eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
857 عکس
307 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸يا مَن هُوَ غايَةُ مُرادِ المُريدينَ ای پاسخ بی چون و چرای همه ما اکنون تویی و مسأله‌های همه ما کو آنکه، در این خاک سفر کرده ندارد سخت است فراق تو برای همه ما ای گریه شبهای مناجات من از تو لبخند تو آمین دعای همه ما تنها نه من از یاد تو در سوز و گدازم پیچیده در این کوه صدای همه ما ای ابر اگر از خانه آن یار گذشتی با گریه بزن بوسه به جای همه ما ما مشق غم عشق تو را خوش ننوشتیم اما تو بکش خط به خطای همه ما در آتش عشق تو اگر مست نسوزیم سوزانده شدن باد سزای همه ما شعر: دکتر فاضل نظری | از کتاب ضد @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 برای اقدامی تازه‌تر... ایام عید نوروز ۱۴۰۲ سپری شد شب‌های قدر امسال هم گذشت، و ما از جنبه‌های مختلف حیات، در آستانه سالی جدید قرار داریم سالی که برای آن چشم‌اندازی در نظر گرفته‌ایم و به خود وعده اقداماتی داده‌ایم... سالی برای آن با فکر و حساب و کتاب اهداف تازه‌ای را مشخص کرده‌ایم. برای بسیاری از ما چنین تجربه‌ای بارها و در سال‌های متمادی تکرار شده است. چه برنامه‌ها و تصمیماتی که یا انجام نگرفته و یا در بین مسیر (به هر سببی) ناقص مانده است... برخی از تصمیمات ناشی از دنیای اطرافیان و یا ساخته و پرداخته فضای مجازی هم در نگاه اول به قدری دلگرم کننده‌اند که انگار«کاری رو پیدا نمی‌کنی که نتونی انجامش بدی»؛ ولی در عمل در موارد متعدد به نتیجه مطلوب نمی رسد و باری بر دل و جان ما می افزاید که باز هم نتوانستم... و گاهی دل خسته و نا امید از رشد و اصلاح و بهتر شدن، کنار می کشیم. رسیدن به رشد و تغییرات و موفقیتِ مطلوب ، به سادگی به دست نمی‌آید. ✳️ علاوه بر تلاش، نیازمند توانمندی در تشخیص و اقدام و پیگیری پیوسته است. برای به نتیجه رسیدن تصمیمات،برنامه‌ها و اقدامات، باید مهارت‌هایی را فرابگیریم تا با انگیزه و امید و تلاش پیوسته، مسیر رشد و تغییر شایسته را طی کنیم. مهارت های چون: @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته اند: امروز ما بر شالوده انتخاب‌هایی که دیروز، سه روز، سه ماه یا سه سال پیش کرده‌ایم، بنا می‌شود. ما فقط بر مبنای یک انتخاب، بدهی کلانی به بار نمی‌آوریم. ما فقط در نتیجه یک انتخاب نامناسب، پانزده کیلو چاق نمی‌شویم و معمولاً یک تصمیم نادرست به تنهایی و یکشبه روابطمان را به هم نمی‌ریزد. 🔶 ما در جایی که هستیم قرار داریم، چون هر روز در پی روزی دیگر، انتخاب‌های ناآگاهانه یا ناسالمی را تکرار کرده‌ایم که ما را به واقعیت و موقعیت کنونی رسانده است‌. دبی فورد(معلم و نویسنده) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دست‌هایی که می‌بینند و می‌شنوند... دعا بدون کمک گوش و چشم!!! 🔹پخش زنده مراسم احیای ویژه ناشنوایان در حرم‌رضوی، تصاویر تاثیرگذاری را به نمایش گذاشت، تا جایی‌که بسیاری از هموطنان غیرناشنوا هم ترجیح دادند شب‌های قدر را همراه با این مراسم بی‌ریا احیا بگیرند. 🔹در این مراسم آسمانی، جلوه‌ای دل‌نشین و شکوهمند از حضور مادری که نه‌فقط ناشنوا بلکه نابینا هم بود و دخترش، فرازهای دعای جوشن‌کبیر و عبارات مراسم شب احیا را کف دست او می‌نوشت. 🔹این مادر ۱۱ سال است با دست‌هایش می‌بیند، با دست‌هایش می‌شنود و دعاهایش را با دست روی دیوارهای حرم امام رضا می‌نویسد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔔فکر می‌کنید چقدر وسواس فکری دارید؟ 1️⃣ ❓وسواس فکری و رفتاری چیست؟ اولین قدم در درمان وسواس فکری شناخت هرچه بهتر آن است. بنیاد بین المللی OCD این بیماری را نوعی اختلال اضطراب معرفی می‌کند که در آن فرد در یک چرخه فکری وسواس گونه (افکار ناخواسته، اعتراضی، احساساتی که به شدت استرس زا هستند) و رفتار‌های اجباری (رفتار‌هایی که از فرد سر میزند تا از شر افکار وسواسی و اضطراب ناشی از آن‌ها خلاص شود) گرفتار می‌شود. 🔻زمانی که یک فرد به وسواس فکری مبتلا باشد، به نظر می‌رسد که سیستم هشدار در مغز وی، دچار مشکل می‌شود و او خطری را می‌بیند که ممکن است اصلا وجود نداشته باشد.(ولی برای او کاملا جدی و قابل توجه است.) آن‌ها ممکن است افکار مزاحم یا غیرمنطقی را تجربه کنند و در تکرار اقداماتی اجباری و بسیار جدی در راستای این افکار گرفتار شوند تا احساس اضطرابشان را تسکین دهند و مطمئن شوند همه چیز درست پیش می‌رود. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
🔔فکر می‌کنید چقدر وسواس فکری دارید؟ 2️⃣ ☑️علائم وسواس فکری علائم و نشانه‌های وسواس فکری اضطراب گونه هستند. افکار ناخوشایندی که به صورت نگرانی بسیار شدید درباره‌ی هر چیزی ذهن فرد را آلوده و درگیر کنند؛ برای مثال میکروب‌های موجود روی این دستگیره می‌توانند به تمام آشپزخانه سرایت کنند. باید فورا آن را تمیز کنید. شما باید دوباره لباستان را هم بشویید، چون با آن به دستگیره‌ آلوده دست زدید. یا اینکه آیا در خانه را باز گذاشتم؟ آیا پایم را روی چیزی در خیابان گذاشتم؟ یا افکار ممکن است به شکل تصاویر آزار دهنده خشن، جنسی یا ترس از آسیب زدن به خودتان یا دیگران پدیدار شوند؛ اگر آن چاقو را بردارم و به کسی آسیب بزنم چه؟. یا نگرانی‌های بیش از حد در رابطه با سلامتی: این زائده روی بازوی تو حتما سرطان است! یا ممکن است شما را به دام کمال گرایی بیندازند؛ همه چیز باید کاملا منظم و متقارن روی میز چیده شده و رومیزی نباید ذره‌ای چروک داشته باشد. بخشی از این اختلالات در انجام وظایف دینی و نیز در ترک این وظایف و ارتکاب گناه به ذهن انسان می آید.(احساس خطری که وجود ندارد ولی فرد آن را احساس می‌کند.) و در نتیجه احساس گناهی عذاب آور و هولناک در گستره باورها و اعمال دینی، فراهم می‌آورد. 🔻افراد مبتلا به وسواس فکری اغلب ترس مفرطی از احساس گناه و تعهد دارند. آن‌ها مدام نگران هستند و فکر می‌کنند کار‌های خاصی باید انجام دهند تا از خودشان و دیگران محافظت کنند. 📋در مطالعه اخیر دانشگاه واترلو، برندا چیانگ به این نتیجه رسید که: افراد مبتلا به وسواس فکری، همواره از احساس مسئولیت شدیدی رنج می‌برند… ⛔️ آن‌ها اغلب فکر می‌کنند که مسئول یک کار بد هستند، یا اگر موفق به انجام کاری نشوند بابت آسیب‌های ناشی از آن مسئولند. و این احساس مسئولیتِ خیالی، دلهره و رنجی پیوسته را در کنار احساس گناه و ناکافی بودن اقدامات برای شان به ارمغان می‌آورد. و به رغم این رنج‌ها، در اکثر موارد در عمل از مسئولیت و وظایف واقعی خود باز می‌مانند. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
🔔فکر می‌کنید چقدر وسواس فکری دارید؟ 3️⃣ ☑️ درمان وسواس فکری فرد مبتلا به وسواس فکری یک سیستم هشدار دهنده در ذهن خود دارد که او را از خطر‌هایی که وجود خارجی ندارند می‌ترساند. زمانی که شخص تسلیم اجبار این سیستم شود اوضاع خراب می‌شود. وقتی که او به این آژیر خطر توجه می‌کند و پاسخ می‌دهد، به مغز خود یاد می‌دهد که این سیگنال‌ها مهم هستند. اما اگر در مقابل این هشدار‌های دروغین بایستند، به طور موقف دچار اضطراب و نگرانی تشدید شده می‌شوند، و شاید احساس گناهی بسیار سنگین را تخیل کند؛ اما این آژیر خطر ساکت می‌شود. اینجاست که مغز دیگر فکر نمی‌کند این هشدار‌ها مهم هستند و کمتر آن‌ها را اعلام می‌کند. ❇️ درواقع فرد مبتلا به وسواس فکری باید فکر خود را تغییر دهد و قدرت این کار را دارد. ☑️ روش درمانی مواجهه یک روش درمان رفتاری-شناختی است که در آن بیماران را به طور مکرر در معرض خطرات ساختگی قرار می‌دهند تا ترسشان را آزمایش کنند. برای مثال، یک بیمار که از آلودگی می‌ترسد،کف حمام خانه را لمس می‌کند بدون آنکه دست‌هایش را بشوید. یا کسی که مدام همه چیز را چندین بار چک می‌کند، خانه را بدون هیچ‌گونه بررسی ترک می‌کند. هنگامی که آن‌ها در معرض این شرایط قرار می‌گیرند، یاد می‌گیرند که اضطراب حاصل از افکار وسواس گونه خود را تحمل کنند و هم‌زمان از درگیر شدن در رفتار‌های وسواسی اجباری اجتناب می‌کنند تا ناراحتی هایشان به مرور تسکین یابد. بخوانيد و همرسانى بفرماييد... 💠مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
آخرین شب‌های بهار در بهار امسال... اشک اگر پای شفاعت نگذارد به میان کِه جدا می کند از هم دو صف مژگان را؟ شعر: صائب تبریزی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از رحمت خدا نومید نشوید، بی‌تردید خدا همه گناهان را می‌آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است. (سوره زمر/ آیه ۵۳) كمر كوه كم است از كمر مور اينجا نااميد از درِ رحمت مشو ای باده پرست جناب حافظ @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
این روزها بیشتر و جدی‌تر از همیشه باید شرط: «عمری اگر باقی باشد» را در حرف و سخن‌ها قید کرد... نون نوشتن/ص ۱۱۵ / محمود دولت آبادی ــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر عمری باشد؛ برای ساختن خودم، مسئولیت‌هایم و کشورم با تمام توان تلاش خواهم کرد... عید فطر شروعی تازه برای بندگی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 خوش بینی موجب ترمیم قلب می شود 🔻به گزارش مدیکال اکسپرس، ژن Wls که ژن عامل خوش بینی و مثبت اندیشی است، ترشح مولکول سیگنال را از کاردیومیوسیت ها (سلول‌های ماهیچه قلب) به فیبروبلاست های قلبی (سلول‌هایی که بافت همبند را تولید می‌کنند) تسهیل می‌کند تا فعالیت CF را سرکوب نمایند، که به نوبه خود با کاهش ایجاد اِسکار قلبی، باعث بهبود عملکرد قلب می‌شود. 👤شیجی لیو، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه قلب تکزاس، در این باره می‌گوید: در این مطالعه، ما دریافتیم که مکانیسم ژنتیکی مهارکنندگی، تشکیل اِسکار قلب را بر اساس ارتباط متقابل بین کاردیومیوسیت ها و فیبروبلاست های قلبی در مقابل مسیر سیگنال دهی Wnt تنظیم می‌کند. 🔻بر اساس این کشف، ما می‌توانیم جای زخم ایجاد شده توسط فیبروبلاست ها را که در پی سکته قلبی (حمله قلبی) در قلب موش نوزاد ایجاد شد، کاهش دهیم. 🔻محققان امیدوارند که بر اساس مدل حیوانی برای بازسازی قلب که از طریق این تحقیق توسعه یافته است، به عملکرد متقابل بین کاردیومیوسیت ها و فیبروبلاست های قلبی که قلمرو پیچیده‌ای دارند پی ببرند. 🔻وی در ادامه افزود: تحقیقات بیشتر می‌تواند به طور بالقوه منجر به درمان‌های بازسازی قلب شود. ما خوشبین هستیم که این تحقیق بر اساس این مطالعه به نتیجه خوبی می‌رسد. بخوانيد و همرسانى بفرماييد... 💠مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
📃 برشی از یک کتاب: احساس ارزشمندی چیزی نیست که دیگران درباره‌ی شما فکر می‌کنند. 🔻 وقتی دیگران به ما می‌گویند: خوب یا بد هستیم، باهوش یا تنبلیم، شایستگی داریم یا نداریم، پذیرش نظر آن‌ها بسیار ساده است. در این صورت فقط هنگامی که تشویق و تمجید شویم باور می‌کنیم باارزش و بااعتباریم. هر چه تشویق‌ها بیش‌تر شود، بیش‌تر احساس ارزشمندی می‌کنیم. 🔻اما با توقف تشویق‌ها یا آغاز انتقادها با مشکل روبه‌رو خواهیم شد و در چنین مواقعی احساس درماندگی و ناتوانی می‌کنیم؛ زیرا دیگر فردی نیست که احساس ارزشمندی ما را تقویت کند و بالا ببرد. 📚 احساس ارزشمندی و راه‌های تقویت آن 🖊 دکتر علی صاحبی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پدر گفت: دوست داشتن كه عيب نيست باباجان. دوست داشتن دل آدم را روشن می‌كند؛ امّا كينه و نفرت دل آدم را سياه می‌كند. اگر از حالا دلت به محبت انس گرفت، بزرگ هم كه شدی آماده‌ی دوست داشتن چيزهای خوب و زيبای اين دنيا هستی. دل آدم عين يك باغچه پر از غنچه است. اگر با محبت غنچه‌ها را آب دادی باز می‌شوند، اگر نفرت ورزيدی غنچه‌ها پلاسيده می‌شوند. آدم بايد بداند كه نفرت و كينه برای خوبی و زيبایی نيست، برای زشتی و بی‌شرفی و بی‌انصافی است. اين‌جور نفرت علامت عشق به شرف و حق است. 📚از کتاب سووشون @ertebatmoaserdini .
تا وقتی به این فکر چسبیده‌اید که دلیل خوب زندگی نکردن‌تان، بیرون از وجودتان است، هیچ تغییر مثبتی در زندگیتان رخ نمی‌دهد. تا وقتی مسوولیت خود را به دوش دیگران بیاندازید که با شما بی‌انصافی می‌کنند، (یک همسر بی‌فکر، یک همسایه زیاده‌طلب، یک دوست پرتوقع، ژن‌های ناجور، اجبارهای مقاومت‌ناپذیر) وضع شما همچنان در بن‌بست می‌ماند. تنها خود شما مسئول جنبه‌های قطعی موقعیت زندگی خود هستید و فقط خودتان قدرت تغییردادن آن را دارید. اروین دیوید یالوم @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
طبیعی است هر کدام از ما در شرایط نامعمول، دستپاچه‌تر و شتاب‌زده‌تر و شاید بدون تامل عمل می‌کنیم، و احتمالاً هر چه میزان این دستپاچگی بیش‌تر باشد، هزینه‌های روانی، جسمی و ارتباطی بیشتری باید بپردازیم. اگر بتوانیم بر دستپاچگی ناشی از تطابق نداشتن شرایط کنونی با شرایط مطلوب مسلط شویم، هزینه‌های روانی و جسمی کمتری را در قبال تصمیمات خود خواهیم پرداخت؛ برای رسیدن به این تسلط ابتدا باید با عملکرد سیستم ذهن و نیز سیستم روان خود در شرایط نامعمول آشنا شویم. و سپس مهارت کنترل و مدیریت ذهن خود را بیاموزیم. @ertebatmoaserdini .