eitaa logo
اشراق نیوز | معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی
6.2هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
669 ویدیو
55 فایل
💻 #اشراق_نیوز 📲 مرجع رسمی اطلاع‌رسانی فعالیت‌های معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی 🏢 نشانی معاونت: قم، خیابان شهدا(صفائیه)، نبش کوچه ۱۷ 🌐 سایت معاونت (سامانه اشراق): www.eshragh.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 نشست خبری " تبیین و تشریح برنامه‌ها و اهداف کمیته رمضان معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم" 💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم 🌐 Tablighnews.Dte.ir 🆔 @tablighnews
ازسوی حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی صورت گرفت: تشریح رویکردهای معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه (اشراق)، حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نشست خبری «تشریح برنامه ها و اهداف کمیته رمضان» که در سالن علامه طباطبایی(ره) ساختمان این معاونت برگزار شد، با اشاره به دیدار عوامل دفتر تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب در سال ۹۷ و تأکیدات ایشان بر مسأله فضای مجازی گفت: نزدیک به سه سال است که مسأله فضای مجازی در دفتر وارد عرصه جدیدی شده و پیشران این حرکت نیز فرمایشات رهبری در دی ماه ۹۷ بود. وی ادامه داد: فهم آسیب های نوع فعالیت فعالان عرصه فضای مجازی همسوی با سیاست های نظام، شناخت ظرفیت های دفتر تبلیغات اسلامی در این زمینه و مجموعه ای از ایده های نو که بتواند دفتر را وارد فاز جدیدی کند، سه مسأله ای بود که طی سال های گذشته صورت گرفت و در نهایت منجر به تشکیل معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه شد. حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی ما در عرصه فضای مجازی، هنر و رسانه این بوده است که تلاش کنیم نواقص مجموعه های فعال در عرصه فضای مجازی را برطرف کنیم؛ بسیاری از گروه های فعال در این عرصه، با منطق حاکم بر فضای مجازی آشنا نبوده اند و باید دانست که اگر کسی در فضای مجازی خارج از فضای منطقی فعالیت کند دچار آسیب خواهد شد.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه با رویکردهای فضای حقیقی نمی توان در فضای مجازی ورود کرد، عنوان داشت: امروز وارد عرصه شهروندی در فضای مجازی شده ایم؛ امروز فضای مجازی شبیه به شهر مجازی بوده و کاربران آن نیز به عنوان شهروند فعالیت می کنند. وی در ادامه مسأله حمایت های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از مبلغان فعال در عرصه فضای مجازی، هنر و رسانه را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: تلاش کرده ایم تا حمایت های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از مبلغان را جهت دهی و ساماندهی کنیم. حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی با بیان اینکه امروز نباید اولویت اول یک مبلغ، کار برای حمایت های مالی باشد، تصریح کرد: ما در حال حاضر حدود ۱۵ تا ۲۰ نوع حمایت از مبلغان انجام می دهیم؛ ما نمی خواهیم در کنار مجموعه های دیگر از مبلغان حمایت کنیم، بلکه طبق دستور رهبر معظم انقلاب باید نقش جریان سازی و شبکه سازی را بر عهده داشته باشیم. معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گزینش گری اجتماعی را از اولویت های این معاونت برشمرد و گفت: شاخص های گزینش گری از موارد مهم در حوزه سبک زندگی و رفتار انسانی است که ما در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده و محتوای مربوطه را آماده کرده ایم و از مبلغان خواسته ایم در این عرصه فعالیت کنند.
مدیرکل فضای مجازی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تبیین کرد؛ علت انتخاب شعار « » برای فراخوان «اجتماع فعالان رسانه ای نوین» به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه (اشراق )، حجت الاسلام والمسلمین حاجیانی مدیرکل فضای مجازی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نشست خبری «تشریح برنامه ها و اهداف کمیته رمضان» که در سالن علامه طباطبایی(ره) ساختمان این معاونت برگزار شد، با اشاره به دغدغه های مشترک و جمعی کنشگران فضای مجازی در زمینه های فرهنگی و مذهبی گفت: تیم های مختلفی در فضای مجازی در حال فعالیت بوده و طلاب نیز از این فضا مستثنی نیستند و فعالیت های خود را در یک زیست مجازی در قالب پلتفرم های مختلف دنبال می کنند. وی با بیان اینکه شعار اجتماع فعالان رسانه ای نوین «به انتخاب تو» است، ادامه داد: این شعار مرجع فعالیت های سایبری دوستان خواهد بود، برای این که تبیین بیشتری در رابطه با این موضوع‌‌ در عرصه های فرهنگی صورت بگیرد، زیرا امروز متأسفانه در جامعه با مسأله «انتخاب» و «گزینش گری فرهنگی» با مشکل مواجه هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاجیانی بیان کرد: ما در تلاش هستیم در زمینه مشکلاتی که در رابطه با «انتخاب» و «گزینش گری فرهنگی» وجود دارد، فعالیت داشته باشیم و بینش اسلامی را در مورد آنها در جامعه رشد دهیم. وی اضافه کرد: ما در فضای مجازی با نوعی «منطق حاکم» مواجه هستیم که بر اساس آنها باید طرح ریزی ها صورت بگیرد؛ یکی از این منطق ها «هوشمند شدن سازمان ها» است و این بدین معنا است که یک سازمان با شیوه سنتی هیچ کارآمدی برای حکمرانی، مدیریت، سازماندهی و حتی کمک به فضای مجازی ندارد، از این رو ضروری است تا در این زمینه گام مهمی را در هوشمند سازی سازمان برداریم که بحمدالله این گام برداشته شده است و ما در طرح ریزی «شهر فرهنگی – مذهبی مجازی» که الان در دست اقدام داریم کار را جلو برده ایم و نقش های متعددی را در این زمینه تعریف کرده ایم. مدیرکل فضای مجازی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ما جدای از تولیدگران محتوای فضای مجازی، باید نقش هایی که طلاب و مبلغان در حوزه های متعدد فضای مجازی بر عهده دارند را نیز مشاهده کرده، به رسمیت بشناسیم و از آنها حمایت کنیم؛ این فعالیت را دنبال می کنیم تا نقش های مختلف در تکمیل همدیگر اقدام کرده و حوزه جریان سازی را در فضای مجازی تقویت کنند. وی همچنین به تشریح جزئیات مسأله «شهر مجازی» پرداخت و تأکید کرد: ما درصدد آن هستیم که فضای مجازی را همچون یک شهر در نظر بگیریم تا کلیه قوانین و قواعد شهروندی بر آن بار شود و مسائل جدیدش مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
برنامه ها و اهداف کمیته رمضان معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تشریح شد. به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه (اشراق)، حجت الاسلام والمسلمین جواد رحیمی مسؤول کمیته رمضان معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نشست خبری «تشریح برنامه ها و اهداف کمیته رمضان» که در سالن علامه طباطبایی(ره) ساختمان این معاونت برگزار شد، گفت: در فراخوان ماه مبارک رمضان و در کمیته رمضان معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی از نظر محتوایی، اولویت موضوعی خود را مشخص کرده ایم و با شعار محوری «به انتخاب تو» آن را پیش برده ایم. وی با بیان اینکه فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی در زمینه فضای مجازی از سال ۹۲ آغاز شده و عمدتاً بر تولید و توزیع محتوا تکیه داشته است، اظهار داشت: امروز با در نظر گرفتن نقش های دیگری که در فضای مجازی فعالیت دارند، چند گام را برای حرکت به سوی شهر مجازی در نظر گرفته ایم.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی با اشاره به فراخوان «اجتماع فعالان رسانه ای نوین» ابراز کرد: ما در این فراخوان کارویژه هایی را تعریف کرده ایم که از این میان می توان به «همکاری و تعامل میان فعالان» و«کارویژه های مربوط به کسانی که صرفاً کاربر هستند» اشاره کرد.  مسؤول کمیته رمضان معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ما در دوره جدید از فعالیت های خود ضمن تکیه بر فعالیت های سابق، یعنی تولید و توزیع محتوا، اجتماع فعالان رسانه ای نوین را رقم زده ایم و کارویژه هایی را برای آنها تعریف کرده ایم که عبارت از هم افزایی و ایجاد تعامل میان فعالان رسانه ای نوین و مواردی از این قبیل است. وی با بیان اینکه ما برای ورود طلاب به فضای مجازی، آموزش هایی در سطوح مختلف داریم، عنوان کرد: برای کسانی که صرفاً کاربر فضای مجازی هستند و می توانند به کنشگران فعال و مبلغان کمک برسانند، به صورت روزانه مأموریت هایی تعریف شده و در دسته بندی های مختلف ضمن حمایت از صفحات ارزشی، پاسخگویی و یا رصد، ساماندهی می شود. حجت الاسلام والمسلمین رحیمی تصریح کرد: یادآوری این نکته نیز حائز اهمیت است که دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، معاونت های مختلفی دارد و باید دانست که همه اتفاقات فضای مجازی و فعالیت های تخصصی مجازی توسط معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه صورت می گیرد.  وی در پایان اضافه کرد: علاقه مندان برای ثبت نام در فراخوان «اجتماع فعالان رسانه ای نوین» می توانند به سایت اشراق مراجعه کرده و ثبت نام کنند.
دهم رمضان‌المبارک یادآور داغ جانسوز و حادثه جانکاهی است که عصاره هستی و خاتم و افضل پیامبران را به سوگ نشاند. در سال دهم بعثت بانوی بزرگ اسلام بعد از ۲۵ سال همراهی و فداکاری در راه پیامبر صلی‏‌الله‏‌علیه‏‌و‏آله با کوله باری از رنج‌ها، فداکاری‌ها، گذشت و ایثارها، در سن ۶۵ سالگی، چشم از جهان فرو بست و همسرش محمد صلی‏‌الله‏‌علیه‏‌و‏آله را در میان دشمنان در فراق جانسوزی تنها گذاشت. این حادثه دردناک درست بعد از سه روز از وفات ابوطالب، حامی دلسوز و فداکار پیامبر صلی‏‌الله‏‌علیه‏‌و‏آله اتفاق افتاد و آنچنان حضرت ختمی مرتبت را متأثر و محزون ساخت که آن سال (دهم بعثت) را «عام‌الحزن» و سال غصه و غم نامگذاری نمود و در میان اندوه فراوان و اشکی چون باران، خدیجه را در محلی به نام «حجون یا همان قبرستان معروف ابوطالب» به خاک سپرد. وفات نخستین بانوی لبیک گوی رسالت، الهه کرامت و آبروی نجابت، حضرت خدیجه کبری(سلام‌الله‌علیها) را تسلیت عرض می‌کنیم. ♣️ روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه ♣️
اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه برگزار می‌کند؛ فراخوان شب شعر « بیت مقدس » از سلسله برنامه‌های پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر حوزه (اشراق). موضوعات: - نگاه عاشقانه به بیت‌المقدس و مسجدالاقصی؛ - استکبار ستیزی؛ - انتفاضه مردم فلسطین. شرایط ارسال آثار: - شاعران طلبه می‌توانند آثار خود را تا پانزدهم اردیبهشت ارسال نمایند؛ - محدودیتی در قالب و تعداد آثار ارسالی وجود ندارد؛ - آثار ارسالی در کنگره دیگری برگزیده نشده باشد. نحوه ارسال آثار: شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام رسان ایتا به ادمین کانال پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر حوزه (اشراق) به نشانی @eshragh_shear ارسال نمایند. ● پس از داوری آثار، از برگزیدگان برای تقدیر و شعرخوانی در شب شعر «بیت مقدس» دعوت به عمل می‌آید. "اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه"
طی حکمی صورت گرفت؛ انتصاب معاون فضای مجازی، هنر و رسانه به عنوان رئیس میز سبک زندگی اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده رییس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان «رئیس میز سبک زندگی اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی» هم منصوب شد. به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه(اشراق)، مراسم تکریم و معارفه «رئیس میز سبک زندگی اسلامی» قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده رییس و سایر اعضای شورای این قطب در سالن همایش های ستاد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی طی حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده رییس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان «رئیس میز سبک زندگی اسلامی» هم منصوب و از خدمات حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی در این سمت نیز به صورت ویدئو کنفرانسی تقدیر شد.
انا لله و انا الیه راجعون همکار گرامی جناب آقای سیدعلی نقیب درگذشت " پدربزرگ گرامی‌تان" را به جناب‌عالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و حشر با ائمه معصومین علیهم السلام و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل را مسئلت می‌نمائیم. روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه
به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه، حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در جریان بازدید از مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه، گفت: امروز متأسفانه ظرفیت های موجود در عرصه فضای مجازی، هنر و رسانه در حوزه های علمیه کنار همدیگر قرار نگرفته و هر مجموعه ای به صورت جداگانه در حال فعالیت بوده و چه بسا در برخی نقاط کارهای یکدیگر را خنثی کنند. وی با تأکید بر ضرورت هم افزایی میان مجموعه های حوزوی فعال در عرصه فضای مجازی، هنر و رسانه اظهار داشت: امروز شاهد هستیم که جریان معاند انقلاب در عرصه های رسانه ای اگر چه با یکدیگر اختلاف داشته باشند، در عملکرد و مخالفت خود با نظام اسلامی به شدت همسو عمل می کنند. حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب در زمینه «تَعارف» و آشنا شدن مجموعه های فعال در عرصه های رسانه ای با یکدیگر ابراز کرد: امروز اینگونه مجموعه ها باید با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشند و با نوع عملکرد همدیگر آشنا شوند تا زمینه هم افزایی میان آنها فراهم شود. معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم توضیحاتی در خصوص «سند اقدام» این معاونت ارائه و بیان کرد: امروز باید نقاط مشترک فکری را تعریف کنیم تا بتوانیم روی این نقطه ها تکیه کرده و کارها را پیش ببریم؛ ما نمی خواهیم صرفاً کارهای سطحی و اجرایی که در نهایت راه به جایی نمی برد انجام دهیم.