🔵فقدان تئوریک، خطری برای امنیت
🔷محسن مومنی
⬅️اگر انضباط در رفتارهای سیاسی وجود نداشته باشد، احزاب و گروههای منافع حزبی و گروهی خود را بر امنیت، منافع، اهداف و قدرت ملی مقدم میدارند و این در حالیست که در حوزهی سیاست به گونهای باید رفتار کرد که دچار «فقدان تئوریک» نشد. اگر رفتار شما منجر به فقدان تئوریک شد، آنگاه امنیت شما نیز به مخاطره میافتد.
#شماره_39
#سیاست
🆔 @farhang_puya
💠در هر قطرۀ خونم نام مقدس خمینی را خواهید یافت
🖋 حجت الاسلام محسن مؤمنی
🔵سال 1345 درباره جنایتهای اسرائیل سخنرانی کرد که باعث شد دستگیر و 61 روز زندانی شود. رژیم که با تصویب کاپیتولاسیون سرسپردگی کامل خود را اثبات رسانده بود، در اردیبهشت 1349 از سرمایه گذاران آمریکایی دعوت کرد و بنا داشت اقتصاد ایران را کامل در اختیار آمریکاییها قرار دهد.
🔵به دنبال آن آیت الله سعیدی در اعلامیهای به زبان عربی خطاب به علمای کشورهای اسلامی، آنها را به قیام فراخواند. رژیم او را دستگیر و در قزل قلعه زندانی کرد و زیر شدیدترین شکنجهها در روز چهارشنبه 20 خرداد 49 به شهادت رساند.
👈🏻آیت الله سعیدی دربارۀ امام گفته بود: «به خدا سوگند اگر مرا بکشید در هر قطرۀ خونم نام مقدس خمینی را خواهید یافت»
📘 نشریه فرهنگ پویا #شماره_27
🆔@farhang_puya
♻️ در هیچ دوره از رسالت انبیاء چنین امکانی برای اهل حق نبوده
🎙 سخنرانی دکتر حسن عباسی(تهيه و تنظيم: محسن مؤمنی)
✅ پس وجه اول مسئله ما در کارآمدی نظام و معرفی کارآمدی مسئله، کارآمدی در بخشی است به نام کارآمدی ایدئولوژیک. بار اصلی کارآمدی ایدئولوژیک بر عهده خود حضرت امام بوده و در دوره اخیر هم بر عهده حضرت آقا هست یعنی کسی که با تمام توان با شجاعت ایستاد آن روز فرمود: اگر در بانک ما ربا بماند جمهوری ما اسلامی نیست.
✳️ در سال63 حضرت امام بود و اگر امروز یک کسی صراحتاً میایستد میگوید مبانی علوم اسلامی غرب در تعارض با اسلام است و این با مبانی ما سازگار نیست، آن کسی که کلاً مبانی ایدئولوژیک اسلامی را ذرهای از آن عقبنشینی نمیکند و با او مشکل دارند خود شخص ولی فقیه است. مثلاً در بخش قاعده نفی سبیل در سیاست خارجی در پروژه دیپلماسی علوی آقا 450 بار دیدار داشتهاند.
✅ میدانید در دوره هیچ کدام از انبیاء چنین امکانی برای اهل حق نبوده، در دوره هیچ کدام از ائمه هم نبوده. جالب است که در بیرون عالم اهل حق یعنی در عالم کفر هم هیچ کس تا حالا ننشسته 450 نفر از سران دنیا دیدار او بیایند.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#ولایت_فقیه
#حسن_عباسی
#دیپلماسی_علوی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
⚠️ برجام پاشنه آشیل دولت حسن روحانی
✒️ محسن مؤمنی
💢 متاسفانه آمریکا و اروپاییها پاشنهی آشیل(نقطه ضعف) دولت یازدهم و دوازدهم را یافته و تمر کز خود را نیز بر آن قرار دادهاند. آنها بهتر از
هرکسی میدانند که دولت تمام تخم مرغهای خود را در سبد برجام چیده و برای حفظ آن دست به هرکاری میزند. اینجاست که «جانکری» ،
وزیر خارجه پیشین آمریکا، به ظریف در مونیخ توصیه میکند؛
⭕️ صرف نظر از هر اقدامی که دولت ترامپ انجام میدهد، شما برجام را بر هم نزنید! اما جالبتر این که اعضای اروپایی(1+ 5) با ادعای خندهدار راضی کردن ترامپ و با اجرای ترفند «پلیس خوب، پلیس بد » تحریمهای جدیدی را علیه ایران پیشنهاد کردهاند.
