#یادداشت | اوشو؛ تمسک به بی نظمیهایِ دارای منشأ بشری، برای اثبات بی نظمی و توهم دانستن خدا!
🔹هر چند این نظر متعلق به اوشو نیست و برهان نظم ابتدا مورد حمله هیوم قرار گرفت اما او مانند اوشو نظمِ مسلَّمِ عالم را انکار نکرد، بلکه ادعا کرد فرضیهی انتخابِ طبیعیِ داروین، میتواند منجربه نظم شود، بدون آنکه ناظمی در کار باشد؛ در مقابل عدهای با توسل به حسابِ احتمالات، ظهور نظم از بینظمی را نامحتمل شمردند.
ادامه…👇
#یادداشت | اوشو؛ تمسک به بی نظمیهایِ دارای منشأ بشری، برای اثبات بی نظمی و توهم دانستن خدا!
🔹هر چند این نظر متعلق به اوشو نیست و برهان نظم ابتدا مورد حمله هیوم قرار گرفت اما او مانند اوشو نظمِ مسلَّمِ عالم را انکار نکرد، بلکه ادعا کرد فرضیهی انتخابِ طبیعیِ داروین، میتواند منجربه نظم شود، بدون آنکه ناظمی در کار باشد؛ در مقابل عدهای با توسل به حسابِ احتمالات، ظهور نظم از بینظمی را نامحتمل شمردند.
🔸بعد از اسلتون، ریاضیدانِ آمریکایی، هویل اختر، فیزیکدانِ انگلیسی، محاسبه کرد که:«احتمالِ اینکه هزار آنزیم متفاوت، در طی چندین بیلیوم سال عمرِ زمین به نحوی درست گرد هم آیند که یک سلول زنده تشکیل شود یک در ده به توان چهل هزار است». در واقع برهان نظم در چند دهه اخیر به نحو دیگری مورد توجه قرار گرفته است.
🔹استدلال شده که بعضی از پدیدههای مشاهده شده در طبیعت بستگی بسیار ظریفی به نسبتِ قوت نیروهای مختلف طبیعت دارند. برای مثال ثابت شده که تشکیل ستارگان نتیجه تنظیمی ظریف بین قوت نیروی الکترومغناطیسی و نیروی گرانش است.
🔸اگر قوت نیروی گرانش به میزان یک در ده به توان چهل متفاوت با مقدار فعلی آن میبود ستارگانی نظیر خورشید ایجاد نمیشدند و زمینه بروز حیات به شکلی که میشناسیم نمیبود.
🔹میگویند: ساختارهای فعلی جهان که اینقدر نسبت به مقدار ثابتهای طبیعت حساس است، نتیجه یک طراحی قبلی است و این انطباقها را فقط میتوان به خدا نسبت داد. هویل، اخترفیزیکدان معروف انگلیسی که از فرض وجود خدا پرهیز داشت، درباره این تنظیم ظریف چنین گفته: هیچ چیز به اندازه کشف تنظیم ظریف ثابتهای طبیعت، الحاد مرا نلرزانده است.
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
@erfanhay_nozohor
💠 رنج و سختی
🔸امام کاظم علیه السلام:
کسی که مزه رنج و سختی را نچشیده، نیکی و احسان در نزد او جایگاهی ندارد.
📚بحارالانوار/ج78 /ص 333.
محرومیت باعث می شود که انسان هر کار یا هدیه کوچکی و کم ارزشی برایش خوب و با ارزش جلوه کند. به همین دلیل از قدیم گفته اند: آدم گرسنه سنگ را هم می خورد.
@erfanhay_nozohor
روزی اشتباهات حضرت محمد (ص) را خواهم گفت.
شایدجمله فوق ابتدا خنده آور باشد اما ازجمله توهمات استاد جعلی است که به نسبه خود از دهه ۷۰ توانست مریدانی جمع کند.
اسمش پیمان اما با عناوینی همچون ايليا، رام الله، الياس (نبي) و... او را
معرفي ميكنند.
