تو غايبي و خلق جهان در حضور توست
ملك خداي عزوجل غرق نور توست
جاي تو خالي است و جهان پر ز نور توست
آقاي عيدها همه روز ظهور توست
از چشم ما نهاني و در عالمي عيان
عجل علي ظهورك يا صاحب الزمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
🔅 پویش همگانی #لحظه_طلایی
👥 لحظه تحویل سال همه دعای فرج (الهی عظم البلاء) را به نیت تعجیل در فرج و رفع گرفتاری از مردم قرائت میکنیم.
🏞 لطفا این عکس زیبا و پیام را تا میتوانید در تمام شبکه های مجازی منتشر کرده و بعنوان #پروفایل خود قرار دهید.
♻️ لطفا #نشر_حداکثری کنید
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
🌸 السَّلاَمُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ فِطْرَةِ الْأَيَّامِ
🤲 یا مقلب القلوب و الأبصار / سال نو آمد و نیامد یار...
🌹یا مدبر اللیل و النهار / بی حضورش چه اشتیاق بهار؟!
❤ یا محول الحول والاحوال / منتهی کن فراق را به وصال
🤲 حول حالنا الی احسن الحال / به امید فرج همین امسال...
▫️به امید اینکه سال نو، سال ظهور حضرتش باشد...
#ربیع_الانام
#تحویل_سال
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
السَّلاَمُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ فِطْرَةِ الْأَيَّامِ تو غايبي و خلق جهان در حضور توست
ملك خداي عزوجل غرق نور توست
جاي تو خالي است و جهان پر ز نور توست
آقاي عيدها همه روز ظهور توست
از چشم ما نهاني و در عالمي عيان
عجل علي ظهورك يا صاحب الزمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
رقیب
🌿 امام،چشم انتظار شکوفایی کمالات ما
🔺 «رقیب» از ماده «رقبه» است و در چند معنا به کار میرود:
🔺 «رقیب» به معنای حفیظ است و به کسی اطلاق میشود که گردن کشیده تا از مال و جانش مراقبت کند. خدای سبحان حافظ سرمایههای وجودی بندگان است، و امام عصر عجلاللهفرجهالشریف جلوه نام «رقیب» او است.
🔺 حضرت با جلوهی این نام مارا مورد محبت و شفقت قرار داده، به زندگی مان رسیدگی خاص دارند، و مراقب هستند تا سرمایه ایمان و عمل صالحمان محفوظ بماند. کثرت مأمومین سبب نمیشود تا امام زمان عجلاللهفرجهالشریف نسبت به گروهی از افر اد بیتوجه باشند. حضرت تک تک محبین خود را دوست دارند و با نگاههای دائمی، امور زندگیشان را اصلاح میکنند.
#استاد_بروجردی
📚 المستغاث ص۱۲٣
#معرفت_امام
#امام_زمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
حافظ بیچارگان
🔷 در عبارتی از مناجات المعتصمین به خدای سبحان عرض میکنیم «یا عَاصِمَ الْبَائِسِينَ».
«عاصم» عصمت از خطا را نصیب بیچارگان میکند.
🔷خدای سبحان، ولیّ خود را جلوۀ تامه این نام قرار داده است.
اگر کسی خود را گرفتار و در بنبست میبیند و همین امر موجب شدهاست که انواع خطرات او را تهدید کند،با توسل به این نام، وجود مقدس حضرت به اذن خدای سبحان به عنوان جلوۀ تامۀ خدا مصونیتی نصیب او میکند که به واسطۀ این مصونیت نه گرفتاری به او آسیب وارد میکند و نه در بنبست قرار میگیرد.
🔷در شرایطی که همۀ آسیبها دهان باز کردهاند تا او را ببلعند،وجود مقدس حضرت، او را از هر خطایی مصون میدارد:فکرش به خطا نمیرود، گام خطا بر نمیدارد. نگاه خطا ندارد،در اوج گرفتاری است؛ اما نگاه او فقط به سوی خالق است نه خلق.
🔷حضرت در اوج گرفتاریها به اذن خدای سبحان ما را از هر گونه خطایی حفظ میکند.
🌹تو که یک گوشۀ چشمت غم عالم ببرد
🥀حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
🌿پناهِ پناهجویان
🔷درمناجاتالمعتصمین از مناجاتهای خمسه عشر امام سجاد علیهالسلام خدا را با عناوین «يَا مَلاذَ اللَّائِذِينَ، يَا حِصْنَ اللَّاجِينَ» خطاب میکنیم؛ اما در عین حال باور داریم جلوۀ این نامها در عصر ما در امام حاضر ناظر ما تجلی کرده است.
🔷خدای سبحان پناه همۀ کسانی است که به او پناه میبرند، ولیّ خود را هم خلیفۀ کاملۀ این نام قرار داده است.
🔷 برای پناهجو هیچ قید و شرطی نیست. پناهجو با هر نام و نشانی، با هر عنوانی، با هر سابقهای، کافی است به او پناهنده بشود.این پناهندگی او را از هر آفت و آسیبی دور نگه میدارد.
🔷 به وجود مقدس حضرت ولیعصر عرض میکنیم: شما پناهِ پناهندگان هستید و ما امروز میخواهیم مادامالعمر به شما پناهنده شویم.
🔷پناهندگیای که باور داریم ما را از هر آفتی در امان نگه میدارد و امنیت دائم ایجاد میکند.پناهندگی که از وسوسۀ شیاطین انسی و جنی در امان میمانیم.
🔷پناهندگی ما را در قلعه ی امن قرار میدهد: «حِصْنَ اللَّاجِينَ»
وقتی به قلعۀ وجود حضرت پناهنده شویم، «اُدخُلوهٰا بِسَلامٍ آمِنین» است. نه نگران این عالمایم نه برزخ، نه قیامت.
نه نگران آسیبهای بیرونی هستیم نه نگران آسیب درونی.
🔷وجود مقدس حضرت امنیتساز است؛ چون خلیفۀ تامّۀ این نامِ خدای سبحان است.
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#نیمه_شعبان
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
🌷امام مهدی شناسی ۱۲۴۰🌷
🍀نقش امام زمان در زندگی من🍀
🔺بخش دوم:حال من
🔶فصل نهم: آرامش و طمأ نینه ی من
💠از عناصر مهمّی که آدمی را به تلاش و اُمید رهنمون میسازد، آرامش است. پوشیده نیست که این کلمه کاربرد زیادی در محاورات روز مرّهﯼ همگان دارد و هیچکس را نمی یابی که به دنبال آن نبوده و از آن بدش بیاید؛
💠 بنابراین آرامش و سکون نفس، شیء با ارزش و مهمّی است و تلاش برای رسیدن به آن پسندیده و ممدوح است.
💠امّا این سؤال مطرح است که انسان با رسیدن به چه چیز و یا چه چیزهائی به آرامش رسیده و در کجا باید آن را جستجو نماید؟ عدّه ای آرامش را، آسایش در زندگی و برخورداری از یک زندگی مرفّه میدانند! عدّه ای آن را در قدرت و رسیدن به مقامات عالی دنیا جستجو میکنند! عدّه ای در شهرت! عدّه ای در خوشگذرانی! عدّه ای در گوش دادن و نواختن موسیقی! عدّه ای در کشیدن دُخانیات! عدّه ای در داشتن شغل پُر درآمد و مناسب! عدّه ای در داشتن یک زن ایده آل و زیبا! عدّه ای در داشتن خانه ای بزرگ و ماشین آخرین سیستم! عدّه ای در نگاه به دریا و موجهای آن! عدّه ای در نگاه به منظرههای مختلف طبیعت! و خلاصه هر کس آن را در چیزی و جایی جستجو میکند.
💠 اکنون میگوئیم؛ همگان در اشتباه بوده و جز به یک آرامش کاذب و موقّت - که دوام نامعلومی هم داشته و یا خواهد داشت - نرسیده اند. پس آرامش حقیقی و طمأنینهﯼ واقعی در چیست و در کجا باید آن را جستجو نمود؟
💠 جواب این سؤال را خداوند (عزوجل) در قرآن صریحاً بیان نموده است که: {أَلاَ بذکْر اللَّه تَطْمَئنُّ الْقُلُوبُ} و ما نیز بارها و بارها آن را تلاوت نموده و شنیده ایم؛ ولیکن معنای آن را نفهمیده و خیال نموده ایم، منظور از ذکر خدا که آرامش بخش است همین «سُبْحَانَ اللَّه»، «لاَ إلَهَ إلاَّ اللَّه»، «الحَمْدُاللَّه» و «اللَّهُ أکْبَر» و سایر اذکار وارده است. و با اینکه در طول شبانه روز تعداد زیادی از این ذکرها را گفته و میگوئیم ولی باز به آنچه دنبال آن بوده و هستیم نرسیده ایم، و اشکال عمدهﯼ ما در این بوده و هست که برای فهم معنای قرآن به اهل بیت (علیهم السلام) مراجعه ننموده و خود هرچه خواسته ایم از قرآن فهمیده و تفسیر کرده ایم! و حال اینکه ما برای فهم معانی قرآن، جز مراجعه به اهل قرآن - که بعداً نیز توضیح خواهیم داد - چاره ای نداشته و نداریم.
💠اکنون میگوئیم که پس از مراجعه به مفسّران واقعی کتاب خدا، مییابیم «ذکر اللَّه» - که قلبها بدان آرامش مییابد -، همان وجود امام عصر (علیه السلام) در هر دوره ای است.
💠 و مسلّماً در این دوره نیز امام زمان، حجّت بن الحسن العسکری (ارواحنا له الفداء) آرامش قلبهاست، و قلب من نیز تنها با یاد آن حضرت آرامش مییابد. آری! زمانیکه در ناآرامیهای زندگی، به امام عصرم توجّه کرده - و با ایشان درد دل میکنم و مشکلاتم را در میان میگذارم و آن حضرت را پشتیبان خود میبینم - آرام میشوم؛ بلکه بالاتر بگویم که در همهﯼ اوقات زندگی، در غم و شادی هایم، درخلوتها و جَلوت هایم، در داشتهها و نداشته هایم، در بین دوستان و دشمنانم و همه و همه، با یاد و توجّه به ایشان - که از مادر به من مهربان تر [و از خودم به من سزاوارتر است - به آرامشی وصف ناپذیر دست مییابم.
💠چگونه چنین نباشد و حال اینکه لحظه لحظهﯼ زندگیام را در کنار آن حضرت و با ایشان گذرانده و قبل از هر کار، و در حین انجام آن، امام زمانم را میبینم، و به چنین آقا و مولا و تکیه گاهی افتخار میکنم. در نتیجه: {أَلا بذکْر اللَّه تَطْمَئنُّ الْقُلُوبُ} یعنی: آگاه باشید که به امام عصر (علیه السلام)، قلبها آرامش مییابند.
💔دل من بی تو چه تنهاست خدا میداند دیدهام پهنه ی دریاست خدا میداند
❤️بارها گفتم و صد بار دگر میگویم
آرامش من یوسف زهراست خدا میداند
📚نقش امام زمان (عجل الله فرجه) در زندگی من
✍محمد مهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#قسمت_1240
#نقش_امام
#امام_زمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
❓❓چگونه برای ظهور زمینه سازی کنیم؟
✅ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ عجل الله فرجه ﭼﻪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺭﺍ ﻣﻄﺮﺡ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ؟ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: «ﺍﮔﺮ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﻣﺎ ﺩﺭ ﻣﺤﺒﺖ ﻣﺎ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﻗﻠﻮﺏ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻇﻬﻮﺭ ﺑﻪ ﺗﺎﺧﯿﺮ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ»
✅ﺍﯾﻦ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﻗﻠﻮﺏ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻌﻨﺎ ﺍﺳﺖ؟ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻣﺎﻡ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺗﻼﺵ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﻏﺒﺖ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻇﻬﻮﺭ ﭘﺪﯾﺪ ﺁﯾﺪ.
✅ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺎ ﺗﻼﺵ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻭ ﺩﻭﺷﺎﺩﻭﺵ ﻫﻢ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﻬﺪﯼ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻗﺒﺎﻝ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺷﻮﺩ، ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ (ﻋﺞ) ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ (ﻋﺞ) ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﮐﻨﯿﻢ...
#استاد_جعفری
#زمینه_سازان
#اجتماع_قلوب
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
👌حکمت چیست ؟
▪️عَنْ أَبِی بَصِیرٍ قَالَ : سَأَلْتُهُ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ وَ مَنْ یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْراً کَثِیراً قَالَ هِیَ طَاعَةُ اللَّهِ وَ مَعْرِفَةُ الْإِمَامِ
🔸ابوبصیر گوید : از امام صادق علیه السّلام درباره تفسیر آیه «وَ مَنْ یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْراً کَثِیراً» سؤال کردم. فرمود : حکمت فرمانبرداری خدا و معرفةُ الامام است.
📚تفسیر العیّاشی ج ۱ ص ۱۵۱
‼️پ.ن : حکمت یعنی معرفة الامام نه فلسفه
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
🌷امام مهدی شناسی ۱۲۴۱🌷
🍀نقش امام زمان در زندگی من🍀
🔺بخش دوم:حال من
🔶فصل دهم: دین من
💠برای بررسی و فهم دقیق و جامع تر از این عنوان میگوئیم: دین را باید از دو دیدگاه مورد بررسی قرار داد، تا ارتباط آن را با امام عصر (علیه السلام) به دست آورد.
🔷🔷دیدگاه اوّل مربوط به باطن، حقیقت و اصل و اساس دین است که باید بدانم در این دیدگاه، دین همان وجود مقدّس امام زمان (علیه السلام) و حجّت خدا بر مخلوقات عالم است.
