عضو شورای عالی حوزه های علمیه به طرح مدارس امین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت خوبی به منظور حضور طلاب مستعد، آموزش دیده در راستای اهداف آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دینی ایجاد شده است و ما معتقدیم کسانی باید در این طرح حضور پیدا کنند که علاوه بر برخورداری از مهارت های فردی و نسبت به دروس آموزش و پرورش اشراف داشته و مباحث تعلیم و تربیت دینی را به درستی در مدارس پیاده سازی کنند.
وی تصریح کرد: بارها گفته و باز هم تأکید میکنم، آموزش و پرورش و مدارس آن در سراسر کشور، طلابی را پذیرش کنند که دارای توانایی ها و مهارت های علمی لازم باشد، فردی که مهارت لازم را نداشته باشد نمی تواند دانش آموزان را هدایت و مباحث دینی و اعتقادی را در مدرسه پیاده سازی کند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: با توجه به بینالمللی بودن شهر قم به جهت حضور حوزه های علمیه، باید عدالت آموزشی و برابری آموزشی را همانطور که ذکر کردید، با دقت بیشتری در استان برقرار کرده و الگویی برای کشور باشید.
مدیر حوزههای علمیه ادامه داد: ارتباط با علما و آشنایی دانش آموزان با مدارس علمیه از اقدامات ارزشمندی است که میتواند رویه دانشی و معرفتی دانش آموزان را در ابتدای زندگی متحول ساخته و آثار و برکات ارزشمندی را برجای گذارد.
وی خطاب به مدیران و دست اندرکاران آموزش و پرورش و مدارس سمپاد استان گفت: در برنامه ها و اقدامات تحولی خود موضوع «هنر و ادبیات» را به صورت جدّی مورد توجه قرار دهید به طوریکه در پایان مقطع اول دبستان یا مقطع اول متوسطه دانش آموزی هنرمند، خطاط و کسی که بتواند به سهولت کتاب شعرای گذشته همانند سعدی، حافظ و ...را قرائت کند، تربیت کرده باشید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: باید تلاش کنید در یک حلقه معرفتی و اخلاقی، دانش آموزان خود را پس از اتمام تحصیلات با خود مرتبط نگه دارید و این دوران با پایان تحصیلات خاتمه پیدا نکند و همچنان آن ارتباط معرفتی و اخلاقی ادامه داشته باشد.
مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه مدیرکل آموزش و پرورش استان، فردی توانمند، دغدغهمند و آشنا به مسائل تربیتی است، تصریح کرد: با توجه به این تواناییها، انتظارات از قم و آموزش و پرورش آن در سطح کشور بسیار زیاد است و لذا در اجرای برنامه های تعلیم و تربیتی نگاهی ملی همراه با پیوست فرهنگی داشته باشید تا برای سایر استانهای کشور هم الگو باشید.
🌹💐🥀💠🌹💠
@qomsampad