یکی از بزرگترین پروژه های تعمیرات پست در کاشان اجرا شد
پست خیابان محتشم کاشان با هماهنگی های صورت گرفته با توجه به حجم زیاد بار شبکه توزیع برق در این خیابان به صورت اساسی بهسازی شد.
حضور همزمان ۲ دستگاه دیزل ژنراتور اعزامی از شرکت توزیع برق استان و برقدار ماندن کلیه مشترکین محدوده این خیابان در طول زمان تعمیرات از موارد شاخص این پروژه بود که با همکاری همکاران ستادی به بهترین شکل ممکن اجرا شد.
پست خیابان محتشم کاشان یکی از قدیمی ترین پست های برق کاشان تغذیه کننده تعداد زیادی از مغازه هاي تجاری این محدوده است که جهت پایداری شبکه توزیع برق نیاز مبرم به بهسازی آن بسیار مهم و حیاتی بود.
روابط عمومی برق شهرستان کاشان
http://eitaa.com/epedckashani
۱۷ دستگاه ترانس در هفته های اخیر در کاشان نصب شد
با اتمام پیک بار تابستان و درخواست های مردمی در دوهفته گذشته ۱۷ دستگاه ترانس در خیابان های نطنز ، راه آهن ،صالحی، مفتح، شمس ابادی، امیرالمؤمنین، غیاث الدین جمشید و بلوارهای کشاورز، چمران، مطهری و منطقه فاز ۲ خیابان های سرو و بهاران نصب و برقدار شد.
این ترانس ها با اندازه های مختلف ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۱۵ کاوا جهت تقویت شبکه توزیع برق با اعتباری بالغ بر ۱۴۷ میلیارد ریال اجرا و بهره برداری شده است.
۸۱۵۰ متر شبکه فشار ضعیف و ۴۰۰۰ متر شبکه فشار متوسط در این پروژهها به ظرفیت شبکه برق کاشان افزوده شده است.
دکتر حدادی پور مدیریت برق شهرستان برنامه ریزی نصب و راه اندازی ۱۳۰ دستگاه ترانس تا پایان سال را از اصلی ترین برنامه های مدیریت برق شهرستان جهت تابستان سال آینده برشمرد و ابراز امیدواری کرد با همت همکاران و حمایت های مسئولین مربوطه این برنامه ریزی محقق گردد.
در ادامه تعدادی از تصاویر این پروژه ها حضورتان ارائه می گردد.
روابط عمومی برق شهرستان کاشان
http://eitaa.com/epedckashani