eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
854 عکس
304 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم از باورهای دینی چقدر فاصله گرفته‌اند؟ دوربین مخفی... وام ۵۰ میلیون تومانی طرح همنشین بدون شرح @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولای ما نمونه دیگر نداشته است اعجاز خلقت است و برابر نداشته است دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی آیینه ای برای پیمبر نداشته است @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ سلسله مطالب تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۱) مقدمه۱ تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۲) مقدمه۲ تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۳) شوخ طبعی چیست؟ تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۴) شوخی طبعی نباید به مرز حماقت در گفتار و رفتار برسد. تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۵) شوخی طبعی ارزش است یا ضد ارزش؟ تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۶) سرگرمی‌های خود را بشناسید. تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۷) متناسب با شخصیت و موقعیت مخاطب شوخی کنید. تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۸) به زمان‌بندی شوخی خود توجه داشته باشید. تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۹) به مرز بین شوخ طبعی با مصادیقی از توهین و تحقیر دقت کنید. تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۱۰) در مقابل شوخی دیگران، چه باید کرد؟ تاثیر مهارت شوخ طبعی در ارتباط با دیگران(۱۱) برای تقویت مهارت شوخ طبعی برای مطالعه هر بخش، روی عنوان آن بزنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
شهر از بارش خورشید طلاکوب شده است با علی حال و هوایم چقدر خوب شده است از بد حادثه هر جا نفسم سنگین شد یا علی گفتم و کام دل من شیرین شد می برد گرد ملال از دل هر آئینه هر کسی سنگ علی را بزند بر سینه ** بغض را از نفس باغچه بر می داریم پا اگر جای قدم های علی بگذاریم باغ می ساخت و در سایه آن باغ نبود یک نفس قافله‌اش در پی اُطراق نبود ** ما نمک‌گیر غدیریم،غدیر اعجاز است از ازل تا به ابد سفره مولا باز است دیر یا زود ولی می‌رسد از راه آخر یک نفر عین علی می‌رسد از راه آخر می نویسم که "شب تار سحر می‌گردد" یک نفر مانده ازین قوم که برمی‌گردد... شعر: استاد سید حمید رضا برقعی یاد آسمانی‌ترین یاران‌مان(شهداء)گرامی‌باد... @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴خبرنگار: آیا در کنار وظایف‌ دینی هدف‌ خاصی‌ را دنبال‌ می‌کنید؟ ✅ امام موسی صدر: فعالیت‌‌های‌ دینی من، قبل‌ از هر چیز، ارتقای‌ زندگی‌ اجتماعی‌ مردم‌ به‌طور عام‌ و فرهنگ‌ دینی‌ مسلمین‌ به‌طور خاص‌ است. بر این‌ باورم‌ که‌ تا وقتی‌ زندگی‌ اجتماعی‌ مردم‌ در این‌ سطح‌ است‌، وضع‌ دینی‌ آنان‌ را نمی‌توان‌ بهبود بخشید… 📚ادیان در خدمت انسان جستارهایی درباره‌ی دین و مسائل جهان امروز، چ۳، ص۶۱ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 یک داستان، چند درس یک دانشجو برای ادامه تحصیل و گرفتن دکترا همراه با خانواده‌اش عازم استرالیا شد. در آنجا پسر کوچک‌شان را در یک مدرسه استرالیایی ثبت‌نام کردند تا او هم ادامه تحصیلش را در سیستم آموزش آن کشور تجربه کند. روز اوّل که پسر از مدرسه برگشت، پدر از او پرسید: پسرم تعریف کن ببینم امروز در مدرسه چی یاد‌گرفتی؟ پسر جواب داد: امروز درباره خطرات سیگار کشیدن به ما گفتند و بحث کردیم، خانم معلّم برایمان یک کتاب قصّه خواند و یک کاردستی هم درست کردیم. پدر پرسید: ریاضی و علوم نخواندید؟ پسر گفت: نه... روز دوّم دوباره وقتی پسر از مدرسه برگشت پدر سؤال خودش را تکرار کرد. پسر جواب داد: امروز نصف روز را ورزش کردیم، یاد گرفتیم که چطور اعتماد به‌نفس‌مان را از دست ندهیم، و زنگ آخر هم به ما یاد دادند که باید قسمتی از درآمدمان را به دولت بدهیم تا برای آبادی شهرها و روستاها خرج شود. بعد از چندین روز که پسر می‌رفت و می‌آمد و تعریف می‌کرد، پدر کم‌کم نگران شد چرا که می‌دید در مدرسه پسرش وقت کمی در هفته صرف ریاضی، فیزیک، علوم، و چیزهایی که از نظر او درس درست و حسابی بودند می‌شود. از آن جایی که پدر نگران بود که پسرش در این دروس ضعیف رشد کند به پسرش گفت: پسرم از این به بعد دوشنبه ها مدرسه نرو تا در خانه خودم با تو ریاضی و فیزیک کار کنم. بنابراین پسر دوشنبه ها مدرسه نمی‌رفت. دوشنبه اوّل از مدرسه زنگ زدند که چرا پسرتان نیامده. گفتند مریض است. دوشنبه دوّم هم زنگ زدند باز یک بهانه‌ای آوردند. بعد از مدّتی مدیر مدرسه مشکوک شد و پدر را به مدرسه فراخواند تا با او صحبت کند. وقتی پدر به مدرسه رفت باز سعی کرد بهانه بیاورد؛ امّا مدیر زیر بار نمی‌رفت. بالاخره به ناچار حقیقت ماجرا را تعریف کرد. گفت که نگران پیشرفت تحصیلی پسرش بوده و از این تعجّب می‌کند که چرا در مدارس استرالیا این‌قدر کم درس درست و حسابی می‌خوانند. 🔹مدیر پس از شنیدن حرف‌های پدر کمی سکوت کرد و سپس جواب داد: ما هم ۵۰ سال پیش مثل شما فکر می‌کردیم. تعریف باسوادی فقط خواندن فیزیک و شیمی و ریاضی نیست؛ بلکه احساس مسئولیت و مشارکت نسبت به مسایل جامعه است. به خاطر داشته باشید: مهارت‌های زندگی و اجتماعی شدن در یک جامعه‌مدنی برای همه لازم است ولی فیزیک و شیمی ممکن است برای گروهی خاص کارگشا باشد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرامش در زندگی، حاصل از‌ میان‌رفتن ناملایمات و طوفـان‌های زندگی نیست که امری غیرممکن است... بلکه حاصل آرام زندگی‌کردن در میان ناملایمات و طوفـان‌هاست! @ertebatmoaserdini .
چرا کتاب‌خوان‌ها بهترین آدم‌هایی هستند که می‌توان عاشق‌شان شد؟1⃣ چندی پیش، مقاله‌ای در مجله تایم منتشر شد که نویسنده‌اش ادعا می‌کرد، آنچه «مطالعه عمیق» نامیده می‌شود به‌زودی از بین خواهد رفت؛ چرا که میزان مطالعه عمیق میان آدم‌ها کمتر شده و این روزها دیگر آدم‌ها سرسری کتاب می‌خوانند و با وجود مطالب خلاصه شده اینترنتی تعداد خواننده‌های کتاب‌ها روز به روز تقلیل پیدا‌می‌کند. نکته اینجاست که مطالعات ثابت کرده، کتاب‌خوان‌ها در قیاس با افراد عادی آدم‌های خوب‌تر و باهوش‌تری هستند و شاید در رتبه برتر آدم‌هایی باشند که ارزش دوست داشته شدن را داشته باشند. بر اساس مطالعاتی که روان‌شناسان در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ انجام داده‌اند، کسانی که رمان می‌خوانند میان انسان‌ها بیشترین قدرت همدلی با دیگران را دارند و قابلیتی دارند با عنوان «تئوری ذهن» که در کنار آنچه خود به آن اعتقاد دارند، می‌توانند عقاید، نظر و علائق دیگری دیگری را مدنظر قرار دهند و درباره آن قضاوت کنند. آن‌ها می‌توانند بدون این که عقاید دیگران را رد کنند یا از عقیده خودشان دست بردارند، از شنیدن عقاید دیگران لذت ببرند. تعجبی هم ندارد که کتاب‌خوان‌ها آدم‌های بهتری باشند. کتاب خواندن تجربه کردن زندگی دیگران با چشم غیرواقعی است. یاد گرفتن این نکته که چه طور بدون این که خودت در ماجرایی دخیل باشی، بتوانی دنیا را در چارچوب دیگری ببینی. کتاب‌خوان‌ها به روح هزاران آدم و خرد جمعی همه این آدم‌ها دسترسی دارند. آن‌ها چیزهایی دیده‌اند که غیر کتاب‌خوان‌ها امکان ندارد از آن سر دربیاورند. آن‌ها یاد گرفته‌اند که زن بودن چیست و مرد بودن یعنی چه. فهمیده‌اند که تماشای رنج دیگران یعنی چه. کتاب‌خوان‌ها بسیار از سنشان عاقل‌ترند. تحقیق دیگری در سال ۲۰۱۰ ثابت کرده که هر چه‌قدر بیشتر برای کودکان کتاب بخوانیم، «تئوری ذهن» در آن‌ها قوی‌تر می‌شود و در نهایت باعث می‌شود این بچه‌ها واقعا عاقل‌تر شوند، با محیط‌شان بیشتر انطباق پیدا کنند و قدرت درک‌شان بالاتر برود. تجربه‌های قهرمان‌های داستان‌ها تبدیل به تجربه‌های خود خواننده‌ها می‌شود. هر درد و رنجی که شخصیت داستان می‌کشد، تبدیل به باری می‌شود که خواننده باید تحمل کند. خواننده‌های کتاب‌ها هزاران بار زندگی می‌کنند و از هر کدام از این تجربه‌ها چیزی یاد می‌گیرند. اگر دنبال کسی هستید که شما را تکمیل کند، بر تجربه‌ها و آموخته‌های تان اضافه کند و فضای خالی ذهن و روح تان را پر کند، می‌توانید یکی از همین کتاب‌خوان‌ها را در کاطرافیان خود پیدا کنید. چند دقیقه که صحبت کنید، آن‌ها آشناتر از آنچه می پنداشتید، به جا خواهید آورد. کتاب‌خوان‌ها با شما حرف نمی‌زنند، با شما رابطه برقرار می‌کنند آن‌ها در نامه‌ها یا مسج‌هایشان انگار برایتان شعر می‌نویسند. صرفا به سوالات‌تان جواب نمی‌دهند یا بیانیه صادر نمی‌کنند، بلکه با عمیق‌ترین فکرها و تئوری‌ها پاسخ شما را می‌دهند. شما را با دانش بالای کلمات و ایده‌هایشان مسحور خواهند کرد. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
✅ چرا کتاب‌خوان‌ها بهترین آدم‌هایی هستند که می‌توان عاشق‌شان شد؟1⃣ چندی پیش، مقاله‌ای در مجله تایم
چرا کتاب‌خوان‌ها بهترین آدم‌هایی هستند که می‌توان عاشق‌شان شد؟2⃣ تحقیقات دیگری در دانشگاه برکلی نشان داده، کتاب خواندن برای کودکان باعث می‌شود آن‌ها کلماتی را یاد بگیرند که هرگز در مدرسه به آن‌ها یاد نمی‌دهند. به خودتان لطف کنید و با کسی قرار بگذارید که می‌داند چه‌طور از زبانش استفاده کند. آن‌ها فقط شما را نمی‌فهمند، درکتان می‌کنند. بهترین کاری که خواندن داستان‌ها با آدم‌ها می‌کنند این است که کامل نبودن شخصیت‌ها باعث می‌شود ذهن شما سعی کند از ذهن دیگران سر در بیاورد و از نگاه آنها جهان را ببیند. این جور آدم‌ها توانایی همدلی پیدا می‌کنند. ممکن است همیشه با شما موافق نباشند؛ اما سعی می‌کنند ماجراها را از زاویه دید شما ببینند. آن‌ها نه‌ تنها باهوشند که عاقل هم هستند. باهوش بودن همیشه هم خوشایند نیست، اما عاقل بودن آدم‌ها را تحریک می‌کند. همیشه مقاومت در برابر آدم‌هایی که می‌شود چیزی ازشان یاد گرفت. کمی سخت است. عاشق یک آدم کتاب‌خوان شدن نه‌تنها کیفیت گفت‌وگو را بالا می‌برد، بلکه باعث می‌شود سطح گفت‌وگو بالا برود. بر اساس تحقیقات، کتاب‌خوان‌ها به دلیل دایره وسیع واژگانشان و مهارت‌های حافظه، آدم‌های باهوش‌تری هستند. ذهن آن‌ها در قیاس با آدمی معمولی که کتاب نمی‌خواند توانایی درک بالاتری دارد و راحت‌تر و به‌ شکل موثرتری می‌توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. قرار و مدار گذاشتن با آدم اهل مطالعه به قرار گذاشتن با هزاران نفر می‌ماند. انگار که تجربه‌ای را که او با خواندن زندگی همه این آدم‌ها به دست آورده در اختیار شما قرار دهد، انگار با یک کاشف قرار گذاشته باشید. کانال مدیریت منابع انسانی @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
رنج نباید تو را غمگین کند؛ این همان‌ جایی است که اغلب مردم اشتباه می‌کنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کند به اینکه جایی از زندگی‌ات نیاز به تغییر دارد . چون انسان‌ها زمانی هوشیارتر می‌شوند که زخمی شوند، رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند . رنجت را تحمل(فقط درد کشیدن تا تمام شود) نکن، رنجت را درک کن... این فرصتی است برای بیداری، وقتی آگاه شوی، بیچارگی‌ات تمام می‌شود. نرگس صرافیان به نقل از کارل گوستاو یونگ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر فکر می کنید هزینۀ رسیدن به اهدافتان زیاد است ...، اگر کمی صبر کنید، می‌توانید "صورت حساب" تلاش نکردن‌تان را ببینید...! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃صبر و خوشحالی ✍️ روانشناس سوئیسی تعبیر جالبی از انسان خوشحال دارد که تا حدودی از تعریف عادی و معمول خوشحالی فاصله دارد. ✔️ بر اساس این تعریف: 🔻خوشحالی یعنی توانمندی بالای انسان در شکیبایی و استقامت در برابر سختی ها. 🔻خوشحالی یعنی اطمینانِ درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و مرگ جزء لاینفک زندگی ست؛ اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد. 🔻خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علم به فانی بودن همه چیز! 🔻خوشحالی یعنی در سختی ها لبخند زدن! 🔻خوشحالی یعنی آگاهی از توانمندی بزرگ ما برای به دوش کشیدن مشکلات. 🔻خوشحالی یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم، بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لب دیگران بیاوریم. 🔻خوشحالی یعنی حضور کامل ما در هستی، خوشحالی یعنی همچون رود جاری بودن و در حرکت بودن، عبور کردن و به عظمتی بی پایان چشم دوختن خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتن یك آری بزرگ به زندگی! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاستن از رنج با شفقت به خود.mp3
3.03M
🔵 کاهش رنج و ترمیم عزت نفس پائین، با پرورش مهارتِ «شفقت به خود» 🎧 مدت پادکست: ۱۰ دقیقه و ۶ ثانیه تولید شده در مرکز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .