eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
857 عکس
307 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
پائیز برگ ریز هزار رنگ... محل کار ما، مرکز ملی پاسخگویی، شاید زیبائی‌که می بینید با زیبائی خدمتی که به دین و مردم می شود نرسد. فضائی که در آن فرزندانی از حوزه علمیه با تمام وجود در خدمتِ رفع دغدغه مردم از طریق پاسخ به سوالات دینی هستند. امید که مورد رضایت الهی قرار گیرد... @ertebatmoaserdini
🔷 ارتباط در شرایط دور کاری(۱۱) مسئولیت و وظایف خود را در شرایط دورکاری فراموش نکنید. در رسانه های دنیا گاهی تصاویری که از کارمندانِ دورکار نشان می‌دهند، آنها را در حالی می‌بینیم که فرزندشان را در آغوش کشیده‌اند و مشغول تایپ با لپ‌تاپ هستند یا روی کاناپه یا کف اتاق پذیرایی لم داده‌اند. و یا با شرایطی غیر متناسب با شرایط کار خود در حال انجام دورکاری! هستند. درواقع، این تصویر خیلی بدی از کار مفید مجازی است. تصوری که در واقع دور از کار بودن را تداعی می کند... معمولا کارفرمایان باید تا قبل از اینکه به کارمندان اجازه دورکاری بدهند، مطمئن شوند کارمندان دورکارشان هم محلی برای کار دارند و هم شرایطی برای عدم تداخل وظایف خانوادگی با وظایف شغلی فراهم می کنند؛ ولی، در مواقعی که تصمیم به دورکاری ناگهان و بدون برنامه‌ریزی قبلی اتفاق می‌افتد، احتمال اینکه کارمندان درگیر محل کار نامناسب یا (در شرایطی مانند شرایط فعلی که مدارس و مهدهای کودک نیز تعطیل هستند و برخی کارکنان مشکلات نگهداری از فرزندانشان به عملکردشان لطمه می زند) زیاد است؛ اگر این مشکلات به درستی ملاحظه نشود، و برای آن تدبیری در نظر نگیریم بدون شک به وظایف، موقعیت و جایگاهشغلی خود ضربه وارد می کنیم. اینجا است که علاوه بر تقویت سیستم های ارزیابی و نظارت، نیازمند تقویت عناصر وجدان کاری و مسئولیت پذیری و رشد انضباط شغلی هستیم. همه باید به خاطر داشته باشیم، که در گستره شرح وظایف خود، کارمند باشیم یا مسئول، مدرس باشیم یا متعلم، و یا هر نقش دیگر، مسئول عملکرد خود هستیم. 💐 پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم: كُلُّكُمْ راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ عن رَعِيَّتِهِ همه شما باید مراعات کنید و همه مسئولید نسبت به آنچه به شما سپرده اند. میزان الحکمه/ج۵/ ص ۱۴۷ 🔴 در غیر این صورت به مرور با کاهش ارزشمندی نزد خود و دیگران رو به رو می‌شویم و ارتباطات ما تنزل پیدا می کند. @ertebatmoaserdini .
اطلاعیه: ضمن عرض تسلیت رحلت رئیس جامعه مدرسین با توجه به اعلام مدیر مکرم حوزه‌های علمیه، مبنی بر تعطیلی کلیه دروس و فعالیت‌های حوزه به پاس تکریم از شخصیت مرحوم آیت الله یزدی، کلاس های فردا پنجشنبه ۲۰ آذرماه، تعطیل خواهد بود.
🖊آیا انتخاب دیگری دارم یا این تنها انتخاب است؟ ✍️ دکتر منوچهر خادمی (روانشناس - معنادرمانگر) ‍ ✅فیلم سینمایی Mine داستان سربازی است که حین بازگشت از مأموریت در بیابانی برهوت، یکی از پاهایش روی مین می رود اما او بلافاصله متوجه می شود و پای خود را از روی مین برنمی دارد، به همین دلیل مین عمل نمی کند. بنا به دلایلی خودش نمی تواند مین را خنثی کند پس مجبور می شود چندین روز در انتظار نیروی کمکی باقی بماند. ✅اگر پا را بلند کند بلافاصله مین منفجر می شود و مرگ او حتمی خواهد بود. در عین حال خستگی بیش از حد، گرمای روز، سرمای شب، بی خوابی و ایستادنِ مدام، تشنگی و گرسنگی او را از پا درآورده است. در این حال و روز؛ او به حالتی نیمه هوشیار فرو می رود و مدام خاطرات گذشته اش را مرور می کند. ✅در طی مرور این خاطرات؛ بیننده متوجه می شود که قبل از این اتفاق، این سرباز بارها و بارها بر روی مین های دیگری رفته و آنها را منهدم کرده است. مینِ رابطه عاطفی با همسرش، مینِ دعوا و نزاع با دوستان و همکارانش، مینِ درگیری در کافه با غریبه ها و ... تا می رسد به اولین مین. ✅او بخاطر می آورد که چه کسی اولین مین را برای او کاشته است و او پایش را روی آن گذاشته و همه چیز نابود شده است. مینی که پدرش برای او کاشته است. پدری خشن، مست و بی مسئولیت که او و مادرش را دلیل بدبختی زندگی می دانسته و همیشه با رفتاری پرخاشگرانه آنها را آزار میداده است. در طول همه اتفاقات و حوادث گذشته، زمانی که پایش روی مین می رفته بلافاصله انفجار رخ می داده و همه چیز نابود می شده است. ✅اما این مین در این بیابان او را وادار می کند تا کاری را انجام دهد که قبل از این انجام نمی داده است، 《 مکث کردن》 او چندین روز مکث می کند تا نیروهای کمکی برسند و مین را خنثی کنند. مکثی طاقت فرسا و بسیار دشوار. 📌 مین در بیابان؛ استعاره ای است از مین هایی که او در روابط عاطفی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی خودش منهدم کرده است. ✅این مکثِ چندین روزه در آن بیابان به او می آموزد که اگر فوراً و با عجله به آن حوادث و اتفاقات؛ واکنشی که پدرش به او آموخته است را نشان نمی داد، زندگی بهتری را تجربه می کرد. فیلم به ما می آموزد که این مکث آگاهانه، چیزی است که ما در این زیستن شتاب‌زده، به شدت به آن نیاز داریم. واکنش های تند و سریع و اتوماتیک به شرایط و اتفاقات؛ واکنشی ناآگاهانه از سوی فعالیت تله ها، عقده ها و سایه های شخصیتی است. ✳️ ما به رویدادهای امروزِ زندگیمان همان واکنشی را نشان میدهیم که در گذشته داشته ایم. ما به ناشناخته های امروز بر اساس شناخته های دیروز عکس العمل نشان می دهیم. مکث کردن در هنگام کنش ها و واکنش ها می تواند افقی از انتخاب های جدید را به روی ما بگشاید. ✳️ مکث کردن را امتحان کنیم ؛‌ در هنگامه یکی از رفتارها یا واکنش های‌مان، اندکی مکث کنیم و از خودمان بپرسیم: آیا این یک مین است؟ آیا این مینی از گذشته است؟ آیا این من هستم که واکنش نشان میدهم یا گذشته من است که دارد فرمان می دهد؟ آیا انتخاب دیگری دارم یا این تنها انتخاب است؟ @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت حضرت صاحب الامر ارواحنا فداه در روز جمعه السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ سلام برچشمه جوشان زندگی... دل دردمند ما را که اسیر توست یارا به وصال مرهمی نِه، چو به انتظار خستی شعر: سعدی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه یک راننده تاکسی با پشتیبانی شرکت مقیاس سنجش مهربانی، ارتباطی با هزینه و ارزش مادی کار ندارد. آقای مکوندی،برای حس خوبی که به ما دادی، متشکریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
راهکارهای افزایش انعطاف‌پذیری در زندگی: به خودتان اجازه دهیدکامل نباشید. ✳️ پدر و مادر بودن کار سختی است. هرکسی که سعی می کند خلاف این را به شما بگوید، به احتمال زیاد مجبور به تحمل گریه های نوزاد تازه متولد شده ، پرسش های بی پایان کودک چهار ساله یا آشفتگیِ عاطفیِ یک نوجوان نشده است، شناخت چندانی از آن ندارد. این یک کار تمام وقت است ، (تقریباً) بدون وقت استراحت. حتی وقتی در حالِ تجربهٔ بدترین احساس ها هستید، یک نفر هست که به شما نیاز دارد تا در دسترس و مراقب او باشید. ✅ فرزندپروری سخت است . با این وجود بسیاری از والدین این واقعیت را انکار می کنند. آنها هر وقت احساس می کنند نمی توانند آن والدی باشند که می خواهند ، در دام خود انتقادگری و احساس گناه قرار می گیرند. آنها به والدینِ به ظاهر کامل دیگر ، که به نظر می رسد همه آن چالش ها را با هم دارند ، نگاه می کنند و به خود می گویند که نمی توانند مانند آنها باشند. ✳️ هیچ ایرادی در این ماجرا وجود ندارد. برای "والد خوب" بودن لازم نیست که کامل باشید. این به این معنی نیست که نباید تلاشی کنید، اما وقتی اوضاع سخت می شود و زندگی به هم می ریزد، ناقص بودن طبیعی است. در واقع ، هرچه بیشتر به خود اجازه دهید ناقص باشید - و مبارزه خود را با مهربانی و عطوفت انجام دهید - برای کودک تان هم پذیرفتن نقص در درون شان آسان تر خواهد بود. و برای ساختن خود و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی، توفیق بیشتری خواهیم داشت. به خاطر داشته باشید، اگر خود را در قله بدانیم تلاشی برای بهتر شدن صورت نمی دهیم؛ اما اگر کاستی های خود را بپذیریم، حرکت بهتری به سوی کمال خواهیم داشت. نویسنده: دکتر استیون هیز مترجم: دکتر سحر محمدی @ertebatmoaserdini . .
«گُلِ بازی دیروز باعث نمی‌شود، بازی امروز را ببرید.» جان ماکسول نیز سال‌ها نوشته‌ای در دفتر کارش داشت که می‌گفت: «دیروز، دیشب به پایان رسید.» این نوشته به او یادآوری می‌کرد که هر کار خوبی که دیروز انجام داده است، امروز برایش روز خوبی را تضمین نمی‌کند و همه بدی‌هایی که دیروز رخ داده‌اند به‌این‌معنا نیست که امروز هم باید بد باشد؛ بنابراین تمرکزتان را بر آن‌چه امروز باید انجام دهید بگذارید. 📕 چکیده کتاب «تحول در رهبری» نوشته جان ماکسول در شماره ۱۸ نشریه ره‌آورد مدیریت @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🔵 از دروغهایی که به آن عادت کرده‌ایم 🔸مرحوم آیت‌الله حاج آقا حسین قمی رضوان الله علیه بسیار مقید بود که در الفاظ خودش حتی یک مبالغه هم نباشد. قرار بود یک تلگراف تسلیت به شخصی بدهد. در متنی که به ایشان برای امضا دادند نوشته بود: «با کمال تأسف ...» ایشان گفت: من کمال تأسف ندارم، چرا می‏‌نویسید کمال تأسف؟! این دروغ است. دروغ را تعارف هم نباید کرد. 📗 استاد مطهری، پانزده گفتار، ص۱۸۴ ⭕️ «کانال رسمی بنیاد شهید مطهری»👇 Eitaa.com/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اردوغان... عاقبت زین نردبان افتادن است. خطه آذربایجان، وادی دینداری و غیرت است. تاریخ مقاومت و دلاوری این کشور، همیشه فصل درخشان و پرافتخار به نام آذربایجان داشته و دارد. با ستارگان شهیدی که برای همه ما چراغ راهند و مجرای امید و امان این کشور. گفته‌اند شاه طهماسب صفوی، خطاب به سلطان سلیمان نامه‌ای نوشت و در آن شعری خطاب به او... جا دارد همان نامه به آقای اردوغان تقدیم شود. @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
📚برای تامل نوشته‌اند: ۱۰ درصد زندگی،چیزهایی است که برایتان اتفاق می‌افتد و ۹۰ درصد آن، واکنشی است که به آن اتفاقات نشان می‌دهید. 🔵 برای واکنش‌های بهتر ، نیاز به توانمندی و مهارت داریم. و میزان مهارت ما در مواجهه با چالش‌های زندگی، موفقیت ما را تعیین می کند. ❓شما برای موفقیت در این گستره وسیع از زندگی خود، چه برنامه‌ای دارید؟ @ertebatmoaserdini .
طرز فکر معلم... یکی از پیشرو ترین نظام ‌های آموزشی دنیا، سیستم آموزشی کشور فنلاند است. در مصاحبه‌ای با یک معلم فنلاندی، از او پرسیده شده بود: وقتی کودکی در کلاس فریاد می زند، چگونه با او برخورد می کنید؟ معلم پاسخ می دهد: صدای فریاد دانش آموز یعنی من کمک می‌خواهم! سریع باید ببینم که چه کمکی از من ساخته ا‌ست؟ چه مشکلی او را وادار به فریاد زدن می کند؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✳️ یک نظام تربیتی و یا آموزشی موفق علاوه بر نیاز به برنامه منسجم سیستمی، به افرادی نیازمند است که خود را ساخته باشند. ✳️ طرز فکر این معلم، اولا به جای ایجاد خشم و عصبانیت درونی، خود را آماده بررسی و شناخت مشکل می کند. (از این رو به جای مستاصل شدن ناشی از عصبانیت، طبیبانه به سوی دانش آموز می رود.) ثانیا با مشاهده یک عارضه(فریاد زدن) به جای مقابله با آن، به دنبال علت یابی و یافتن راه حل می گردد. ثالثا با انتخاب برداشتی متفاوت ، خود را همانند باغبانی که برای شکوفا ساختن یک نهال تلاش می کند، در نظر گرفته و به سراغ گل‌های این بوستان می‌رود و برای رفع موانع تربیت و رشد او می کوشد. رابعا انتخاب طرز فکرِ رشد دهنده، اختصاص به معلم و نظام آموزشی ندارد، در هر ارتباطی می توان نسبت به اطرافیان، با بهبود طرز فکر شرایط بهتری برای خود و دیگران فراهم کرد. ✳️ شاید طرف مقابل بعضی اوقات روش نامناسبی برای ابراز وجود انتخاب کند، کافی است تلاش کنیم به درستی انگیزه و احساس او را درک کنیم و متناسب با آن برخوردِ خود را برگزینیم. @ertebatmoaserdini .
شادترین آدم‌ها ، لز‌وما بهترین هر چیزی را ندارند، موفق‌ترین آدم‌ها ، بهترین ابزار و امکانات و شرایط را نداشته‌اند، آرام‌ترین آدم‌ها ، بدون مشکل‌ترین افراد نیستند، خوشبخت‌ترین آدم‌ها، بیشترین دارایی ها را نداشته‌اند... معمولا این آدم‌ها با نگاهی متفاوت، از هر چیزی که دارند بهترین استفاده را می کنند! @ertebatmoaserdini .
یک تامل: روزهای سخت، می گذرد... _«چه مدتی است که در جبهه خدمت می کنی؟» _«شش ماه و هفت روز» _«بهت یک نصیحت می‌کنم؛ شایدم یک وصیت!» _«آن چیست؟» _«روز شماری مکن. حتی اگر فکر می‌کنی در مهلکه افتاده‌ای روز شماری مکن! حالا هم لحظه شماری مکن! شب نمی‌تواند تمام نشود. طبیعت شب آن است که برود رو به صبح. نمی‌تواند یک جا بماند. مجبور است بگذرد. اما وقتی تو ذهنت را اسیر گذر لحظه‌ها کنی، خودت گذر لحظه‌ها را سنگین و سنگین‌تر می‌کنی؛ بگذار شب هم راه خودش را برود.» 📚طریق بسمل شدن/ محمود دولت آبادی @ertebatmoaserdini .
از تلاش براى آرام كردن طوفان دست بردار. خودت را آرام كن، طوفان خواهد گذشت. @ertebatmoaserdini .
📄یک داستان طرز فکر مثبت در یک مادر نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک پنج ساله‌‌ش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول! رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله‌. بچه گفت: بعد از اینجا کجا میریم... مامان: امروز دیگه هیچ‌جا. شنبه‌ها روز خاله‌بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح می‌ریم اون‌جا که یه بار من رو پله‌هاش سُر خوردم... بچه از خنده ریسه می‌رود. مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست. نمیدانم ساختمان بستنی چیست. ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب‌شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند... دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه‌پله پیاده‌اش میکنند که "بره پیش بچه‌هاش... بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم" نظافت طبقه ما تمام میشود... دست هم راه میگیرند و همین‌طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن‌دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام‌زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. مادرانگی‌ای که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. [حتی به دستور و امر و نهی و جدیت هم نیست... ساختن دنیای زیبا وسط سختی‌ها از مادر، مادر می‌سازد. و نگاه مثبت اوست که تربیت و شخصیت فرزندش را شکل می دهد.] ✍️سودابه فرضی پور @ertebatmoaserdini .
نیاز به ارتباط عاطفی در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ بود که کارشناسان بر اهمیت اساسی نیازهای عاطفی صحه گذاشتند. هری هارلو روانشناس در آزمایش‌هایی معروف (و بسیار بی‌رحمانه) میمون‌های نوزاد را کمی بعد از تولد از مادرانشان جدا و در قفس‌هایی کوچک محصور کرد. وقتی به بچه میمون‌ها فرصت انتخاب داده می‌شد تا از میان مادر بدلی فلزی مجهز به شیشه شیر و مادر بدلی پارچه ای و نرمی بدون شیر یکی را برگزینند ، آنها با تمام توان به مادر پارچه‌ای بدون شیر می‌چسبیدند. آن بچه میمون‌ها چیزی می‌دانستند که جان واتسون و کارشناسان مجله اینفنت كر از آن خبر نداشتند، پستانداران نمی‌توانند فقط با غذا زنده بمانند. به پیوندهای عاطفی هم نیاز دارند. یووال هراری از کتاب انسان خداگونه ـــــــــــــــــــــــ شایستگی هایی که با مهارت های ارتباطی به خصوص مهربانی و همدلی با اطرافیان به خصوص کودکان فراهم می شود، از نعمت هایی است که امور مادی نمی تواند جایگزین آن شود. برای همدلی و درک دیگران، مهارت کافی پیدا کنیم و از فرصت عمر خود استفاده کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه یک راننده تاکسی با پشتیبانی شرکت مقیاس سنجش مهربانی، ارتباطی با هزینه و ارزش مادی کار ندارد. آقای مکوندی،برای حس خوبی که به ما دادی، متشکریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در روز ولادت عقیله بنی هاشم سلام الله علیها، ستون استوار مهربانی و عظمت و صبوری در کربلا، و روز پرستار، ضمن تبریک به همه مدافعان سلامت ، یاد شهدای کادر درمان گرامی باد. در ایام ولادت آن حضرت، یادِ پاره های دل این ملت ، کبوتران خونین بال مدافع حرمش را گرامی می‌داریم. درود و سلام و رضوان الهی بر همه شهداء یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .