اسلام سیاسی | مومنی
وااااااای معرکه است شاهکاره تکبیر ✊✊✊ درود بر خمینی کبیر که تا این حد تیزبین بود آقا این کلیپ را ب
یکی از سرفصل های دوره #جریان_شناسی که همیشه در کلاسها بهش میپردازم، شناخت سازمان مجاهدین خلق (منافقین) هست.
آنچه در کلاس با کلی مقدمه و مؤخره به دانش پژوهها میگم، حضرت امام در یک دقیقه فرمودن😌
🛑 حمله به خانه امن منافقین در قلب پاریس
🔹طبق اعلام منابع موثق یکی از مقرهای مهم و پنهان گروهک تروریستی منافقین در حومه شهر پاریس مورد حمله مسلحانه توسط افراد ناشناس قرار گرفته که تعدادی از اعضای این گروهک تروریستی در این حمله کشته و زخمی شده اند.
ما در جبهه با لیوان پلاستیکی بهجای فنجان چینی چای خوردیم، با نان خشک بهجای نان فانتزی خود را سیر کردیم، با پوتین بهجای کفش براق و ورنی به تعقیب متجاوز رفتیم، با لباس خاکی بهجای کتوشلوار اتو شده مقابل دشمن ایستادیم، با سایه بانی به نام چفیه بهجای کلاه و چتر در برابر آفتاب سوزان جبهه قرار گرفتیم و خلاصه با کمترین امکانات ثابت کردیم میشود به بزرگترین آرزوها که حفظ کیان این کشور بود، رسید و تئوری جواد ظریف(آرزو بهاندازه امکانات) را سالها قبل ابطال کردیم.
#اسلام_سیاسی
https://eitaa.com/eslamesyasi
اگر خمینی یکه و تنها هم بماند به راه خود که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بت پرستی است ادامه میدهد و به یاری خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام خواب راحت را از دیدگان جهانخواران سلب خواهد کرد.
امام خمینی ۶ مرداد ۱۳۶۶
از ایران قبل از ۵۷ که بهشت پزشکان هندی و پاکستانی بود رسیدیم به ایرانِ ۱۴۰۲ که پزشکان در آن نابینا درمان میکنند.
واقعا #چیبودیمچیشدیم جمله ایی مهم و ضروریست.
اینکه چه بودیم و درکجا قرار داشتیم و امروز کجا هستیم را، درهمین یک مورد به خوبی میتوان درک کرد...
رهبر انقلاب:
در حادثهی رنسانس اساسیترین خطی که وجود داشت، تقابل علم و دین بود.
یعنی میخواستند بگویند اگر میخواهید از لحاظ علمی پیشرفت کنید دین و معنویت و اینها را بگذارید کنار.
این مهمترین یا یکی از مهمترین خطوط اصلی حرکت غربیها در رنسانس بود. چهارصد، پانصد سال میگذرد از این حادثه. امروز در کشور جمهوری اسلامی که کشور معنویت است، جمهوری اسلامی است. مهمترین کارهای علمی دارد انجام میگیرد در رقابت با کسانی که سالهای متمادی است در این رشتههای علمی دارند کار میکنند.
چه کسانی دارند این کار را پیش میبرند؟ جوانان مؤمن. فخریزاده و شهریاری نماز شب خوان، اینها دارند پیش میبرند کار را. یعنی علم و معنویت اینجور به هم آمیخته شده. ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
موشک هایپرسونیک و کاهش قیمت دلار و آزاد شدن پولهای بلوکه شده و...
ظاهرا خیلی افساد طلبان رو سوزونده...
🔴 شخصیت رئیسی
👤 #عبدالله_گنجی
🔹 این متن در باره شخصیت رئیسی است(نه عملکرد که بعضا انتقاد وارد است)زیرا تجربه 24 سال قبل آن را لمس کرده ایم و بعد از 25 سال تریبون رئیس جمهور محل دعوا نیست.کسی را نگران نمی کند.اشکال هم ندارد بگویید فلانی ماله کشید یا چاپلوسی کرد.مسئولیتی هم ندارم .اما نعمت این شخصیت را قدر بدانیم
1️⃣ رئیسی شانی برای خود قایل نیست،"من" نمی شناسد.بی ادعاست
2️⃣ سوگلی هایی با خط قرمز ندارد.باند ندارد.روحیه باندی ندارد.مثلا مشایی،واعظی ندارد.جیب نزدیکان در اطرافش باز نیست.
3️⃣ به موانع فرضی وموهوم حمله نمی کند و آن را عامل ناکامی نمی داند.با دوقطبی آفرینی مردم را سرکار نمی گذارد و دنبال نخود سیاه نمی فرستد.فضا را رازآلوده نمی کند بگم بگم ندارد.به منتقدان یک بار هم توهین نمی کند عبارت"اگر می گذاشتند.." و یا " نمی گذارند " ندارد.تربیونهایش منشا تنش و تحریک سیاسی در کشور نیست.
