piaz.jpg
1.12M
اينجا پياز 600 تومان است
https://b2n.ir/d29918
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبینی ما به طراح تحریمها
خبرگزاری جمهوری اسلامی پس از آنکه بایدن، ریچارد نفیو یکی از معماران تحریمها، را به عنوان مشاور خود منصوب کرد او را فرشته نجات می خواند، کسی که در کتابش و در ویدیوی بالا تصریح می کند که
🔺هدف تحریمها افزایش آمار بیکاری و وخیم شدن اوضاع ایرانیان است!
اولویتهای اقتصادی 1400
1. خارج کردن اقتصاد سیاسی کشور از وضعیت شرطی شدن به لغو تحریم،
2. ایجاد ثبات در متغیرهای کلیدی و پرهیز شوک درمانی و سیاستهای تعدیل،
3.اصلاح صحیح ساختار نظام بانکی،
4. اصلاح نظام مالیاتی با اولویت شفافیت و مالیاتستانی از سفته بازی،
5.اصلاح ساختار بودجه و برنامه
◀️طرح ادغام بانکها در بانک ملی
✳️دکتر مسعود درخشان
◀️آقایان نمایندگان انقلابی چرا به این حرف من فکر نمیکنید. من گفتم همه بانکها را در بانک ملی ادغام کنید تا بتوانید نرخ بهره را بین ببرید. نرخ بهره به شرطی از بین میرود که ما تعدد بانک نداشته باشیم. همه این بانکها در بانک ملی ادغام شوند. کسی را هم بیرون نکنید. ما نمیخواهیم کسی بیکار شود.
◀️تا نظام بانکی اصلاح نشود جریان اقتصادی مملکت درست نمیشود.
◀️گام دوم بازار سرمایه است. باید گام به گام به این شکل میتوانیم جلو برویم. مجلس کجا به این بحثها ورود کرده است؟ مرکز پژوهشهای مجلس که همهشان را خیلی دوست دارم، بحثهایشان چیست؟
◀️آقا میفرمایند تصمیمات بزرگ. این مستلزم شناخت از مسائل بزرگ است و امروز هیچ مسالهای در مملکت ما مهمتر از بانکها نیست. این معضل باید حل شود تا مشکلات صنعت هم حل شود.
http://fna.ir/f34p6i
انقلاب اقتصادی به اصلاحات ارضی نیست
◀️اخیرا این ادعا مطرح شده که با اجازه تغییر کاربری زمین های کشاورزی می توان انقلاب اقتصادی کرد
◀️ این پیشنهاد صرف نظر از ضعف استدلال هایش، با مشکل اولویت بندی نادرست در زمینه اصلاحات اقتصادی مورد نیاز روبروست.
✳️ با توجه به مشکلات ساختاری اقتصاد ایران، اولویتها در انقلاب اقتصادی به شرح زیر است:
1. انقلاب در شفافیت اقتصادی
2، انقلاب در نظام بانکی (مهار بانکهای سرکش و در صورت عدم امکان ملی کردن و ادغامشان)
3، انقلاب در نظام مالیاتی
4. انقلاب در نظام بودجهریزی
5. انقلاب در طرح شکست خورده خصوص سازی
✳️محدودیتهای عقلانیت بشر
◀️عقلانیت بشر با سه محدودیت شناختی، گرایشی و ارادی روبروست
◀️اقتصاددانان شناختی روی این سه محدودیت خیلی کار کردند
👇در مقالهای که لینکش در ادامه می آید نگاهی تطبیقی داشتم به این محدودیتها در رویکرد اقتصاد شناختی و در رویکرد قرآنی
👇✳️ به نظرم این بحث میتواند مسیر مطالعات اقتصاد اسلامی را تغییر بدهد
https://ies.journals.isu.ac.ir/article_75619_34807de907235e48f64884fbb666e656.pdf
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت لذت و خوشبختی
الگوي شركتهاي واسط سويس براي ايجاد ارتباط دانشگاه و صنعت
سويس برای حل چالش ارتباط دانشگاه با صنعت خود از مدل شرکتهای واسط استفاده كرده است. استفاده از شرکتهای واسط یا کارگزارهای علم و فناوری یکی از مدلهای رایج در دنیا است.
در این مدل شرکتهای کارگزاری، با حضور در عرصه صنعت به شناسایی تقاضاهای آنها میپردازند و در وهله دوم با توجه به شناختی که از فناوران، اساتید و شرکتهای دانش بنیان دانشگاه دارند، این تقاضاها را عرضه و مجری مناسب برای عقد قرارداد با صنعت شناسایی میکنند. در انتها از محل قرارداد این دو بخش حق الزحمه دریافت میکنند. خصوصی بودن این کارگزاران و تخصص علمی آنها در شناخت موضوعات متداول صنعتی و علمی باعث شده این شرکتها علاوه بر انگیزه کافی برای به هم رسانی صنعت و دانشگاه، تخصصهای جانبی علمی، حقوقی و مالی را نیز در برداشته باشند.
سه دانشگاه مهم کشور سوئیس یعنی؛ بازل، برن و زوریخ از شرکت کارگزاری به اسم Unitectra استفاده کردهاند. این شرکت در سال ۱۹۹۹ تأسیس شده است و تا به امروز ۱۸۰۰۰ پروژه موفق، ۱۲۰۰ ثبت اختراع و ۱۰۰۰ فروش لیسانس انجام داده است. ارزش پروژههای منعقد شده توسط این شرکت در سال ۲۰۲۰ معادل ۱.۷ میلیارد دلار بوده است. این سه دانشگاه، سهامدار این شرکت هستند ولی مدیریت آن را به بخش خصوصی واگذار کردهاند. در چنین حالتی، مدیران شرکتهای خصوصی با امضای تفاهمنامهای مشخص با دانشگاه از زیرساختهای دانشگاه مثل محل استقرار، شبکه دانش و فناوری و آزمایشگاهها استفاده مینمایند و در مقابل، سهام این شرکت به دانشگاه تعلق میگیرد.
این شرکت در هر سه دانشگاهها دفتر دارد و کارمندان آن در هر سه دفتر مستقر هستند. مزیت به کارگیری شرکت خصوصی این است که علیرغم قوانین مختلف دانشگاهها، این شرکت توانسته است خود را با قوانین هر سه دانشگاه تطبیق دهد. یکی از کارهایی که دانشگاهها از این شرکت خواستهاند این است که باید به صورت منظم، گزارش عملکرد و مالی خود را به هر سه دانشگاه تحویل دهد و پروژههای صنعتی به دانشگاه معرفی کند.
این شرکت از اعضای هیئت علمی دانشگاهها در راستای همکاری با صنعت بخش خصوصی و دیگر بخشهای دولتی و موسسات تحقیقاتی حمایت میکند. با مدلی که این شرکت استفاده میکند تبدیل نتایج پژوهشی به محصولات و خدمات در همکاری با اعضای هیئت سرعت بیشتری به خود گرفته است. انتقال علم و فناوری به صنایع، هم به شکل همکاری با شرکتهای صنعتی و انعقاد پروژههای صنعتی و هم به شکل شرکتهای اسپینافی از دانشگاه اتفاق میافتد. با استقرار این شرکت در محیط سه دانشگاه، خدمات این شرکت همچنین برای اعضای هیئت علمی همه دانشگاهها در دسترس است. این شرکت علاوه بر همکاری علمی به این سه دانشگاه، با موسسات آموزشی دیگر نیز تفاهمنامه همکاری دارد.
http://fna.ir/rfo3
⁉ چرا پیازکاران جنوب محصول خود را زیرخاک کردند؟
⬅ ناكارامدي طرح خريد تضميني
«هزینه تولید پیاز هر کیلو 2070 تومان است اما خرید تضمینی این محصول از کشاورز در هر کیلو 596 تومان است که قیمت خرید حدود یک سوم هزینه تولید است.»
⬅ مسكوت ماندن ده ساله طرح الگوي كشت
طرح الگوی کشت که 10 سال مسکوت مانده قرار بود محصولات و میزان کشت و صنایع تبدیلی هر استان و شهرستانی بر اساس قابلیت ها و توانمندی ها و نیاز کشور تعیین و به کشاورزان ابلاغ و راهکار عملی کردن آن هم ارائه شود که در این صورت میزان تولید مطابق مصرف خواهد شد و توازن برقرار می شود و به جای کشت محصولات کم تاثیر به محصولات استراتژیک کشت می شود.
⬅ مديريت جزيرهاي زنجيره توليد كشاورزي با پاسكاري بين وزات صمت و كشاورزي
وجود مدیریت جزیره ای در زنجیره تولید کشاورزی پس از تعلیق دوساله قانون انتزاع توسط رئیس جمهور آشفتگی بیشتری را به ویژه در بخش بازار ایجاد کرد، بخشی از زنجیره های تولید در وزارت صمت و بخشی در وزارت جهاد مدیریت شد که هم افزایی نداشتند و تشتت و به هم ریختگی ایجاد کردند. نابسامانی توزیع، نبودن بازار صادراتی و وجود دلالی و واسطه گری از جمله آنها بود که بازار مرغ، تخم مرغ، گوشت، میوه و سبزیجات را به هم ریخت. کشورهای دیگر تولید را به صورت زنجیره می بینند و مدیریت تمام آن را به یک وزراتخانه واحد می دهند در حقیقت به سیستم یکپارچه تولید معتقدند و نتایج مثبتی هم تجربه کرده اند.
http://fna.ir/rg59