🔻«جومونگ ۳» برای نوروز در حال دوبله است
🔹مدیر واحد دوبلاژ سیما با اعلام تدارک دوبله فیلم و سریالهای نوروزی از دوبله فصل سوم «جومونگ» با عنوان «جا میونگ گو» برای نوروز خبر داد.
🔹این سریال در ادامه سریال جومونگ، ساخت کشور کره جنوبی در سال ۲۰۰۹ که قرار است از شبکه تماشا پخش شود.
🔗پ ن: بستر معرفی و ترویج موج کرهای را در ایران صدا و سیما محقق کرد. سپس به صورت خیلی هدفمند ذائقه مخاطب را به سمت فیلمهای کرهای تغییر داد.
آیا وقت آن نرسیده است که یک خودآگاهی در این نهاد شکل بگیرد؟! اگر قدرت عدم پخش ندارید، حداقل اجازه دهید جلسات نقد و بررسی فیلم و سریال کرهای،نهایتا آسیبهای آن هم در این تریبون مطرح شود.
کارشناسان معنویت پژوهی، آمادگی خود را در این حوزه اعلام می کنند.
✍️محمد جواد نصیری
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
🔅@erfannama
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یوگا ورزشه یا طریقت عملی عرفان هندوها!
✍🏻 اونایی که میگن یوگا ورزشه، خود یوگیهای هندو چنین عقیدهای ندارند. اگه بهشون بگی من با ورزش یوگا به لاغری رسیدم؛ پوستم زیبا شده، کمردردم خوب شده، فکر میکنند داری مسخرشون میکنی!
🔻 استاد حسین عرب، برنامه آفتاب و سایهها
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
🔅@erfannama
عرفان نما
📱پخش زنده | تحلیلی بر #موج_کرهای؛ از موسیقی تا فیلم 👤استاد: سرکار خانم حیدری «سردبیر فصلنامه راهبر
📱فیلم کامل نشست تخصصی «تحلیلی بر موج کرهای؛ از موسیقی تا فیلم»
👤استاد: سرکار خانم حیدری
🎞 هماكنون از صفحه آپارات موسسه راهبردی حق پژوهی ببینید
https://www.aparat.com/v/B04Cj
🔅@erfannama
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #موشن_رئال | رهگذر پرآشوب
قسمت ششم
⁉️قانون جذب؛ علم یا شبه علم
👤استاد حمیدرضا مظاهری سیف
🔅@erfannama
noormags-پایه_گذاران_و_نخستین_مروجان_قانون_جذب__طرح_و_نقد_پنداره_هایی_چند_از_جری_و_استر_ه-1376646.pdf
766.5K
📚#معرفی_مقاله | پایهگذاران و نخستین مروجان قانون جذب؛ طرح و نقد پندارههایی چند از جِری و اِستر هیکس
✍ رسول حسینپور؛ دکترای حکمت متعالیه و پژوهشگر معنویت و عرفانهای نوپدید
🔅@erfannama
عرفان نما
📚#معرفی_مقاله | پایهگذاران و نخستین مروجان قانون جذب؛ طرح و نقد پندارههایی چند از جِری و اِستر هیک
🔻چکیده
قانون جذب از زمان ارائه و معرفیاش، دوستداران و پیروان بسیاری را از سراسر جهان به خود دیده است. با توجه به مستندات موجود، یک زن و شوهر آمریکایی به نامهای جِری و استر هیکس از نخستین افراد موفقی بودند که این قانون را بنا نهاده و با برگزاری دورهها، نگارش کتابها و همچنین سخنرانیهای فراوان، به گسترش آن اقدام نمودند.
🔹انگیزهای که امروز نهاد چنین افرادی را به دستیابی آرامش، شادکامگی و در کنار آن روش انباشتن ثروت واداشت، پیامدی است که اومانیسم دوران نوگرایی و فرا نوگرایی با خود به ارمغان آورد و چنان حباب بزرگی را در برابر دیدگان آدمی شکل بخشید که گمان کند او محور و عامل اصلی و نهایی در پدیدآیی امور متقابل و متضادی چون ثروت و فقر؛ نیکبختی و شوربختی؛ شادی و اندوه و بسیاری مسائل مثبت و منفی زندگی خود است.
🔸قانون جذب همواره بر آن بوده تا با حذف علل گوناگون فراانسانی که از جمله مهمترین آنها خواست و ارادۀ الهی در سلسلۀ نظام طولی هستی است، تمام توجه را به انباشتههای ذهن بشری و خواستههای او متمرکز و محدود نماید.
🔹این پنداره که زندگی افراد زیادی را در تسخیر خود گرفته، با جایگزینی اصطلاح زیبایی چون «کائنات و جریان هستی»، از ورود هر گونه علت فرامادی و حتی مادیای که فراتر از سیطرۀ اختیار انسانی است، در تحلیل رخدادهای مثبت و منفی زندگی اینجهانی خودداری نموده و به واقع سرگرمی مناسبی را برای شهروند جامعۀ مادیگرا فراهم نموده است.
🔅@erfannama
تفاوت شکر با قانون جذب!
🔸قانون جذب میگوید که فکر کردن به خوشیها و نعمتها باعث میشود خوشیهای بیشتری به سمت انسان جذب شود. حال سؤال این است که چنین گفتهای همان شکر در اسلام نیست؟ آیا آیه «لئن شکرتم لازیدنّکم» (اگر خدا را شکر کنید خدا هم بر نعمت خود میافزاید) نیز همین را میگوید یا اینکه آیه فوق مطلب دیگری را میگوید که از قانون جذب بیگانه است؟
🔗 متن کامل را در سایت فرقه نیوز بخوانید
🔅@erfannama
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طنز | یک آزمایش دقیق علمی برای اثبات اینکه کلمات، بار مثبت و منفی دارن.🤥
اصن تا حالا اینجوری قانع نشده بودم. 😁
قشنگ، شیک و مجلسی رشد خِرَد رو تو قرن بیستویک نشون داد!
🔅@erfannama
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹از استثمار تا پرستش ستارهها
🔻بخشی از مستند «ضد» با موضوع #موج_کرهای و گروه بی تی اس
🔅@erfannama
📓۱۰ ناشر ۱۰ ترجمه برای تبلیغ مظلومیت یهود
🔍کتاب انسان در جستجوی معنا، کتابی در قالب روانشناسی اما در راهبرد رسانهای ترویج #هولوکاست یهودیان است که به راحتی در کتابفروشیهای جمهوری اسلامی فروش میرود و حداقل ده ترجمه از ده ناشر برای آن وجود دارد.
🔍شاید اولین بار که نام کتاب انسان در جستجوی معنا را شنیده باشید، تصور کنید که این کتاب میخواهد دربارۀ معنای زندگی سخن بگوید، اما دکتر ویکتور فرانکل یهودی تا دو سوم کتاب فقط دربارۀ خاطرات مظلومیت و کشتار یهودیان در اردوگاههای کار جمعی و کورههای آدمسوزی آلمان نازی سخن میگوید.
🔗 ادامه مطلب
🔅@erfannama
🀄️«چاکرابازکُنی» با چاشنی ارتزاق از دین!
برای افرادی که با الفبای فرق و ادیان آشنا باشند روشن است که مفاهیمی همچون شیوا، یوگا، چاکرا، مانترا، کندالینی، و تناسخ ریشه در باورهای هندوئیسم دارند.
🔹هندوها معتقدند که هر یک از چاکراهای هفتگانه بدن، به یکی از الههها و خدایان هندوئیسم مرتبط بوده و با تمرکز بر آن چاکرا میتوان با الهه مخصوص به آن ارتباط گرفت و از او انرژی مثبت دریافت کرد.
🔸آنان بر این باورند که به هم پیوستن آتمَن (روح انسانی) با برهمَن (روح کیهانی) باعث رهایی انسان خواهد شد.
🔹آنها معتقدند با سیر و سلوک درونی و با طی کردن مراحل هفتگانه میتوان به مرحله هشتم یعنی فنا و رهایی (سامادهی) رسید. به عبارت دیگر پاکسازی و باز کردن چاکراها باعث سریان انرژی کائنات و آزاد شدن نیروی کندالینی (مار خفته درونی) در وجود انسان شده و در نهایت او را به رهایی و فنا میرساند.
♦️شاید بتوان گفت محوریترین باور هندوئیسم اعتقاد به تناسخ بوده و بسیاری از تعالیم آنان از جمله همین باز کردن چاکرا نیز به همین اعتقاد راسخ باز میگردد.
🧘♂این عرفان هندویی متشکل از برخی مراقبهها و پرهیزها است و در کنار آن و به کمک بعضی تمرینهای تمرکزی، تنفسی و ورزشی همچون یوگا اتصال به روح کیهانی و رهایی اتفاق میافتد.
🔎جالب اینجاست که نهتنها از صدر اسلام تاکنون در میان آموزههای دینی اثری از این عرفان رازآلود، خطرناک و شبه علمی به چشم نمیخورد؛ بلکه این گزارهها در هیچ محفل متقن علمی مبتنی بر دانشهای تجربی امروزی هم به اثبات نرسیده است!
💰و اما عجیبتر آنکه بعضی سودجویان در سایه جهل عوامالناس و با سوءاستفاده از سکوت یا غفلت برخی حوزویان یا نهادهای علمی و فرهنگی، با اسلامیزه کردن این اوهام و خرافات و با تعریف دورههای آموزشی «بازکردن چاکرا با استفاده از آیات قرآن» یا جلساتی مشابه آن، سعی در ارتزاق از چاه جهل مردم را دارند!
🔻امید است با دقت و مراقبت بیش از پیش دلسوزان و مسئولین فرهنگی، عرصه بیش از این برای چنین جریانات و افراد سودجویی فراخ نشده و هرچه زودتر جلوی این سنخ التقاطهای نوین و تهاجمات فرهنگی گرفته شود.
✍ رسول حسنزاده؛ پژوهشگر معنویت و عرفانهای نوپدید
🔅@erfannama
ابزارهای جذب و گسترش شیطان پرستی!
🔸شیطان پرستی امروزه در غرب برای گروهی از جوانان جذّابیت دارد. این جذّابیت نه از آن جهت که ذاتاً مطلوب است، بلکه از آن روی که «نقش جایگزین» را در پر کردن خلأها به عهده گرفته، مورد توجه و اقبال جوانان و نوجوانان است. در کشورهای صنعتی، از یک سو افزایش بحرانهای اجتماعی و از سوی دیگر، تغییرات سریع جسمی و جنسی، باعث احساس نگرانی و ترس در میان جوانان شده است. جالب این که همین بحرانها خود بستری برای گرایش برخی جوانان به شیطان پرستی شده است. اما اینکه چرا و چگونه؟ این نوشتار را بخوانید...
🔗 متن کامل را در سایت فرقه نیوز بخوانید
🔅@erfannama