7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام زمان نزدیک ما هستن
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
آن حضرت خیلی به ما نزدیک است
آیتالله بهجت (ره):
ما کسانی را دیدهایم که گویی در گشایش و گرفتاریها با حضرت ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه الشریف) مخابره و تلگراف داشتند، هر چه میگفتند و یا از آن حضرت میخواستند، همان میشد‼️
آن حضرت خیلی به ما نزدیک است، ولی ما او را نمیبینیم و دور میپنداریم.
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۲۵۶
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ امام حسین علیه السلام ما را به سمت خیرات هُل میدهد
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
تولد امام حسین (ع ) و داستان نامگذاری ایشان
حسین بن علی در سوم شعبان در مدینه به دنیا آمد و بنابر قول مشهور، تولد او در سال چهارم قمری بوده است. (یعقوبی، تاریخ الیعقوبی، بیروت، ج2، ص246 ) با این حال برخی تولد او را در سال سوم قمری دانسته اند. (کلینی، الکافی، 1365ش، ج1، ص463 )
چون خبر ولادتش به پیامبر گرامی اسلام (ص ) رسید، به خانه حضرت علی (ع ) و فاطمه رفت و فرمود تا کودکش را بیاورد. اسما او را در پارچه ای سپید (س ) پیچید و خدمت رسول اکرم (ص ) برد، آن گرامی به گوش راست او اذان و به گوش چپ (امالی شیخ طوسی ، ج 1، ص .377) او اقامه گفت. به روزهای اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش، امین وحی الهی، جبرئیل، فرود آمد و گفت :سلام خداوند بر تو باد ای رسول خدا، این نوزاد را به نام پسر کوچک هارون (شبیر) که به عربی (حسین ) خوانده می شود نام بگذار. چون علی برای تو بسان هارون برای موسی بن عمران است، جز آن که تو خاتم پیغمبران هست.
و به این ترتیب نام پرعظمت "حسین " از جانب پروردگار، برای دومین فرزند فاطمه (س ) انتخاب شد. به روز هفتم ولادتش، فاطمه زهرا که سلام خداوند بر او باد، گوسفندی را برایش کشت ، و سر آن حضرت را تراشید و هم وزن موی سر فرزندش به عنوان عقیقه نقره صدقه داد.( کافی ، ج 6، ص .33 )
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
ظاهر و خصوصیات اخلاقی امام حسین ( ع)
در بیشتر منابع از شباهت حسین(ع) به پیامبر اکرم(ص) سخن گفته شده و او را شبیه ترین فرد به ایشان دانسته اند.( شیخ مفید، الارشاد، 1413، ج2، ص27 )
گفته اند امام حسین ( ع ) گاه لباسی از خز بر تن می کرد یا عمامه ای از خز بر سر می گذاشت و موی سر و محاسن خود را خضاب می کرد. (طبرانی، المعجم الکبیر، دارالنشر، ج3، ص101 ؛ ابن ابی شیبه، المصنَّف، 1409ق، ج6، ص3 و 15. )
امام حسین(ع) بسیار مهربان و بخشنده بود و به گشاده دستی شناخته می شد ( شیخ صدوق، الخصال، 1403ق، ج1، ص135. ) وی با مسکینان می نشست، دعوت آنان را می پذیرفت و با آنان غذا می خورد و آنان را به خانه خود دعوت می کرد و آنچه در منزل داشت از ایشان دریغ نمی کرد.( ابن سعد، الطبقات الکبری، 1418ق، ج10، ص411 ) روزی نیازمندی از او درخواست کمک کرد. امام که در حال نماز بود، نمازش را کوتاه کرد و هر چه داشت، به او داد. (ابن عساکر، تاریخ مدینة دمشق، 1415ق، ج14، ص185.)
ابن اثیر در کتاب "اسد الغابة " می نویسد:"کان الحسین رضی الله عنه فاضلا کثیر الصوم و الصلوة و الحج و الصدقة و افعال الخیر جمیعها". حسین (ع ) بسیار روزه می گرفت و نماز می گزارد و به حج می رفت و صدقه می داد و همه کارهای پسندیده را انجام می داد.
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
ازدواج ، همسران و فرزندان امام حسین (ع)
همسران امام حسین (ع) پنج نفر می باشند(عماد زاده، زنان پیامبر اسلام ، ص 406 )که اسامی آنها در منابع تاریخی ضبط شده است و همگی دارای اولاد بودند. مرحوم شیخ عباس قمی (ره)، همسر دیگری برای امام حسین (ع) ذکر کرده است که نام او معلوم نیست و صاحب حمل بوده، بعد از شهادت امام حسین (ع) اسیر شده و در نزدیکی حلب طفل خود را سقط کرده است.(قمی، عباس، منتهی الامال ،ج1، ص7 ـ 1 ).
شیخ مفید تعداد اولاد آن حضرت را ، شش نفر، چهار پسر و دو دختر دانسته، (مفید، الارشاد ، ج2، ص 491. ) اما بعضی منابع نه فرزند، شش پسر و سه دختر برای حضرت ذکر کرده (امین، سید محسن، ج4، ص 73.) و برخی از منابع مثل ابن شهر آشوب در مناقب و مرحوم اربلی در کشف الغمه، تعداد اولاد آن حضرت را ده نفر، شش پسر و 4 دختر و بعضی حتی بیشتر از ده نفر ذکر کرده اند.
با توجه به منابع مذکور، اسامی فرزندان امام حسین عبارتند از :
۱. علی بن الحسین، و کنیه او ابو محمد و ملقب به زین العابدین است و مادرش شاه زنان، شهر بانو دختر یزدگرد شاه ایران است.
2. علی بن الحسین الاصغر، معروف به علی اکبر که در کربلا شهید شد و مادرش لیلی، دختر ابو مرّة بن غزوة بن مسعود ثقفیه است.
3. جعفر بن الحسین، مادرش قضاعیه از قبیله قضاعه است.
4. عبد الله بن الحسین، و نام مادرش رباب، دختر امرء القیس است. که همان عبدالله رفیع (شیرخوار) است و به علی اصغر معروف است.
5. سکینه بنت الحسین، مادر او نیز رباب، دختر امرء القیس است.
6. فاطمه، نام مادرش ام اسحاق دختر طلحه بن عبید الله تیمیه است.( بحارالانوار، ج45، ص 329. )
7. محمد، که در کربلا شهید شد و مادر او رباب، دختر امرء القیس است. (ابن شهر آشوب، مناقب، ج4، ص 77. )
8. علی اصغر، نام مادرش رباب. همان عبدالله بن حسین یا عبدالله رفیع است. (ربانی خلخالی، علی، چهره درخشان امام حسین ـ علیه السلام ـ ، ص 22 )
9. زینب، نام مادر او معلوم نیست. ( ابن شهر آشوب، مناقب، ج 4، ص 77. )
10. رقیه ـ سلام الله علیها ـ مرحوم حائری مادرش را شهربانو دختر یزدگرد سوم ذکر کرده است، (ربانی خلخالی، ص 197) و مطابق بعضی از نقلها ام اسحاق نام داشت. (ربانی خلخالی، ص 199 )
11. دیگر از زوجات حضرت ابا عبدالله، زنی بوده که نامش معلوم نیست و حامله بوده بعد از شهادت امام حسین ـ علیه السلام ـ اسیر شده و هنگامیکه اهل بیت ـ علیهم السلام ـ را از کوفه به شام می بردند در نزدیکی حلب طفل خود را سقط کرده و اسمش محسن ابن حسین است. (قمی، عباس، ج 2، صص 701 ـ 638 ) و این محل فعلاً در سوریه زیارتگاه است.
https://eitaa.com/entezarsahebolamr313
52.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام عالی
🎥نقل مکاشفه ای شنیدنی از حاج آقا نجفی قوچانی در کربلا
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
https://eitaa.com/mohebanealzahra
179 - همانا بسیاری از جنیان و آدمیان را [گویی] برای دوزخ آفریدهایم، [چرا که] دلهایی دارند که با آن فهم نمیکنند و چشمهایی دارند که با آن نمیبینند، و گوشهایی دارند که با آن نمیشنوند آنها چون چهارپایانند بلکه گمراهترند، و آنان غافلانند
180 - و زیباترین نامها به خداوند تعلق دارد، پس او را بدانها بخوانید، و کسانی را که در نامهای او بیراهه میروند واگذارید که به زودی به سزای آنچه میکردند خواهند رسید
181 - و از کسانی که بیافریدیم گروهی هستند که به حق هدایت میکنند و به حق حکم میدهند
182 - و کسانی که آیات ما را تکذیب کردند، اندک اندک، از جایی که خود نفهمند به دامشان میکشیم
183 - و به آنها فرصت میدهم، که مکر و تدبیر من بسی محکم است
184 - آیا فکر نکردند که یارشان [پیامبر] جنونی ندارد! او جز هشدار دهندهای آشکار نیست
185 - آیا در ملکوت آسمانها و زمین و آنچه خدا آفریده ننگریستند، و این که شاید اجلشان نزدیک شده باشد! پس به کدامین سخن، بعد از قرآن ایمان میآورند!
186 - هر که را خدا گمراه کند، برای او هیچ راهبری نیست، و آنها را در طغیانشان سرگردان رها میکند
187 - از تو در بارهی قیامت میپرسند که چه وقت برپا میشود! بگو: علم آن تنها نزد پروردگار من است و جز او آن را به موقع خود آشکار نمیسازد [تحقق آن] در آسمانها و زمین سنگین است و جز به طور ناگهانی به سراغتان نمیآید از تو چنان میپرسند که گویی تو از آن باخبری بگو: علم آن فقط با خداست، ولی بیشتر مردم نمیدانند