💠 #ازخودراضی 🔸 امام هادی علیه السلام: هر که از خود راضی باشد، بدگویان او زیاد خواهند شد. 📚 بحارالانوار/ج69/ص316 ✍🏼 انسان از خود راضی، #متکبر و #خودپسند است و رفتارش مورد تایید مردم نیست. چنین فردی هم در پیشگاه خدا و در نزد مردم منفور است و همین باعث می شود که دیگران به بدگویی از او بپردازند. @EqtedareVelaeii🇮🇷
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چیکار کنیم در جستجوی گوگل دیگر محتوای مستهجن را برای بچهها بالا نیاورد
▪️با این تنظیمات ساده دیگر فرزندتان از تصاویر یا فیلم های غیراخلاقی در امان است
@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠علی کریمی که مستخدم تبلیغات برخی برندها است مدتی کم فروغ بود و این یعنی افت ارزش ریالی او. یک هتاکی جنجالی و بعد بولد کردن واکنش ها توسط صفحات خود کریمی یک شیب صعودی تند به مخاطب های او می دهد و این یعنی درآمد بیشتر! حذف بیلیوردهای تبلیغاتی دقیق ترین مجازات برای این اخاذی نوین بود. 🗣مسلم معین ✍️ پی نوشت : پاک کردن چهره پایتخت از مظاهر پالانشاهی اقدام پسندیده ای است که بایست وجهه همت هم مردم و هم مسوولین شود
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وقتی در جریان بازرسیهای آژانس انرژی اتمی با فشار امریکا درخواستی عجیب و فراپروتکلی مطرح میشود؛ یعنی بازرسی از تاسیسات نظامی ایران!
🔻بازخوانی کتاب حسن روحانی در خصوص این بخش از ماجرای هستهای کشور
🎥برشی از مستند #توقف_ممنوع|قسمت سوم
@EqtedareVelaeii🇮🇷
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روایتی از بدعهدی غرب و تحقیر تیم مذاکره کننده ایرانی به ریاست حسن روحانی در دوره خاتمی
🎥 برشی از مستند #توقف_ممنوع| قسمت چهارم
@EqtedareVelaeii🇮🇷
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 همهچیز درباره مذاکرات بروکسل در جریان پرونده هستهای ایران؛ مذاکراتی برای فشار بیشتر به ایران بعد از اقدامات اعتمادساز از جانب ما
🔻هرچه ایران به تعهدات بیشتر پایبند می شد، فشار و انتظارات طرف غربی هم بیشتر می شد
🎥برشی از مستند #توقف_ممنوع| قسمت پنجم
@EqtedareVelaeii🇮🇷
اقتدار ولایی
دربارهی کتاب یادداشتهای علم
مجموعه هفت جلدی یادداشتهای علم Alam's Memoirs با ویراستاری «علینقی عالیخانی» دوست اسدالله علم منتشر شد. علم خاطرات روزانهی خود را بین سالهای 1346 تا 1356 به مدت 10 سال یادداشت کرد. او به خانوادهی خود وصیت کرد که کتاب را بعد از مرگش و درصورتی که حکومت شاهنشاهی تغییر کرد، منتشر کنند.
