eitaa logo
اسلام
230 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
914 ویدیو
100 فایل
الاسلام یعلوولایعلی علیه ارتباط با ادمین: @eslam_20 کانال فقط و فقط برای رضای خدا و اهل بیت علیهم السلام
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤حجت الاسلام و المسلمین دانشمند ❇️شکر گذاری خداوند منان 🟢 الحمدالله کما هو اهله
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌹 این کلیپ کوتاه و زیبارو ببینید. 🟢 سبحان ربی العلی و بحمده
🌸🍃🌸🍃 فضیل بن عیاض که یکی از مردان طریقت است شاگردی داشت که داناترین شاگردان او محسوب می شد. زمانی ناخوش شد، هنگام احتضار، فضیل به بالین او آمد و نزد او نشست و شروع کرد به خواندن سوره یس آن شاگرد محتضر گفت: مخوان این سوره را ای استاد. فضیل ساکت شد و به او گفت: بگو لا اله الا الله، گفت: نمی گویم چون (العیاذ بالله) من بیزارم از آن و با همین حال مرد. فضیل از مشاهده آن حال بسی در هم شد، به منزل خود رفت و بیرون نیامد تا اینکه در خواب دید که او را به سوی جهنم می کشند. فضیل از او پرسید که تو داناترین شاگرد من بودی چه شد که خداوند معرفت را از تو گرفت و به عاقبت بد مردی؟ گفت برای سه چیز که در من بود: اول نمامی و سخن چینی کردن دوم حسد بردن سوم آن که من بیماری ای داشتم و به طبیبی مراجعه کرده بودم و او به من گفته بود که هر سال یک قدح شراب بخور، اگر نخوری این بیماری در تو باقی خواهد ماند من نیز بر حسب سخن آن طبیب شراب می خوردم به خاطر این سه چیز که در من بود عاقبت حال من بد شد و به آن حال مردم.
✍ از (ع) روایت شده: 💠 هرگاه مؤمن كند، فرشتگان و جاهايى كه در آن جا خدا را عبادت مى كرده و درهاى آسمان كه اعمالش از آنها بالا مى رفته است، بر وى بگريند. 📖 «إذا ماتَ المؤمنُ بَكَت علَيهِ الملائكةُ و بِقاعُ الأرضِ التي كانَ يَعبُدُ اللّهَ علَيها، و أبوابُ السماءِ التي كانَ يُصعَدُ بأعمالِهِ فيه» 📚 قرب الاسناد، ص۳٠۳. ✅ با این احادیث ما را در اهل بیت (ع) یاری کنید! 🌺 https://eitaa.com/eslam20
🌹 حوزه‎های علمیه در خط مقدم جهاد و شهادت ♦️ چکیده خروجی حوزه‌های علمیه ذیل تربیت ولایت در دوران دفاع مقدس: ♦️ ۳ هزار و ۸۹۰ شهید ♦️ ۳ هزار جانباز ♦️ ۳۰۰ آزاده ♦️ ۹۳ شهید روحانی مفقود الاثر ♦️ ۱۵۶ شهید روحانی ترور ♦️ ۳۰ شهید مجتهد مسلّم ♦️ ۷۰ شهید روحانی غواص ♦️ ۵۶۷ شهید تنها در عملیات کربلای ۵ ♦️جامع روحانیت از حیث جمعیت، ۶ برابر و طبق سایر آمارها ۱۰ برابر دیگر اقشار جامعه، رزمنده، شهید، جانباز و آزاده تقدیم نظام اسلامی، ولایت فقیه و وطن کرده است.
🟢 معجزه گفتن ۱۹ بار "🔅بسم الله الرحمن الرحیم"🔆 اول صبح و قبل از انجام هر کاری:👇 🔻کسی که ۱۹ بار بسم الله الرحمن الرحیم بگوید خداوند میفرماید بر من واجب است که به کار بنده ام برکت بدهم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌با نشر مطالب در ثواب آنها سهیم باشیم 🙏 🔻 این ذکر باعث دفع_بلاهای_دنیوی هم می شود. اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج ┄┅┅┅┅❁🌸❁┅┅┅┅┄
هدایت شده از شب
10روایت ازامام جواد علیه السلام.MP3
9.11M
حجت الاسلام غفاري م 10روايت ازامام جوادعليه السلام ج 10143 https://eitaa.com/eslam20