💢 سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان، تحریمهای جدیدی را علیه ایران به بهانهی برنامهی موشکی ایران و نقش تهران در سوریه برای قانع کردن ترامپ به ماندن در برجام، در قالب سندی پیشنهاد کردهاند.
.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#الجزایر_تا_برجام
#پلیس_خوب_پلیس_بد
#دولت_تدبیر_و_امید
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
⏭ انقلاب اسلامی، تهاجم فرهنگی ما به غرب
🎙 سخنرانی دکتر حسن عباسی (به تهیه و تنظیم محسن مؤمنی)
🔴 این است که ما در سطح ایدئولوژیک یک پیروزیهایی داریم، یک کارآمدیهایی داریم. این کارآمدیها را باید 1، 2، 3، 4، 5، 520 ، 530 همینطوری فهرست کرد و مرتب تکرار کرد. یکی از مسائل ما این است یعنی ما تریبون داریم، منبر داریم، باید تا میتوانیم این کارآمدی نظام را در سطح ایدئولوژیک مشخص کنیم.
🔵 پس ما در سطح ایدئولوژیک الی ماشاءالله در 39 سال گذشته پیروزی داشتیم واقعیت این است که ما تهاجم فرهنگی کردیم به کفر، به الحاد، به کپیتالیسم، به مارکسیسم. امام ما یک موقع فرمود: به جنگ بیهوده با خدا پایان بدهید. گورباچف گوش نکرد سه سال بعد شوروی از هم پاشید.
🔴 الان حضرت آقا میگوید: تا 25 سال آینده رژیم صهیونیستی نمیماند، بعضیها میخندند . لذا ما این پیروزیهای ایدئولوژیک را اول خودمان باید باور کنیم، اینها را خودمان باید در بین خودمان خوب و عمیق بشناسیم، بعد شروع کنیم اینها را نه یکبار دوبار سه بار بلکه بخاطر جشن چهل سالگی تا دهه فجر سال آینده مکرر در مکرر اینها را آنقدر تکرار کنیم تا در جامعه تثبیت شود.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#انقلاب_اسلامی
#ولایت_فقیه
#نفوذ_تفکر_اسلامی_به_غرب
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
🔊 مگر کسی دیوانه است که با آمریکا مذاکره کند
🖋 محسن مؤمنی
🔶 «ژانایولودریان»، وزیر خارجه فرانسه، طی
سفری که پانزدهم اسفندماه به ایران داشت حامل همین
پیام بود. وزیرخارجه فرانسه در حالی به نمایندگی از آمریکا
برای طـرح ادعاهای موشکی و منطقهای به ایران سفر
کرده بود.
🔷 حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، مدتی
پیش با اشاره به بدعهدیهای آمریکا گفته بود: «مگر
کسی دیوانه است که با آمریکا مذاکره کند!»
🔶 لودریان پیش از سفر به تهران نیز در اظهارنظری گستاخانه گفت:
«ایران باید به نگرانیها درباره برنامهی موشکی خود
توجه نشان دهد یا این که با تحریمهای احتمالی مواجه
خواهد شد!» وزیر امور خارجهی فرانسه موشکهای
دوربرد ایران را ناسازگار با قطعنامههای شورای امنیت و
همچنین فراتر از نیازهای ایران برای دفاع از مرزهایش
خواند.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#برجام
#کاسب_تحریم
#دولت_تدبیر_و_امید
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
💢پیدا و پنهان پیوستن به FATF
🖋محسن مومنی
🔴با توجه به این که گفته میشود انجام تعهدات FATF از سوی ایران، از یک طرف به حل مشکلات بانکی ایران منجر میشود و از طرف دیگر زیان آمریکا را به دنبال دارد، بهتر است به اظهارات خوان زاراته، معاون سابق مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی در وزارت خزانه داری آمریکا، اشاره شود که در این زمینه میگوید:
⛔️«برای قرار دادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل او در FATF نیاز است»
💎 #پیشرفت_عدالت_محور
📕نشریه فرهنگ پویا #شماره_38
🆔@farhang_puya
ما و تاریخ نگاری جدید دکتر محمدحسن رجبی.pdf
474.2K
#معرفی_مقاله
🔴 مقاله بسیار مفید و خواندنی از دکتر محمدحسن رجبی
⭕️ آشنایی با تاریخ نگاران و ویژگی های تاریخ نگاری معاصر
✍ ماهنامه سوره، شماره ۴۸-۴۹، بهمن و اسفند ۸۹
@eslamesyasi
#انتخابات_مجلس
#جوان_مومن_انقلابی
✅ با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، امید به آینده و مقابله با یأس و نا امیدی که از سوی دشمنان القا میشود، یکی از وظایف مهم نیروهای انقلابی است.
@eslamesyasi
🔴 گزارش بسیار مهم و خواندنی کیهان شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸
⭕️ افشاگری مهم والاستریت ژورنال
✍ ماموریت اتاق جنگ رسانهای آمریکا برای فریب مردم ایران
🔺 یک روزنامه مطرح آمریکا ضمن افشای ماموریت اتاق جنگ رسانهای آمریکا برای فریب مردم ایران تصریح کرد که آنها قصد دارند با یک هجمه تبلیغاتی، رهبران سیاسی ایران را مقصر مشکلات اقتصادی این کشور نشان داده و از کسانی که در این زمینه از کاخ سفید انتقاد میکنند اعتبار زدایی کنند. طبق اعتراف این روزنامه این طرح تاکنون با شکست مواجه شده است.
سرویس سیاسی:
روزنامه «والاستریتژورنال» با گزارش این خبر در روز پنجشنبه نوشت این تلاشها یکی از جنبههای کمترشناخته شده سیاستی هستند که دولت ترامپ برای اعمال فشار بر ایران بعد از خروج از برجام و بازاعمال تحریمهای اقتصادی در پیش گرفته است.
❌ به نوشته این روزنامه، کارزار دولت آمریکا در صدد آن است با استفاده از ابزارهایی نظیر هشتگ، ویدئوهای یوتیوب و استفاده از شبکههای حامی آمریکا در خاورمیانه (غرب آسیا) حمایتهای مردمی از رهبران سیاسی در تهران را کاهش دهد.
❌ والاستریتژورنال نوشته سنجش اثرگذاری کارزار تبلیغاتی دولت ترامپ دشوار است، اما به نظر میرسد اکثر ایرانیها کارآمدی و اثرگذاری روشهای دولت او را زیر سؤال میبرند.
❌ تلاش برای مقصر جلوه دادن حکومت ایران در سیل اخیر
این گزارش در ادامه به تشریح روشهای مختلفی پرداخته که دولت آمریکا ذیل این برنامه برای اثرگذاشتن بر ذهن مخاطبان در ایران به کار گرفته است. طبق نوشته والاستریتژورنال، دولت آمریکا به ترند شدن هشتگهای ضد حکومت ایران در توئیتر کمک کرده است. از جمله این هشتگها ۴۰ سال شکست بود که در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران ترند شد.
دولت ترامپ علاوه بر این با استفاده از رسانههای اجتماعی فارسیزبان تلاش کرده حکومت را مقصر سیل مرگباری جلوه دهد که در سال جاری در برخی از استانهای ایران به وقوع پیوست.
در همین راستا، «برایان هوک»، نماینده ویژه کاخ سفید در امور ایران فیلمی از داخل سفارت سابق ایران در واشنگتن ضبط کرده و تلاش کرده در آن به طور مستقیم با مردم ایران صحبت کند.
یکی از افرادی که به شدت در طراحی این روشها دخالت دارد «لنخدورکوفسکی»، مدیر یکی از بخشهای ستاد تبلیغات انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۱۶ است. او در حال حاضر در وزارت خارجه آمریکا یکی از مقامهای بخش روابط عمومی است.
❌ وادار کردن فیسبوک و توئیتر
به حذف کاربران حامی حکومت ایران
از جمله دیگر اقداماتی که دولت ترامپ انجام داده وادار کردن فیسبوک و توئیتر به حذف شناسههای کاربری حامی حکومت ایران است. والاستریتژورنال نوشته دولت آمریکا با موفقیت توانسته فیسبوک را مجاب کند حسابهای کاربری مرتبط با ایران را حذف کند. همچنین اینستاگرام حساب کاربری قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را حذف کرد.
یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته هدف این کارزار پرداختن به طیف کامل «تهدیدهای» حکومت ایران است. او گفت: «مردم ایران شایسته دانستن این هستند که رهبرانشان کاملاً فاسد هستند و تأمین مالی نائبان تروریستیشان در منطقه را به بهبود زندگی آنها ترجیح میدهند.»
علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد میگویند آمریکا از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ تلاش کرده از طریق هجمههای تبلیغاتی در میان مردم نارضایتی ایجاد کند اما موفق نشده است.
