▪️مصائب فاطمی...
رُوِىَ اَنَّها عليهاالسلام ما زالَتْ بَعْدَ اَبيها صلي الله عليه و آله مُعَصَّبَةَ الرَّأْسِ ناحِلَةَ الْجِسْمِ مُنْهَدَّةَ الرُّكْنِ باكِيَةَ الْعَيْنِ مُحْتَرَقَهَ الْقَلْبِ يُغْشى عَلَيْها ساعَةً بَعْدَ ساعَةٍ
روایت شده است: حضرت فاطمه عليهاالسلام پس از پيامبر صلي الله عليه و آله پيوسته سرى بسته از شدت درد و جسمى نحيف و در خود فرو شكسته و چشمى گريان و قلبى سوخته داشت كه ساعت به ساعت از خود مى رفت و بى هوش مى شد.
📚المناقب ج۳ ص ۳۶۲
https://eitaa.com/eslam20
🔘غبطه و حسادت
إِنَّ الْمُؤْمِنَ یَغْبِطُ وَ لَا یَحْسُدُ وَ الْمُنَافِقُ یَحْسُدُ وَ لَا یَغْبِطُ.
امام صادق علیه السلام می فرمایند: مؤمن غبطه میخورد و حسادت نمی ورزد، منافق حسادت میورزد و غبطه نمی خورد.
(غبطه آن است که آرزو کنی آنچه دیگری دارد، داشته باشی بدون اینکه آرزوی نابودی نعمت دیگری را داشته باشی و حسد آن است که بخواهی نعمتی را که دیگری دارد، نداشته باشد).
📚 الکافی ج۲، ص ۳۰۷
https://eitaa.com/eslam20
🔘عنايت خداوند به خادمه حضرت زهرا سلام الله عليها
ام ایمن از بانوان بسیار ارجمند و پاک سرشت است که فرزندش «اَیمن» در جنگ حنین به شهادت رسید.
از افتخارات این بانوی بلند مقام اینکه از شاگردان و کنیزان حضرت زهرا علیها السلام بود، پس از شهادت حضرت زهرا علیها السلام ام ایمن به قدری ناراحت شد که دیگر نتوانست در مدینه بماند و جای خالی حضرت زهرا علیها السلام را بنگرد، تصمیم گرفت به مکه برود و در آنجا در کنار خانه خدا به زندگی ادامه دهد. بار سفر بست و به سوی مکه حرکت کرد، در مسیر راه در بیابان تشنه شد، آبی که همراه داشت، تمام شده بود، شدت تشنگی او به حدی رسید که در خطر مرگ افتاد، در این لحظه دل به خدا بست و چنین دعا کرد: «یا رب انا خادمه فاطمه اتقتلنی عطشا؟»؛ پروردگارا! آیا مرا بر اثر تشنگی می مرانی، با اینکه من کنیز فاطمه علیها السلام هستم. پس از این دعا، خداوند دلوی پر از آب از آسمان برای او نازل کرد، او از آب آن آشامید، از آن پس، تا هفت سال گرسنه و تشنه نشد، حتی در روزهای گرم تابستانی، در بیابانها مردم می دیدند او تشنه نمی شود.
📚 بحار الانوار، ج ۴۳، ص ٢٨
https://eitaa.com/eslam20
🔘 راهکاری برای افزایش عمر...
امام صادق علیهالسلام:
یَعیشُ النّاسُ بِاِحْسانِهِمْ اَکْثَرَ مِمّا یَعیشونَ بِاَعْمارِهِمْ وَ یَموتون بِذُنوبِهِمْ اَکْثَرَ مِمّا یَموتونَ بِآجالِهِمْ
مردم، بیشتر از آنکه با عمر خود زندگی کنند، با احسان و نیکوکاری خود زندگی میکنند و بیشتر از آنکه با اجل خود بمیرند، بر اثر گناهان خود میمیرند.
📚دعوات الراوندی: ص ۲۹۱، ح ۳۳
https://eitaa.com/eslam20
🔘 زندانی واقعی...
امام صادق عليهالسلام:
المَسجونُ مَن سَجَنَتهُ دُنياهُ عَن آخِرَتِهِ
زندانى [واقعى] كسى است كه دنيايش او را از آخرتش بازداشته باشد.
📚 الكافي: ج ۲، ص ۴۵۵، ح ۹
https://eitaa.com/eslam20
🔘آن دو نفر...
عنْ حَنَانِ بْنِ سَدِيرٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ عَنْهُمَا فَقَالَ يَا أَبَا اَلْفَضْلِ مَا تَسْأَلُنِي عَنْهُمَا فَوَ اَللَّهِ مَا مَاتَ مِنَّا مَيِّتٌ قَطُّ إِلاَّ سَاخِطاً عَلَيْهِمَا وَ مَا مِنَّا اَلْيَوْمَ إِلاَّ سَاخِطاً عَلَيْهِمَا يُوصِي بِذَلِكَ اَلْكَبِيرُ مِنَّا اَلصَّغِيرَ إِنَّهُمَا ظَلَمَانَا حَقَّنَا وَ مَنَعَانَا فَيْئَنَا وَ كَانَا أَوَّلَ مَنْ رَكِبَ أَعْنَاقَنَا وَ بَثَقَا عَلَيْنَا بَثْقاً فِي اَلْإِسْلاَمِ لاَ يُسْكَرُ أَبَداً حَتَّى يَقُومَ قَائِمُنَا أَوْ يَتَكَلَّمَ مُتَكَلِّمُنَا ثُمَّ قَالَ أَمَا وَ اَللَّهِ لَوْ قَدْ قَامَ قَائِمُنَا أَوْ تَكَلَّمَ مُتَكَلِّمُنَا لَأَبْدَى مِنْ أُمُورِهِمَا مَا كَانَ يُكْتَمُ وَ لَكَتَمَ مِنْ أُمُورِهِمَا مَا كَانَ يُظْهَرُ وَ اَللَّهِ مَا أُسِّسَتْ مِنْ بَلِيَّةٍ وَ لاَ قَضِيَّةٍ تَجْرِي عَلَيْنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ إِلاَّ هُمَا أَسَّسَا أَوَّلَهَا فَعَلَيْهِمَا «لَعْنَةُ اَللّٰهِ وَ اَلْمَلاٰئِكَةِ وَ اَلنّٰاسِ أَجْمَعِينَ».
حنان بن سدير از پدرش روايت می كند كه گفت: از امام باقر سلام الله علیه از آن دو نفر پرسيدم؟ حضرت فرمود: اى ابو الفضل (كنيۀ سدير است) راجع به آن دو نفر از من چه ميپرسى؟ به خدا سوگند هيچ گاه كسى از ما نمرده است جز آنكه بر آن دو نفر خشمگين بوده است، و امروزه نيز كسى از ما نيست جز آنكه بر آن دو خشمگين است، و اين چيزى است كه پيران ما به خردسالانمان سفارش می كنند، به راستى كه آن دو نفر به حق ما ستم كردند و سهم ما را از ما جلوگيرى كردند، و نخستين كسى بودند كه بر گردن ما سوار شدند (و ما را كوبيدند) و رخنهاى را به روى ما در اسلام باز كردند كه هرگز مسدود نشود تا قائم ما قيام كند يا سخن گوى ما به سخن آيد. سپس فرمود: هان بخدا سوگند اگر قائم ما قيام كند يا سخنگوى ما به سخن آيد از كارهاى آن دو چيزهایی را كه تا آن وقت مكتوم و پنهان است آشكار سازد، و مكتوم سازد از كارهاى آن دو آنچه را كه بدان تظاهر كردند، به خدا سوگند هيچ گرفتارى و واقعهاى كه بر سر ما خاندان آيد پايهگذارى نشد جز آنكه اساس و پايۀ آن را آن دو نفر پايهگذارى كردند، پس بر آن دو لعنت خدا و فرشتگان و همه مردمان باد.
📚 الکافي ج ۸، ص ۲۴۵
https://eitaa.com/eslam20
🔘 از اخلاق دوستی
هَارُونُ عَنِ اِبْنِ صَدَقَةَ عَنْ جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَنْ أَبِيهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: إِنَّ عَلِيّاً عَلَيْهِ السَّلاَمُ صَاحَبَ رَجُلاً ذِمِّيّاً فَقَالَ لَهُ اَلذِّمِّيُّ أَيْنَ تُرِيدُ يَا عَبْدَ اَللَّهِ قَالَ أُرِيدُ اَلْكُوفَةَ فَلَمَّا عَدَلَ اَلطَّرِيقُ بِالذِّمِّيِّ عَدَلَ مَعَهُ عَلِيٌّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ فَقَالَ لَهُ اَلذِّمِّيُّ أَ لَيْسَ زَعَمْتَ تُرِيدُ اَلْكُوفَةَ قَالَ بَلَى فَقَالَ لَهُ اَلذِّمِّيُّ فَقَدْ تَرَكْتَ اَلطَّرِيقَ فَقَالَ لَهُ قَدْ عَلِمْتُ فَقَالَ لَهُ فَلِمَ عَدَلْتَ مَعِي وَ قَدْ عَلِمْتَ ذَلِكَ فَقَالَ لَهُ عَلِيٌّ هَذَا مِنْ تَمَامِ حُسْنِ اَلصُّحْبَةِ أَنْ يُشَيِّعَ اَلرَّجُلُ صَاحِبَهُ هُنَيْئَةً إِذَا فَارَقَهُ وَ كَذَلِكَ أَمَرَنَا نَبِيُّنَا فَقَالَ لَهُ هَكَذَا قَالَ قَالَ نَعَمْ فَقَالَ لَهُ اَلذِّمِّيُّ لاَ جَرَمَ إِنَّمَا تَبِعَهُ مَنْ تَبِعَهُ لِأَفْعَالِهِ اَلْكَرِيمَةِ وَ أَنَا أُشْهِدُكَ أَنِّي عَلَى دِينِكَ فَرَجَعَ اَلذِّمِّيُّ مَعَ عَلِيٍّ فَلَمَّا عَرَفَهُ أَسْلَمَ .
✅ امام باقر (عليه السّلام) از امام على(عليه السّلام) نقل میکند که ایشان همراه مردى ذمى(يهود يا ترسا در پناه اسلام)براه افتاد و او از حضرتش پرسيد اى بنده خدا قصد كجا دارى؟فرمود:قصد كوفه دارم ،و چون ذمى راهش جدا شد و به راه دیگر رفت حضرت على(عليه السّلام) هم با او حرکت کرد ،ذمى بآن حضرت گفت: مگر نميخواستى بروى كوفه؟ فرمود:چرا ذمى گفت:از راه عدول كردى،فرمود:ميدانم، گفت:پس چرا بهمراه من آمدى با اينكه ميدانستى؟ باو فرمود:اين براى خوش رفاقتى است كه هر كس رفيقش را هنگام جدا شدن تا اندازهاى مشايعت كند و پيغمبر(صلّى اللّه عليه و آله) ما چنين فرموده است. گفت: واقعا چنين گفته است ؟ فرمود:آرى،آن ذمى گفت از اين رو پيروى او را كرده،هر كه كرده براى اين كارهاى كريمش، و من هم گواهم كه بر دين توام! و با على(عليه السّلام)برگشت و چون آن حضرت را شناخت مسلمان شد.
📚بحارالانوار ج ۴۱ ص ۵۳
https://eitaa.com/eslam20
💠 فرازی از دعای بیستم #صحیفه_سجادیه(۲۵)
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ نَبِّهْنِی لِذِکرِک فِی أَوْقَاتِ الْغَفْلَةِ، وَ اسْتَعْمِلْنِی بِطَاعَتِک فِی أَیامِ الْمُهْلَةِ، وَ انْهَجْ لِی إِلَی مَحَبَّتِک سَبِیلًا سَهْلَةً، أَکمِلْ لِی بِهَا خَیرَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ.
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست، و مرا در اوقات بیخبری و غفلت برای یادت بیدار کن، و در روزگار مهلت به طاعتم وادار، و راهی هموار به سوی عشقت برایم باز کن، و به سبب آن خیر دنیا و آخرتم را کامل گردان.
📗 دعای بیستم صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/eslam20
نمازت رو که پابرجا کنی..
خیلی چیزا
درست میشه👌🏽
ستون خونه رو که بسازی.
اصل کار رو انجام دادی
فقط یه اسباب و وسایل
میمونه که اونم
تلاش کنی🚶
به دست میاری✋🏿
https://eitaa.com/eslam20
⚜از آیت الله مرندی (ره)
در مورد دلیل گریه های بلند در نصف شبها پرسیدند،
فرمودند:اگر از عالم برزخ خبر داشتید خواب به چشمانتان نمی آمد.
#آیت_الله_مرندی
https://eitaa.com/eslam20
🔆 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
🔺نصيحت را از كسى كه آن را به شما هديه مىكند بشنويد و آن را با جان و دل بپذيريد.
