هدایت شده از زن و حماسه
📣 بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برگزار می کند
♦️سومین جشنواره افتخار من با هدف بیان خاطرات یا شناخت خانواده ها از ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت
♦️بخش های مسابقه:
۱-فیلم کوتاه ۳ الی ۵ دقیقه ای
۲-فایل صوتی ۳ الی ۵ دقیقه ای
۳-عکس نوشته
۴-خاطره
🔸آثار ارسالی توسط همسران، فرزندان، نوادگان و بستگان رزمنده تهیه گردد.
🔹شروع ارسال آثار ۲۰ آبان ماه 1402
پایان ارسال آثار 20 آذر ماه 1402
🔸🔸علاقه مندان می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان های ایتا و بله به شماره 09356266472 ارسال و جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن 88657026 داخلی 856 تماس بگیرید.
@zanvahamase
🔺️انس با کتاب، چیز بسیار با ارزشی است و من خواهش می کنم که همه و همه باکتاب انس پیدا کنند.
مقام معظم رهبری
🌷۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی مبارک🌷
@entesharat_sarir
23.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ آیین اختتامیه دوازدهمین دوره جایزه ادبی یوسف
🔹️زمان : دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۹:۰۰
🔹️مکان : استان خوزستان مسجد جامع خرمشهر
@entesharat_sarir
🔺️منتشر شد...
📖 تاریخ توصیفی تحلیلی دفاع مقدس
✍️نوشتهی دکتر محمد حسین افشردی
📚انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
🌐خرید اینترنتی 👇
https://sarirpub.ir/product/تاریخ-توصیفی-تحلیلی-دفاع-مقدس
@entesharat_sarir
انتشارات صریر
🔺️منتشر شد... 📖 تاریخ توصیفی تحلیلی دفاع مقدس ✍️نوشتهی دکتر محمد حسین افشردی 📚انتشارات بنیاد حف
🔺️دفاع مقدّس به گردن کشور ما حقّ حیات دارد. یک عدّهای خدشه میکنند، یک عدّهای شبهه میکنند، یک عدّهای تحریف میکنند، یک عدّهای دربارهی مسائل مختلف دفاع مقدّس دروغ صریح میگویند؛ در مقابل اینها کسانی که میتوانند تبیین کنند باید تبیین کنند. عظمت جهاد مقدّس و دفاع مقدّس را بایستی ما روزبهروز بیشتر بیان کنیم، بگوییم، تبیین کنیم؛ این جزو وظایف است.
فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
🔹️علی رغم تولید و انتشار آثار متعدد پژوهشی در حوزه دفاع مقدس بررسی ها نشان می دهد کماکان ضعف در متن آموزشی مناسب در این حوزه وجود دارد.با توجه به ارائه درس۲واحدی « آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس» برابر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاههای سراسر کشور، ضرورت تدوین و تألیف کتابی مناسب برای استادان این درس که از سطحی تخصصی برخوردار بوده را بیش از پیش نمایان نمود. ضمن اینکه با نگاهی جدید و نظام مند به مباحث این عرصه و در راستای جهاد تبیین ، می توان زمینه پاسخ به شبهات احتمالی در این حوزه را نیز فراهم نمود.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بر آن شد تا کتاب پیش رو را تقدیم استادان، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزشی و مؤسسات پژوهشی نماید. این کتاب در بردارنده سلسله مباحث آموزشی تجزیه و تحلیل دفاع مقدس در مقطع دکتری است که از جلسات تدریس سردار سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری دردانشگاه عالی دفاع ملی از مهرماه تا بهمن ماه ۱۳۹۹ ضبط شده و پس از پیاده سازی و تدوین در ۱۵ فصل به همراه عکس، نقشه و نمودار مربوط به عملیات های دوران دفاع مقدس عرضه شده است.
لازم به ذکر است محتوای این دروس با توجه به اطلاعات موجود در پروژه های ۶۸ گانه دفاع مقدس در سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و نیز اسناد و نقشه های موسسه اطلاعات دفاع مقدس تهیه شده است.
در پایان عرض میکنیم که تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا اثری شایسته برای راهنمایی استادان، پژوهشگران و دانشجویان آماده شود.
@entesharat_sarir
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 تاریخ توصیفی تحلیلی دفاع مقدس
✍️نوشتهی دکتر محمد حسین افشردی
📚انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
@entesharat_sarir
26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️با حضور سردار کارگر؛
🔹️کتاب تاریخ توصیفی تحلیلی دفاع مقدس به قلم دکتر محمدحسین افشردی با حضور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس رونمایی شد.
@entesharat_sarir
انتشارات صریر
📖 خاطره نویسی در زیست بوم دفاع مقدس (گفتارها و مقاله ها ) ✍️ شورای خاطره سازمان ادبیات و تاریخ دفا
خاطرهنویسی و خاطرهنگاری یکی از گونههای ادبی نگارش وقایع و رویدادهاست که در حوزه دفاع مقدس از ابتدای جنگ شروع شده و تا کنون ادامه دارد. در بررسی سیر اینگونه با موضوع دفاع مقدس، دورههای مختلفی را میتوان مشاهده کرد که هر دوره ویژگیهای خود را داراست. با فاصله گرفتن از جنگ و متفاوت شدن شیوههای خاطرهنگاری، متولیان ادبیات دفاع مقدس بر آن شدند تا سر و سامانی به وضعیت آن بدهند و آثاری منتشر کنند که ضمن انتقال وقایع، خواندنی، مستند و بلیغ باشند. سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، طی بازه زمانی اسفند ۱۳۹۲ تا فروردين ۱۳۹۷، در حوزۀ خاطرهنگاری و خاطرهنويسی دفاع مقدس با سخنرانی صاحبنظران اين حوزه، ۱۱ كارگاه برگزار كرد كه متن اين كارگاهها در نشريه پلاک هشت منتشر شد. پس از سالها، با توجه به خلأهای آموزشی در اين حوزه و برای سامانبخشی حوزه نظری ادبيات مستند بهويژه خاطره، شورای خاطرۀ سازمان ادبيات و تاريخ دفاع مقدس (زيرمجموعه سازمان ادبيات و تاريخ دفاع مقدس) تصميم گرفت با استفاده از محتوای كارگاهها كتابی جهت ارتقای سطح علمی اين حوزه برای علاقهمندان منتشر كند. اعضاي شورای علمی شورای خاطره دكتر محمدرضا سنگری، معصومه رامهرمزی، دكتر جواد كامور بخشايش، حميد حسام، گلعلی بابايی و مصطفی رحيمی هستند. برای تکمیل محتوای قبلی، مقالاتی به این گفتارها افزوده شد.
كتاب خاطرهنويسی در زيستبوم دفاع مقدس دارای فهرست مطالب، فهرست تفصيلی، مقدمه ناشر، سرآغاز، مقدمه شورای راهبردی، گفتارها و مقالهها، سخن پايانی و نمايه اشخاص و كتابهاست. اين كتاب به همت شورای خاطره سازمان ادبيات و تاريخ بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تدوين و توسط انتشارات صرير با ۶۲۳ صفحه قطع وزيری در سال ۱۴۰۱منتشر شده است.
كتاب خاطرهنويسی در زيستبوم دفاع مقدس شامل محتوای كارگاهها و نُه مقاله است. «شكلگيری خاطرهنويسی»، «سوژهيابی»، «مصاحبه»، «تدوين»، «استناد»، «نثر» و «پژوهش» موضوعاتی هستند كه بيشتر به آنها پرداخته شده است.
@entesharat_sarir