به گزارش فارس، والاستریتژورنال به نقل از آقای میریوسفی نوشت: «شواهد آشکار هستند: در حالی که مردم ایران از تروریسم اقتصادی تحمیلشده بر آنها رنج میبرد، اکثریت آنها دولت ترامپ را مقصر میدانند.»
❌ بیشترین توهینها به ملت ایران با ژست ایران دوستی!
دولت ترامپ در حالی در هجمههای تبلیغاتی خود خودش را حامی مردم ایران نمایش میدهد که توهینآمیزترین الفاظ و سیاستها علیه ملت ایران را با پردهپوشیهای کمتر نسبت به دولتهای قبلی در صدر سیاستهای خود قرار داده است.
ترامپ در یکی از نخستین تصمیمهای خود بعد از ورود به کاخ سفید با صدور یک فرمان، شهروندان ایران و چند کشور مسلمان دیگر را از ورود به خاک آمریکا منع کرده است. نام عربستان که ۱۵ نفر از شهروندانش جزو عوامل حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بودند در فهرست این کشورها نبود.
کاخ سفید همچنین در زمان وقوع زلزله کرمانشاه، در حالی که ایرانیها در سراسر دنیا سرگرم جمعآوری کمک برای آسیبدیدگان بودند با صدور چندین بیانیه به طور مکرر درباره احتمال نقض قوانین تحریمها هنگام کمکرسانی به زلزلهزدگان هشدار داد.
ترامپ چندی بعد هم در سخنانی سخیف، مردم ایران را «ملت تروریست» توصیف کرد. توهینهای ترامپ به همینجا ختم نشد و او در زمان آشوبهای دیماه سال گذشته هم مردم ایران را «گرسنه غذا» توصیف کرد.
❌ سیاست ضدایرانی ترا
مپ تحت تأثیر لابی سعودی-اماراتی-اسرائیلی
گزارشهای متعددی که از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید منتشر شده نشان میدهند سیاستهای ضدایرانی او تا اندازه زیادی تحت تأثیر شبکه لابی سعودی-اماراتی-صهیونیستی قرار دارند.
این افشاگریها نشان میدهند قراردادهای تسلیحاتی و امنیتی لابیگران با دولتهای عربستان و امارات نقش مهمی در موج رسانهای ایجاد شده از سوی رسانههای آمریکایی، سعودی-اماراتی و صهیونیستی علیه ایران و قطر ایفا کردهاند.
دولت آمریکا در زمان آشوبهای دیماه سال ۱۳۹۶ هم تلاش داشت مطالبات اقتصادی به حق مردم را سیاسی و ضد حاکمیت جلوه دهد. واشنگتن در آن زمان، در رویدادی بیسابقه نشستی در شورای امنیت برای بررسی آشوبها در ایران تشکیل داد.
❌ نقش و دخالت آمریکا
در آشوبهای دی ماه 1396
شورای امنیت در حالی دیماه سال ۱۳۹۶ در رویدادی بیسابقه، به درخواست آمریکا خارج از حیطه وظائفش برای بررسی مسئله داخلی یک کشور تشکیل جلسه میداد که با اقدامات خرابکارانه و کارشکنیهای آمریکا در رسیدگی به وظایف اصلیاش ماننداشغال طولانیمدت فلسطین و بمباران کور مردم یمن توسط ائتلاف عربستان ناکام مانده بود.
این تلاش آمریکا و شورای امنیت از این جهت هم بیسابقه محسوب میشد که هیچیک از اعضای شورا حتی بعد از توسل پلیس کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... به خشونتهای آشکار و بیتناسب برای سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز، هیچگاه درخواستی برای برگزاری نشست مشابهی مطرح نکرده است.
مدتی بعد از این سیاستهای ضدایرانی، دانشگاه مریلند یک نظرسنجی درباره آشوبها در ایران منتشر کرد که نتایج آن با تصویری که آمریکاییها تلاش داشتند از آن بسازند تفاوت زیادی داشت.
❌ مردم ایران به رغم مشکلات اقتصادی با سیاستهای کلی نظام موافقند
این نظرسنجی نشان داد اکثریت قاطع مردم ایران علیرغم داشتن مطالبات اقتصادی و معیشتی، با سیاستهای کلی نظام ایران موافق هستند و تغییر نظام سیاسی را دنبال نمیکنند.
روزنامه والاستریتژورنال هم در گزارش روز پنجشنبه خود اعتراف کرده که تحریمهای آمریکا به ایجاد نارضایتی عمومی از حاکمیت ایران منجر نشده است. این روزنامه نوشته این تحریمها به یکپارچهتر شدن حاکمیت ایران کمک کرده و تا کنون به ایجاد جنبشی گسترده علیه حکومت ایران منجر نشدهاند.