استفاده از شگرد هایی که برخی شیادان از آن بهره مند می شوند مانند، نازش وخود بزرگ بینی من جمله از طریق عدم حضور در جمع هاو ادعاهای منسوب به امور غیبی از جمله ترفند های او به شمار می آمد.از پيروان استاد قلابی ،او را «آواتار» به معني «تجسم جريان حقيقت»،«روح مجسم حق» و «جسم الهي» ناميدهاند. بني سماء لقبي است كه از جانب ايشان به او داده شده است.
@erfanhay_nozohor
#نشست_تخصصی #فلسفه_دین
🔰جلسه گروه فلسفه دین (جلسه۱۵۸)
⬅️ پیدایش از «هیچ» در دیدگاه فیزیکدان معاصر(تریون، ویلنکین و کراوس)
🎤 دکتر حامد ساجدی
🗓 سهشنبه۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ساعت۲۰:۳۰
🖇این جلسه به صورت مجازی
برگزار میگردد.
💻لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/f.din
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #موشن_رئال | رهگذر پرآشوب
قسمت سیزدهم
◀️ قانون جذب و تداعی آینده
👤استاد حمیدرضا مظاهری سیف
@erfanhay_nozohor
📚 #برشی_از_کتاب | برشی از کتاب «دین، انیمیشن، سبک زندگی»، محمدحسین فرجنژاد
🔹 جادوگری در جامعه اروپایی و آمریکایی کاملاً منفی بوده، جادوگران، همیشه شخصیتهای منفی داستانهای غربی و فیلمها بودهاند؛ اما فضای هالیوود، جادو و موجودات ترسناک یا هیولاها را به خوب و بد تفکیک میکند.
🔸 جریان ترویج کابالا و عرفان یهودی از زمانی آغاز شد که انسان برخاسته از عصر رنسانس با همان سرعتی که به سمت مادهگرایی و لذتطلبی حرکت میکرد به پوچی و بیهویتی رسید. ازاینرو سردمداران زر و زور و تزویر یعنی یهودیان صهیونیست با ترویج معنویتهای مبهم اومانیستی و بدون خدا میکوشند این نیاز مردم را جبران کنند.
🔹 آنان بهواسطه اسطورههای ملتهای مختلف اولاً مفاهیم ماورایی همچون خدا، فرشتگان و آخرت را مادی و زمینی میکنند. ثانیاً، جادو شیطانگرایی و ارتباط با خدایان یا همان اجنه را ترویج مینمایند.
🔸 باید دانست که ریشه بسیاری از عرفانهای مادی و اومانیستی به کابالا باز میگردد و اهداف کابالا را دنبال میکند.
💡 حق پژوهی؛ مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
@erfanhay_nozohor
هدایت شده از سراب معنویت
36.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #یوگا | بررسی زوایای پنهان و آشکار
قسمت اول
‼️پرستش خدایان شیطان گونه
‼️ارتباط مانترا با سحر
#معنویت_پژوهی
#یوگا
#عرفان_شرقی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
🔴 ترویج اباحهگری با آسانسازی مرگ
🍃 سخنان ناروای طاهری در اطراف معاد که بخشی از آن پیرامون لحظهی جان سپردن آدمی بیان گشت، دارای فرجام نامطلوبی برای پیروانش میباشد و از آن حیث که کیفیت جانسپاری انسانها، اعم از مؤمن و غیر مؤمن یکسان پنداشته شده است، سرانجامی جز میل طرفداران وی به اباحهگری را در پی ندارد. این در حالی است که ارائهی تصور صحیحِ دینی و بدون افراطوتفریط از مرگ، نقش بسزایی در اصلاح فرد و جامعه و نیز دنیا و عُقبی فرد خواهد داشت.
@erfanhay_nozohor
امام صادق علیه السلام:
🔹 منْ أَخَّرَ اَلْمَغْرِبَ حَتَّى تَشْتَبِكَ اَلنُّجُومُ مِنْ غَيْرِ عِلَّةٍ فَأَنَا إِلَى اَللَّهِ مِنْهُ بَرِيءٌ.
🔸هركس نماز مغرب را بدون دليل به تاخير اندازد تا اينكه انبوه ستارگان پيدا شوند من از او بيزارى مىجویم.
📚 وسائل الشیعه (باب المواقیت)
جلد ۴ صفحه ۱۸۹
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان
🌸 روزتون
بہ گرماے آفتاب
🌸 و قشنگے آسمان پرنور
لبخندتون بہ زیبایی
🌸 گلهاے شڪفتہ از
آفرینش هستی
🌸و قلبتون بہ زیبایے نگاہ خدا
@erfanhay_nozohor
🔹معنویت حقیقی در مقابل عرفان های کاذب
تعالیم اهلبیت پیامبر اسلام(علیهم السلام) در ترویج معنویت برای کودکان و نوجوانان
اعجاز معنوی دعا در رابطۀ مستقیمی است که میان انسان و خدا از طریق دعا برقرار میشود. گاهی یک دعا تحولی را در کودک و نوجوان ایجاد میکند که ساعتها درس و موعظه آن اثر را ندارد. زیرا در دعا قلب وارد ارتباطی نزدیک و حضوری با پروردگار میشود و گفتنیها را احساس میکند و مییابد.
معنویت همواره تصوراتی از کمال، تجلی ارزشهای الهی و انسانی، پاکی و خوبی را تداعی میکند. هم ازاینرو والدین علاقهمند هستند که فرزندانشان را از تعالیم معنوی بهرهمند سازند. همچنین انتظار میرود که نهاد آموزش در کشور کارکرد قابل قبولی در جهت تربیت معنوی نسل آینده داشته باشد. با این وصف تدوین برنامهای برای تربیت و شکوفایی معنوی کودکان و نوجوانان ساده نیست. زیرا امور معنوی عمیق و دیریاب به نظر میرسد و آموزش آن به کودکان دشوار است. از سوی دیگر معنویت موضوعی خطیر است که هرگونه خطا و کجروی در آن دنیا و آخرت انسان را به تباهی میبرد، هم ازاینرو نمیتوانیم با سعی و خطا برنامه تربیت معنوی برای کودکان و نوجوانان طراحی کنیم. پس لازم است که از منبعی معتبر و اطمینانبخش اصول اساسی پرورش معنویت در کودکان و نوجوانان را به دست آوریم.
مطالعه متن کامل 👉
@erfanhay_nozohor
آیا کدهای کبهانی که برای ثروت میدن خرافه و الکیه یا شیطانی ؟دیروز عکس جوکر دو احسان علیخانی لباسی تنش بود که روش کد 222 نوشته شده بود .این کد خواسته هاست که به ما میگفتند روی گوشی صفحه گوشی بذارید
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام علیکم
بله این مباحث خرافی است.
اما برخی اعداد و کدها برای مباحث علوم غریبه هست که آسیب ماورایی هم دارد.
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
♾اُبِلیسک؛ پیشینه و معنی آن
• اُبلیسک یکی از شاخصترین نمادهای تفکر صهیونیستی و شیطان پرستی، که برگرفته از واژه یونانی اُوِلوس به معنای سوزن یا ستون نوکتیز است، ستون سنگی چهارگوش و بلندی است با نوک هرمی که اگرچه گفته میشود برگزیدن شکل هرم برای همانندسازی با یک پرتوی سنگ شده خورشید یا نمادی از احترام به رع خدای خورشید در باور مشرکانه مصریان بوده است، ولی پیشینهی معنایی خود را از زمان حضرت ابراهیم علیهالسلام میگیرد.
• در بسیاری از اماکن باستانی و شهرهای معروف جهان مانند سیسیل، پاریس، لندن، نیویورک و سزاریا در قسمت اشغال شده فلسطین، میتوان یک جفت ابلیسک پیدا کرد.
• حضرت ابراهیم علیهالسلام در حرم الهی، نماد شیطان را به صورت «ابلیسک» میسازد و آن را رَمی میکند، تا با این عمل تمام اوهامی را که تا امروز هم ادامه یافته، طرد شود، این نماد، امروزه در میدانهای بزرگ کشورهای اروپایی و آمریکا ساخته شده و مردم هرروز به گِرد آن میچرخند!
📚 تلخیص از کتاب: نیمنگاهی به کتاب خودخدایی شیطانگرایان
#فراماسونری
#شیطانپرستی
@erfanhay_nozohor
⭕️ قانون جذب تلقین نیست!
🔹 در اظهار نظری که از طرف مروجین قانون جذب میشود این قانون را همان تلقین معرفی میکنند. باید توجه داشت قانون جذب اگر چه نوعی از تلقین در آن وارد شده است؛ اما به صورت ماهوی این قانون با تلقین تفاوت دارد.
🔹 تلقین در علم و دین هیچ گاه کارکردِ خلق کردن و آفرینشگری نداشته و نهایتاً به معنای تثبیت باورها و ایمان مذهبی است و یا به معنای ریشهدار شدن خُلقیات و تبدیل حالات به ملکات روحی است.
🔹 به بیان فلسفی، تلقین در دین اساسا به معنای علت تامه نبوده و از قبیل بستر و زمینه تصویر شده که کارکردی درونی است نه ارتباط با پدیدههای عالم بیرون و تصرف در کائنات که ادعای رهبران قانون جذب بود.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، بنگرید به مقالهی:
https://www.adyannet.com/fa/news/35442
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #عرفانهای_نوظهور
@erfanhay_nozohor
☆
✍ثروت سازی باقران
[[جلسه هجدهم ]]
࿐჻ᭂ✣🦋✣ ჻ᭂ࿐
این لینک کانال خانم جبلی است که داخل ختم کاچی روز سه شنبه میگن سر نذری دیگ کاجی گریه نکنید گریه انرژی منفی میاره گریه خوب نیست هزار نفر هم گوش میکنند و گریه نمیکنند چون گفتن گریه انرژی منفی داره
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام
خانم اعظم جبلی مباحث خرافی قانون جذب رو با پوشش مطالب دینی ترویج می کنند.
نقدهای ایشان را در کانال با جستجو می توانید مطالعه کنید.
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پلورالیسم دینی شاخصه مشترک عرفان های کاذب
🔹 پلورالیسم و کثرت گرایی دینی هرگز حقانیت همه مکاتب فکری را اثبات نمی کند. آیاتى از قرآن با مبناى شکاکیت و نسبیت گرایى و عدم امکان دستیابى به حقیقت که از مبانى و پیش فرض هاى پلورالیسم دینى است، در تضاد و تقابل بوده و نشان مى دهد که از دیدگاه قرآن، به هیچ وجه شکاکیت و نسبیّت در دین، مورد پذیرش نبوده و رسیدن به «حقیقت» امکان پذیر است.
🔹برخی از این آیات عبارتند از:
آیاتى که ادله پیامبران را روشن و آشکار و تردید شکاکان را بدون دلیل موجه معرفى مى کند. براى مثال در رابطه با آشکار بودن حقیقت اسلام مى فرماید: «لا إِکْراهَ فِى الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ[بقره/256]، هیچ اکراهى در دین نیست؛ به درستى که راه هدایت از گمراهى، روشن گردید». همچنین برخی دیگر از آیاتى که امر به تبعیت از علم و یقین کرده و به نهى از پیروى ظن و گمان اشاره دارد.
🔻اعمال شیطانی و انحرافی فرقه ها
🔹در فرقه ها برای رسیدن به اهدف، از هر وسیلهای استفاده می شود. بسیاری از فرقهها و جریانهای انحرافی، برای متمایز نشان دادن خود، دست به اعمالی میزنند که حاکی از انحراف و شیطانی بودن باورهای آنها دارد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/36833
📎#عرفانهای_نوظهور
📎#پلورالیسم
@erfanhay_nozohor
💠 صفات مومن
🔹امیرالمومنین علیه السلام:
شادی مومن در چهره او و اندوه وی در دلش پنهان است، سینه اش از هر چیزی فراختر، و نفس او از هر چیزی خوارتر است.
برتری جویی را زشت، و ریاکاری را دشمن می شمارد، اندوه او طولانی، و همت او بلند است.
📚نهج البلاغه/ح333
@erfanhay_nozohor
🔻مصلحت و تقدیر مخالف قانون جذب
🔹در آثار مدعیان قانون جذب آمده است: «تو همه چیز را به طرف خود جذب میکنی: مردم، شغل، شرایط زندگی، وضع سلامتی، ثروت، قرض، شادی، ماشینی که بر آن سوار میشوی و اجتماعی که در آن زندگی میکنی. مثل آهنربا همه اینها را به طرف خویش جذب میکنی. به هر چه فکر کنی، همان اتفاق میافتد. کل زندگی تو تجلی افکاری است که در ذهنت جریان دارند.»(راز، ص 32)
🔹یکی از انتقادهای موجود به قانون جذب مصلح در مبانی دینی ماست. مصلحت انسان گاهی اوقات ایجاب می کند که انسان به دعاها و خواسته هایش نرسد؛ این فکر دینی کاملا قانون جذب را رد می کند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/36863
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #عرفانهای_نوظهور
@erfanhay_nozohor
بسمه تعالی
با سلام و احترام
این حکم مأموریت شماست
شخصا مشاهده بفرمایید👇
https://DigiPostal.ir/cupzznm
#یادداشت | معنویت نوین؛ دینگریز یا دینستیز؟
مصاحبه با دکتر رسول حسینپور تنکابنی، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری
❓چرا جنبشهای معنوی نوین تمایل دارند تا انسان را تنها در یک بعد مادی و طبیعی خلاصه کنند؟
🔺دلیل مخالفت رهبران جنبشهای معنوی نوین با عقلانیت و چرایی روی آوردن به خیالپردازی
🔺عوامل گرایش افراد به سمت مکتبهای معنوی جدید و دوری از آموزههای دینی سنتی
🔗 متن کامل مصاحبه
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 خطرناکترین جریانِ عرفانهای نوظهور
⚠️ جریان تفکر نوین یا همان قانون جذب؛ گستردهترین و خطرناکترین پروژهٔ انحراف معنوی در دنیاست...
🎙استاد عرب
@erfanhay_nozohor
🔻نهی از آرزوهای طولانی قانون جذب در اسلام
💢مروجان قانون جذب بیان میکنند که هر آرزویی را باور کنید، محقق میشود، مهم اراده انسان برای تحقق آرزوهایش است.
اما با بررسی آرزو در روایات و آیات، متوجه میشویم جهان با اراده الله اداره میشود نه با تصمیم و آرزوهای انسان. امام علی علیهالسلام میفرماید: خداوند را به شکسته شدن تصمیمها و به هم زدن نیتها شناختم.
✍️محمد جواد نصیری
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/44957
📎 #عرفانهای_نوظهور
📎 #قانون_جذب
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@erfanhay_nozohor
آیا شیطانپرستی واقعی در ایران وجود دارد؟ / پشت پرده ورزش یوگا
اشاره؛
🔴«انهدام شبکه شیطانپرستی در غرب تهران»
🔴«دستگیری شیطان پرستان در مازندران»
🔴 «۲۶۱ مرد و زن برهنه در جلسه با شیطان بازداشت شدند» و...
تیتر اخباری است که در یک ماه اخیر در رسانه ها منتشر شده و به همین مناسبت با یکی از کارشناسان جریان های انحرافی و شیطانپرستی به گفت و گو نشستیم تا گپ و گفتی پیرامون این پدیده داشته باشیم.
گفت و گویی که ملاحظه می فرمایید، ماحصل نشست ما با حجت الاسلام حسین عرب از کارشناسان فرقههای معنوی نوظهور است که از سال ۱۳۸۸ به عنوان کار پژوهشی و تبلیغی در موضوع عرفان های نوظهور ورود پیدا نموده و حدود هشت سال در موضوع خاص شیطانگرایی به صورت تخصصی فعالیت داشته و کتاب ها و مقالاتی در موضوع شیطان پرستی و معنویت گرایی های جدید دارد که تقدیم شما می شود:
مشروح خبر:
www.hawzahnews.com/news/1163388
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat