eitaa logo
اقتدار ولایی
918 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ موسسه مطالعاتی امریکایی: روندها مانند سال ۸۴ است و حکایت از پیروزی نفر دوم (سعید جلیلی) دارد
⭕️خروش ملت ملت برای تداوم مسیر خدمت 🔹توئیت رئیس ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی و اشاره به افزایش مشارکت و اقبال گسترده به دکتر جلیلی
voice.ogg
145.1K
⭕️| شهرستان لرستان وضعیت جلیلی بسیار بسیار عالی
⭕️ ظریف: سعید جلیلی (قبل از حمله شدن به سفارت عربستان) به من گفت همین امشب باید مراقب ویژه از این سفارت را آغاز کنیم
. 🔻خط بیمار تحریم انتخابات، از وزارت خارجه آمریکا و رسانه های معاند بیگانه، تا گروهک های سلطنت طلب و تروریستی، شماری از مدعیان دروغین اصلاح طلبی که نقاب از چهره برداشته اند، و برخی اطرافیان میرحسین موسوی. 🔹این در حالی است که بر خلاف میل بدخواهان جمهوری اسلامی، اعتماد و اقبال و مشارکت مردم نسبت به دور قبل، افزایش یافته است.
. عیار دینداری دوران‌ساز پراکندگی یا اجتماع دل‌ ها ♦️امیر مومنان در خطبه ۲۹ نهج‌البلاغه، در مذمت بی عملی و پراکندگی اصحاب فرمود: «أَيُّهَا اَلنَّاسُ اَلْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ اَلْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ كَلاَمُكُمْ يُوهِي اَلصُّمَّ اَلصِّلاَبَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ اَلْأَعْدَاءَ. 🔹اي مردمی که پیکرهایشان کنار هم، و دل‌مشغولی‌هایشان پراكنده است؛ لاف دليري‌تان سنگ‌هاي سخت را درهم شكند، و عمل شما دشمن را به طمع می‌اندازد». ♦️حضرت در خطبه ۱۱۹ نهج البلاغه نیز پراکندگی دل ها را با وجود زیادی شمارگانی یاران ملامت کرد: «إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَةِ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّةِ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. همانا در زیادی شمار شما سودی نیست، در حالى كه اجتماع دل هاي شما اندك است». 🔹مولای متقیان در خطبه ۲۷ نهج البلاغه فرمود: "وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ ... أَفْسَدْتُمْ عَلَيَّ رَأْيِي بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ... ♦️به خدا سوگند، دل را می‌میراند و همّ و غمّ را به سوی انسان جلب می‌کند، اجتماع دشمنان بر باطل خویش و تفرقه شما از حق خود... تدبيرم را به نافرمانى و ترک يارى، تباه كرديد". 🔹امام عصر(عج) هم در توقیع شریف خطاب به شیخ مفید فرمود: «لو اَنّ اَشياعَنا وَفّقَهُمُ اللهُ لطاعته عَلَى اجتماع مِنَ القلوب فِى الوَفاءِ بِالعَهدَ عَلَيهم لمّا تَأَخّرَ عنهم اليُمنُ بلقائنا... ♦️اگر شیعیان ما - که خدا توفیق بندگی به آنها دهد-  در وفای به عهدی که برعهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد». 🔹دلخوری های ما نسبت به یکدیگر، واقعی باشد یا از سر سوء تفاهم، حق باشد یا ناحق ، نباید موجب گرفتار کردن هر کدام ما در قفس تنگ منیت ها شود و از درک مصلحت های بزرگتر ناتوان کند. فقط تشخیص در وقت لازم و اقدام در وقت لازم است که موجب نجات ارزش ها و آرمان ها و تضمین پیشرفت ها در آینده است. و گرنه سوزاندن فرصت ها،  جز استقبال از غصه ها به دنبال نخواهد داشت. ♦️اتحاد و انسجام و اقدام مومنانه، نشانه رشد و بلوغ شخصیت اجتماعی مومنان است.
35.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی دروغ می گوید؟ روحانی یا جلیلی؟ در گفتگو با مسعود براتی افشای فنی دروغهای حسن روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چرا سعید جلیلی؟ ایستادگی در برابر فشار زورگویان داخلی و خارجی 🔰دکتر سعید جلیلی: من کسی نیستم که با اولین داد و هوار، دست از مبارزه با فساد بکشم. با اولین تشر خارجی، جا بزنم. دست از حق مردم ایران در داشتن فناوری‌های پیشرفته بکشم و عدالت را ذبح کنم. این حرکت بزرگ، نیازمند به پشتیبانی همه شما (ملت ایران) است. 🔴 رهبر انقلاب: اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت. ✍ به سعید جلیلی رای خواهیم داد، چرا که با ایستادگی کم‌نظیر در برابر مفسدان داخلی، حق ملت ایران در برابر بیگانگان را نیز بازستانی خواهد کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پزشکیان منتظر تکرار صبح جمعه ها باشید! در گفتگو با محمدرضا یزدی زاده و قیس قریشی 🔺20 دقیقه وقت بگذار تا بفهنی چه خبره؟ تا مثل من حالت خراب بشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 دکتر مردخای مدار سرهنگ بازنشسته اطلاعاتی اسرائیل و کارشناس خاورمیانه: «خطرناکترین فرد در این انتخابات جلیلی است چرا که جلیلی بیاید صادرات نفت ایران افزایش پیدا می‌کند برای همین نباید رای بیاورد. این یک تهدید بزرگ است. باید کاری کرد تا جلیلی رأی نیاورد. بهترین حالت دولتی در تهران است که تحت کنترل آمریکا باشد.» پ ن: مردخای مدار شناخته شده ترین کارشناس و مأمور اطلاعاتی اسرائیل بود که پروژه تجزیه ایران را با صراحت و گستاخی هرچه تمام تر ترویج می کرد.