آمارها و ارقام از انتخابات 1400 و آدرس های غلطی که در حال منتشر شدن است / انتخابات 1400 را چطور تحلیل کنیم ؟ / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
یکی از دوستان مطلع تاکید دارد که حمله پهپادی صحت داشته و حتی دو سه موشک!! هم شلیک!! کرده که به اطراف تاسیسات اصابت کرده است! اینجا باز هم دو سوال پیش میآید و به نظر این پهپاد از یکی از مناطق نزدیک تاسیسات ساخت واکسن پرواز کرده و به هیچ عنوان نمی تواند از فضای بیرونی کشور وارد شده باشد و از سوی دیگر نشان میدهد که وضعیت تولید واکسن تا چه اندازه برای برخی طرفها حیاتی است که دست به چنین انتحاری میزنند!
@syriankhabar
🔴 حمله پهپادی به تاسیسات واکسن نبوده است!
بر اساس گزارشهایی که به دست من رسیده حمله پهپادی به تاسیسات ساخت واکسن نبوده و هدف دشمنان یک سایت هستهای بوده که در همان حوالی از قرار معلوم قرار داشته است. حمله هم به وسیله کوادکوپتر صورت گرفته و خوشبختانه هیچ خسارتی در پی نداشته و پرنده مهاجم نیز ساقط شده است.
@syriankhabar
به عبارت بسیار ساده این پهپاد به احتمال بسیار زیاد در داخل کشور سرهم شده و موشکهای آن نیز از خارج وارد و روی آن نصب شده است. برای پرواز پهپادی کوچک میتوان از هر جاده خاکی یا آسفالته دور افتاده هم استفاده کرد. با توجه به پهناوری کشور و پراکندگی بسیار زیاد تاسیسات چنین اقدامی به هیچ عنوان در حوزه عملیاتی سخت نیست؛ اما سوال مهم این است که دستگاههای امنیتی کجا هستند که چنین افرادی در کشور به راحتی جولان داده و به همین سادگی برای حمله به تاسیسات مهم و حیاتی کشور قطعات پهپاد و موشک را به داخل آورده و با آن دست به حمله می زنند... من بسیار امیدوارم که این خبر دروغ باشد.
@syriankhabar
آنچه یکی از رسانههای داخلی منتشر کرده به ما میگوید که در واقع حمله به یکی از ساختمانهای سازمان انرژی اتمی صورت گرفته و به نوعی خرابکاری بوده است. بر اساس این گزارش شلیک موشک در کار نبوده و همان کوادکوپتر وظیفه این خرابکاری را داشته است.
@syriankhabar
توضیح
اول ۲۰۰ نفر از اعضای قوه مقننه ، به رییس قوه قضاییه نامه نوشتند که بیا رییس قوه مجریه بشو
بعد دو نفر از همون دویست عضو قوه مقننه ، خودشون هم نامزد قوه مجریه شدن
بعد دوباره اون دویست نفر عضو قوه مقننه ،
به نامزد های قوه مجریه نامه ( زاکانی - جلیلی) نوشتن که شما باید کنار برید تا انتخاب رییس قوه قضاییه به عنوان رییس قوه مجریه قطعی بشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع تمام قد مهمان بی بی سی از ایران؛ لطفا سیاه نمایی نکنید!
🔹 فرهاد گوهردانی، پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی در واکنش به سیاه نمایی های تلویزیون لندنی بی بی سی علیه ایران گفت:
🔹 " علیرغم اینکه ایران تحت تاثیر شدیدترین تحریم ها و فشارهای اقتصادی در طول تاریخ قرار گرفته که بی نظیر بوده، معلوم نیست چرا تا به حال فرو نپاشیده است!"
@Asre_1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨بسیج عمومی بر علیه شورشیان طالبان
مردم ولایت های مختلف افغانستان برای مبارزه با طالبان به نیروهای امنیتی پیوستند
#غرب_آسیا
@westasia314
🔴 آراء رییسی افزایش پیدا می کند.
🔹 خبرهای رسیده حاکی از آن است با پیگیری شورای نگهبان صندوق های رای که شمارش نشده و تعداد آن بسیار زیاد است، شمارش شده و آراء سید ابراهیم رییسی از ۱۸ میلیون هم فراتر رفته است و درصد مشارکت هم کمی افزایش پیدا کرده است.
🔹 قرار است وزارت کشور این موضع را رسما اعلام کند.
🔥 @Moohem
🔴اتفاق مهم
♦️"ساخت درونی قدرت"، مقدمه قدرتمندی هر کشور است.
🔹"انسجام در حاکمیت"، ویژگی مشترک کشورهایی است که فارغ از مدل حکومتی، قدرتمند و پیشرفته شده اند.