4️⃣ اختلافات با قوا را به مردم نمی آورد.آرامش مردم را بهم نمی ریزد
5️⃣ دهها اکانت اینجا تهمت و توهین و تحقیرش می کنند شکایت نمی کند. پاسخ هم نمی دهد.مدعای آزادی هم ندارد
6️⃣ اصرار بر نظریه پردازی و حرفهای فلسفی از تربیون قدرت ندارند.بین نخبگان و توده فاصله نمی گذارد.
7️⃣ شبانه روز مثل سرباز(نه ژنرال)می دود.از هیچ کس طلبکار هم نیست .به همین دلایل مدیرانش هم درگیر ذهنیات سیاسی نیستند.قدر این نعمت را بدون منفعت طلبی و فراتر از قبیله گرایی باید دانست. معتقدم همین اخلاص و یک رنگی آبروی وی را نزد ملت ایران حفظ و ارتقاع می دهد.سنت های الهی سوخت و سوز ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 صدرزادههای امیدآفرین
📹 نماهنگی از بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره بروز امثال شهید صدرزاده در میان جوانان علیرغم فعالیت دشمن و لغزشگاههای فراوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: اگر میخواهید توافقی کنید عیب ندارد، اما زیرساختهای صنعت هستهای به هیچ وجه نباید دست بخورد.
مدارس آلیانس پیشقراول صهیونیسم در ایران
صهیونیسم در مسیر توسعه خود به ایجاد سازمانها و تشکیلات مختلفی در سراسر جهان پرداخت که در قالبهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ظاهر شدند. یکی از این سازمانها مدارس «آلیانس اسرائیلی اونیورسال» بودند که کار خود را در اغلب نقاط جهان از جمله در ایران آغاز کردند. اما به نظر میرسد هرچند این نهادها هر کدام در ظاهر ماهیتی فرهنگی، اقتصادی یا اجتماعی داشتند و مثلا در قالب خیریه کار میکردند، اما در بطن هر یک از آنها اهداف سیاسی و توسعهطلبانه صهیونیسم خانه داشت.
مدارس آلیانس اسرائیلی ایران، مدارسی فرانسوی و شاخهای از آلیانس اسرائیلی اونیورسال بودند. این نهاد را آدولف کرمیو با همراهی چند روشنفکر یهودی با هدف مقابله با یهودستیزی در سراسر جهان، همدردی با یهودیان و رسیدگی به مشکلات آنان در 1860م در پاریس تشکیل دادند.
در اواخر قرن نوزدهم در ایران تقریبا حدود پنجاههزار یهودی در ایران زندگی میکردند که در سراسر ایران پراکنده بودند. به گفته دیولافوا، آنها وضعیت مناسبی نداشتند. شکلگیری شعبه آلیانس اسرائیلی در ایران، چند سال پیش از انقلاب مشروطه و در زمان مظفرالدینشاه به وقوع پیوست. با راهاندازی مدرسه تهران بهتدریج شعباتی در سایر شهرهای ایران نیز شکل گرفت.
به گفته کوهنکا، مؤسسات آلیانس در ایران برنامههای وزارت فرهنگ را اجرا و از این طریق اعتماد اولیای امور وزارت فرهنگ را جلب میکردند «و از این دوستی توانستند حداکثر استفاده را در بالا بردن سطح فرهنگ و تربیت فرزندان این آبوخاک ببرند». او میآورد که «اکثر دانشمندان، نویسندگان و رجال سیاسی و نظامی این کشور تحصیلکردگان مدارس آلیانس میباشند...». این اظهارات میتواند از میزان نفوذ آلیانس بر سران مملکت پرده بردارد. از سوی دیگر درحالیکه کوهنکا میگوید، این مؤسسات برنامههای وزارت فرهنگ را اجرا میکردند، اما گزارشهای وزارت معارف برخلاف ادعای کوهنکا میآورد این مؤسسات چندان توجهی به زبان فارسی و تاریخ و فرهنگ ایران نداشتند و برنامههای مدارس دولتی و آییننامههای وزارت معارف را پشت گوش میانداختند. بنابراین این مدارس برنامههای مستقل خود را داشتند که متناسب با اهداف اتحادیه جهانی یهود بود.