یک کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با والاستریتژورنال گفته میلیونها دلار پولی که وزارت خارجه آمریکا برای اثرگذاری روی عموم جامعه ایران هزینه میکند، تحت تأثیر توئیتهای ترامپ کماثر میشوند. او گفته توئیتهای او کاملاً غیرمنسجم هستند و طیفی از التماس به مذاکره تا تهدید به حمله نظامی را در بر میگیرند.
علیرغم این مقامهای دولت آمریکا مدعی شدهاند که توئیتهای ترامپ اثرگذار هستند و اغلب با واحد «گروه اقدام ایران» در وزارت خارجه آمریکا هماهنگ میشوند. والاستریتژورنال با وجود این،اشاره کرده که برخی از این توئیتها در میان کاربران به سخره گرفته شده است.
@eslamesyasi
خلاصه:
💢 مهمترین اقدامات دولت آمریکا علیه ایران
به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال
❌ دولت آمریکا در صدد آن است با استفاده از ابزارهایی نظیر هشتگ، ویدئوهای یوتیوب و استفاده از شبکههای حامی آمریکا در خاورمیانه (غرب آسیا) حمایتهای مردمی از رهبران سیاسی در تهران را کاهش دهد.
❌ دولت آمریکا به ترند شدن هشتگهای ضد حکومت ایران در توئیتر کمک کرده است. از جمله این هشتگها ۴۰ سال شکست بود که در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران ترند شد.
❌ دولت ترامپ علاوه بر این با استفاده از رسانههای اجتماعی فارسیزبان تلاش کرده حکومت را مقصر سیل مرگباری جلوه دهد که در سال جاری در برخی از استانهای ایران به وقوع پیوست.
❌ وادار کردن فیسبوک و توئیتر به حذف شناسههای کاربری حامی حکومت ایران است.
❌ دولت ترامپ توهینآمیزترین الفاظ و سیاستها علیه ملت ایران را با پردهپوشیهای کمتر نسبت به دولتهای قبلی در صدر سیاستهای خود قرار داده است.
❌ ترامپ در یکی از نخستین تصمیمهای خود بعد از ورود به کاخ سفید با صدور یک فرمان، شهروندان ایران و چند کشور مسلمان دیگر را از ورود به خاک آمریکا منع کرده است. نام عربستان که ۱۵ نفر از شهروندانش جزو عوامل حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بودند در فهرست این کشورها نبود.
❌ کاخ سفید همچنین در زمان وقوع زلزله کرمانشاه، در حالی که ایرانیها در سراسر دنیا سرگرم جمعآوری کمک برای آسیبدیدگان بودند با صدور چندین بیانیه به طور مکرر درباره احتمال نقض قوانین تحریمها هنگام کمکرسانی به زلزلهزدگان هشدار داد.
❌ ترامپ چندی بعد هم در سخنانی سخیف، مردم ایران را «ملت تروریست» توصیف کرد. توهینهای ترامپ به همینجا ختم نشد و او در زمان آشوبهای دیماه سال گذشته هم مردم ایران را «گرسنه غذا» توصیف کرد.
❌ دولت آمریکا در زمان آشوبهای دیماه سال ۱۳۹۶ هم تلاش داشت مطالبات اقتصادی به حق مردم را سیاسی و ضد حاکمیت جلوه دهد. واشنگتن در آن زمان، در رویدادی بیسابقه نشستی در شورای امنیت برای بررسی آشوبها در ایران تشکیل داد.
❌ شورای امنیت در حالی دیماه سال ۱۳۹۶ در رویدادی بیسابقه، به درخواست آمریکا خارج از حیطه وظائفش برای بررسی مسئله داخلی یک کشور تشکیل جلسه میداد که با اقدامات خرابکارانه و کارشکنیهای آمریکا در رسیدگی به وظایف اصلیاش ماننداشغال طولانیمدت فلسطین و بمباران کور مردم یمن توسط ائتلاف عربستان ناکام مانده بود.
❌ این تلاش آمریکا و شورای امنیت از این جهت هم بیسابقه محسوب میشد که هیچیک از اعضای شورا حتی بعد از توسل پلیس کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... به خشونتهای آشکار و بیتناسب برای سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز، هیچگاه درخواستی برای برگزاری نشست مشابهی مطرح نکرده است.
@eslamesyasi