♦️همدلی و هماهنگی دولت جدید با مجلس و قوه قضائیه می تواند از استهلاک ظرفیت ها بکاهد و مطالبه مردم و رهبری درباره "ایران قوی" را عملی کند.
🔹این، اتفاق بسیار مهم و مبارکی است؛ باید قدر شمرد و از مکاید شیاطین برای رخنه در همدلی پدید آمده غافل نشد.
✍️ محمد ایمانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 واکنش کاردار ایران به مداخلهجویی نماینده انگلیسیِ مورد حمایت منافقین
🔹کاردار ایران در لندن در واکنش به اظهارات مداخلهجویانه «دیوید ایمس» درباره انتخابات ریاستجمهوری ایران نوشت: نماینده پارلمان انگلیس که ارتباطات دیرینه با گروهک تروریستی منافقین داشته و به او پاداش دادهاند، حمایت از دموکراسی در ایران را تکرار میکند.
🔹او روز جمعه عمداً ندید که در بیرمنگهام (اعضای) این سازمانی که او آن را طرفدار دموکراسی مینامد، به طرز وحشیانهای خانمی که قصد داشت رأی خود را به صندوق بریزد، مورد تعرض قرار دادند و زخمی کردند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🚨 سوء مدیریت و تورم ۴۳ درصدی چگونه به مشارکت مردم آسیب زد؟
محمد ایمانی:
🔹آقای روحانی ضمن انکار تاثیر سوء مدیریت دولت در کاهش میزان مشارکت انتخاباتی گفت: «دلیل مشارکت ۴۸ درصدی از نظر من روشن است. بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. من علت را می دانم، اما نمی خواهم اشاره کنم».
🔹این اظهارات عجیب «آقای تورم ساز» در حالی است که بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم سالانه خرداد ماه، به ۴۳ درصد رسید. این رقم، یک رکورد بی سابقه در دو دهه گذشته است و نسبت به همین ماه قبل، ۲ درصد افزایش نشان میدهد. نرخ تورم نقطهای هم در خرداد ماه به عدد ۴۷/۶ درصد رسید.
🔹مرور نتایج نظرسنجی های مراکز دولتی هم ادعای روحانی را رد می کند. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که اواخر شهریور ۹۹ منتشر شد، «۶۹ درصد مردم معتقد بودند وضع اقتصادی، پنج سال قبل (پیش از برجام) بهتر بود و وضع زندگی در این مدت بدتر شده. فقط ۱۲ درصد گفته بودند وضع شان بهتر شده است».
🔹 «۸۷ درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها بودند»؛ چیزی که خلاف آن در این ۹ ماه اتفاق افتاد و دولت در سه ماه گذشته استارت زننده چند باره گرانی ها در اقلام اساسی بود.
🔹در همان نظرسنجی، ۵۳ درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران و ۲۲ درصد هم تحریمها عنوان کرده، و ۲۵ درصد هم دلایل دیگر را برشمرده بودند. ۵۵ درصد معتقد بودند دولت توانمندیهای زیادی در کمک به بهبود وضع زندگی مردم دارد. همچنین ۸۰ درصد معتقدند دولت باید در حد زیاد برای رونق کسب و کار دخالت و نظارت کند».
🔹همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی اواخر اردیبهشت ماه امسال که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا انجام شد و آقای رئیسی، در میان ۱۳ نامزد محتمل، محبوبترین فرد بود، مردم «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» را به ترتیب، «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» دانستند . بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی، از رئیسجمهور آینده انتظار داشتند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد.
