شبکه ان بی سی نیوز آمریکا گفته: برخلاف ادعای دولت آمریکا ،هیچ چیز به نام پلنِ بی وگزینه های روی میز در برابر ایران وجود ندارد.
⭕مهم:
امروز حتی اردن هم از راکتور هسته ای خود سخن میگوید
این یعنی هسته ای مهم است.
پس حتی اگر وزنِ صنعتِ هسته ای را نمیدانید ، از حق هسته ایِ وطن دفاع کنید.
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
⭕️ پاشینیان: کریدور «زنگهزور» هرگز بررسی نمیشود/بخش اول
♨️ نخستوزیر ارمنستان با تأکید بر این که جمهوری آذربایجان همواره یک سیاست تهاجمی در قبال ارمنستان در پیش گرفته است، گفت که کریدور زنگهزور هیچ مفهومی ندارد و بررسی نخواهد شد.
🔻«نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان روز (سهشنبه) در جریان یک کنفرانس خبری آنلاین «ادعاهای ارضی» جمهوری آذربایجان درباره «دالان زنگهزور» را به شدت محکوم کرد و گفت که باکو سیاست تجاوز مستمر به قلمرو ارمنستان را در پیش گرفته است و این مسئله باید در جامعه بینالمللی مورد رسیدگی قرار گیرد.
🔻روزنامه «آسبارز» ارمنستان در این خصوص گزارش کرد، پاشینیان درباره ادعاهای ارضی جمهوری آذربایجان گفت: «(جمهوری) آذربایجان ظاهراً ادعاهای ارضی درباره قلمرو ارمنستان مطرح میکند. "دالان زنگهزور» یعنی چی؟ "زنگهزور شرقی" یعنی چی؟ چه کسی این اصطلاحات را ابداع کرده است و معنی آن چیست؟»
🔴 اظهارات پاشینیان به درخواستهای «الهام علی اف» رئیسجمهور جمهوری آذربایجان برای گشایش یک «کریدور» که سرزمین اصلی جمهوری آذربایجان را از طریق ارمنستان به نخجوان متصل میکند، اشاره دارد.
💢 انتقاد شدید نخستوزیر ارمنستان درست چند روز قبل از دیدار برنامهریزی شده وی با علی اف و «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در سوچی مطرح شده است که قرار است روز جمعه (پنجم آذرماه) برگزار شود.
🔻پاشینیان سپس با اشاره به این موارد ادامه داد: «ما بارها گفتهایم و تکرار میکنیم که درباره هیچ موضوعی در قالب "منطق کریدور" بحث نمیکنیم. این به مفهوم این نیست که ما دستورکار گشایش ارتباطات منطقهای را رد میکنیم».
🔴 نخستوزیر ارمنستان ادامه داد، با توجه به اینکه ارمنستان 30 سال است تحت محاصره ترکیه و جمهوری آذربایجان است، «شاید بیشتر علاقمند به باز کردن ارتباطات منطقهای باشد».
🔻وی با اشاره به این مسئله ادامه داد که باکو دستورکار «کریدور زنگهزور» را مطرح کرده است تا روند گشایش ارتباطات منطقهای را به طور کلی متوقف کند.
💢 طبق این گزارش، این مقام ارشد ارمنستان سپس در ادامه از جامعه بینالملل خواست تا به این قضیه ادعاهای ارضی جمهوری آذربایجان درباره قلمرو ارمنستان ورود کنند و این موضوع را جدیتر بگیرند زیرا لفاظیهای خصمانه رئیسجمهور جمهوری آذربایجان که مدام تأکید میکند کشورش «آنچه را که بخواهد انجام خواهد داد» با «اوباشگری بینالمللی» هم مرز است.
‼️وی در این خصوص توضیح داد: «(جمهوری) آذربایجان سیاست تهاجمی را دنبال میکند. آذربایجان همیشه یک سیاست تهاجمی را دنبال کرده است، وظیفه ما این است که با استفاده از همه اهرمهای بین المللی جلوی سیاست تهاجمی آذربایجان را بگیریم. در مجموع، هیچ تغییری در 15 سال گذشته در سیاست (جمهوری) آذربایجان به وجود نیامده است و بعد از جنگ تهاجمیتر شده است. ما باید از تهاجم آذربایجان علیه خود این کشور استفاده کنیم».
🔻پاشینیان با بیان این که در نشست ماه آینده دموکراسی، سیاستهای تهاجمی جمهوری آذربایجان را مطرح خواهد کرد، گفت: «باید از ساز و کارهای بینالمللی علیه (جمهوری) آذربایجان استفاده شود».
🔸طبق این گزارش، ارمنستان به اجلاس دموکراسی «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا دعوت شده است و این در حالی است که جمهوری آذربایجان و ترکیه دعوت نشدند.
🔴 پاشینیان سپس به جمهوری آذربایجان درباره تداوم تهاجم علیه ارمنستان هشدار داد و گفت: «این حمله (جمهوری) آذربایجان و کشورهای مشوق آن به حاکمیت، دولت و استقلال و دموکراسی ارمنستان است. ما در تمامی عرصههای بینالمللی ممکن، این موضوع را پیگیری میکنیم».
@iran_onlin_ir
⭕️ پاشینیان: کریدور «زنگهزور» هرگز بررسی نمیشود/بخش دوم
♨️ نخستوزیر ارمنستان همچنین اعلام کرد که اگر در جریان نشست آتی وی با علی اف توافقی صورت گیرد، سندی خواهد بود که بیانگر قصد-کمیسیونی-برای آغاز تحدید و تعیین مرزهای بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان است.
🔻پاشینیان هفته گذشته اعلام کرد که ایروان از پیشنهادهای جدید ارائه شده از سوی مسکو در مورد تعیین مرزها حمایت می کند. با این حال، وی روز سهشنبه به خبرنگاران گفت که پیشنهادهای روسیه تفاوت چندانی با پیشنهادات قبلی ندارد.
🔴 وی در این خصوص گفت: «وقتی می گوییم این پیشنهاد برای ارمنستان قابل قبول است، نمی گوییم که 100 درصد با مواضع ارمنستان مطابقت دارد. ما می خواهیم نشان دهیم که مایل به یافتن راه حل هستیم».
💢 نخستوزیر ارمنستان با تأکید بر این موضوع که تنها توافقی که ممکن است در نشست آتی با علی اف به امضا درآید، تشکیل کمیسیونی برای رسیدگی به روند مرزبندی و تعیین حدود مرزها گفت: «این تصور وجود دارد که سندی در مورد مرزبندی مشخص امضا خواهد شد. چنین چیزی ممکن نیست».
🔻پاشینیان همچنین تصریح کرد که تعیین حدود و مرزها، آرتساخ (قره باغ کوهستانی) و رفع انسداد منطقهای موضوعات جداگانهای هستند که نیازمند رویکردها و روشهای بحث متفاوت هستند.
💢 پاشینیان در این خصوص توضیح داد: «آیا بحث آرتساخ (قره باغ کوهستانی)، مسئله یک قلمرو است؟ همانطور که متوجه شدیم، مسئله قلمرو نیست. مسئله آرتساخ، موضوع حق و حقوق است و ربطی به قلمرو ندارد».
‼️جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتشبس به امضای «نیکول پاشینیان»، رئیس جمهور ارمنستان، «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش آفرینی کرد.
🔻مسئولان جمهوری آذربایجان بخصوص الهام علیاف مدتی پس از امضای توافق آتشبس قرهباغ در نوامبر ۲۰۲۰ که به درگیریهای مرگبار ۴۴ روزه بین دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان بر سر این منطقه پایان داد، به تنشآفرینی مرزی و توسل به پروپاگاندا و اظهارات جعلی برای زمینهسازی ایجاد کریدور زنگهزور روی آوردند.
@iran_onlin_ir
⭕️ اعتراف فرمانده آمریکایی به دقت موشکهای بالستیک ایران
♨️ فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا به توانمندی موشکهای بالیستیک ایران اذعان کرده است.
🔻«مککنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا به توان موشکی ایران اذعان کرده است.
🔹مککنزی در مصاحبهای با مجله «تایم» گفته موشکهای ایران از توان اثباتشدهای برای حمله دقیق به اهداف برخوردار هستند.
🔴 مجله تایم به حمله موشکی ایران به پایگاههای عینالاسد و اربیل بعد از ترور سردار قاسم سلیمانی اشاره کرده و نوشته است ایران ژانویه ۲۰۲۰ بیش از ۱۲ موشک قیام ۱ و فاتح ۳۱۳ از سه پایگاه در غرب ایران به سمت پایگاههایی که میزبان صدها نیروی آمریکایی بود شلیک کرد.
💢 تایم نوشته این موشکها باعث شد ساختمانها و هواپیماها در این پایگاهها با خاک یکسان شوند و دهها سرباز آمریکایی دچار ضربه مغزی شدند.
🔻مککنزی گفت: «یک کاری که ایرانیها طی سه تا پنج سال گذشته انجام دادهاند این است که پلتفورم بسیار قابلی از موشکهای بالستیک ساختند.»
⭕️ مککنزی درباره حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد مدعی شده است: «ما قدری شانس آوردیم. ما در بحبوحه انجام یک تمرین نظامی بودیم اما نیروهایی که در حال انجام مأموریتهای انتسانی بودند را خارج کردیم. بنابراین، کسی در آن حملات کشته نشد. البته، این صرفاً به خاطر اقدام ما بود نه اقدام دشمن که قصد داشت آمریکاییها را بکشد.»
♨️ فرمانده آمریکایی در بخش دیگری از این مصاحبه ادعاهای خود درباره برنامه هستهای ایران را تکرار کرد و گفت: «رئیسجمهور ما گفته که آنها به سلاح هستهای دست پیدا نخواهند کرد.»
💢 او در ادامه گفت: «در این پرونده، دیپلماتها هدایت امور را در دست دارند اما ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا برنامههای متنوعی دارد که میتوانیم در صورتی که به ما دستور داده شود آنها را اجرا کنیم.»
‼️اظهارات مککنزی در آستانه آغاز نخستین دور مذاکرات وین در دولت ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور جدید ایران مطرح شده است. این گفتوگوها قرار است از روز ۸ آذرماه آغاز شود. ایران اعلام کرده تلاش برای رفع تمامی تحریمها مهمترین دستور کار هیأت ایرانی در این گفتوگوها را تشکیل خواهد داد.
🔻دولت جو بایدن به شکست سیاست موسوم به «فشار حداکثری» که دولت پیشین آمریکا علیه ایران به کار گرفت اعتراف کرده اما از انجام اقدامات لازم برای بازگرداندن آمریکا از آن مسیر خودداری کرده است.
🔴 جو بایدن با وعده بازگرداندن آمریکا از سیاستهای دوران ترامپ که به عقیده او به منزوی شدن آمریکا در دنیا منجر شده بود وارد کاخ سفید شد. با وجود این، او به ویژه در عرصه سیاست خارجی در حال ادامه دادن سیاستهای دوران ترامپ است.
💢 کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سالهای گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کردهاند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.
🔻ایران تأکید میکند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هستهای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
‼️علاوه بر این، بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هستهای ایران بازدید کردهاند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هستهای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکردهاند.
⭕️ ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنشها بر سر برنامه هستهای خود دست پیدا کرد.
♨️ علیرغم اذعان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.
@iran_onlin_ir
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نیکی هیلی، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل:
📍روابط اقتصادی ایران و چین نگران کننده است/نباید در قبال این روابط و زیرپا گذاشتن تحریمها سکوت کرد/جواب ندادن به حملات پهپادی ایران یعنی در این چهار سال هر کاری میخواهید انجام دهید!
🆔 @Kavoshmedia
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ استاد علوم سیاسی دانشگاه قطر پاسخ میدهد:
📍آیا کشورهای حاشیه خلیجفارس میتوانند با عادیسازی روابط با سوریه نفوذ ایران در این کشور را کاهش دهند؟
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس صهیونیست:
📍عملیاتهای اسرائیل عليه برنامه هستهای ایران اوضاع را بدتر کرد و باعث شد ایرانیها شتاب بیشتری به برنامه خود بدهند!
🆔 @Kavoshmedia
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نظامی بازنشسته صهیونیست:
📍آماده نبودن برای ضربهای که از ایرانیها خواهیم خورد شب ها مانع خوابیدن من میشود!
🆔 @Kavoshmedia
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رئیس پیشین اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی:
📍حتی بنت هم میداند که بسیاری از اقدامات ما در مقابل ایران در حد لفاظی است/با مردم هوشمندی طرف هستیم که فرش های شگفت انگیزی میبافند و نمیتوانیم آنها را دست کم بگیریم!
🔻ایرانیها میگویند توافق جدید باید به گونهای باشد که هیچ رئیس جمهور جدیدی نتواند از آن خارج شود/مشکل این جا است که اکنون به دانشی رسیدهاند که شما نمیتوانید آن را از سرشان بیرون کنید!
🆔 @Kavoshmedia
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ لیبرمن، وزیردفاع پیشین رژیم صهیونیستی:
📍ایران 74 بار از ما بزرگتر و جمعیت آن 9 برابر ما است/در اسرائیل همه چیز در مرکز متراکم است اما در ایران فاصله دو کلانشهر تهران و مشهد 900 کیلومتر است/وضعیت ما با ایران کاملا متفاوت است!
🆔 @Kavoshmedia
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نفتالی بنت:
📍ایرانیها ما را محاصره کرده و خود با امنیت در خانه نشستهاند!
🆔 @Kavoshmedia
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ معاون سیاسی وزیرخارجه بحرین:
📍کشورهایی که با ایران مذاکره میکنند در برابر امنیت خاورمیانه مسئول بوده و باید جلوی توسعه برنامه موشکی ایران و نقش فزاینده این کشور در منطقه را بگیرند!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia