فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اورتگا: زنده باد شهید ایران ژنرال قاسم سلیمانی
➕یک دقیقه سکوت به احترام ژنرال قاسم سلیمانی در مراسم استقبال رسمی از رییسجمهورمان توسط رییسجمهور نیکاراگوئه اعلام شد
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 یک هموطن ساکن آلمان کارهای اداری توی ایران و آلمان را با هم مقایسه کرده که جالبه!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشمندای هستهای کشور یه جلبک کِشت کردند که هر گرمش را خارجیها ۳۹۰ دلار می خرند؛ یعنی کیلویی ۳۹۰ هزار دلار! به دلار امروز میشه کیلویی تقریبا ۱۸ میلیارد تومان!!
اینا رو به مردم نشون بدید ...
اللهم صلعلیمحمد و آلمحمد
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
روحی فداک#یا_بن_الزهراء
روحی فداک#یا_بن_الحیدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شخصی که ۱۰ میلیارد تومان برای ورود به مجلس هزینه میکند چه اسپانسرهایی دارد؟
دکتر محمود زرین ماه، اقتصاددان:
🔹اسپانسرهای نمایندگان مجلس جلوی اخذ مالیات از خانههای خالی را میگیرند.
🔹با ۴ هزار رای به مجلس میآیند و کشور را زمینگیر میکنند.
#از_ماست_که_بر_ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افسران اطلاعاتی ایران، هنگام اعدام صدام عمدا فارسی صحبت میکردند!
رئیس تیم وکلای دفاع از صدام:
🔹هنگام بالا رفتن صدام از پلهها برای اعدام، افسران اطلاعاتی ایرانی فارسی صحبت میکردند تا اثبات کنند ما ایرانیها تو را محاکمه میکردیم نه آمریکاییها و این مجازات جنگ هشت ساله است.
🖌پی نوشت :
سند پر افتخار دیگر بر قدرت نظام ولایت فقیه که دشمنان ملت ایران را چنین محاکمه و مجازات می کند
مصیبتی که ما داریم نفوذ بردگان وفادار آمریکا و انگلیس در ارکان مختلف نظام البته با رای مردم و این بردگان وفادار صنعت هسته ای را جلوی چشم جهانیان برای دلبری از ارباب آمریکایی خویش مختل و عقب نگه داشتند و برجام نام نهادند همین بردگان خیانت خود را با عنوان تصمیم نظام بود به خورد مردم می دهند و مانع شناخت شخصیت عظیم ولایت فقیه می شوند
علی اسکندری:
حیف دیپلماسی التماسی نبود رفتید سراغ دیپلماسی اقتصادی؟!
یک دیپلمات سابق و غربگرا در نوشتهای عوامانه، به کوچکنمایی دستاوردهای دیپلماتیک دولت در دوره جدید پرداخت.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: قاسم محبعلی که سابقه سفارت و مدیرکلی در وزارت خارجه در دولتهای هاشمی و خاتمی را دارد، در یادداشتی نوشت:«سفر رئیسجمهور به کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا که در آمریکای جنوبی واقع هستند، هرچند که به گفته خود رئیسجمهور و برخی دیگر، برای ایران ارزش راهبردی دارد و حتما نیز برنامهریزیهایی در این خصوص صورت گرفته، اما اینکه چرا این دولت در سیاست خارجی خود چنین رویکردی را اتخاذ کرده که ارتباط با این کشورها را در دستور کار خود قرار دهد، به نظر میرسد ایران به واسطه شرایط تحریمی نمیتواند ارتباط موثر اقتصادی، تجاری و... با کشورهای تاثیرگذار داشته باشد به سمت برخی کشورهای کوچکتر میرود.
البته ارتباط با روسیه یا چین را میتوان برگ برندهای از این حیث در نظر گرفت. اما در شرایط حاضر، روسیه نیز با توجه به تحریمهایی که از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا بر این کشور وضع شده، مدتهاست که رفت و آمدی به آن صورت انجام نمیدهد. لذا نه خود آقای پوتین میتواند سفری داشته باشد، نه مقامات دیگر کشورهای موثر به این کشور سفر میکنند. در حالی که آنها نیز خودشان مشکلاتی شبیه ایران دارند. لذا طبیعتا به سمت ایران گرویده میشوند.
به قول قدیمیها «بیا سوتهدلان گرد هم آییم.» یعنی کشورهایی که به لحاظ اقتصادی ضعیف و تحریم هستند و هم در سیاست خارجی خود با مشکلاتی مواجهند، کنار هم جمع میشوند. این مشکلی است که وجود دارد. منتها ایران در گذشته روابط گستردهتری با ترکیه داشت و هر ششماه یک بار سفرهایی در سطوح عالی به این کشور صورت میگرفت و کمیسیون مشترک دو کشور مرتب در سطوح وزرای خارجه، معاونین و کارشناسان برگزار میشد. درخصوص پاکستان، کشورهای حاشیه خلیجفارس، مالزی و برخی کشورهای اروپایی نیز همین رویکرد پیش میرفت. اما الان طبیعی است که آن شرایط وجود ندارد. هرچند که شاید اگر ایران این شرایط را نداشت و مثال تحریم نبود، شاید سیاست خارجی و روند سفرها به نحو دیگری پیش میرفت، اما اکنون نیز آنچه مطرح است، این نیست که تحریمهای ایران برداشته شود. چراکه تحریمهای ایران به دستههای مختلفی گسترش پیدا کرده و با مسائل پیرامون اوکراین و مسائل حقوق بشر، تحریمهای دیگری نیز بر ایران تحمیل شده و آن چیزی که امروز برای طرفهای مقابل مدنظر است اصطلاح توقف در برابر توقف است.
یعنی ایران، برنامههای غنیسازی خود را متوقف کند و در این سطح نگه دارد و از آن طرف نیز دیگر غربیها ایران را مورد تحریم مجدد قرار ندهند. لذا بدین معنی نیست که تحریمها برداشته میشود یا فروش نفت برای ایران به طور کامل آزاد خواهد شد. ایران اکنون در بهترین حالت میتواند یک میلیون بشکه نفت صادر کند در حالی که در گذشته چیزی در حدود دوونیم میلیون صادرات نفت داشتیم. لذا در توقف برابر توقف شرایط فعلی ادامه پیدا خواهد کرد و گشایشهایی مثل اینکه ایران مواد غذایی و دارویی وارد کند نیز مطرح میشود، اما از نظر سیاسی تغییری حاصل نخواهد شد. در مورداشتراک نوع رویکرد دولت سیزدهم با دولتهای نهم و دهم نیز باید گفت که نگاه، مشترک است، اما شاید به آن صراحت برخی از شعارهایی که در دوران آقای احمدینژاد به ویژه در دولت اول داده میشد مطرح نشود اما نگاه کلی یکسان است و درکی که از سیاست خارجی و جهان وجود دارد مشترک است».
تلاش این دیپلمات غربگرا برای کوچکنمایی دیپلماسی کشور در دوره جدید، در حالی است که اولا شمار تحریمها در بازی کلاهبردارانه غرب (برجام)، بیش از دو برابر شد و به جای لغو بدون بازگشت، به بیش از ۱۸۰۰ مورد رسید. رفتار آمریکا و اروپا با دولت روحانی به ویژه پس از انعقاد برجام و کارشکنی دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن، به مراتب توهینآمیزتر از پیشا توافق بود. در همین روند صادرات نفت کشور به جایی رسیده بود که رئیسسازمان برنامه و بودجه دولت روحانی اعلام کرد « نمی توانیم حتی یک قطره نفت بفروشیم». اما امروز صادرات نفت کشور بدون برجام، از یک و نیم میلیون بشکه فراتر رفته و این غیر از صادرات غیر نفتی و گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی در مناطق مختلف جهان، از شرق و جنوب آسیا تا آمریکای لاتین است. در این مسیر حتی دولت آلمان هم اخیرا مجبور به خرید نفت از ایران شد.