🔹متاسفانه دولت ظرف سه ماه گذشته به جای این که به بازار ثبات بخشد و نشاط و امید و میل به مشارکت را در مردم را افزایش دهد، به تزریق سیستماتیک گرانی به بازار و تشدید دومینوی نورم اصرار داشت و همزمان، آقای روحانی با ادبیاتی که اعصاب مردم را بیشتر خورد می کرد، دستور می داد دستگاه های دولتی دیگر تا پایان دولت، کالایی را گران نکنند!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 تحول در کارکرد سیاست خارجی ضرورت امروز و فردا
🔹 کارکرد سیاست خارجی در دولت سیزدهم باید دچار تغییرات اساسی شود که اهم آن میتواند به شرح ذیل باشد:
🔸 ساختار وزارت امورخارجه باید بر پایه دیپلماسی اقتصادی بنا شود و عملا با تقسیم بندی کار بر مبنای جغرافیای جهان در ظاهر یک وزیر خارجه داشته باشیم ولی در عمل( با معاونت ها ) باید در عمل پنج شش دیپلمات قوی در حد وزیر امور خارجه داشته باشیم که دائما در حال مذاکره اقتصادی -تجاری و بازاریابی در مناطق مختلف جهان باشند... ضرورت بعدی در این مناسبات جایگزین کردن ارزهای ملی کشورها یا تنوع بخشی ارزی و حذف دلار برای مانع زدایی از گردش مالی و تجاری باید باشد( رفع مشکل بلوکه شدن دارایی ها)
🔹 اولویت های وزارت خارجه بر مبنای دیپلماسی اقتصادی باید :
-۱۵ کشور همسایه + محور مقاومت
-روسیه ، چین ، هند
-آمریکای لاتین + کوبا
-اروپای شرقی + کشورهای اوراسیا
-آسیای جنوب شرقی با تکیه بر کشورهای پرجمعیت مثل ژاپن ، ویتنام ، اندونزی، بنگلادش ، کره شمالی
- کشورهای آفریقایی باشد
🔹 مورد بعدی باید فعالیت جهادی و مستمر سفارتخانه ها و کنسولگری ها برای احصای نیازهای اقتصادی تجاری کشوری که در آن مستقر هستند و گزارش به داخل کشور باشد تا در داخل با همکاری وزارتخانه های مرتبط بدون خام فروشی و تبدیل مزیت های کشور به ارزش افزوده به کشورهای فوق صادرات صورت بگیرد.
🔸 موضوع مهم دیگر اینکه دکتر جلیلی در مناظرات به نکته بسیار ظریف و مغفول در بحث سیاست خارجی و تحریم ها اشاره داشتند و آن اینکه باید از حالت پدافندی در جنگ اقتصادی به آفندی تغییر تاکتیک بدهیم توضیح آنکه همچنان که آمریکا از ابزار دلار برای فشار اقتصادی استفاده میکند در صورت حذف و کاهش تدریجی استفاده از دلار اقتصاد آمریکا دچار اختلال و ضعف خواهد شد و در دولت سیزدهم باید در زمینه اتحاد وایجاد کشورهای بلوک تحریم و ایجاد و گسترش پیمان های منطقه ای و جهانی بر مبنای استفاده از پولهای ملی و ارزهای غیردلاری حرکت کرده تا از اسلحه آمریکا بر علیه او استفاده کنیم.
🔹 ضربه اساسی دیگر به آمریکا میتواند با قدرت نمایی در اوپک (همراه با روسیه) و حذف دلار در مبادلات نفتی صورت بگیرد تا حساب کار دست دولتمردان آمریکا بیاید، بازار نفت در جهان یکی از بزرگترین گردش های مالی در جهان رو به خودش اختصاص داده و تغییر ریل ارزی اون از دلار به ارزهای دیگه میتواند خسارت های جبران ناپذیر به آمریکا وارد کند.
🔹 نکته آخر اینکه وزارت امورخارجه و به تبع آن سفارتخانه ها و کنسولگری ها باید یک نگرش و نگاه جدید در رابطه با ایرانیان خارج از کشور طراحی و برقرار کنند تا بتوانند بخصوص از تاجران ایرانی در خارج از مرزها و هم نخبگان فراسوی مرزها در پیشرفت و آبادانی اقتصاد کشور به طور منطقی و اصولی استفاده بهینه کرد.
✍️ محمد اسدپور
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ضرب و شتم زن ایرانی جلوی شوهر و پسرش
روز رایگیری در بیرمنگام انگلیس چه گذشت؟ گفتوگو با زنی که منافقین و سلطنتطلبها کتکش زدند
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
MI16.mp3
3.32M
🔴 بسیار مهم و قابل تأمل
🔺نقش سازمان MI-16 بریتانیا در کنترل جهانی جریان دانش🔺
1️⃣ سازمان MI-16 موسوم به Science Intelligence از یکسو با مرزبندی دانشهای تخصصی بهنحوی که در راستای اهداف حاکمیت سایبرنتیکاش است و از سوی دیگر با در اختیار داشتن سیستم مدیریت دانش در جهان (KMS) که فرایند تأیید یا رد مقالات ISI ذیل آن تعریف میشود؛ به فعالیتهای علمی و پژوهشی تمام اساتید و دانشجویان جهان جهت میدهد.
2️⃣ چرا در ایران علیرغم عدم الزام قانونی، ارائهی مقالهی ISI به نشریات خارجی (عمدتاً هم اروپایی و آمریکایی) برای ارتقاء تحصیلی یا هیئت علمی به ضرورت تبدیل شده است؟!
3️⃣ از دولت جدید چه انتظاراتی در راستای اصلاح این وضعیت وجود دارد؟
🔶🔹 بخشی از سخنرانی استاد #شکوهیان_راد در وبینار «تبیین نقش و جایگاه علم از منظر #حاکمیت_سایبرنتیک»