#استوری
آزادی
آزادی
آزادی
به روایت تصویر ...
(تصویری از خبرنگار اردکانی که توسط اغتشاشگران مورد حمله قرار گرفت)
https://eitaa.com/eslamesyasi
توضیح آیتالله کعبی درباره نظر امام خمینی(ره) درخصوص محاربه
🔹امام راحل در فصل ششم تحریرالوسیله در حد محارب می فرمایند: محارب کسی است که سلاحش را بکشد و یا صرفاً به خاطر ایجاد رعب و وحشت در میان مردم آماده کند و ارائه افساد در زمین کند. این ارائه افساد در زمین توضیحی برای رعب و وحشت و کشاندن سلاح است.
🔹بنابراین هرکسی سلاح گرم و سرد خود را بکشد و رعب و وحشت ایجاد کند و تخریب اموال خصوصی و عمومی کندT حتی اگر آدم نکشته باشد، محارب و مفسد فیالارض شناخته میشود. لازم هم نیست که این محارب حتما جزو اشرار و سارقان مسلح باشد.
🔹در واقع باید صدق اخافه کند؛ یعنی قدرتنمایی. فردی که اخیرا اعدام شد، هم قدرتنمایی کرده، هم سد راه مردم شده و هم اسلحه کشیده، هم ماشینها را خراب کرده و آتش زده و این موارد مصداق محارب و مفسد فیالارض است.
https://eitaa.com/eslamesyasi
🔺در پاسخ به کسانی که میپرسند چرا انقلاب کردید؟
▪️شش وزیر، پنج مدیر عامل و سه رئیس کل زیر مجموعه تشکیلاتی بودند که یک کودک هشت ساله ریاست عالیه آن را بر عهده داشت.
https://eitaa.com/eslamesyasi
گفتیم فتنه لمپنیسم، سه ضلع دارد:
خواص بی بصیرت
رسانه ها
لمپنها
یک دسته از لمپن ها همین سلبریتی ها هستند، امثال محسن تنابنده
چرا وقتی محسن فخری زاده شهید شد، هم نامی با اون افتخارت نبود؟
انسان چقدر بی شرف میشه با پول این ملت و نظام مشهور میشن و حالا جفتک می اندازند
آقای تابنده دیر نمیشه وقت شما هم می رسه
https://eitaa.com/eslamesyasi
.
♻️ تجربه تلخ عفو نادرست
فریب مظلومنمایی این جماعت را نباید خورد! جملگی تا بازداشت میشوندن ادعا میکنند تحت تاثیر فضای مجازی دست به آشوب و کشتار زدهاند!
https://eitaa.com/eslamesyasi
#چین اگر میلیونها ایرانی را در اثر قحطی مصنوعی میکُشت، هواپیمای مسافربری ما را در آسمان میزد، کودتا میکرد، ترور میکرد، تحریم های سنگین علیه مردم بکار میگرفت، کودکان پروانه ای را از دارو محروم میساخت، و تحویل واکسن را مشروط به پذیرش FATF مینمود،
#اصلاح_طلبان
قطعا طرفدار چین میشدند!😑
https://eitaa.com/eslamesyasi
هجمه هدفمند
اهداف ضدانقلاب از هجمه هماهنگ علیه اجرای مجازات محاربان و مفسدان:
۱. بالابردن هزینه مقابله با جانیان
۲. مصونسازی شاهمهرههای نفوذ از هرگونه محاکمه و مجازات
۳. مشروعیتزدایی از نظام
۴. تطهیر منافقین با تقبیح اعدام ۶۷
۵. تبدیل بازدارندگی ناشی از مجازات اشرار به تحریک افکار عمومی
https://eitaa.com/eslamesyasi
↙️چرا از اعدام آشوبگران حمایت میکنیم؟
◀️ بعد از نهایی شدن حکم اعدام برای چند نفر از اغتشاشگران، موجی از فشارها علیه کشورمان به راه افتاده است؛ فشارهایی که مطابق معمول بهنام دفاع از حقوق بشر است! اما بهدلایلی که در ادامه ذکر میشود، اجرای این احکام نه فقط اشتباه نبوده و قابل دفاع است، بلکه در شرایط فعلی ضروری و بازدارنده بهنظر میرسد:
1️⃣به لحاظ اخلاق سیاسی، هرچند باید تلاش کرد که از جان انسانها مراقبت شود، اما اگر فضایی ایجاد شود که حفظ جان مردم در سایه مجازات اعدام یک یا چند فرد گناهکار تأمین شود، نظام سیاسی چارهای جز اجرای این حکم ندارد.
درواقع اینجا نباید تمرکز بر گرفته شدن جان یک نفر باشد، بلکه نجات جان بسیاری دیگر از انسان ها هدف است و همین صیانت از زندگی دیگران، سیستم قضایی را به سمت اجرای حکم اعدام میبرد. امری که شرع اسلام نیز از همین نگاه انسانی بر آن تاکید میکند.
2️⃣ بی تردید اجرای حکم اعدام برای همه تلخ است، اما نباید در سایه پروپاگاندای رسانهای برای افراد خشن یا تروریست، حاشیه امن ایجاد شود. حاشیه امن به بهانههای سیاسی، مذهبی، اقتصادی و... فقط ظلم به جامعه است و این که نظامِ قضایی از میان هزاران معترض بازداشت شده، تنها چند نفر معدود را محکوم به اعدام میکند، حاکی از آن است که این حکم ربطی به ماهیت اعتراض آنها نداشته و نتیجه رفتار خشونتطلبانه و آشوبگرانه آنها است.
3️⃣همواره گفته شده است که باید ریشههای وقوع یک جرم را شناخت و با آن برخورد کرد. این نکته دقیقی است و بیتردید در جریان اعتراضات کنونی هم باید به اغتشاشگران به چشم معلولی نگریست که علتی خشونتطلبانه آنها را واداشته تا علیه جان دیگران اقدام کنند.
ولی سوال این است که چرا منتقدان اعدام، حرفی از ریشهها نمیزنند و چرا نمیگویند چه افرادی با چه نیتی فراخوان برای خشونت خیابانی صادر نمودند و نوجوانان و جوانان را به رفتارهای تروریستی دعوت کردند؟
همین سکوت نشان میدهد دلسوزی برای فرد معدوم، دلسوزانه نبوده و تنها پردهای دیگر از نمایش بیثباتی ایران است.
4️⃣ قاطعیت در برابر اغتشاشگران درحالی صورت میگیرد که همزمان، مقامات کشورمان هفته گذشته با حضور در دانشگاهها نشان دادند برای تندترین نقدهای دانشجویی گوش شنوا دارند. اگر بنای گفت وگو وجود نداشت، میشُد تفاوتی میان دانشجویان معترض و آدمکشان در خیابان قائل نشد، اما اتفاقا همین فاصلهگذاری نشان میدهد برای دفاع از منطق گفت وگو، چارهای جز قاطعیت در برابر خشونتطلبان نیست، چون اینها با رفتار خود فرصت گفت وگوی انتقادی و اصلاح امور را میگیرند.
5️⃣ نگاهی به مواضع کشورهای غربی در قبال اعدامهای صورت گرفته نیز نشان میدهدکه دولتهایی که با افتخار تروریسم را ترویج میکنند و گروههای مقاومت و چهرههای محبوب را خارج از خاک خود ترور میکنند، دوباره نقاب حمایت از تروریسم از چهره انداخته و بیتوجه به واقعیات پرونده، مدعی حمایت از یک اغتشاشگر شدهاند! سابقه این کشورها در دفاع از تروریستها به خوبی بیانگر آن است که در این پرونده نیز دستگاه قضایی دقیق عمل کرده است.
⏺ بنابراین با توجه به این پنج نکته میتوان دریافت که موج به راه افتاده درباره اعدام اغتشاشگران، پایههای استدلال فقهی، حقوقی، سیاسی و فرهنگی ضعیفی داشته و آنها که دلسوز آینده ایران هستند، باید فاصله خود را با این ادعاها حفظ کنند.
#محمد_ستوده
https://eitaa.com/eslamesyasi