✍️ بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان
◻️ بِسمِاللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
«فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِإِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ» (توبه/۱۲)
با پیشوایان کفر پیکار کنید؛ چرا که آنها پیمانی ندارند؛ شاید (با شدّت عمل) دست بردارند.
◻️ مقام معظم رهبری مدظله العالی : «سیزده آبان #نماد است؛ در دل خود، در عقبهی خود معانی فراوانی دارد؛ که این معانی، همه برای ما درس است؛ باید اینها را به یاد داشته باشیم: طمعورزی آمریکا، وابستگی رژیم طاغوت به آمریکا و فساد آن دستگاه، ایستادگی ایمانِ متکی به بصیرت امام بزرگوار و مردم، حضور نسل جوان، شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی در مقابل هیمنه و چهرهی آرایش کرده و بزک کردهی آمریکا؛ اینها همه در دل کلمهی سیزده آبان است. پس #سیزده_آبان یک حرف کوچکی نیست.» (۱۲/۰۸/۱۳۸۹)
◻️ در روز ۱۳ آبان ۱۳۴۳ حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه پس از افشای خیانت بزرگ حکومت طاغوت در تصویب طرح #کاپیتولاسیون که در واقع سند بردگی ملت ایران و تسلط کامل آمریکا بر مال و جان و عرض مردم بود با حال غربت و تنهائی، به وسیلهی رژیم طاغوتی مزدور آمریکا از ایران به ترکیه تبعید شد؛ در حالیکه دلهای مردم خداجوی ایران با امام عزیز بود.
◻️ سرانجام در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ دانش آموزان مومن و انقلابی سینههای خویش را در برابر گلولههای مرگبار طاغوت، سپر کردند و بدینوسیله نهال انقلاب اسلامی را با خونهای مطهرشان آبیاری نمودند.
◻️پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانشجویان انقلابی و شجاع خط امام بار دیگر در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸ با فتح لانه جاسوسی آمریکا و اخراج آمریکائیهای استعمارگر از ایران برای همیشه، سیلی دیگری بر صورت استکبار جهانی کوبیدند تا برای همیشه رؤیای بازگشت به ایران اسلامی را فراموش کند.
◻️ مرکز مدیریت حوزه های علمیه ضمن گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان و تبریک و تهنیت این روز بزرگ به ملت مؤمن و انقلابی ایران، به خصوص دانشآموزان و دانشجویان، از همه مسلمانان میخواهد با هوشیاری خود، توطئه های استکبار جهانی در منطقه و حرکتهای تفرقه برانگیز بین امت اسلامی را خنثی نمایند.
@eslam20
💠 روایتی از برخورد آیت الله آخوند خراسانی با فرد بد دهن
🔻حجت الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق مسئول مدرسه علمیه منصوریه شیراز
🔹در حالات مرحوم آخوند نقل است، پس از جریان مشروطه که افراط و تفریط زیاد شده بود، یک نفر مخالف سر سخت ایشان شده بود و در جلسات مختلف از ایشان بدگویی می کرد در ادامه وضع مالیش دشوار شد و کار به جایی رسید که باید خانه خود را می فروخت و مشتری خوبی پیدا شد که می خواست خانه را به همان قیمتی که صاحب خانه در نظر داشت بخرد، این تاجر کربلایی خانه را به شرط قبول آخوند خریداری می کرد و گفت آخوند باید سند خانه را تایید کند.
🔹شخصی که در صدد فروش خانه بود با شخص خریدار هر دو سند را خدمت آخوند بردند و وقتی وارد شدند همه با یک نگاه غضب آلود به شخص نگاه انداختند تا آخوند فرد مخالف را دید تمام قامت ایستاد و اشاره کرد بفرمایید، او را در کنار خودش نشاند، بزرگان کسی را از درب خانه خود نمی رانند، عرض کردم از فشار بدهکاری باید خانه را بفروشم، سند را تحویل آخوند خراسانی دادم و ایشان کسیه ای دینار را به من دادند و فرمودند بدهی خود را بدهید و خانه خود را نفروشید و اگر روزی نیاز داشتی من هستم سند خود را هم بگیرد و به منزل بروید.
@eslam20
سوال
سلام علیکم خدا قوت این سوال خیلی جوونهاست یعنی چی تابع قوانین ؟بالاخره آیا جایز هست یا نه ؟ خیلی متشکرم از پاسخگویی
پاسخ
سلام🍃🍃
نظر مرجع ایشون همان بود که بیان شد
بیشتر فقها، تولید و خرید و فروش ارزهای دیجیتال –از جمله بیتکوین- را به خودی خود حرام نمیدانند، ولی با توجه به ابهامات و مفاسد احتمالی در این نوع ارزها، ورود به این معاملات را دارای اشکال دانسته و میگویند لازم است در این موضوع بر حسب قوانین عمل شود، البته برخی فقها[1] در این زمینه فتوا به حرمت دادهاند.
ضمائم:
پاسخ دفاتر مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
ایشان در این زمینه فتوایی نداده و احاله به قوانین موجود مینمایند.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
معظم له، فعالیّت مذکور را اجازه نمیدهند.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
اگر اعتبار دریافتی، در مقابل کار حلال داده شود و خلاف قانون نباشد، اشکال شرعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
بیتکوین مالیت ندارد و قابل خرید و فروش نیست، اما اگر آن را به غیر مسلمان واگذار کرده در مقابل وجهی دریافت کنید اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
با توجه به ابهامات زیادی که بیت کوین دارد معامله آن اشکال دارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
ورود در این معاملات اشکال دارد.✅
#_ ارز دیجیتال
@eslam20
💎 انواع و اقسام ظلم
پيامبر (صلیاللهعلیهوآله):
اَلظُّلْمُ ثَلاثَةٌ: فَظُلْمٌ لايَغْفِرُهُ اللّه ُ وَظُلْمٌ يَغْفِرُهُ وَظُلْمٌ لايَتْرُكُهُ، فَأَمَّا الظُّلْمَ الَّذى لايَغْفِرُ اللّه ُ فَالشِّرْكُ قالَ اللّه ُ: «إنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظيمٌ» وَأَمَّا الظُّلْمَ الَّذى يَغْفِرُهُ اللّه ُفَظُلْمُ الْعِبادِ أَنْفُسَهُمْ فيما بَيْنَهُمْ وَبَيْنَ رَبِّهِمْ وَأَمَّا الظُّلْمَ الَّذى لا يَتْرُكُهُ اللّه ُ فَظُلْمُ الْعِبادِ بَعْضُهُمْ بَعْضا؛
🔻ظلم سه قسم است:
➖ ظلمى كه خدا نمىآمرزد، ظلمى كه مىآمرزد و ظلمى كه از آن نمیگذرد.
◻️ اما ظلمى كه خدا نمى آمرزد، شرك است.
خداوند مى فرمايد: «حقا كه شرك ظلمى بزرگ است»
◻️و اما ظلمى كه خدا مىآمرزد، ظلم بندگان به خودشان ميان خود و پروردگارشان است؛
◻️ اما ظلمى كه خدا از آن نمیگذرد ظلم بندگان به يكديگر است.
📚 نهج الفصاحه، ح ۱۹۲۴
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20