرد
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
وزیر محترم بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور دکتر عین اللهی
با سلام و احترام
▫️مستحضرید که شما در هنگام اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی بصورت خصوصی و عمومی و از طریق تریبون مجلس متعهد شدید که از نظرات و تجربیات موفق علمی دانشمندان و محققان ایرانی و از جمله از ظرفیت طب ایرانی اسلامی برای حل مشکلات کرونایی کشور استفاده کنید لکن علی رغم وعده ی داده شده به این تشکل، بعد از گذشت ۳ هفته از قبول مسئولیت و با راه اندازی موج تزریق واکسن های داخلی و خارجی همچنان از دیدار با محققان و پژوهشگران که داروی موثر و تجربه موفق درمانی هستند امتناع می ورزید.
▪️از طرفی چند ماه قبل بر علیه واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی نامه امضا کرده اید و فی الحال در حال واردات و تزریق همان واکسن های مشکوک به ملت شریف ایران و شکستن خطوط قرمز مقام عظمای ولایت هستید.
▫️لذا نظر به تخلفات گسترده ی صورت گرفته از سوی وزارت متبوع جنابعالی در خصوص مدیریت بیماری کرونا از عدم اجرای قانون ششم توسعه در ادغام خدمات درمانی طب مکمل و صدور مجوز های واکسن بدون طی فرآیند های قانونی ضروریست با قید فوریت جهت تنویر افکار عمومی به سوالات ذیل پاسخ مستدل و مستند ارایه نمایید.
▪️بی تردید این تشکل حوزوی پیگیری قضایی و امنیتی این تخلفات ضد امنیت ملی را تا مجازات متخلفان، وظیفه ی شرعی و انقلابی خود می داند.
▫️سوال اول
عضویت اشخاصی که خود ذی نفع دارویی بوده و ناظر و مجری تولید واکسن هستند در کمیته علمی ستاد کشوری کرونا با کدام منطق عقلایی و مدیریتی صورت گرفته است؟! آیا این امر تضاد منافع نیست⁉️
▪️سوال دوم
به کدام دلیل منطقی وزرات بهداشت اسناد مربوط به مجوزهای صدور واکسن ها و مقالات علمی آنها را در اختیار محققان و پژوهشگران ایرانی قرار نمی دهد⁉️
▫️سوال سوم
چرا اسناد آزمایشگاهی واکسن های خارجی بعد از ورود به کشور و انجام تست های ایمنی و سلامت آن منتشر نمیشود⁉️
والسلام علی من اتبع الهدی
رضا نصیرپور
دبیرکل تشکل حوزوی سعداء قم
🔹 به بهانه جلسه هماندیشی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب با رئیس جدید رسانه ملی
♻️ چرا بزککنندگان برجام از جبلی میترسند؟
9دی- حالا دیگر میتوان گفت علیرغم تلاش رییس فعلی صدا و سیما برای ابقای یک ساله دیگر، پیمان جبلی گزینه قطعی ریاست آینده سازمان صداوسیماست که این تغییر و تحول با استقبال بسیاری از دلسوزان مواجه شده است.
جبلی اگرچه تحلیلگر مسائل سیاسی است، یادداشتهای متعددی را در روزنامه جامجم چاپ کرده و مدیریتهای متعددی داشته است اما هنوز متناسب با مسئولیت خطیر ریاست بر تلویزیون برای همه شناخته شده نیست و این روزها شخصیت و اندیشه او به سؤال بسیاری از علاقهمندان به پیشرفت رسانه ملی تبدیل شده است.
یک رئیس کاملاً حرفهای
افرادی که از نزدیک با جبلی کار کردهاند او را به مدیریت حرفهای میشناسند. وی دکتری ارتباطات دارد و عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما است. وقتی زمزمه مسئولیت جدیدش پیچید مازیار ناظمی مجری سابق و فعال رسانه ورزش که سلیقه سیاسی متفاوتی با جبلی دارد، در توییتی او را متخصصترین مدیر و رئیس رادیوتلویزیون از زمان تأسیس (سال 1345) تا امروز خواند. جبلی به عربی و انگلیسی تسلط کامل دارد. احتمالاً همین تراز از حرفهایگری، زمینه حضور پررنگ او در مدیریتهای فرامرزی رسانه ملی بوده است: مدتی نمایندگی صداوسیما در شهر مهم بیروت و مدتی معاونت برونمرزی سازمان. البته برخی روایتهای غیررسمی، حضور جبلی در برونمرزی را محصول برخی تلاشها برای حذف او از رسانه ملی میدانند، تلاشی که با حمایت بزرگان نظام از وی ناکام میماند.
