❇️۱۸۴ غرفه در نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری اصفهان پیشبینی شد
مدیر امور فرهنگی صنایع دستی اصفهان :
🔹۱۸۴ غرفه در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع دستی، گردشگری و هتلداران اصفهان در فضایی به مساحت پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع پیشبینی شده است.
🔹شهرداری های ۱۰ شهر در این نمایشگاه مشارکت دارند و چند نشست تخصصی از جمله میز صادرات صنایع دستی کشور و ۶ کارگاه آموزشی درباره انواع گردشگری مانند کشاورزی، مسوولیت پذیر و طبیعی نیز در کنار آن برگزار می شود.
@esfahansima
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویش سراسری #تشکر_از_پلیس با هشتگ #ممنون_که_هستید
یکی از جذاب ترین کلیپ هایی بود که دیدم و خیلی ذوق کردم
#نیروی_انتظامی
🌺 امیرالمؤمنین علیهالسلام:
💬 لا تُصغِ إلى ما لا يَزِيدُ في صَلاحِكَ استِماعُهُ
💬 به آنچه که به اصلاح و پاکی تو چیزی نمی افزاید گوش فرامده
📗 غررالحكم، حدیث۶۲۳۴
@esfahansima
🔴 اینترنت ماهواره ای از رویا تا واقعیت؟
✍️محمد دلیری
💢وزارت خزانهداری آمریکا برخی تحریمهای تکنولوژی مربوط به ایران را لغو کرد. بر این اساس، بسیاری از شرکتهای خارجی اجازه پیدا میکنند خدمات خود را در اختیار کاربران و کسبوکارهای ایرانی قرار دهند که یکی از آنها، اسپیس ایکس و اینترنت ماهوارهای استارلینک این شرکت است.
🔹«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی به لغو همین تحریمها جهت گردش آزاد اطلاعات در ایران اشاره کرده بود که در پاسخ به توییت او، «ایلان ماسک»، یک خبر مهم را اعلام کرد: «فعالسازی اینترنت ماهوارهای برای ایران.»
📌چند نکته و ملاحظه پیرامون این خبرسازی:
1️⃣ اولا استارلینک نمیتواند بدون مجوز کارش را در ایران آغاز کند و این موضوع از سوی ایران به اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) اعلام شده است.
2️⃣ از طرف دیگر به دلیل ناقص بودن پوشش استارلینک، بعید است اینترنت ماهوارهای این شرکت به این زودیها بتواند در ایران سرویس دهد، در حالت خوشبینانه این پروژه در بلندمدت امکان اجرا در ایران را دارد.
3️⃣ در کنار این دعوای حقوقی البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که استفاده از استارلینک بدون تجهیزات دریافت سیگنال اینترنت ماهوارهای ممکن نیست. مودهای مخصوصی نیاز است که ورود آنها به ایران تا این لحظه ممنوع بوده و قاعدتا بدون وجود آنها اینترنت ماهواره ای رویایی بیش نیست.
4️⃣ ضمنا ایستگاه های زمینی برای اتصال ارتباط بین ماهواره ها نیاز است که استارلینک در ایران فاقد این ایستگاه هاست. موضوعی که ایلان ماسک به دنبال راه حلی برای آن در نسل های جدید ماهواره های خود است.
✅در نتیجه آنچه که در خبرها آمد بیشتر در این برهه زمانی، خبرسازی برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی و امیدوار کردن اغتشاشگران به حمایت های رویایی است...
#سوادرسانه @esfahansima
🔴 شوخی ندارند
برخی مدام از اعتراضات مسالمت آمیز در آمریکا و فرانسه سخن و مثال می آوردند. لطفا بی طرف و منصف با هم مرور کنیم.
۱. ترامپ رئیس جمهور قانونی آمریکا بود. در شب اعلام نتایج انتخابات و رقابتی که با جو بایدن داشت از #توییتر برای تحریک هواداران خود بهره می برد. در نهایت آن خشم به تصرف کنگره توسط هواداران ترامپ انجامید، دقت کنید زمانیکه او رئیس جمهور قانونی بود! با او چه کردند؟ توییتر، اکانت ترامپ را بست و حتی هشتگ های او را ممنوع کرد تا امنیت حفظ شود، نامش را گذاشتند احترام به دمکراسی!