📚 غررالحكم، حدیث ۲۴۹۴
https://eitaa.com/eslam20
💠علامه طباطبایی(ره):
🔰علت مهم آشوب دلها
گردش زبان، دل را به گردش آورد؛ اگر زبان به ذکر خدا مترنم گردد، دل نیز در حرم خدا حرکت میکند و اگر زبان به گناه حرکت کند، دل نیز در این مرتع شیطان جولان میکند. یک علت مهم آشوب دلها همانا تکثیر در کلامهاست.
🔹به روایت علامه حضرت رسول (صلیالله علیه و آله) فرمودند: اگر نبود تشویش و اضطراب در قلوب و زیاده سخن گفتن شما، قطعاً میدیدید آنچه را من میبینم و میشنیدید آنچه را من میشنوم.
📚تفسیر المیزان، ج ۵
#طباطبایی
https://eitaa.com/eslam20
امام صادق عليه السلام:
تَسبيحُ فاطِمَةَ عليها السلام في كُلِّ يَومٍ في دُبُرِ كُلِّ صَلاةٍ، أحَبُّ إلَيَّ مِن صَلاةِ ألفِ رَكعَةٍ في كُلِّ يَومٍ
تسبيحات فاطمه عليها السلام در هر روز و در پى هر نماز، نزد من، محبوبتر از هزار ركعت نماز در هر روز است.
📚الكافی جلد3 صفحه343
#حدیث
https://eitaa.com/eslam20
#میخوای_روزیت_زیاد_شه
✍جوانی رفت پیش پیری گفت: روزی ندارم ، برکت از خانه ام دور شده .پیر پاسخ داد : پدر یا مادرت از تو ناراضی است . اگه میخواهی در زندگی به چه
کنم چه کنم نیفتی حواست به پدر و مادرت باشه.
https://eitaa.com/eslam20
💠آیت الله بهجت ره:
هرطور با نماز رفتار کنیم،
بازتاب آن را در زندگیمان خواهیم دید، در همه ابعاد.
آیت الله قاضی ره: اگر نماز را تحفظ کردید، همه چیزتان محفوظ می ماند.
#بهجت
https://eitaa.com/eslam20
#یک_حدیث_قدسی
💎خداوند تبارک و تعالی میفرماید:
💫☀️گناهِ مردم تو را از گناه خودت غافل نکند و نیز نعمتی که در دست مردم است از نعمت من که در دست توست، تو را غافل نسازد.
📌(دو رکعت نماز میخوانیم فکر نکنیم چون دیگران نماز نمیخوانند ما به خداوند از آنان نزدیکتریم، پس به راحتی خود را پاک و بهشتی بدانیم و گناه کنیم و یا وقتی که میبینیم کسی ثروتی دارد در حسرت ثروت او نباشیم و نعمت فرزند صالحی را که داریم فراموش کنیم و ناشکر شویم.)
📚پندهای خدا (محمد مهدی تاج)
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
🌸ایمان به خدا یعنی اینکه...
ایمان به خدا یعنی اینکه باورکنی فرمان های خدا تماما دستوراتی هستند که اگر خدا و قیامتی هم نباشند باز هم به نفع زندگی مادی ما هستند چون این فواید دستورات دین کمی از پیچیدگی برخوردارند افراد بی عقل ضرورت ان را درک نمیکنند.
https://eitaa.com/eslam20
طوریدرسبخونید
کهنگنبچههایحیدرکرار
بیسوادن(:
#فاطمیه
https://eitaa.com/eslam20
❌نگاه ناروا چیستــ ...؟🤔
اینڪه بے مهابا
چشم بدوزے به ناموس مردم... 😓
اینڪه تا جنس
مخالف را دیدی با نگاهتــ ببلعی... 😞
ڪه ناموس مردم
از نگاهتــ آزرده و معذبــ باشند... 😔
و اینڪه
امنیتــ را از کسی سلبــ ڪنی... 😢
نگاه حرام تیرے از تیر هاے زهر آلود شیطان استــ که بذر گناه را در دل انسان می کارد!…😔
🌺 اے رسول
به مردان مؤمن بگو تا
چشم ها را از نگاه ناروا فرو بپوشند...
سوره ے نور، آيه ي ۳۰
💞💞💞💞💞
https://eitaa.com/eslam20
استاد معظم آیت الله شجاعی ره:
🌸یکی از عواملی که سبب می شود تا انسان در نماز و عبادات حضور نداشته و از حالی معنوی برخوردار نباشد،
✨ مصاحبت با اهل غفلت و بی توجهی به همنشینی با اولیای حق و نیکان است.
📕کیمای وصال ص169
#شجاعی ره
https://eitaa.com/eslam20