🏹 تیر سه شعبه:
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی:
✍️ تیر سه شعبه یعنی چه؟ تیر سه شعبه یعنی همین گناهانی که ما در کوچه و خیابان انجام میدهیم . یک شعبه اش این است که خودمان گناه کرده ایم ، یک شعبه اش این است که دیگران را به گناه انداختیم ، یک شعبه هم قلب امام زمان (عج) است که نشانه گرفتیم .
https://eitaa.com/eslam20
#کلام_بزرگان
#جرعه_ای_معرفت
دعا بلای بزرگ را دفع میکند
حضرت آیتالله خامنهای: «خیلی هم امیدوار هستم بخصوص به دل پاک و صاف جوانها، و عناصر مؤمن و متّقی و پرهیزگار که اینها واقعاً میتوانند با دعای خودشان بلاهای بزرگ را دفع کنند. این بلا به نظر ما بلای آنچنان بزرگی نیست، از این بلاها بزرگتر هم وجود داشته و دارد.» ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
#امام_خامنه_ای
https://eitaa.com/eslam20
کینه توزی و آزار رسانی به دیگران, نشانه ضعف است.
https://eitaa.com/eslam20
#استاد_مطهری
#کلام_بزرگان
امام خامنهای (مدظلهالعالی):
اگر همين آدمى كه هيچ گناهى نمیكند، وقتى كه ميان مردم راه میرود، بگويد: بيچاره مردم همه مشغول گناهند، ولى ما الحمدلله خودمان را نگهداشتيم و گناه نمیكنيم؛ اين خودش يک گناه و تنزل و سقوط است و استغفار لازم دارد ..!!
۷۵/۱۰/۲۸
#امام_خامنه_ایhttps://eitaa.com/eslam20
#کلام_بزرگان
🌺امام صادق عليه السلام🌺
https://eitaa.com/eslam20
✨هر كه بداخلاق باشد، خودش را عذاب دهد.
#کلام_بزرگان
#سبک_زندگی
https://eitaa.com/eslam20
✨✨✨✨✨✨✨
📖 پیام های آیه:
1- قدرتها نمىتوانند انسان را از خطرات حفظ كنند. قُلْ مَنْ يَكْلَؤُكُمْ ...
2- انسان دائماً نياز به حفاظت و حمايت الهى دارد. مَنْ يَكْلَؤُكُمْ ...
3- از شيوههاى موفّق تبليغ، مخاطب قراردادن وجدانهاست. قُلْ مَنْ يَكْلَؤُكُمْ ...
4- حفاظت خداوند، دائمى و نسبت به همه حتّى كفّار است. «مَنْ يَكْلَؤُكُمْ»
5- كردار ما به نحوى است كه حتّى سرچشمهى رحمت را به غضب مىآورد. «مِنَ الرَّحْمنِ» (حفاظت او بر اساس مهر و رحمت است) يَكْلَؤُكُمْ ... مِنَ الرَّحْمنِ
6- حفاظت، از شئون ربوبيّت خداوند است. «يَكْلَؤُكُمْ- رَبِّهِمْ» (از حفاظت آسمانها تا رام بودن حيوانات، تا دفاع در برابر ميكروبهايى كه وارد بدن مىشود، صدها نوع حفاظت در هر لحظه برابر انسان وجود دارد).
7- اگر انسانها از ياد خداوند اعراض كنند، او نيز از آنها اعراض خواهد كرد. ابتدا خداوند، كافران را مخاطب قرار داد «يَكْلَؤُكُمْ» ولى بعد گويا از آنان اعراض نموده و آنها را بطور غايب مطرح فرموده است. «بَلْ هُمْ»
8- انسان لازم است از مربّى واقعى خويش ياد كند، در غير اين صورت سزاوار توبيخ است. «بَلْ هُمْ عَنْ ذِكْرِ رَبِّهِمْ مُعْرِضُونَ»
تفسير نور(10جلدى)، ج5، ص: 454
https://eitaa.com/eslam20