۲. بله فرانسه مشهور است به کشور اعتصابات، هر روز یک اعتصاب قانونی در این کشور جریان دارد و عموما مطالبات صنفی هستند. اما چارچوب دارند. مسیر مشخص، ورودی و خروج معلوم، تفتیش میشوند، حمل سلاح ممنوع است و تبعات هر چه باشد با مسولان تجمع است. اما در ماجرای جلیقه زردها وقتی رانندگان با جلیقه زرد وارد درگیری شدند، پلیس معترضین را قلع و قمع کرد. مستند جلیقه زردها را ببینید
غبز
شوخی ندارند
آنچه امروز برای من و شما از اعتراض مسالمت آمیز می گویند رویاست، اگر خط قرمز رد شود آنها هم شوخی ندارند. البته قبول دارم ساختاری طراحی کرده اند. اما اگر در فرانسه یا آمریکا اعتراضی رخ دهد انواع و اقسام گروهک ها صف میشوند؟ آنان کومله دارند؟ رجوی دارند؟ سلطنت طلب دارند؟ بهایی و وهابی و صهیون.یست دارند؟ اصلا چنین رقبایی دارند؟
در سالهای گذشته معلمین محترم ما برای احقاق حقوق خود تجمع برگزار کردندب اما هیچ گاه سلاح گرم و قمه بدست نداشتند!
سال نود و هفت کامیون داران اعتصاب سراسری برپا کردند که حتی روند سوخت رسانی مختل شد اما پلیس آتش نزدند، مسجد خراب نکردند. مقصودم این نیست که همه تجمعات در کشور ما به نتیجه رسیده است و قول مسولان قول بوده! نه مقصودم این نیست، میخواهم بگویم برای اعتراض مردمی که گروهک ها خانه تیمی و لیدر آموزش دیده دارند دیگر هیچ چیز برایشان اهمیت ندارد جز: خشونت. خشونت هر چه بیشتر عمر گروهک ها برای ادامه حیات سیاسی بیشتر است. پس باید خشن وارد شوند.
این تفاوت ها را ببینیم
ضمنا
ضمنا
ضمنا
اگر در آمریکا یک سلبریتی مثل جنیفر لوپز یا آن یکی که نمیخواهم اسمش را بیاورم استوری و پُست آموزش ساخت نارنجک دستی بدهند، اف بی آی با آنان چگونه رفتار می کند؟
علیرضا زادبر
#حسین_دارابی
#یا_مهــدے❤️
این هجوم درد و غم دائمان
صبری دهد خدا به دل صاحب الزمان❤️😔
سیدمحمدرضا شرافت
آجرک الله یا صاحب الزمان عج
خدایا برسان مهدی موعودت را...😔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
میشود، نمیخواهیم!
🔺به جرأت میتوان گفت هیچ کشوری مانند ایران حیاط خلوت اپلیکیشنهای خارجی نیست! در کشوری مثل چین حتی موتور جستجوی گوگل نیز محدود شده است. در بسیاری از کشورها اجازه فعالیت پیامرسان خارجی و سایر اپلیکیشنهای خارجی مانند اپلیکیشنهای خدمات حمل و نقل، نقشه، اشتراک ویدئو، شبکه اجتماعی، رایانامه و ... را نمیدهند و زمینه را برای شرکتها و برنامهنویسان داخلی مهیا میکنند.
🔹اما در ایران با اینکه وضعیت خاصی داریم و نیاز به کنترل و امنیت بیشتر وجود دارد این سیاستهای جهانی اجرا نمیشود و با وجود توانمندیهای داخلی، اپلیکیشنهای صهیونیستی مانند واتساَپ و اینستاگرام بدون هیچ محدودیتی درحال فعالیتند و تلگرام و توئیتر و یوتیوب هم با فیلترشکنهای چندهزارتومانی و پراکسیهای رایگان در دسترس عموم هستند!
🔹میگفتند فیلتر این اپلیکشنها و بستن کامل پراکسیها غیرممکن است اما فیلترینگ اخیر نشان داد که چنین امکانی وجود دارد اما ارادهای برای این کار وجود ندارد!
🔹تصویر کنید اگر یوتیوب هم در کشور فیلتر نمیشد امروز چیزی به نام آپارات و دیگر سرویسهای اشتراکگذاری ویدئو وجود نداشت! از نظر فنی ساخت سرویسی مانند اینستاگرام هم در داخل به راحتی ممکن است همچنان که اکنون سرویس هورسا و لنزور و نزدیکا درحال سرویسدهی هستند.
انحصار پیامرسان هم در اختیار تلگرام نیست چراکه هماکنون پیامرسانی مانند ایتا با امکانات بیشتری نسبت به تلگرام در داخل کشور فعال است و پیامرسان بله، گپ و سروش هم از تلگرام چیزی کم ندارند و از واتساپ امکانات بسیار بیشتری دارند. اختلال در پیامرسانهای داخلی هم غالبا بدلیل سرعت پایین اینترنت داخلی و هجوم یکباره کاربران به این اپلیکیشنها بوده و به راحتی قابل حل است.
🔹در مورد موتور جستجوی ملی هم به گفته کارشناسان خبره، اگر هزینههای مربوط به سرورها تامین شود به راحتی قابل پیادهسازی در کشور است و حداقل مدتها میتوان از موتورهایی که از نتایج گوگل و بینگ نیز بهره میبرند استفاده کرد.
🔹از آنجاییکه پیشبینی میشود تحرکات دشمن و اغتشاشات در آینده نیز ادامه داشته باشد ناگزیر هستیم دسترسی به اپلیکیشنهای خارجی مسأله دار مانند تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و توئیتر را بصورت کامل قطع کنیم. البته برای افراد خاص مانند خبرنگاران، محققین و مسئولین باید دسترسی به محتواهای فیلتر شده را با راهکارهایی مانند ویپیان قانونی مهیا کنیم. علاوهبراین باید برای محتواهایی که از سمت خارج از کشور فیلتر شدهاند (مانند سرویسهای خاص گوگل، ادوبی و اتودسک و ...) نیز راهکارهایی ارائه شود.
البته همچنان لازم است نقش اینستاگرام و تلگرام در شبکهسازی و آموزش گروههای تبهکار و اشرار اغتشاشات چندسال مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
🔹یادمان نرود که یکی از عوامل ضریبدهنده در افزایش قیمت دلار، افسارگسیختگی کانالها و گروهها در تلگرام و اینستاگرام بود و هزینهای که کاهش ارزش پول ملی بر ملت تحمیل کرد دهها برابر هزینهای است که میتوانستیم با آن شبکه ملی اطلاعات و سرویسهای بومی صدرالذکر را آماده کنیم!
🔹در پایان به عنوان یک فرد متخصص و آشنا به شبکه و نرمافزار با اطمینان میگویم "میشود، میتوانیم" اما باید کار را به دست افراد متخصص، متعهد و جهادی سپرد و با سرمایهگذاری در این مسیر از تحمیل هزینههایی به مراتب بیشتر بر کشور و ملت جلوگیری کرد.
✍️ الیاس ملکی معاف
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙نماهنگ حماسی وبسیار زیبای حکم جهاد 🇮🇷
🎤حسین طاهری
🔺وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد
🔺ما قدرت حقیم تلاویو ضعیف است
🔺ما نیروی قدسیم و هدف قدس شریف است
🔺تهدید شدی خصم برو اَرچه نشستی
🔺در راه سلیمانیِ ما نیست شکستی
🌺🇮🇷 #ایران 🇮🇷🌺
@esfahansima
🔷 سیره سیاسی رضوی
🔸امام معصوم به عنوان یک پیشگام و الگوی دارای عصمت در همه زمینهها و در هر زمان و مکان الگویی برای تمام بشریت هست.در این یادداشت به گوشهای از زندگی سیاسی عالم آل محمد(ص)می پردازیم.
