⛔️خرافات را منتشر نکنیم👇👇
🌳ماه اسفند امسال در زندگی شما تکرار نخواهد شد برای اینکه اسفند امسال . 4تا شنبه ،
4تا یکشنبه ،
4تا دوشنبه ،
4تا سه شنبه ،
4تا چهارشنبه،
4تا پنجشنبه و
4تا جمعه داره که این اتفاق هر 823 سال یکبار اتفاق میفته.این اتفاق به کیف پول معروفه پس این متنو برای حداقل 5نفر یا 5گروه بفرست تا در عرض 4 روز پول بیاد دستت .این متن بر اساس افسانه فنگ شو هست که در عرض 11 دقیقه پس از خوندن باید فرستاده بشه .
قابل توجه دوستانی که کنجکاون میتونن توی اینترنت سرچ کننI
پ ن:
مدتی است متن بالا در فضای مجازی منتشر شده و افراد متدین ما این متن را برای یکدیگر ارسال می کنند.
یکی از جریانات انحرافی مبحث فنگشوی و جذب ثروت با ابزار مختلف با محوریت غیرعقلانی است.
لطفا با آگاهی بخشی به دیگران زنجیره ترویج این انحرافات را قطع کنیم.
😂مباحث فنگشوی و..را بذارید کنار، چرا مخاطبان کوچکترین تأملی نمیکنند در محتواهایی که برای آنها ارسال می شود.
همین الان تقویم امسال را نگاه کنید.
اسفند امسال ۵تا چهارشنبه و ۵تا پنجشنبه داریم.
اسفند سال بعد هم همه روزها ۴تایی نیست.
✍️محمد جواد نصیری
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
🔸 اقتصاد محتوا یا معنویت رسانهای شده ؟
شومن های معنوی در برابر عالمان دینی !
پدیده «#معنویتاینستاگرامی» و ظهور بلاگرهای مذهبی و معنوی در فضای مجازی، نمونهای بارز از پیوند پیچیده بین؛
دین،هویت دیجیتال و اقتصاد محتواست.
باید بین معنویت حقیقی و آنچه در فضای مجازی بهعنوان معنویت تبلیغ میشود تمییز قائل شد.
🔺بلاگرهای معنوی اغلب با استفاده از تصویرسازی های زیبا، موسیقی های احساسی ، سخنان انگیزشی و تکنیک های رسانه ای سعی در جذب دنبالکننده دارند و عملا دغدغه های دینی و معنوی مخاطبان برایشان اهمیتی ندارد .
🔺رویکرد مادی گرایانهی عارفان اینستاگرامی فاقد اعتبار و تحلیل عمیق فلسفی، دینی و معنوی بوده و بیشتر بر ایجاد یک تجربه احساسی و موقت متمرکز است.
یکی از مهمترین نقدهای وارد بر این پدیدهی عصر جدیدی ، #سطحینگری و عدم توجه به ریشههای عمیق معنویت است. در حالیکه معنویت حقیقی، فرآیندی تدریجی و با اتکا بر تأمل و ممارست بر #ریاضتهای_شرعی (همچون نماز و روزه و تقید بر انجام واجبات و ترک محرمات) است.
یکی از جذابیت های آنی معنویت اینستاگرامی ، این است که ؛ بهراحتی و سریع قابل دسترس بوده و اغلب راهکارهای ساده و کلیشهای برای رسیدن به کمال ارائه میدهند.
🔺مسئلهی دیگر، استفاده از ابزارهای بازاریابی و تبلیغات برای جذب دنبالکننده و درآمدزایی است.
بسیاری از این بلاگرها با ایجاد برندهای شخصی و فروش محصولات و خدمات خود به فعالیت معنوی شان ابعاد مادی و اقتصادی میبخشند.
این موضوع، مسئلهی منفعتطلبی و سوءاستفاده از نیازهای معنوی افراد را برجستهتر میکند.
🔺در نهایت، باید به تأثیر این پدیده بر تشکیل هویت و معنویت افراد توجه ویژه داشت.
تماشای مداوم عارفان اینستاگرامی،میتواند به ایجاد یک #الگوی_غلط و ناقص معنوی منجر شود و دیدگاه سطحی و غیر عمقی به معنویت را به ارمغان آورد و افراد را از برقراری ارتباط عمقیتر با معنویت واقعی باز دارد.
⚠️لذا بررسی انتقادی معنویتهای اینستاگرامی بهعنوان یک پدیده نوظهور و توجه به محدودیتها و خطرات آن ضروری است.»
✍ مهدی نعمتی
#اقتصاد_محتوا
#عرفان_ایستاگرامی
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خبرهای مرگبار و نیمهتمام ریاست جمهوریها
در دنیای رسانه و خبرگزاریها، اخبار و گزارشهای جدید و خبری هر روزه منتشر میشوند اما گاه برخی از این خبرها بیش از حد بیمعنی و بیاهمیت به نظر میرسد. یکی از این نمونهها، خبرهای مرگ و #استعفا و نیمهکاره شدن دورهی رئیسجمهور یا فرد سرشناس دیگری است.
این خبرها، از رسانههای جهانی تا خبرگزاریهای محلی، منتشر میشود .
⭕️ نمونههای تاریخی تناقضات 🇺🇸🇮🇷
در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ و
جو بایدن نیز، اینگونه خبرها ( مبنی بر فوت و استعفا) انتشار یافتهاند. اما آیا این خبرها، واقعا اتفاق افتادند یا فقط یک شیوه معمول برای ایجاد جو خبری است؟ چرا این منابع بعد از غلطگویی از حجیت نمیافتند؟؟؟
در دوره های ریاست جمهوری دولت آقای روحانی و احمدی نژاد هم چنین خبرهایی مخابره میشد ، گاه از نظر سیاست مداران و گاه از منظر پیشگوها و فالگیرها .
❌اخیرا نیز پیشگوهای مدعی تسلط به علم زمان و ستاره شناسی میگفتند که بهمن ماه 1403، زمانی است که دکتر پزشکیان استعفا میدهد و یا کنار گذاشته میشود ولی ...
چه توجیهی برای چنین اشتباهات فاحش و متناقض وجود دارد ؟
⚠️ آیا تاریخ بعدی تعیین میشود ؟ یا این فقط یک شوی تبلیغاتی برای بازاریابی و فروش پکیج ؟
#علم_زمان
#پیشگویی
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
🔴بازارچه معنویت !!
👈 چند وقتی است که هیاهوی دعوت به معنویت، راهکارهای زیاد شدن رزق و روزی، زندگی به دور از افسردگی و به دست آوردن آرامش و ... در فضای مجازی طنین انداز شده است. ⚠️این هیاهو انسان را به یاد بازارچه دست فروشان می اندازد که هرکسی فریاد می زند و کالای خود را تبلیغ می کند. البته در مورد این کالاها باید گفت که آنقدر جذاب عرضه می شوند که بسیاری از افراد نداشتن آن را نقص خود و داشتن آن را مایه مباهات می دانند‼️
⭕️ اما عجیب و دردناک این است که چیزی را که خداوند متعال توسط بهترین و پاک ترین بندگانش در اختیار بشر قرار داده است، حالا دست مایه بلاگرهایی شده است که در میان آنها از نوجوان گرفته تا افرادی که سنی از آنها گذشته است به چشم می خورد. گویا پیامبرانی جدید مبعوث شده اند که هر کس روشی برای خود دارد اما این بار نه برای هدایت بشر بلکه برای نابودی استعدادهای معنوی و الهی آن ها❗️
🤔 عجیب تر اینکه آنچه را خداوند به رایگان در اختیار انسان ها قرار داده است را به مبالغ گزاف به مردم می فروشند، آن هم نه به همان صورت بلکه به نحوی که با ده ها و صدها خرافه و دروغ و نیرنگ درهم می آمیزند تا رنگ و لعابی جذاب پیدا کند و ظاهری امروزی داشته باشد.
🔺 مربیان معنوی اینچنینی در روزگار ما مانند دست فروشان پرهیاهویی هستند که کالاهای تقلبی خود را برای پاسخ به نیاز های حقیقی انسان به بازار عرضه می کنند.
@erfanhay_nozohor
فنگ شویی؛ تجارت خرافهسازی در دنیای دیجیتال
🔸این پدیده به مثابه نمایشی از هنر فریب و ظاهرسازی است، که در پردهای از جملات زیبا و وعدههای جذاب پیچیده شده است، اما در واقعیت هیچ پایه و سند علمی ندارد.
🔸خطر بزرگی که در این میان کمین کرده است، سواستفاده از سادگی و ایمان جمعیت درماندهای است که در جستجوی آرامش و هماهنگی، به دامن این ادعاهای واهی پناه میبرند. این معضل رسانهای تبدیل به کسب و کاری پررونق در فضای مجازی شده است؛ افرادی که تنها به فکر سودجویی خود هستند، با دیزاینهای خوش رنگ و لعاب و جملات معجزهآسا، افراد بیخبر از حقیقت را به دام خود میاندازند...
🔗 متن کامل یادداشت را در سایت فرقه نیوز بخوانید
@erfanhay_nozohor
🔰 رمال مجازی راهی زندان شد
پليس فتا کردستان:
🔸متهم با ايجاد يک صفحه رمالی در فضای مجازی اعتماد شکات را جلب کرده و با شگردهای متقلبانه مبلغ چهار ميليارد و ۲۰۰ ميليون ريال از آن ها کلاهبرداری کرده است.
🔸متهم در تحقيقات پليسی به ۳ فقره کلاهبرداری اعتراف و به همراه پرونده در اختيار مراجع قضایی قرار گرفت.
@erfanhay_nozohor
⚠️خرافه ای با عنوان کاسه برکت!
قبلا درباره فنگ شویی خرافی مطلب ارسال شده
یکی از نمادهای این تفکر خرافی کاسه برکت است.
ثروت و برکت خواسته ای است که هر یک از ما از جهان هستی برای زندگی مان در خواست می کنیم. بسیاری از افرادی که با فنگ شویی آشنا میشوند به دنبال راهکارهایی هستند تا میزان دارایی و ثروتشان را افزایش دهند. یکی از این راهکارهای خرافی تهیه کاسه ثروت و برکت است.
مروجان این تفکر با ادعای جذب ثروت، افراد رو تشویق به تهیه کاسه برکت می کنند.کاسه ای پر از گندم، سکه، اسکناس، کارت بانکی، چوب دارچین!!!!
@erfanhay_nozohor
🍂 پيامبر خـدا صلیاللهعلیهوآله
ما مِن شَيءٍ أحَبَّ إلى اللّهِ تعالى مِن شابٍّ تائبٍ، و ما مِن شَيءٍ أبغَضَ إلى اللّهِ تعالى مِن شَيخٍ مُقيمٍ على مَعاصِيهِ.
هيچ چيز نزد خداوند متعال محبوبتر از جوان توبهگر نيست و هيچ چيز نزد خداوند متعال منفورتر از پيرى كه بر گناهانش مداومت كند نمیباشد.
🌷
📚 كنز العمّال، حدیث ۱۰۲۳۳
🌟 امامـ بـاقـر عليه السلامـ
السِّواكُ يَذهَبُ بِالبَلغَمِ، و يَزيدُ فِي العَقلِ.
مسواك زدن، بَلغَم را مىبَرَد و عقل را افزون مىكند.
🌸
📚 ثواب الأعمال، ص٣۴، ح٣
#سلامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ پیکر سیدحسن نصرالله تا الان کجا نگهداری شده است