🔶اختصاصی؛ جزییات محفل انتخاباتی اصحاب کاخی و باغی انقلاب!
🔸امروز با حضور خاتمی، روحانی و ناطق نوری، محفل بیست نفره در کاخ سعدآباد برگزار شد!
🔸شروع کننده جلسه روحانی بود که حدود نیم ساعت صحبت کرد و خلاصه صحبتهایش این بود:
امروز کشور در شرایط سختی قرار دارد، و با روی کارآمدن طیف تندرو جمهوری خواه آمریکا وارد یک جنگ اقتصادی شده ایم.
وی به تمام وقایع اخیر از جمله ترور سردار سلیمانی تیتروار اشاره کرد و موضوع سقوط هواپیما را بطور مبسوط شرح داد که گویی تمام موضوع این جلسه ی انتخاباتی این مسئله است!
🔸ناطق نیز تمام ۲۰ دقیقه صحبتش حول همین قضیه ی سقوط هواپیما بود.
🔸خاتمی ابتدا به سقوط هواپیما پرداخت اما وارد فضای انتخابات شد و
گفت ما در انتخابات از آقای روحانی حمایت کردیم اما شرایط جوری رقم خورد که اوضاع اقتصادی به نحو مطلوب نیست و فضا را برای دفاع ما تنگ کرده است، ولی باید راهکاری بیندیشیم تا بتوانیم اقناع صورت بگیرد و بتوانیم اقلیتی در مجلس داشته باشیم.
🔸ناطق به رد صلاحیت ها اشاره کرد و سید حسن خمینی نیز به لزوم رایزنی برای تایید صلاحیت افراد بیشتری از اصلاح طلبان تاکید کرد.
🔸روحانی گفت: متاسفانه نامزدهای رد شده جایی برای دفاع ندارند چون عمدتاً مسائل مالی وپرونده دارند و بعضی نیزدر دادگاه محکوم شده اند.
ناطق گفت: چند نفر امثال آقای مطهری هم رد شده اند که محکومیت مالی ندارند[ با مزاح وخنده] ولی مطهری هم رویش نمیشه حساب کرد، این طرف و آن طرف می پره و مواضع مشخصی ندارد!
خاتمی گفت: اگر چه تایید صلاحیت مطهری امکان ندارد و به نظر شما بدرد ما هم نمی خورد ولی بایست روی آن مانور داده شود تا روش احراز صلاحیت شورا مشخص شود قانونی نیست.
ناطق گفت: مطهری حرفهای نامربوطی هم زده ، به نماینده ها توهین کرده،
با مردم بد رفتار کرده، در آن جمع حرف از قرص ضد بارداری زد و دست شورای نگهبان پر است و عدم تعادل او را برجسته می کنند و چیزی از این کار در نمی آید.
خاتمی دوباره به اوضاع نامطلوب اقتصادی اشاره کرد وگفت دستمان بسته شده.
روحانی گفت: این دولت کارهای بزرگی کرده و متاسفانه دوستان درست عمل نکردند ودفاع نکردند و به پروژه های دولت در مورد خودکفایی گندم و بنزین و سد ها و راهها اشاره کرد واینکه ما در این دولت بلایای طبیعی زیادی داشتیم از زلزله تا سیل وووو
خاتمی گفت: صدا وسیما اینطور که من دیدم هرگاه روشن کردیم دیدیم دارد گزارش کارهای دولت را می دهد،این که مردم از وضعیت اقتصادی رضایت ندارند علتش را باید در جای دیگر جستجو کرد، بنده خودم برخلاف همه که اظهار پشیمانی از رای به روحانی کردند و[با خنده]آقای ناطق یک وقتی از خواب آلودگی ودیر سرکارآمدن شما گفتند [باز با خنده] که البته بی ربط هم نگفتند، بنده چند بار صراحتا گفتم من از حمایتم از جناب روحانی پشیمان نیستم.
🔸روحانی خواست دوباره درباره کارهای دولت حرف بزند که ناطق وسط حرفش پرید و باخنده گفت حوصله مان سر رفت حالا وقت این حرفها نیست و باید برای تبلیغات مجلس کاری کرد.
🔸خاتمی گفت: ما موضوعاتی که باید برجسته شود را می گوییم، دوستان رسانه مثل شرق و انصاف نیوز و آقای دهباشی و قوچانی اینها خودشان روش های رسانه ای را بلدند.
🔸ناطق گفت: خسته ایم؛ محورهایی که باید برجسته شود را تیتر وار بگید تا جلسه را جمع کنیم.
🔸خاتمی محورها را اینطور لیست کرد که آقای ربیعی و چند نفر دیگر یادداشت کردند :
- روی قضیه ی هواپیما باید زیاد کار پرحجم صورت بگیرد.
- عدم تایید صلاحیت ها و اینکه ما نفرات زیادی نداریم.
- کسی حرف از عدم شرکت در انتخابات نزند، چون ممکن است طرفداران بی خبر ما این حرف را راست بپندارند و جدی بگیرند و قضیه برعکس شود و رای ما بطور زشتی کم شود!
- در جناح مقابل هر اتفاقی صورت گرفت بطور فعال نقاط ضعف و خطاهایشان پررنگ شود.
- قضیه اختلاس که متاسفانه همه مربوط به جناح اصلاح طلب است توجیه شود و به جناح مقابل نسبت داده شود و یا اصلا به آن پرداخته نشود که این به صلاحدید آقای قوچانی و دهباشی و آقای ربیعی مربوط میشه.
تاکید می کنم روی قضیه هواپیما خیلی مانور داده شود و آقای روحانی بخشی از این پروسه را به عهده گرفته اند. حتی اگر امکان مذاکره با امریکا و اروپا فعلا وجود ندارد روی بحث ضرورت مذاکره هم صحبت شود.
- ضررهای نپیوستن ایران به اف ای تی اف و سی اف تی را آنقدر مطرح کنند که وضع نابسامان اقتصادی و رکود در آن گم شود و یا بعضی آن را نتیجه ی نپیوستن به این کنوانسیونها بدانند!
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
🔴برای تکرار نشدن مجلس ضعیف دهم چه باید کرد؟
🔺آیا مجلس دهم را یک مجلس موفق می دانیم؟ قطعا خیر. دلیل این جواب منفی فقط مواردی چون سلفی حقارت، نطق های بی خاصیت، اظهارنظرهای شاذ و خلاف امنیت ملی، امضا پس گرفتن ها و... نیست. مجلس دهم به گواهی آمار نه در وظایف اصلیش یعنی قانون گذاری و نظارت درست عمل کرده و نه در داشتن نمایندگانی منضبط و متعهد!
❌در مجلس دهم 447 طرح توسط نمایندگان ارائه شد که 278 مورد آن هنوز بررسی نشده. از طرح های بررسی شده هم 89 مورد بایگانی و فقط 61 مورد آن به قانون تبدیل شده.
❌از 38 استیضاح وزیر تنها دو مورد به رای عدم اعتماد رسیده.
❌در سال 97 به صورت میانگین یک چهارم نمایندگان مجلس در جلسات بررسی طرح ها و لوایح در صحن علنی غیبت داشتند و از حاضرین هم 35 نماینده ترجیح می دادند در آراء مشارکتی نداشته باشند. از حضور و غیاب و مشارکت نمایندگان در جلسات کمیسیون ها هم اطلاعاتی در دست نیست.
❌90 نفر از نمایندگان این مجلس یعنی نزدیک یک سوم به دلایل مالی، اخلاقی، ... رد صلاحیت شدند.
❌این مجلس اتفاقات مضحکی چون اعلام وصول استیضاح یک وزیر با امضای بالا و سپس رای اعتماد به همان وزیر ظرف چند روز برای یک وزارتخانه دیگر را در پرونده دارد.
🔹این تنها بخشی از آمار فاجعه بار مجلس دهم است که موجب شده این مجلس در نظر مردم بی خاصیت و ضعیف جلوه کند. قطعا این مجلس نمایندگان متعهد و کاری هم داشته؛ ولی کار مجلس یک کار جمعی ست و یک اکثریت ضعیف و البته مدیریت فشل موجب ضعف کارآمدی کل مجموعه می شود و آسیب زیادی به جایگاه مجلس و آبروی کشور می زند.
🔹این مجلس با تمام کاستی هایش روبه اتمام است و در آستانه انتخابات قرار داریم. سوال مهم این است که چه کنیم مجلس دهم تکرار نشود. آیا انتخابات فایده ای دارد؟ یا باید از پیدا شدن نمایندگان به درد بخور قطع امید کرد؟ چهار سال پیش هیچ کدام از ما مگر می دانستیم چنین افرادی از صندوق ها بیرون می آیند و راهی بهارستان می شوند؟
🔹ناامیدی از انتخاب بهتر و شرکت نکردن در انتخابات غیرمنطقی ترین تجویز است. چراکه تکلیف را از دوش ما برنمی دارد و در هر حال یک عده نماینده انتخاب می شوند و به بهارستان می روند. این ما هستیم که باید از موضع انفعال خارج شویم و برای انتخاب بهتر دنبال راه حل های موثرتر باشیم.
🔹از کجا بفهمیم یک کاندیدا، وقتی به مجلس راه پیدا کرد، کارآمد خواهد بود؟ چطور بفهمیم آلوده فساد نخواهد شد؟ از کجا بفهمیم باز بودن جیبش باعث بسته شدن دهانش نمی شود؟ از کجا معلوم منافع و روابط و مناصب دستش را در امضا کردن به نفع مردم نمی لرزاند؟ از کجا بفهمیم رای فروشی و امضافروشی نخواهد کرد؟
🔹نه علم غیبی هست که بتوان آینده را پیش بینی کرد؛ نه امکان تحقیقات مفصل و بیرون کشیدن همه سوابق افراد برای همه ما ممکن. تا حدی هم می توان به رزومه کاندیدا، اعتبار افرادی که تاییدشان می کنند، لیست هایی که از سوی جریان های سیاسی ارائه می شود و نیز صحبت هایی که در جلسات تبلیغاتی عنوان می کنند، اعتماد کرد. اما شاید تجربه های گذشته این روش ها را کافی نداند.
🔹عده ای از جوانان نخبه انقلابی راه حلی برای این موضوع پیدا کرده اند. جلسات #انتخاب_شفاف با این هدف برگزار می شود. در این جلسات کاندیداها در فضایی منطقی و البته چالشی مجبورند به سوالات کارشناسی شده مجریان، حضار و مخاطبین پخش زنده اینستاگرامی برنامه پاسخ دهند. سوالاتی درباره اموال، روابط، هزینه های تبلیغاتی، میزان تسلط بر روال قانون گذاری و نظارت، میزان آگاهی بر مسائل استان، میزان آگاهی از راه حل های تحت اختیار یک نماینده مجلس، ...
🔹در این جلسات گاه افرادی می آیند که به واسطه روابط و شهرت نام بزرگی پیدا کرده اند. ولی نمی توانند از پس سوالات چالش برانگیز بر بیایند و تهی بودن اندوخته خود از آنچه یک نماینده مجلس باید داشته باشد را نشان می دهند. این اتفاقی ست که تا پیش از این در ایام تبلیغات انتخابات کمتر رخ می داد یا اصلا وجود نداشت.
🔻اگر نخبگان هر شهر واقعا مایلند از الگوهای کلیشه ای همیشگی رای دادن خارج شوند و فعالانه و مسئولانه به انتخاب برسند، این الگوی موثری به نظر می رسد که قطعا می تواند به پختگی و کمال و همه گیری بیشتری برسد.
✍ رها عبداللهی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
🔴 #تعدد_لیست؛ تهدید یا فرصت؟
#انتخابات_98
🔹مؤمن باید فرزند زمانه خود باشد و طبق شرایط موجود تصمیم بگیرد که چه اقدامی انجام دهد. انسان نمی تواند بدون فکر و بدون شناخت دقیق از شرایط، برای انتخابات تصمیم بگیرد.
🔸یکی از نگرانی های جبهه انقلاب در شرایط فعلی، بحث تعدد لیست هایی است که توسط مجموعه های تقریباً همسو در رسانه ها مطرح میشود. لیست پایداری، لیست شورای ائتلاف، لیست جمعیت پیشرفت و عدالت قالیباف، لیست اصلاحات انقلابی، لیست احمدی نژادی ها، لیست عدالتخواهان (با هشتگ معروف "حداد عارف") و سایر لیست هایی که توسط برخی احزاب و خرده مجموعه ها در رسانه ها منتشر خواهد شد. حالا می خواهیم بررسی کنیم آیا این تعدد لیست ها، به نفع انقلاب است یا به ضرر انقلاب؟
1⃣ تعدد لیست چه زمانی فرصت بود؟ تعدد لیست یا لیست واحد بسته به شرایط است. در سال 90 که جریان موسوم به اصلاحات بعد از فتنه 88 انتخابات را تحریم کرده بود(مجلس نهم – اسفند 90) بهترین کار تعدد لیست بود. چرا همیشه رقابت بین بد و بدتر باشد؟ باید یکبار هم رقابت بین خوب و خوب تر صورت بگیرد. در شرایطی که جریان رقیب انتخابات را تحریم کرده بود و پیش بینی می شد با توجه به حوادث پس از فتنه88، مشارکت حداقلی باشد، تعدد لیست باعث شد تا مشارکت خوبی در کشور و در تهران شکل بگیرد و مجلس خوبی تشکیل شود.
2⃣ تعدد لیست و اختلاف چه زمانی تهدید است؟ به یاد بیاورید سال 92 را؛ انتخابات ریاست جمهوری. زمانیکه حسن روحانی و محمدرضا عارف از سوی جبهه اصلاحات به میدان آمدند و از این طرف محسن رضایی، علی اکبر ولایتی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف نیز به میدان آمدند. اگرچه برخی محسن رضایی و ولایتی را بینابین می دانند ولی بالاخره اینها برچسب جریانات همسو را خورده اند. هرچند در مسئله ای همچون برجام و سیاست تنش زدایی، ولایتی و رضایی و قالیباف هم نظر بوده و سیاست تنش زدایی و مذاکرات برجام را تأیید کرده اند اما جلیلی در مقابل اینها بود. اما بطور کلی مردم اینها را همسو می دانند!
🔹اما نتیجه تعدد لیست در انتخابات پیش رو چگونه خواهد بود؟ واقعیت این است که هنوز وضعیت جریانات سیاسی در #انتخابات_مجلس معلوم نیست. جبهه موسوم به اصلاحات با توجه به عملکرد ۷ سال اخیرش که دولت و مجلس را در دست و عملکرد بسیار ضعیفی داشته و موجب سرخوردگی مردم و حامیان آنها شده و شکست آنها در انتخابات محرز شده است، برای مظلوم نمایی دست به دامن مسئله ردصلاحیت ها شده تا با ترفند مظلوم نمایی خود را بازسازی کند. از طرفی این احتمال وجود دارد که شورای سیاستگذاری اصلاحات، دست به تحریم انتخابات بزند و در انتخابات امسال لیست معرفی نکند.
🔸این احتمال بالاخره وجود دارد؛ آیا اگر این اتفاق افتاد و جبهه اصلاحات همچون سال 90 دست به تحریم انتخابات زد آنوقت تعدد لیست هم منفور و غلط است؟ خیر؛ تعدد لیست در چنین شرایطی فرصت است نه تهدید. اما چنانچه شورای سیاستگذاری اصلاحات در انتخابات لیست معرفی کند قطعاً جبهه های همسو می بایست سعی کنند به لیست واحد رسیده و یا حداقل تعدد لیست پائین بیایید.
🔹پیشنهاد هم این است که اگر چنانچه جریان اصلاحات، لیست معرفی کرد شورای ائتلاف و پایداری و ... با هم بنشینند و به نتیجه واحد برسند و هیچکدام خودش را بالاتر نداند و در شرایط برابر با هم به وحدت برسند. همه اضلاع باید انعطاف به خرج دهند.
✅ داود مدرسییان:
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
✨
🇮🇷
معرفی کاندیداهای
#جنبش_مردمی_اصلاحات_انقلابی 👇🏻
به ترتیب حروف الفبا
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌دکتر زهرا ابوالحسنی
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 1398 با کد 1178 از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌متولد ۱۳۶۱ متاهل دکتری سیاست گذاری علم و فناوری عضو گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری در سال ۸۶ مسئول سابق سیاسی بسیج دانشگاه علم و صنعت همکاری در پروژه های پژوهشی متعدد مولف چندین عنوان کتاب در زمینه سیاسی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 شهاب الدین ادیب یزدی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 1398 با کد 1297 از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است.
📌 متولد ۱۳۶۲ متاهل دانشجوی دکترای حقوق عمومی شاغل در نهاد ریاست جمهوری مدرس دانشگاه
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر روح اللّه ایزد خواه نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۱۹۱۶ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
📌 متولد ۱۳۵۸ متاهل دکتری مدیریت فناوری مولف کتاب موسس اندیشکده توسعه منطقه ای فناوران عضو ستاد پیشرفت در ستاد اجرایی فرمان امام مشاور معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره)
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر نرجس بختیار خلج نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 1398 با کد 2117 از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است.
📌 متولد ۱۳۵۸ متاهل دکتری جامعه شناسی عضو شورای معاونین سازمان بهزیستی مشاور رئیس سازمان بهزیستی معاون مدیر کل حوزه ریاست بهزیستی عضو انجمن مامایی عضو شورای مشاورین بانوان ریاست جمهوری
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 مهندس امین پناهی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۲۴۵۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است.
📌 متولد ۱۳۴۰ متاهل فعال در بخش صنعت نفت و گاز کار آفرین عضو حزب جمهوری اسلامی موسس جامعه اسلامی دانشجویان عضو جامعه مهندسی و مدیران ایران عضو شورای فرهنگی و رفاهی جهاد دانشگاهی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر رسول جلیلی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۲۸۵۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است.
📌 متولد ۱۳۴۰ دکتری علوم کامپیوتر فناوری اطلاعات و فضای مجازی در سه بعد پژوهش ، صنعت و سیاست گذاری و نظارت
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌دکتر مصطفی حاجی محمدی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۲۸۸۹ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
📌متولد ۱۳۶۴ متاهل دکتری تخصصی عمران مدیر فنی خدمات الکترونیک شهر عضو نظام مهندسی تهران عضو انجمن بتن ایران عضو باشگاه خبرنگاران جوان
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر سید احسان خاندوزی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۴۲۶۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌متولد ۱۳۵۹ متاهل و دارای ۲فرزند دکتری علوم اقتصادی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی عضو هیات مدیره سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت مسئول سابق بسیج دانشجویی شعار: بازگشت تخصص گرایی به نظام تصمیم گیری
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر کبری خزعلی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۴۴۶۱ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌دکتری علوم قرآن و حدیث استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای فرهنگی و اجتماعی زنان مولف کتاب و مقالات متعدد عضو فعال شورای عالی انقلاب فرهنگی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 مهندس علی رزم آور نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۴۸۱۶ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است.
📌 متولد ۱۳۶۴ متاهل عضو رسمی نظام مهندسی استان تهران مدیرکل سابق روابط عمومی فدراسیون های ورزشی عضو گروه مشاورین جوان معاون رئیس جمهور رئیس سازمان تربیت بدنی کارشناس ناظر شرکت قدس نیرو
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر محمد جواد رضائی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۴۸۸۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد ۱۳۶۴ متاهل دکتری تخصصی علوم اقتصادی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه شاهد عضو اندیشکده اقتصاد مرکز الگوی اسلامی -ایرانی پیشرفت همکاری با موسسه مبانی و مدل های اقتصادی بومی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 مهندس موسی زارع پور نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۱۴۱ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد۱۳۵۰ متاهل و داری چهار فرزند کارشناس عمران. کارشناس ارشد ژئوتکنیک کارشناسی حقوق مجری طرح آبرسانی به پروژه های مسکن مهر کل کشور از مدیران وزارت نیرو در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مشاور کسب و کار و خانواده جوانان عضو سابق شورای فرهنگی دانشگاه تبریز عضو جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی شعار: من مطالبه گر حقوق جوانان هستم وقت عمل است و پایان شعار
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر سید مهدی زریباف نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۱۶۴ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد ۱۳۴۰ متاهل دکتری علوم اقتصادی رئیس موسسه پژوهشی مبانی و مدل های اقتصادی بومی مدیر عامل کانون فرهنگی آل یاسین
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر مصطفی زمانیان نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۸۹۹۶ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد ۱۳۵۹ متاهل دکتری مدیریت تصمیم گیری و خط مشی گذاری مدیر پژوهشکده سیاستگذاری و تحلیل راهبردی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر سید امیر سیاح نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۴۸۱ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد ۱۳۵۱ متاهل دکتری مدیریت راهبردی مدیر گروه اقتصاد شبکه یک سیما دارای مقالات متعدد سیاسی و اجتماعی عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران سردبیر سایت الف سابقه فعالیت در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر محمدصالح شکوهی بیدهندی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۷۲۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌متولد ۱۳۶۴ متاهل دکتری شهرسازی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران مقالات متعدد علمی فعالیت های پژوهشی گسترده داخلی و بین المللی
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 مهدی صرامی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۹۶۲ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌 متولد ۱۳۶۰ متاهل و دارای۴ فرزند کارشناسی ارشد برنامه ریزی توسعه متخصص حوزه سیاست گزاری فضای مجازی فعال فرهنگی و اجتماعی مروج سبک زندگی اسلامی شعار: خدمت بی منت مجلس بیدار
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 داود صمدی نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۹۸۱ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌متولد۱۳۵۷ متاهل و دارای سه فرزند فوق لیسانس حقوق. سطح دو حوزه قم و سطوح عالی حوزه تهران مولف دو کتاب حقوقی فعال در حوزه فرهنگی. علمی شعار: رفاه.امنیت.عزت
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
📌 دکتر محمدشیریجیان نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۹۸ با کد ۵۱۱۷ از اعضای جنبش مردمی اصلاحات انقلابی است
📌متولد ۱۳۶۳ متاهل دکتری مدیریت قرارداد های بین المللی نفت و گاز متخصص اقتصاد ایران و حقوق و اقتصاد ارزی پژوهشگر و مدرس دانشگاه
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b