1⃣ استقلال سیاسی
امام رضا عليه السلام با وجود این که به شدت تحت نظارت مأمون بودند،و با توجه به این که خلیفه عباسی چاره ای جز تحميل ولایتعهدی به ایشان نمی دید، آن حضرت در پاسخ به اين خواسته مأمون، بدون توجه به فشارها و برخی فضای های کاذب سیاسی، نسبت به پذیرش اجباری ولایتعهدی، شرایطی برای مأمون قرار دادند و خود مستقلاً تصمیم گرفتند.
2⃣عدم همکاری با حاکمان جور
حضرت رضا(ع) دستگاه مأمون را ظالم می دانستند، لذا از همکاری و کمک به گسترش و تحکیم قدرت نامشروع مأمون دوری نموده، و علی رغم تهدید های پیاپی مأمون این گونه تهدیدات تاثیری بر این موضع قاطع آن حضرت نداشت.
3⃣حفظ عزت، کرامت و آزادگی
پس از این که امام رضا(ع) با تهدیدات و فشارهای فراوانی از سوی مأمون مواجه گردیدند، برای مأمون در پذیرش این موضوع شرایطی تعیین نمودند، به این معنا که در دستگاه سیاسی حاکم، آن حضرت کسی را عزل و نصب نكنند و عملاً كارى را انجام ندهند و سنّت و شيوه اى را تغيير نداده و تنها به حکومت مشاوره بدهند و درمسیر اثبات حق ولایت خويش با حفظ آزادگی چنین فرمودند: مأمون چيزى به من نداده است و آن چه را به من پيشنهاد مى كند حق من است.
4⃣ عدم إغواپذیری در مسائل سیاسی
مأمون که شخصی فریبکار بود، همواره در برابر امام رضا(ع) چنین میگفت: «مى خواهم خود را از خلافت عزل كنم و آن را به تو بسپارم و با تو بيعت نمايم».اما آنچه مأمون شعار میداد فقط جنبه تبلیغاتی و فریبکاری داشت و حضرت رضا(ع) به دور از این فضای کاذب و اغواگری ها، به وظیفه خود عمل نمودند.
5⃣ تبیین و روشنگری
آنچه امام رضا(ع) تا لحظه شهادت بدان همت گماشتند، روشنگری در باب مسائل سیاسی و خلافت بود به شکلی که تهدید مناظره بین ادیانی را به فرصتی طلایی برای تبیین اندیشه های اسلام ناب تبدیل نمودند.
6⃣صراحت بیان
امام رضا(ع) حقایق را به صراحت و بدون در نظر گرفتن برخی فضاها و مصالح کاذب سیاسی بیان می فرمودند، ایشان در بیانی خطاب به مأمون چنین می فرمایند: «اگر خلافت را خدا براى تو قرار داد، روا نيست لباسى را كه خدا در قامت تو راست كرد، بيرون كنى و به ديگران بدهى و اگر از تو نيست، چگونه آن را به من مى سپارى؟ »در واقع این سخن حضرت نیز گویای این حقیقت است که مأمون حق خلافت را نداشته و آن را از اهل بیت(ع) غصب نموده است.
7⃣ مقاومت در برابر خواسته های نامشروع و عدم سازشکاری با دشمن
امام عليه السلام با خواسته نامشروع مٱمون به شدت مخالفت نموده و از پذیرش آن دوری نمودند تا این که مأمون از اهرم تهدید به قتل حضرت(ع) بهره جُست و ایشان را به پذیرش ولایتعهدی مجبور نمود، به عبارت دیگر امام رضا(ع) در مسائل سیاسی با مأمون اقدام به سازش و بیعت نفرمودند.
8⃣ رعایت اخلاق سیاسی
امام رضا(ع) در تمام بیانات و واکنش های سیاسی خویش در قبال مأمون، به اصول اخلاق سیاسی پایبند بوده و از آن تخلف نفرمودند، به دليل این که هیچ گاه جهت دست یابی به اهداف خویش، به روش های ناصحیح و فریبنده متوسل نشده و یا این که به مأمون و دستگاه او اهانتی نکردند و اين مهم خود درس بزرگی است برای کسانی که می خواهند در اين راه اخلاق سياسی را مد نظر قرار دهند.
#امامرضاییم
@esfahansima