ادامه صفحه ۲ 👇👇👇🇮🇷
صفحه ۲
در موضوع آمریکای لاتین و کشوری مثل ونزوئلا که غربگراها معمولا با توهین و تحقیر درباره آن قضاوت میکنند، باید خاطرنشان کرد که تجارت ۸۵ هزار دلاری سال ۱۳۹۴ با ونزوئلا، اکنون به بیش از ۳ میلیارد دلار رسیده و برای مبادلات
۲۰ میلیارد دلاری هدفگذاری شده است. معاملات نفت و بنزین با این کشور، فروش کشتیهای بزرگ، احداث پالایشگاه فراسرزمینی در کاراکاس، کشت فراسرزمینی و مواردی از این دست، امکان ۹ تن طلا را در کنار مبادلات دلاری برای کشور فراهم کرد. این در حالی است که کل تجارت با اروپای متکبر در برخی سالها زیر ۹۰۰ میلیون دلار بوده است. در موضوع روسیه نیز، تمایل دو کشور برای عبور از تحریمها و گسترش تجارت، امکان گستردهای برای تبادل و تهاتر فراهم کرده است.
ضمنا باید عنایت داشت که تشکیل ائتلافهای قدرتمند در مقابل قلدری غرب، منحصر به سیاست خارجی ایران نیست و اکنون اتحادیهها و ائتلافهایی مانند بریکس و شانگهای در حال گسترش هستند منتها گویا خبر این تحولات بزرگ و جابهجایی در محور قدرت جهانی هنوز به امثال دیپلمات بازنشسته و غربزده نرسیده است!
پایان پیام/
🔷🔶🔷انقلاب اسلامی ۳ تحول و ۳ آنتیتز
مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) از سه تحول بزرگی که انقلاب اسلامی در سطح ایران، در سطح امت اسلامی و در سطح جهان رقم زد صحبت کردند. در واقع این سه تحول از یک جنس و در امتداد هم و همانند امواجی هستند که از یک نقطه با یک ضربه بر روی آب آغاز میشوند.
بعد از ۱۴ قرن از پایان دوره رسالت آخرین پیامبر، جریان ضدتوحیدی و شیطانی با بازیگری یهودیان صهیونیست و همراه نمودن غرب مسیحی، روز به روز بشریت را از آموزههای انبیا دورتر و به اسم روشنگری و مدرنیسم، سنگینترین هجمهها را بر جریان الهی وارد کردند. این جریان در این چند قرن به قدری مست قدرت شده و خود را پیروز میدان میدید که به صراحت دین را افیون تودهها میخواند و سخن از مرگ خدا میگفت. این روند دینزدایی از حیات بشری که با عناوین دلفریبی، چون دموکراسی و سکولاریسم از غرب آغاز شده بود طی دو قرن اخیر به خصوص بعد از غلبه لیبرال سرمایهداری بر سایر رقیبان به همه مناطق جهان نفوذ کرد و میرفت که بعد از ضربات کاری به مسیحیت و تهی کردن آن از آموزههای توحیدی، اسلام را نیز به عنوان آخرین و قدرتمندترین دین توحیدی از صحنه حیات بشری خارج کند. انقلاب اسلامی ایران در چنین زمانهای رخ داد و در واقع این انقلاب، پاسخی بود به این روند و قیامی بود بر علیه سلطه مادیگرایی شیطانی بر حیات بشری.
در دو قرن پیش از انقلاب، جریان مادی غرب با تربیت ایرانیانی که برای تحصیل یا تجارت به غرب میرفتند و با رسوخ و نفوذ به بدنه حاکمان و سیاستمداران ایرانی توانستند عناصری، چون پهلویها را بر سر کار بیاورند تا کاملاً اجرای برنامههای ضددینی غرب را در ایران برعهده بگیرند. مقابله با حجاب، ترویج بیحجابی و بیبندوباری، ترویج فحشا و اباحهگری و مقابله با جریان دینی از جمله این برنامهها بودند که به جد از سوی حاکمان دستنشانده و جریان وابسته در ایران پیگیری شد و ضربات جبرانناپذیری به حیات دینی جامعه ایران زد. البته این روند، تنها در ایران طی نشد بلکه همزمان و حتی پیشتر از آن، در سایر کشورهای اسلامی از جمله در ترکیه و مصر، همزمان با هجمه به ادیان الهی به شدت مظاهر ضددینی و فساد و فحشا در قالب روشنفکری و آزادیخواهی ترویج یا با اجبار تحمیل میشد و این البته روندی بود که به سرکردگی و پیشتازی غربیها در کشورهای غربی و سپس در سایر نقاط جهان آغاز شده بود و کشورهای اسلامی و ایران، آخرین مناطقی بودند که به علت مقاومت در برابر آن، مورد هجمه سنگین قرار میگرفتند.
تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، معنویت توحیدی در جهان مورد بیشترین هجمهها قرار گرفته و آخرین نقاط مقاومت در برابر این هجمهها نیز با برنامههای در حال اجرا به دست حاکمان تحت نفوذ به سرعت در حال طی کردن مسیر ضدیت با دین بودند. روند حرکت به سمت زندگی مادی شیطانی به قدری سرعت گرفته بود که به نظر میرسید دوران توجه به دین و معنویت سپری شده و دورانی جدید در تاریخ بشری آغاز شده است. در بعد سیاسی نیز با پیروزی لیبرال سرمایهداری در جنگ جهانی دوم و قدرتیابی امریکا در پس این جنگ، رژیم صهیونیستی به عنوان پایگاه نظام سلطه در غرب آسیا توانسته بود با حمایت این نظام به بسیاری از اهداف توسعهطلبانه خود دست یافته و ضمن شکست دادن و استحاله دولتهای منطقه، ملتهای منطقه را دچار یأس، سرخوردگی و ناامیدی از مقابله با خود کند.
انقلاب اسلامی به مثابه نوری در تاریکی بود که روشن شد و به ناگاه اثرات عمیقی بر بشریت بر جای گذاشت. این انقلاب نه از جنس انقلابات مادی بود و نه بر پایه تحلیلهای مادی میشد آن را پیشبینی یا تحلیل کرد. این انقلاب در داخل ایران توانست یک رژیم دستنشانده را که تحت عنوان ژاندارم منطقه در واقع نقش حافظ منافع امریکا را برعهده گرفته و کمر به نابودی دین و مظاهر دینی بسته بود پایین بکشد و در سطح منطقه با ارائه «نظریه مقاومت» باعث بیداری ملتهای اسلامی شده و در منطقه غرب آسیا سدی محکم در برابر رژیم صهیونیستی ایجاد کرد و در سطح جهان نیز توانست توجه بسیاری از ملتهای مستضعف را به دین و معنویت و احیای آن معطوف کند. دقیقاً به خاطر همین تحولات بود که غربیها در چهار دهه گذشته به فکر طراحی و اجرای آنتیتزهای مقابلهای با آنها افتادند. آنها در حوزه داخل کشور تلاش کردند با نفوذ عناصر اسلام امریکایی، با تهیسازی معنایی ساخت حقیقی و با به دست گرفتن قدرت در ساخت حقوقی نظام، انقلاب اسلامی را خانهنشین کنند و وقتی در این هدف موفق نشدند، تلاش کردند با جنگ شناختی ذیل جنگ ترکیبی گسترده علیه نظام اسلامی، ضمن هجمه به ارزشهای توحیدی همچون حجاب، بدنهای همراه و همسو با خودشان را به عنوان یک گروه فشار قدرتمند برای دیکته کردن برنامههای خودشان به وجود آورند.
ادامه صفحه ۲👇👇👇🇮🇷
۲
در حوزه منطقه نیز با علم کردن نسخههای انحرافی و تقلبی از اسلام همچون تفکر سلفی-تکفیری، تلاش کردند مفاهیم «جهاد» و «شهادت» را قلب معنا کنند و نظریه مقاومت را به حاشیه برانند و شرایط امن و مناسبی برای توسعهطلبی رژیم صهیونیستی به وجود آورند. در سطح جهان نیز برای مقابله با موج معنویتگرایی، علاوه بر تخریب، ایجاد تنفر و دور از دسترس کردن اسلام واقعی با تلاش برای معرفی اسلام داعشی به عنوان نماینده آن، بر گسترش فحشا و اباحهگری با استفاده از رسانههای نوین و تلاش برای عرفیسازی و قانونیسازی بدترین فسادها تمرکز کردند.
منبع: روزنامه جوان