🔷بنابراین صحیح است که بگویم: دین من، امام زمان من است؛ یعنی حقیقت دین، اصل دین، باطن دین، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشند.
🔷در نهایت، نتیجه چنین میشود که باطن، حقیقت و اصل اُمور دینی همچون توحید، نبوّت، امامت، تولّی و تبرّی، معاد، نماز، صوم، زکات، حجّ و... امام زمان (علیه السلام) میباشند، هم چنان که در روایات، از این نوع تعابیر فراوان است.
🔷🔷امّا دیدگاه دوّم مربوط است به ظاهر دین که شامل عقائد، احکام و مسائل دینی میشود، و در این مرحله چند مطلب حائز اهمیّت است:
🔺 ۱- دینی بودن یک مسأله را امام زمان (علیه السلام) تعیین میکنند، بدین معنا که هر آنچه را ایشان به عنوان یک امر دینی معرّفی نموده یا تأیید نموده باشند، میتوانم به عنوان دین برای خود بپذیرم.
🔺و به عبارت دیگر میزان در دینی بودن ظواهر دین، کسی نیست جز امام عصر حجّت بن حسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که حقیقت دین و اصل و اساس آن میباشند؛
🔺 بنابراین عبادی بودن یک عبادت، همچون نماز، زمانی است که از آن حضرت اَخذ شده و مورد قبول ایشان باشد. و اساساً معنای حقیقی «عبد» یعنی مطیع بودن بی چون و چراﯼ مولا، و من اگر میخواهم که عبد صالحی برای خداوند متعال باشم چاره ای ندارم جز اینکه عبد مطیع امام زمانم باشم؛
🔺بدین معنا که به دستوراتی که از ناحیهﯼ ایشان - و نه هیچ شخص دیگری - به من رسیده، بدون چون و چرا عمل کنم [و در این وادی باید بدانم که حرف هیچ کس جز امام زمانم برای من حجّت نیست، حتّی حرف عرفای زاهد مسلک و یا علمای صاحب کرامت و یا مشهورین به علم و تقوی و.... و نیز باید بدانم که حقیقت و روح تقوا در این عصر فقط در کالبد جسم یک نفر است و سائرین را زمانی میشود اهل تقوا خواند که الگوی علمی و عملیشان امام زمان (علیه السلام) باشد نه فلان عارف واصل! یا صوفی بیدار دل! یا درویش صاحب کرامت! یا فیلسوف پر ادّعا! یا استاد اخلاق! یا عالم وارسته! ویا مرجع تقلید و...
🔷🔷ادامه دارد...
📚نقش امام زمان (عجل الله فرجه) در زندگی من
✍محمد مهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#قسمت_1241
#نقش_امام
#امام_زمان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
امام صادق (علیه السلام):
🔹 هيچ نوروزی نيست مگر آنكه ما در آن روز منتظر فرج [ظهور قائم آل محمّد صلي الله عليه و آله و سلم] هستيم، چرا كه نوروز از روزهای ما و شيعيان ما است.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۶، ص ۳۵۲
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313
روزه ماه شعبان
🔹 اصلاح امورات زندگی:
✍حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند: صِیَامُ شَعْبَانَ ذُخْرٌ لِلْعَبْدِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ مَا مِنْ عَبْدٍ یُکْثِرُ الصِّیَامَ فِی شَعْبَانَ إِلَّا أَصْلَحَ الله لَهُ أَمْرَ مَعِیشَتِهِ وَ کَفَاهُ شَرَّ عَدُوِّهِ وَ إِنَّ أَدْنَی مَا یَکُونُ لِمَنْ یَصُومُ یَوْماً مِنْ شَعْبَانَ أَنْ تَجِبَ لَهُ الْجَنَّةُ
روزه شعبان ذخیره بنده است برای روز قیامت. هیچ بنده ای نیست که در شعبان زیاد روزه بگیرد، مگر این که خداوند امورات زندگی و معیشت او را بهبود بخشد و شر دشمنش را از او دور کند. کمترین پاداشی که به روزه دار ماه شعبان میرسد این است که بهشت بر او واجب میشود.
🔹 رفع وسوسه:
حضرت امیرالمومنین صلوات الله علیه در قسمتی از حدیث معروف اربعمائة فرمودند: صَوْمُ شَعْبَانَ یَذْهَبُ بِوَسْوَاسِ الصَّدْرِ وَ بَلَابِلِ الْقَلْبِ
روزه شعبان وسوسه سینه و تشویش دل را میزداید.
📚 بحارالانوار ج۹۴ ص۶۸
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
@entezar_ma313