1.28M
🟦 صوت یازدهم
🟢 فروش نفت
✅ از 200 یا 300 هزار بشکه به بیش از 1 میلیون و نیم رسید
🟢 مالیات
✅ کاهش مالیات تولید کننده از 25 به 18 درصد
✅ جلوگیری از فرار مالیاتی
✅ سازماندهی 18 میلیون درگاه بانکی
نتیجه: سالی حدود 60 درصد رشد رقم مالیات
نسبت با بودجه: قبلا 40 درصد مالیات بود الان نزدیک 56 درصد
🟢 درآمد گمرک
✅ درآمد گمرکی: سه سال 4 برابر
✅ لزوما از طریق تعرفه بالاتر نیست: در بعضی موارد کاهش تعرفه بوده
✅ تغییر مبنای محاسبه (ارز ترجیحی): تعرفه گمرکی بر اساس دلار 4200 بود
✅ فرار گمرکی یا استثناء زیاد
#انتخابات_۱۴۰۳ | عضو شوید
«@entekhabiran»
863K
🟦 صوت دوازدهم
🟢 چرا این آمارها را در زندگی احساس نمی کنیم؟
#انتخابات_۱۴۰۳ | عضو شوید
«@entekhabiran»
✅ مجموعه صوت های کوتاه «اقتصادی» برای تبلیغ میدانی
لطفا منتشر کنید تا دست افراد برای قانع کردن دیگران پر بشه
1️⃣ معنای تورم
2️⃣ محاسبه تورم
3️⃣ تورم دولت های گذشته
4️⃣ دلایل افزایش تورم
5️⃣ کسری بودجه و مشکل بانکی
6️⃣ نسبت تورم و رشد اقتصادی
7️⃣ رشد اقتصادی در دولت های مختلف
8️⃣ عدالت و کمک به قشر ضعیف تر
9️⃣ مسکن
0️⃣1️⃣ خودرو
1️⃣1️⃣ نفت، مالیات و گمرک
2️⃣1️⃣ احساس نکردن رشد اقتصادی
#انتخابات_۱۴۰۳ | عضو شوید
«@entekhabiran»
هدایت شده از خط تعالی - آرش و آرمان شادمان
آیا راه دیگری بود که شکست نخوریم؟
🔷 بدنه آراء آقای پزشکیان در چند چیز دیده میشد:
- گرایش نژادی: مناطق عزیزان ترک نشین
- گرایش مذهبی: مناطق عزیزان سنی نشین
- گرایش های آزادی خواهانه: کسانی که خواهان «آزادی» های بیشتر مثل «فیلترینگ»، «حجاب» و ... بودند.
🔷 در مقابل آراء جلیلی:
- قشر متوسط و ضعیف جامعه
- گرایش های انقلابی
- گرایش های دینی
- گرایش های عدالت طلبانه و ضد فساد
- گرایش های نخبگانی
🔷 به نظر میرسد اگر شخص دیگری از جبهه انقلاب هم وارد این عرصه میشد، نمیتوانست بدنه رای پزشکیان را بشکند، چون مثلا در آذربایجان شرقی، غربی و ... آن قدر فاصله رای بالایی داشت که به این راحتی جبران نمی شد.
🔷 در مقابل اتفاقا شخصیت جلیلی نشان داد که ظرفیت جذب بعضی آراء (قشر ضعیف جامعه، انقلابی، دین دار، نخبگانی) را دارد. لذا هم در نظرسنجی ها و هم در انتخابات (دور اول و دور دوم) آراء مردمی به او متمایل شد.
🔷 بعضی چهره های دیگر جریان انقلاب، به واسطه برخی حواشی که (به حق یا ناحق) نسبت به آنان به وجود آماده بود، بعضی از همین بدنه رای را نیز نتوانستند جذب کنند.
در نظرسنجی ها نشان داده شده بود که کمترین «رای منفی» را جلیلی دارد (یعنی تعداد کمتری از مردم می گویند «به هر کسی رای می دهم، جز جلیلی»)
🔷 نتایج دور اول نشان داد که خیلی از تحلیل ها با واقعیت فاصله داشت. تصور می کردیم که با تغییر بین جلیلی یا قالیباف، می توانیم آراء پزشکیان را بشکنیم. غافل از این که بدنه آراء پزشکیان، با این تغییرات قابل جا به جایی نیست.
🔷 با وجود برتری پزشکیان ولی آراء به شدت نزدیک به هم و شکننده است.
این در حالی است که در سال ۹۶ شهید رئیسی با فاصله حدود ۸ میلیونی از روحانی شکست خورد. (۱۵ میلیون رئیسی یعنی ۳۸ درصد / ۲۳ میلیون روحانی یعنی ۵۷ درصد)
🔷 قضیه مثل سال ۹۶ است، رئیسی هر کاری می کرد نمی توانست در آن سال روحانی را شکست بدهد، اما توانست یک بدنه اجتماعی را تشکیل دهد و بعد از مدتی، آن بدنه را فعال و به ریاست جمهوری برسد.
🔷 لذا فریب تحلیل هایی که فقط بناست خودمان را مقصر شکست بداند، نخوریم. با این آرایش آراء، تقریبا محال بود نتیجه دیگری حاصل شود. (حتی اگر شخصی دیگری روبروی پزشکیان قرار میگرفت)
🖊 آرمان شادمان
https://eitaa.com/shadman