eitaa logo
عـرفان و حـڪمت
403 دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
214 فایل
"چـڪیـده ای از سـخـنـان عـرفـا و بـزرگـان " . هـیـن کـہ اسرافیـل وقتند اولیـا مردہ را زیـشان حیـاتست و نما... .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹رهبر معظم انقلاب: اگر شهیدان درست معرفی شوند، جوانان آنها را به عنوان انتخاب میکنند. اگر ما به شهدا دل ببندند، راه آنان را دنبال میکنند. اگر راه شهدا را دنبال کنند، این نقطه‌ی مقابل آن حرکتی است که سعی میکند جوان ما به هرزگی دل ببندد. ۹۸/۹/۲۵
🔰 🌹رهبر انقلاب: امروز بسیاری از جوانان در دنیای اسلام تشنه‌ی حضور قهرمانهایی مثل شهید سلیمانی‌اند. شهید سلیمانی در منطقه‌ِی ما نماد امید و اعتماد به نفْس،‌ رشادت و رمز استقامت و پیروزی است. ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای خانواده‌ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ 🔸مکتب سلیمانی عبارت است از صدق و اخلاص. این دو کلمه در واقع عنوان و نماد و نمایه‌ی مکتب سلیمانی است.«صدق» یعنی همان چیزی که در آیه‌ی شریفه‌ی «مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيه» است. «اخلاص» هم همین که در آیات متعدد قرآن از جمله این آیه‌ی شریفه «قُل اِنّی اُمِرتُ اَن اَعبُدَ اللَّهَ مُخلِصًا لَهُ الدّين» [آمده]. ❇️کیفیت شهادت او حجت را تمام کرد بر دشمن و بر همه‌ی بینندگان. «صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيه» یعنی با هدف، با عهد الهی، با آرمانها برخورد صادقانه داشته باشند. این مرد به معنای واقعی کلمه در زندگی‌اش صادقانه عمل کرد و عمل میکرد. 📛بعضی‌ها سعی میکنند یک دوگانه‌ی ملّت و امّت درست کنند؛ ریشه‌ی این کار در اختیار دشمن است. شهید عزیز ما ثابت کرد هم میتوان ملّی‌ترین چهره‌ی کشور و هم میتوان امّتی‌ترین چهره‌ی کشور بود. ✅شهید سلیمانی واقعاً مظهر تلاش بود؛ کار خستگی‌ناپذیر؛ همراه با شجاعت و عقلانیت. 🔸شهید سلیمانی هم دشمن و هم ابزارهای دشمن را درست میشناخت. 📝گاهی گزارشهایی از کارهایی که در یک سفر انجام داده، میفرستاد، وقتی میخواندم، حیرت میکردم از حجم کار عظیمی که در این چند روز اتفاق افتاده. 🔸اینکه می‌بینید کار برکت پیدا میکند، به خاطر اخلاص است. اخلاص او را از کجا میشود فهمید؟ از اینجایی که اصلاً دنبال دیده شدن نبود؛ او از دیده شدن فرار میکرد، حالا جوری شده که همه‌ی دنیا دارند او را می‌بینند. اوّلین پاداش دنیایی‌ای که خدای متعال به این اخلاص او داد، همین تشییع ده‌ها میلیونی بود. این جزای در دنیا بود؛ حالا جزای آخرت که به جای خود محفوظ. 🔸یک نفری گفته بود که شهید سلیمانی برای دشمنانش خطرناک‌تر از سردار سلیمانی است؛ واقعاً‌ همین ‌جور است. 🔥 امروز وضع آمریکا را ببینید: 🔙 فرار از افغانستان 🔚 تظاهر به خروج از عراق ➖زمین‌گیر شدن در سوریه ✖️ناکامی در یمن و لبنان 🟢پررونق‌تر و امیدوارتر شدن جریان ضدّاستکباری و جریان مقاومت در منطقه ✅اینها از برکات این خون عزیز و خون مظلومانه است. 🌹از قول شهید سلیمانی نقل شد: کسی که شهید زندگی کند، شهید میشود. واقعاً شهیدانه زندگی کرد. 🔒فضای مجازی موجود دنیا زیر کلید مستکبران است؛ از اسم شهید سلیمانی هم میترسند و از تکثیر او وحشت دارند؛‌ الگو یعنی این؛ میترسند که تکثیر بشود. 🌹شهید سلیمانی ماندنی است، تا ابد زنده است؛ آنهایی که او را شهید کردند ــ ترامپ و امثال او ــ جایشان زباله‌دان تاریخ است و جزو فراموش‌شدگان تاریخ خواهند بود. دشمنان او گم و گور خواهند شد. البتّه بعد از آنکه تقاص دنیوی‌شان را بدهند. ✳️خدای متعال وعده‌ی پیروزی، وعده‌ی دفاع و وعده‌ی نصرت به ما داده است.
✅ سه نکته از استاد جاودان : ۱- ما برای تا ابد ماندن اینجا نیامدیم، مدت دارد. کم و زیاد. سی سال، چهل سال و... تمام می شود. آخر، تمام می شود. ۲- بعد از این عالَم، عالَم دیگری است که انسان باید در آنجا تا ابد بماند. ۳- هر چه اینجا عمل کنید، آنجا نتیجه می گیرید.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ «علوی زیستن» 🔸اگر قاسم‌ سلیمانی نمی‌بود!
🔴 کارگزاران طاغوت 🌹 امام خمینی: همه غرب‌زدگي‌ها ظلمت است. اينهايى كه توجه‌شان به غرب است، توجه‌شان به اجانب است، قبله‏‌شان غرب است، رو به غرب توجه دارند، اينها در ظلمات فرو رفته‏‌اند؛ اولياي‌شان هم طاغوت است‏. 📗صحیفه امام ج۹ص۴۶۰ | قم ۱۷ شهریور ۱۳‌۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ راه عاقبت بخیری از زبان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 باید زنده شویم؛ مثل حاج قاسم!
🌹 پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله: ❗️هرکس فریاد کمک‌خواهی کسی را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست. 📙کافی /ج۲ /ص۱۶۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️هر چیزی رو فوروارد نکن 👈 این‌که چیزهایی که میگی مجازیه یا از جای دیگه فوروارد می‌کنی، دلیل نمیشه که گناهی گردنت نباشه!
🌟 زمان طلایی 🌸رهبر معظم انقلاب: عزیزان من! شما از دوران کودکی و بچه بودن خارج شدید؛ امروز شما نوجوانید، در آغاز جوانی هستید، در حال شکوفایی هستید، استعداد شما امروز برای فراگیری و خودسازی خیلی زیاد است؛ از این فرصت استفاده کنید، خودسازی کنید؛ خودسازی جسمی، معنوی، روحی و فکری.
⚡️آمدم آمریکایی‌ها را بندازم بیرون (حاج قاسم سلیمانی به روایت خاطرات) 🔸پس از سقوط صدام نیروهای آمریکایی ریخته بودند توی نجف. زمزمه‌هایی شنیده بودیم که می‌خواهند بیایند به سمت حرم که معلوم نبود چه بر سر مرقد امیرالمومنین علیه السلام می‌آورند. خیلی از مجاهدان عراقی که در ایران بودند، برای دفاع آمده بودند، مردم عادی هم بودند، اما نیاز به یک فرمانده احساس می‌شد. همان روزها سر و کلّه حاجی پیدا شد. مقرمان نزدیک حرم امام علی علیه‌السلام. باورم نمی‌شد. گفت: «اومدم آمریکایی‌ها را از نجف بندازم بیرون».خیلی از فرماندهان عراقی را شناسایی کرد و راه گذاشت جلوی پای‌شان. با مدیریتش گروه‌های مقاومت عراقی را هم آورد پای کار. همه دست به دست هم دادند، شّر نیروهای آمریکایی برای همیشه از سر نجف کم شد. (راوی: حجت‌السلام سید حمید حسینی)