فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش گرفتن ویزای آمریکا
هزاران هندو هر روز در معبد چیلکور بالاجی هند، به امید موفقیت در گرفتن ویزای آمریکا، طواف میکنند.
#آمریکا #ویزا #هندوئیسم
@erfanhay_nozohor
⚠️بلاگری آفت دین و ایمان جامعه !!!
با گسترش فضای مجازی، شاهد پدیده نوظهور بلاگری و اینفلوئنسری هستیم.
🔺هر کسی که به واسطه داشتن یک پیج اینستاگرام، داشتن یک منصب دولتی یا حتی دیدهشدن در تلویزیون مخاطبان زیادی داشته و بقیه او را بشناسند، یک اینفلوئنسر است.
⛔️ بلاگرها و اینفلوئنسرها که اکثرا با هدف کسب درآمد و پولدارشدن فعال هستند، برای جذب مخاطب، هر ترفندی به کار می گیرند تا بر ذهن مخاطب خود اثر گذاشته و او را مجذوب رفتارها و ادعاهای غیرمتعارف خود کنند تا بتوانند درآمد بیشتری کسب کنند یا مشهور شوند و از این شهرت در مواقع لزوم بهره ببرند.
📍آسیب هایی که این افراد در حوزه های مختلف خصوصا حوزه دین و اعتقادات وارد می کنند کم نیست.
اما تاسف بیشتر زمانی است که اشخاصی در لباس روحانیت به این پدیده آلوده شده و به جای تبلیغ دین به روش صحیح با بلاگری دنبال جذب مخاطب یا درآمد باشند.
👈دادن اذکار ، آموزش علوم غریبه، بخت گشایی، باطل السحر، جن گیری، متافیزیک اسلامی، درمانگری و...
از روش های این ملبسین است.
📌حال یا این افراد در لباس روحانیت به دنبال تخریب این قشر هستند و یا از این کسوت برای درآمد زایی بهره می برند و رسالت اصلی حوزه و حوزویان را فراموش کرده اند.
@erfanhay_nozohor
سفر نامه چین .pdf
3.65M
🔴 سفرنامه چین
حدودا 10 سال قبل در قالب هیات مدیره انجمن کلام حوزه و به همراه دوستان گرامی و اساتید عزیز، حجج اسلام دکتر رضا برنجکار، دکتر محمد تقی سبحانی، دکتر رسول رضوی، دکتر هادی صادقی، دکتر محمد باقر قیومی، سفری علمی به سرزمین چین داشتیم که حاصل آن در قالب این سفرنامه ، تجربیات و اطلاعات ارزشمندی را در عرصه علمی، دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و .... می تواند در اختیار علاقه مندان قرار دهد .
خصوصا از بعد وظایفی که ما و حوزه می توانیم نسبت به شرق آسیا و این کشور پهناور ایفا کنیم، خواندن این گزارش، خالی از لطف نیست.
@erfanhay_nozohor
🔖 امام صادق علیهالسلام:
و میبینی که گوش دادن به قرآن برای مردم بسیار سنگین است و گوش دادن به صداهای باطل آسان و فرح بخش شده است.
#قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی با طلوع خورشیدِ امروز ☀️
خوشیها و زیبایهای زندگیتون
پر رنگتر و با طراوتتر از همیشه باشه🌺
شــاد و خـوشبخت باشید
با آرزوی صبح خوب
وشاد و زیبا برای شما🌹
نگاهی به یک ترجمه .pdf
5.15M
🚨نقدی بر ترجمه کتاب عقل و اعتقاد دینی
حدود 25 سال قبل به همراه دوست خوب و فاضلم حجت الاسلام دکتر محمد علی مبینی کتاب عقل و اعتقاد دینی را که آن زمان بسیار در فضای دانشگاهی و حوزوی جا باز کرده و مورد اقبال قرار گرفته بود ، مباحثه می کردیم و همزمان نقدی هم بر ترجمه آن که توسط آقایان احمد نراقی و ابراهیم سلطانی صورت گرفته و ترجمه نسبتا روان و قابل قبولی از کتاب ارائه کرده بودند، داشتیم.
با توجه به این که این کتاب کما کان به عنوان یک کتاب مرجع در عرصه فلسفه دین شناخته می شود، این نقد تقدیم به علاقه مندان می شود .
@erfanhay_nozohor
QABASAT_Volume 7_Issue 23_Pages 142-147.pdf
318.6K
نقدی دیگر بر ترجمه کتاب عقل و اعتقاد دینی از دکتر محمد رضایی
@erfanhay_nozohor
⛔️⛔️ ترویج خداناباوری در ایران اسلامی
☑️ اومانیسم در مهمترین و پرکاربردترین تعاریف در مقابل خدامحوری قرار می گیرد و با انسان گرایی هم معنا می شود. در واقع اومانیسم به نوعی هم زمان با جدائی از خداوند است و هر چقدر انسان گرایی در منطقه ای رشد یافته است خدامحوری در آن منطق با کاهش روبرو شده چرا که انسانگرایی و خداگرایی در طول تاریخ دو مفهوم رقیب بودهاند.
🔸 این شکلگیری و بها دادن به اومانیسم به هر اندازه بیشتر شده است در طرف مقابل و به دلیل همان هم زمانی و عدم اتحاد با خدامحوری، گسترش خداگرایی و توجه به خداوند نیز کم و کمتر شده است. این همان نکته ای است که که به خوبی در عرفان های بدلی و شبه معنویت های غربی و شرقی هویداست.
☑️ سراسر نوشته ها و گفته های سران عرفان های کاذب در مدل اوشو، وین دایر، کوئیلو، اکنکار، مروجان قانون جذب، یوگا و... رنگ و بوی انسان محوری دارد و یا در پوشش همزمان توجه به خداوند انسان را در کنار خدا قرار می دهد و به ترویج این تفکر می پردازد.
▫️ با نیم نگاهی به مخاطبان داخلی و خارجی عرفان های دروغین و پیروان شبه معنویت ها این مهم را به وضوح می توان مشاهده کرد که دیگر آنان آن نگاه قادر مطلق بودن خداوند، حکیم بودن خداوند و .... را ندارند و در نهایت هر چه بیشتر این نوع شبه معنویت ها گسترش می یابند از توجه به معنویت اصیل و خدامحوری کاسته می شود.
↙️ این تفکر شرک آمیز ساخته و پرداخته غرب که انسان جایگزین خداوند شود موضوعی است که به صورت قابل دسترس و سهل، امروزه در پوشش کلاس های موفقیت، قانوت جذب، تفکر برتر و... متاسفانه در حال ترویج است و باید برای آن چاره ای اندیشید. موضوعی که یقینا با هویت ایرانی و اسلامی ما که زبانزد عالم به توحید و خدامحوری بوده ایم هیچ هم خوانی ندارد به جهت تاریخی و اعتقادی در این مرزو بوم جایگاهی نداشته است.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
بروز معنویت های کاذب درچه پوشش هایی است؟
.
.
.
کانال معنویت های کاذب
@erfanhay_nozohor
توهمات معنوی
وقتی نیاز عمیق معنوی انسان پاسخ مناسب پیدا نکند به طور غیرطبیعی نیروی توهم در
انسان فعال می شود تا به نیازهایی که از راه حقیقی ارضاء نشده اند، پاسخ دهد. با توجه به اینکه انسان ذاتا نم یتواند به
زندگی در چارچوب تن و دنیای مادی محدود شودو در صورت نشناختن حقایق معنوی به
خلق دنیای موهوم معنوی در درون خود خواهد پرداخت.
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
🕌دانش و هدایت
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله :
مَنِ ازدادَ عِلماً ولَم یَزدَد هُدًی ، لَم یَزدَد مِنَ اللّهِ إلاّ بُعداً.
هر کس بر دانش خویش افزود ، ولی بر هدایتش نیفزود ، جز بر دوری اش از خدا نیفزود.
🔸عدّه الداعی: ص 65. تنبیه الخواطر : ج 1 ص 220
#دانش