شش جلد ابتدایی کتاب در دههی 70 شمسی منتشر شد ولی جلد هفتم آن با 20 سال تاخیر در سال 1393 منتشر شد. جلد هفتم به نوعی مقدمهی شش جلد ابتدایی است و در بازه زمانی 1346 تا 1347 روایت شده است. «علینقی عالیخانی» در مقدمهی جلد هفتم کتاب نوشته است: «چون مجلد هفتم این یادداشتها جدا از شش مجلد قبلی و پس از آنها به چاپ رسیده، به خواننده پیشنهاد میشود برای اینکه سیر تاریخی یادداشتها را در دست داشته باشد مطالعهی این یادداشتها را از مجلد هفتم آغاز کند و پس از آن به مجلدهای ششگانه بپردازد. علم برای حفظ دستنوشتههای خود، آنها را به بانکی در سوییس میفرستاد تا در آنجا نگهداری شوند. یادداشتهای علم تنها اسنادی است که از زبان سیاستمداران پهلوی باقیمانده است و این موضوع ارزش آن را دو چندان میکند. نکتهی دیگری که کتاب را اثری پراهمیت میکند، نزدیکی زیاد علم به شخص محمدرضا پهلوی است. علم در اکثر سفرهای کاری و تفریحی همراه شاه بوده است و در باقی اوقات نیز با شاه بر سر مسائل مختلف در ارتباط بود. شاه هم که وفاداری او را در سالیان متمادی حس کرده بود او را در جریان بسیاری از مسائل کشور قرار میداد. لذا خواندن یادداشتهای علم میتواند تصویری شفاف از اوضاع کشور در زمان حکومت پهلوی بدهد. «حجت الاسلام رسول جعفریان» روحانی و پژوهشگر تاریخ، اهمیت کتاب را اینگونه توصیف میکند: «اهمیت یادداشتهای علم به دلیل افشای برخی از مسائل درون دربار پهلوی و مناسبات خانوادگی میان اعضای این خاندان، دیدگاههای رسمی و غیر رسمی شاه درباره برخی از مسائل بینالمللی و داخلی و به ویژه سیستم اداره مملکت در بخشهای محدودی از مسائل عمومی و خصوصی است.»
@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل ایران به عرضه کننده موفق نفت در بازار توسط دولت سیزدهم/ چرا دولت روحانی تعمدا فروش نفت کمی داشت؟! +فیلم
@EqtedareVelaeii🇮🇷
اقتدار ولایی
تبدیل ایران به عرضه کننده موفق نفت در بازار توسط دولت سیزدهم/ چرا دولت روحانی تعمدا فروش نفت کمی داش
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران بیان کرد:
تبدیل ایران به عرضه کننده موفق نفت در بازار توسط دولت سیزدهم/ چرا دولت روحانی تعمدا فروش نفت کمی داشت؟!
دولت قبل تعمدا برخی فشارها را ایجاد میکرد تا جامعه را به سمت یک برجام عجولانه بکشاند. محدودیت در واردات واکسن به آن دلیل بود تا جامعه را به یک نارضایتی عمومی برسانند و از آن طرف هرچه زودتر به برجام برگردند.
گروه اقتصادی-رجانیوز: در دولت روحانی وزارت نفت اعلام کرده بود که صادرات نفت ایران بدلیل تحریمها بسیار کاهش پیدا کرده است و بدنبال آن درآمدهای ناشی از فروش نفت روند نزولی به خود گرفت. بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم طبق آمار اوپک و شرکتهای ردیابی نفتکش، صادرات نفت ایران بسیار افزایش پیدا کرد. دولت رئیسی با ارائه راهکارهای مختلف برای افزایش فروش نفت و دور زدن تحریمها توانست وضعیت اقتصادی دولت را در مقایسه با دولت قبل بهبود بخشد.
به گزارش رجانیوز آرش نجفی، «رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران» در گفتگو با «نود اقتصادی» پیرامون افزایش فروش نفت در دولت رئیسی در مقایسه با دولت روحانی، بیان کرد: اتفاق جدی و جدیدی در بازار نفت و در طرف خریداران نفت ایران نیافتاده که الان میتوانیم نفت بفروشیم اما در زمان روحانی نمیتوانستیم؛ بلکه فقط دولت عوض شده است. چه بسا عرضهی بی حد و حصر روسیه با قیمت پایین می توانست ضرر زیادی به ما بزند. دولتهای آمریکا و اسرائیل و امثالهم هم که تغییری نکردند. رویکرد دولت فعلی، نوع تعامل و نوع حضور در بازار، انعطاف پذیری، نوع توافقات و تعاملات با جهان باعث شد که ایران عرضه کننده موفق تری در بازار باشد.
نجفی در خصوص علت عدم فروش نفت در دولت روحانی گفت: دولت قبل تعمدا برخی فشارها را ایجاد میکرد تا جامعه را به سمت یک برجام عجولانه بکشاند. برای مثال محدودیت در واردات واکسن به آن دلیل بود تا جامعه را به یک نارضایتی عمومی برسانند و از آن طرف هرچه زودتر به برجام برگردند. اگر امروز ما در یک شرایط بهتر رفتار میکنیم و آمریکا بیشتر بدنبال احیای برجام است، به رفتار متعادل و عقلانی دولت فعلی برمیگردد.
وی در ادامه اظهار داشت: جامعه هم بسیار مثبتاندیشتر شده است. جامعه از گرانی ناراحت است ولی از گشایشها که رویکرد عقلی و منطق پشت آن نهفته اطلاع دارند لذا علی رغم تورم فزاینده در اقتصاد، ما شاهد یک آرامش نسبی در جامعه و بازار هستیم.
نجفی در خصوص همراهی مردم با دولت رئیسی گفت: دولت با یک نگرش مقبول و معقولی رو به جلو حرکت میکند که البته دارای هزینه است. برای درمان یک اقتصاد هم مانند درمان یک جسم بیمار که شما مجبورید درد را تحمل کنید، جامعه هم این موضوع را درک میکند و با شما همراه میشود
@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استخر اختصاصی آخوندها !!!
تصور کنید این استخر حوزه علمیه قم باشد و ملبسان داخل استخر ، روحانیون حوزه بوده باشد.
آنوقت برخی ایرانیان در جا کافر می شدند
و نصف دیگر بفکر مهاجرت به خارج از کشور از جمله افغانستان بودن.
و نصف دیگر اصلا دیگه به استخر و دریا نمی رفتند
✡️ تخلیه افراد استخر و اختصاص سانس ویژه برای #یهودی های متدین در رژیم صهیونیستی که با لباسهای دینی خود «شنای حلال»! کنند.
👈 صنيعوت در يهودیت به معناي حجاب و عفاف است.
هم مردان و هم زنان بايد بدنشان را بپوشانند و نمي توانند بدون لباس و برهنه باشند.
در اين ويدئو ميبينيد که يهوديان حريدي حتي براي شنا کردن در استخر هم لباس از تن بيرون نمي آورند.
👈حريدي ها از جمله مذاهب ارتودوکس در يهوديت هستند که رعايت قوانين هلاخا برايشان بسيار اهميت دارد و متشرع مذهبی محسوب میشوند و به احکام و شریعت خود پایبند هستند ، اما به راستی چرا در رسانه های سکولار غربی از تمسخر دینداری اینان خبری نیست؟
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔹 شکنجه خاموش با پیامهای جعلی:
♻️ بیسوادی رسانهای و مسئولیت اجتماعی ما
🔸واتس اپ را باز میکنم. پیامی در گروه دوستان از دوستی که اتفاقا تحصیلات بسیار عالیه هم دارد آمده است با این مضمون که بسیاری از افراد که بعد از واکسن کرونا قرصهای تقویتی مصرف کردهاند مردهاند و هشدار داده است که از مصرف مکملها بعد از واکسن خودداری کنید.
🔸این خبر هیچ منبعی ندارد. انگار کن که یک پسربچه بازیگوشی گوشه اتاقش نوشته و فرستاده است. همه این جور خبرها را تأکید هم میکنند که در همه گروههایی که هستید پخش کنید و کلی هم کلمه مهم مهم مهم اولشان دارند.
🔸دوستم است. باهاش راحتم. میپرسم منبعش کجاست؟ میگوید «مردم ایران». بیتعارف جواب میدهم: «خیر. دشمنان مردم ایران که میخواهند استرس مضاعف به مردم وارد کنند». میگوید: «سخت نگیر. حالا تو ویتامین نخور!»
🔸فردا صبح همین خبر را در یک گروه فامیلی میبینم. اینجا باید جانب احتیاط را در تذکر دادن رعایت کرد. فامیل است دیگر. زود میرنجد. با کلی احتیاط و عرض ادب و احترام مینویسم «این خبرهایی که هیچ منبع موثقی ندارند را نباید باور کرد». جواب میدهد «درست است اما باید جانب احتیاط را رعایت کرد».
🔸پیامی از دوستی دیگر که معلم است به دستم میرسد: در حالی که تمام دنیا پایان کرونا را جشن گرفتهاند ما هنوز سالمندانمان را هم واکسن نزدهایم.
🔸برایش مینویسم کجای دنیا پایان کرونا را جشن گرفته است؟ در همین استرالیا که خودم حضور دارم و از نزدیک میبینم چنین چیزی نیست. جمعیت استرالیا یک سوم جمعیت ایران هم نیست و هنوز حتی نصف مردمش هم واکسینه نشدهاند.
🔸واتس اپ که تبدیل به در دسترسترین پیامرسان و بهنوعی مهمترین شبکه خبری در میان ایرانیان شده است مملو از پیامها و خبرهای جعلی است که به نظر میرسد هدفشان ایجاد ناامیدی و استرس و بهعبارتی شکنجه خاموش است و دریغا که مردم هم بدون توجه به درست یا غلط بودن اخبار و پیامهای دریافتی، گوی سبقت را در بازنشرشان از همدیگر میربایند که پیامد آن انتشار سریع یک خبر دروغین در بین همه افراد است.
🔸اینکه بر صحت کدام خبر مهر تأیید بزنیم و کدام را ناموثق بدانیم نیاز به سواد رسانهای دارد که از انواع سواد لازم برای حضور در عصر اطلاعات است.
🔸 اشاعه اخبار کذب و سوگیرانه آسیب های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...را بر جامعه و مردم تحمیل خواهد کرد.
🔸در واقع سواد رسانه ای ابزاری برای توانمند ساختن شهروندان در انجام تحلیل انتقادی و ارزیابی رسانه ها در بافت اجتماعی، دسترسی به رسانه ها، برقراری ارتباط به شکلهای مختلف است.
🔸 افراد باسواد رسانه ای اطلاعات را از طریق رسانه ها دریافت و به صورت انتقادی تفسیر میکنند و می توانند در بین انبوه پیامها هدف پیام را تشخیص دهند.
🔸 داشتن مهارت سواد رسانهای برای مخاطبان پیامرسانها و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه در دنیای کنونی از ضرورت های اجتناب ناپذیر شده است زیرا با انتشار طیف گستردهای از اخبار، مخاطب باید این توانایی را داشته باشد پیامها را ارزیابی و با دیدی انتقادی آنهارا بررسی نماید تا از دامن زدن به شایعات در بین مردم جلوگیری شود.
🔸در واقع این استعدادی است که مخاطبان این شبکه ها باید در مواجه با اخبار و اطلاعات دریافتی داشته باشند و این امر منجر میشود که انتشار دهندگان اخبار و اطلاعات مخاطب را منفعل ندانسته و منتظر واکنش مخاطب در مقابل محتوایی که به او میرسانند باشند.
🔸نهادهای دولتی بسیاری در ایران متولی ترویج سواد رسانهای هستند اما به نظر میرسد هنوز گامهای اساسی در ارتقای سواد رسانهای ایرانیان برداشته نشده است.
🔸گواه آن شاید همین باشد که هنوز پیامی به زبان ساده و جذاب که مردم را به اهمیت بررسی منبع خبر توجه دهد در واتس اپ بدستم نرسیده است!
🔸اینجاست که شاید یکی از مسئولیتهای اجتماعی تک تک ما که خود را استاد، دانشجو، تحصیلکرده، کتابدار، فرهنگی، فرهیخته و باسواد اطلاعاتی (سواد رسانهای یکی از اجزای سواد اطلاعاتی است) مینامیم آگاه کردن مردم است.
✅ نتیجه :
در مواجهه با اخباری که میرسد منفعل نباشیم. به دوستان و خویشان بگوییم به هر خبر و پیامی که میرسد اعتماد نکنند و منبع خبر از ارسالکننده خبر بخواهیم.
✍️ مریم صرافزاده
سیدنی-استرالیا