اخلاقمدار و باندگریز
ویژگی دیگر پیمان جبلی از نگاه نزدیکان، اخلاقمداری و فاصلهای است که از زدوبندهای سیاسی دارد. جبلی مسیر حضور خود را در تلویزیون از پایینترین سطح آغاز کرد و سالها طول کشید تا به معاونت رسید. ابتدا خبرنگاری کرد، سپس دبیر خبر رادیو و در گام بعد دبیر خبر تلویزیون شد. پس از مدتی به سردبیری رسید و در مرحله بعد معاون مدیرکل و مدیرکل اخبار شد و در انتهای این مسیر دو معاونت مختلف سیما را تجربه کرد. ابتدا مدتی معاون سیاسی رسانه ملی شد و در این دوره گفتوگوی ویژه خبری را بنیان نهاد و نام معاونت را به «معاونت خبر» تغییر داد تا خبرها را به واقعیتها نزدیک کند. او سپس به برونمرزی رفت. سپری کردن این مسیر طی 30 سال، گواهی بر دوری جبلی از زدوبندهایی است که میتواند او را یکشبه به امروز برساند. جالب اینجاست که پدر پیمان جبلی نیز اوایل انقلاب مدتی فرماندار شمیرانات شد اما پس از آن مسئولیت بالاتر و بیشتری نگرفت. برادر او، دکتر محمد جبلی نیز از جراحان قلب بسیار بهنام کشور است که در فضای مجازی بسیاری از بیماران، از او به کاردانی و اخلاق یاد میکنند.
مرد میدان و دیپلماسیبلد
پیمان جبلی، علاوه بر حضور 30 ساله در تلویزیون، دستی هم در دیپلماسی داشته است. وی بجز حضور در بیروت، چهار سال نیز سفیر جمهوری اسلامی ایران در تونس شده است و دو سال نیز معاون رسانهای سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول تیم ایرانی در مذاکرات هستهای شد. البته جبلی حضور در میدان را بیشتر از دیپلماسی تجربه کرده است. روزی در کربلای پنج به درجه جانبازی فیزیکی نائل آمد و روزهای بیشتری در رسانه، در پی تلاش برای شفافیت و گردش آزاد اطلاعات، هدف تیر بزککنندگان برجام قرار گرفت.
آخرین بار، بهار امسال برخی جریانات سیاسی تلاش کردند جریان مذکرات هستهای را به سمتی ببرند که در نتیجه انتخابات تعیینکننده شود. در آن شرایط این پرستیوی بود که با زیرکی توانست اخبار مذاکرات را کسب کند و به اطلاع مردم برساند. همین حضور، موجب هجمه جدیدی به جبلی در روزنامهها و رسانههای غربزده شد تا جایی که او را نهتنها مانع توافق مجدد با آمریکا معرفی کردند که نوشتند که جبلی عامل پشتپرده ساخت سریال «گاندو» و مستند «پایان بازی» است.
جبلی نباید رییس شود!
در این روزها، تلاش جدیدی از برخی جریانات سیاسی برای ممانعت از انتصاب جبلی به ریاست رسانه ملی آغاز شده است. علاوه بر تخریب جبلی از سوی جریانات غربزده، جریانات دیگری مشغول کارند. از جمله یک رسانه وابسته به افراد درون تلویزیون اخیراً در مطلبی با عنوان «جبلی چرا تلاش میکند مطرح شود؟»، وی را متهم به تلاش برای کسب مسئولیت دولتی کرد و زمزمههای انتخاب او توسط رهبری برای ریاست رسانه ملی را یک طراحی رسانهای در جهت کسب پست دولتی معرفی کرد! البته اینگونه تهمتها و خبرسازیها، بهواسطه تناقض آشکار با شناخت عمومی از پیمان جبلی نگرفتهاند و چندان بازنشر نشدهاند.
خوشبختانه طبق آنچه بهگوش میرسد ریاست استاد ارتباطات بر رسانه ملی قطعی شده است و صداوسیما در حال برداشتن یک گام مهم به سوی آینده انقلابی خود است.
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
بصیرت سیاسی یک انقلابی
🔹 به بهانه جلسه هماندیشی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب با رئیس جدید رسانه ملی ♻️ چرا بزککنندگان برجا
✅ ما هم از مدیریت آقای جبلی بر رسانه ملی استقبال و حمایت میکنیم
🔴 واژه سازی یا همان ماستمالی سابق؟!!
🔹ماستمالی آمریکایی های زبون پس از حمله جانانه موشکی ایران به عین الاسد را یادتان هست؟! به جای استفاده از واژه های کشته و زخمی با وقاحت تمام اعلام می کردند که سربازانشان دچار ضربه مغزی شده اند ...
مسئولین بهداشتی ما هم گویا در قضیه #کرونا و #واکسن دچار عارضه واژه سازی و واژه بازی شده اند!!
بعنوان مثال دیروز اعلام کردند که ۶میلیون واکسن "تک دز" برای سنین ۳ تا ۱۷ ساله وارد کشور شده است!!!
🔺آیا این واکسن ها اسم ندارند؟! یا کلمه "تک دز" همان واکسن آمریکایی و انگلیسی است که جهت ماستمالی تخلف واردات واکسن از این دو دشمن اختراع شده است؟!!
آیا انصاف است تزریق واکسنی که حتی اسمش را هم پنهان می کنند اجباری باشد؟!!
#نه_به_واکسن_اجباری
✍️"قاسم اکبری"
در مورد بحث واکسن خیلی از عزیزانم سوال میکنند.
🔸 به نظرم میرسه چند تا نکته رو اگه بگیم خیلی از ابهامات حل میشه.
⭕️ یکی اینکه تا انتقادی به ستاد کرونا میشه برخی عزیزان سریع میگن چون رهبری واکسن برکت زده پس دیگه اساسا واکسن خیلی خوبه و هر کسی ستاد کرونا رو نقد کنه ضد ولایت هست.
🔸 نه عزیز دل. بحث رو لطفا انقدر ساده نکنید.
🔷 👈🏼 خوب دقت کنید. اول اینکه خود رهبر انقلاب هم بارها فرمودند که اگه من از مجموعه ای حمایت کردم اصلا به این معنا نیست که اون مجموعه "غیر قابل نقد" هست.
🔺 مثلا مسئول سازمان صدا و سیما رو خود رهبر انقلاب انتخاب میکنند. درسته؟
پس آیا ما میتونیم بگیم تمام برنامه های صدا و سیما مستقیما زیر نظر رهبری هست و همگی مورد تایید ایشون هست؟
🔹 قطعا خیر. برنامه های صدا و سیما صدها و هزاران مشکل داره و مدیران اون درسطوح مختلف ایرادهایی داشتند.
از طرفی کاملا مشخصه که ایراد گرفتن از صدا و سیما به معنای ایراد داشتن رهبری نیست.
درسته؟
🔸 فکر نکنم تا اینجا کسی مشکلی داشته باشه.
اگه کسی اومد از برنامه ای در صدا و سیما انتقاد کرد اصلا این توهین به رهبری نیست. چنین کسی ضدولایت نیست. اتفاقا میتونیم این انتقادها رو چون بر اساس حق طلبی هست کمک به ولایت بدونیم.
❇️ هرچقدر زیرمجموعه های منتسب به رهبری قوی تر عمل کنند مردم علاقه بیشتری به ولایت پیدا میکنند.
🔹 دومین نکته این هست که اساسا رهبر انقلاب باید از ساختارهای رسمی کشور حمایت کنند. بله ممکنه اکثر این ساختارها به واسطه حمایت رهبری درست عمل کنند
💢 ولی خب این وسط ممکن هم هست برخی سازمان های مورد حمایت رهبر انقلاب بد عمل کنند.
🔺 مثلا دولت حسن روحانی از بدترین دولت های بعد از انقلاب بود ولی اتفاقا "بیشترین حمایت" رو هم از رهبر انقلاب دریافت کرد. حکم آقای حسن روحانی رو هم "خود رهبر انقلاب" امضا کرده بودند و به نوعی ایشون رو تایید کردند.
اما آیا حسن روحانی درست عمل کرد؟
خیر.
⭕️ خیلی وقتا میشه که افرادی به هر روش و دلیلی خودشون رو وارد دستگاه های حاکمیتی میکنند تا از حمایت رهبر انقلاب سوء استفاده کنند و کارهای نادرستی انجام بدن.
که خود رهبری بارها نسبت به بحث نفوذ هشدار دادند.
بنابراین اگه سازمانی مورد حمایت رهبری بود امکان داره که دچار نفوذ بشه و در کار کشور اختلال ایجاد کنه.
🔸 تا اینجا هم که فکر نمیکنم کسی مشکلی داشته باشه.
لطفا شما عزیزانم هر سوالی داشتید بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم 🌷
🔷 نکته بعد اینکه ببینید اساسا "اداره یک حکومت کار بسیار سختی هست". کسی که رهبر یک کشور میشه باید "سعه صدر بسیار بالایی" داشته باشه.
🔸 خیلی جاها لازم هست که رهبر انقلاب خطاهای مجموعه های مختلف نظام رو تحمل کنند تا شرایط برای اصلاحشون فراهم بشه.
⭕️ مثلا انتخاب حسن روحانی یک انتخاب اشتباه توسط #مردم بود. این همه رهبر انقلاب در سال 92 به مردم تاکید کردند افرادی رو انتخاب کنید که اهل "مقاومت" هستند ولی مردم دقیقا فردی رو انتخاب کردند که مدام از "مذاکره" حرف میزد.
🔺 خب رهبر انقلاب برای اینکه این موضوع رو حل کنه باید چیکار کنه؟
بیاد دستور بده که انتخابات باطل بشه؟
این که نمیشه! به رای مردم باید احترام گذاشته بشه.
❇️ پس راه درست اینه که رهبر انقلاب، کم کم دست مردم رو بگیره و رشد بده تا جایی که مردم سختی های انتخابشون رو ببینند و خودشون خواهان تغییر بشن و اتفاقا در سال 1400 مردم به خاطر سختی هایی که کشیدند فرد اهل مقاومتی به نام آقای رئیسی رو انتخاب کردند.
🔸🔶 و این سال ها واقعا برای رهبر انقلاب سخت گذشت و ایشون اصلا دوست نداشتند که مردم سختی بکشند ولی خب این سختی ها باید تحمل میشد تا مردم رشد کنند.
💢 حتی طی این سال ها افراد زیادی به واسطه تصمیمات غلط آقای روحانی در فتنه ها کشته شدند و جان افراد زیادی به خطر افتاد ولی هیچ کدوم از این ها باعث نشد که رهبری بیان و حسن روحانی رو عزل کنند...
☢️ در مورد وزارت بهداشت هم که از سازمان های زیرمجموعه دولت هست دقیقا همین موضوع باید مورد توجه قرار بگیره.
🔶 اصلا اینطور نیست که چون رهبر انقلاب از وزارت بهداشت و ستاد کرونا حمایت کرده پس دیگه این ستاد و وزارت کاملا معصوم هست و هیچ نقدی نباید بهش بشه.
اصلا اینطور نیست که تصمیمات این ستاد الزاما کاملا درست و علمی باشه.
🔺 بالاخره اعضای این ستاد هم انسان هستند و ممکنه خطا کنند. یا ممکنه در این ستاد هم اثراتی از نفوذ دشمن باشه. این یه موضوع طبیعی هست.
💢 برخی دوستان براشفته نشن که چرا تصمیمات ستاد کرونا رو نقد میکنید. نه اتفاقا اگه کسی واقعا ولایتمدار باشه باید ستاد کرونا رو نقد کنه تا کار اصلاح بشه.
👈🏼 ولایتمداری به این نیست که آدم اشتباهات زیر مجموعه های رهبری رو ببینه و سکوت کنه.
این همه عزیزان سال ها اشتباهات حسن روحانی رو دیدند و نقد کردند. کسی هم نگفت شما ضدولایت هستید!
کسی نگفت چرا دولتی که مورد حمایت رهبری هست رو نقد میکنید. درسته؟
آفرین.
✅ اگه کسی ستاد کرونایی که واقعا مورد حمایت رهبری هست رو نقد کنه واقعا کمک به رهبری هست و ولایتمداری واقعی یعنی این. سکوت و همراهی با تصمیمات غلط این ستاد اتفاقا خلاف ولایتمداری هست.
🔶 نکته بعد اینکه اگه رهبر انقلاب واکسن ایرانی برکت زدند این به این معنا نیست که "اصل واکسن کرونا زدن" رو بخوان تایید کنند. بلکه هدف اصلی ایشون از زدن واکسن ایرانی "حمایت از تولید ملی" بود کما اینکه بلافاصله بعد از تزریق واکسن از تولید ملی این واکسن اعلام حمایت کردند.
🔺 اگه خود امر واکسن زدن مورد تاکید رهبری بود طبیعتا چند ماه قبل باید "واکسن خارجی" استفاده میکردند ولی ایشون فرمودند چند ماهه به بنده اصرار میشه که واکسن خارجی بزنم ولی نزدم تا واکسن ایرانی آماده بشه.
ضمن اینکه رهبر انقلاب که متخصص واکسن نیستند که بخوان با زدن واکسن اعلام کنند که ای مردم ترکیبات این واکسن خیلی خوبه و همگی باید واکسن بزنید.
🔸 خیر. تعداد زیادی کارشناس ستاد کرونا به ایشون مراجعه میکنند و اعلام میکنند که آقا شما باید واکسن بزنید. ایشون هم طبق نظر کارشناس از واکسن برکت استفاده میکنند.
مراجعه به نظر کارشناسی مثل بحث پزشکی و درمان همیشه مورد نظر رهبری و همه علما در طول تاریخ بوده و کار بسیار درستی هم هست.
ا💢 ین وسط اگه برخی افراد بگن رهبری فریب خورده اصلا حرف درستی نیست. همه علما میفرمایند که در مسائلی که انسان تخصص نداره باید از نظر کارشناسی استفاده کنه و رهبر انقلاب هم دقیقا همین کار عقلانی و صحیح رو انجام دادند.
⭕️ متاسفانه برخی ها که توان تحلیل درست رفتار رهبر انقلاب رو ندارند رو میارن به آوردن دلایل غلط و همین موجب میشه که از تعابیر و نتیجه های غلط استفاده کنند.
🔺 اینی هم که کسی بگه رهبری رو مجبور به واکسن کردند حرف به شدت غلطی هست.
ایشون خودشون با خواست خودشون واکسن ایرانی برکت رو زدند و طبق نظر کارشناسی عمل کردند و در ضمنش از تولید ملی حمایت کردند.
🔶 البته در این بحثی که میکنیم اصلا نمیخوایم بگیم واکسن خوبه یا بده. اون رو در جای دیگه ای متخصصین باید بحث کنند و نتیجه رو اعلام کنند.
✅ در این بحث داریم رفتار و عملکرد رهبر انقلاب رو بررسی میکنیم تا خدای نکرده برخی افراد تهمت های ناروا به ایشون نزنند. خصوصا افرادی که مدعی طب اسلامی هستند باید در تحلیلشون از عملکرد رهبر انقلاب دقت کنند تا از تعابیر غلط و ناروا استفاده نشه.
🔸 از طرفی هر کسی از ستاد کرونا انتقاد کرد نباید یه عده ای سریع تهمت ضدولایت بودن بزنند.
🔺 نکته بعد اینکه در انتقاد از ستاد کرونا میبینیم برخی ها از الفاظ زشت و توهین آمیز استفاده میکنند که این کار واقعا در شان انسان مومن نیست.😒
⭕️ این خیلی زشته که آدم موقع انتقاد از کسی بیاد و خیلی راحت توهین کنه و بعد هم انتظار جواب مثبت داشته باشه.
⭕️ یا میبینیم افرادی که واقعا دلسوز هستند ولی تا حرف میزنن صدتا نیش و کنایه از حرفاشون میباره! خب این کار اصلا درست نیست.
شما اگه میخوای ستاد کرونا تغییر رفتار بده در درجه اول باید "عالمانه و کاملا مستند و تخصصی" اعلام نظر کنی یا نظرات متخصصین امر رو منتشر کنی.
و بعد هم باید از "ادبیات صحیح و مومنانه" استفاده بشه تا کار به لطف خدا اصلاح بشه.
💢 استفاده از الفاظ زشت و بی ادبانه اتفاقا آتش این جنگ رو شعله ور تر میکنه و دیگه کسی هیچ حرف حق و انتقاد منصفانه ای رو هم تحمل نخواهد کرد. مثل شرایطی که متاسفانه پیش اومده و یه دوقطبی سنگین تشکیل شده.
🔴 کشوری که دنیا را وابسته به خود میدانست و میگفت در قلمرو من خورشید غروب نمیکند، حالا با خروج از اتحادیه اروپا به گدایی افتاده، نه میتواند بنزین به مردم برساند و نه قادر است کالاهای اساسی شان را تامین کند! #انگلیس اگر قرار بود مثل ج.اسلامی ۴۰سال تحریم را تحمل کند اکنون وجود نداشت!
✍️ عبدالرحیم انصاری