برای پی بردن به ماهیت و اهداف آلیانس میتوان به تفکرات کرمیو، رئیس آن، رجوع کرد. او که از یهودیان بنام فرانسه و اولین رئیس اتحادیه جهانی اسرائیل بود، نهتنها در پاسداری از منافع یهود فعال بود، بلکه برای کسب افتخار و عظمت یهود و اندیشههای یهودیت مبارزه میکرد. او در جایی گفته بود باید اعتراف کرد که تاکنون توجه چندانی به مسئله شرق نشده است. همین هم شد که در تأسیس مدارس آلیانس سراغ شرق هم آمد. طبق شواهد موجود تأسیس مدارس آلیانس در شمال آفریقا و شرق نتایج مهمی را برای یهودیان آن نواحی دربرداشت؛ چنانکه لوی مینویسد یهودیان این مناطق، آزادی، ثروت و حتی حیات خود را مدیون آلیانس هستند. بنابراین اتحادیه جهانی اسرائیلی آلیانس تأثیر عمدهای بر بهبود وضعیت یهودیان داشت و بر قدرت آنان افزود.
برخی منابع از این مدارس بهعنوان ابزار صهیونیسم در مسیر پایهگذاری دولت صهیونیستی یاد کردهاند: «یهودیان شرق بهویژه در جهان اسلام به ابزاری برای تشکیل یهود از طریق مدارس آلیانس و تبلیغات صهیونیست تبدیل شدند و بدین ترتیب هویت محلی خود را از دست داده و هویت جهانی یافتند که جوهر آن قطع ارتباط یهود با وطن خود و جذب آنها در میهنی جدید میباشد».
بنابراین کارکرد این مدارس زمینهسازی مشروعیت دولت صهیونیست بود. از سویی این مدارس با جذب کودکان مسلمان ایرانی آنها را با تعلیمات صهیونیستی آشنا میکردند بنابراین بر گستره حامیان خود میافزودند که تهدیدی برای جامعه اسلامی بود.
در نهایت بررسی مجموعه رویدادهای حول تأسیس مدارس آلیانس نشان میدهد این مدارس مادر تشکلهای صهیونیستی در جامعه یهود ایران بودند. به عبارتی این مدارس مبدأیی برای کار سازمانی و تشکیلاتی یهودیان شد و اتحاد میان آنان را رقم زد.
مدارس آلیانس در ایران همچون دیگر کشورها در راستای اهداف سیاسی و کلان صهیونیسم ایجاد شد و بیشتر پوششی برای پیگیری رویای تأسیس دولتی صهیونیستی در فلسطین بود. در واقع آنها از طریق این مدارس سعی میکردند آموزههای مورد نظر خود را ترویج و گسترش دهند و اذهان را برای اقدامات بعدی خود آماده کنند. این مدارس از سوی دیگر موجب سازماندهی و انسجام یهودیان شد و با ایجاد مبنای ذهنی مشترک، زمینه ایجاد تشکیلات بعدی یهود در ایران را فراهم کرد.
این اتحادیه تا سال 1357ش در ایران فعال بود و از طریق ارتباط با مرکزیت آن در فرانسه به مدت حدود هشتاد سال اهداف اتحادیه جهانی اسرائیلی مستقر در پاریس را در ایران تعقیب میکرد.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
https://www.iichs.ir/fa/article/24403/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگار مرحوم آقاسی این روزها رو میدیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه راهبردی جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😏یادی بکنیم از کلام نورانی آقای روحانی که فرمودند ؛ شما بلدید با دنیا مذاکره کنید؟
همین شما بلد بودید برا هفت پشت ملت ایران کفایت میکنه‼️
#دیپلماسی_ذلت
#سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لجن فکری
"بده بره "
قاجار داد رفت ترکمنچای ،گلستان
✍️به نظرم فرصت دادن به امثال حسن روحانی خودش یک خیانت بزرگ هست
بین بنی صدر و حسن روحانی تفاوتی نیست
فقط لباساشون فرق دارن توی فکرشون خدمت به آمریکاست و بس
برنامه کاری آقای رئیسی: شنبه تا چهارشنبه سفرهای خارجی و عقد قرارداد
پنج شنبه و جمعه: سفراستانی و پیگیری مصوبات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا کمی از این روح ایمان، امید، مثبتنگری و عمیقنگری رو به ما بده 🙏
#فیلم
#مستند
مستند تهران دمشق
مستند تهران تا قاهره
مستند تهران تقاطع سئول
مستند تهران کاراکاس
مستند از تهران تا موریس
مستند فرقه های سری
مستند اینک آخرالزمان
مستند مرگ دلار
مستند دوم شخص (درباره هاشمی رفسنجانی)
مستند هاشمی زنده است
مستند مرگ دلار
مجموعه مستند ضد
مجموعه مستند کلاشینکف های آمریکایی
مستند آقای دیکتاتور
مستند آقای نخست وزیر
مستند چگونه دیکتاتور شویم؟
مستند رنگ صبح
مستند به نام خلق
مستند خیابان داور
مستند مه شکن
مستند روایت رهبری
مستند عابدان کهنز
برنامه معرفت، شبکه چهار
مستند قرارداد ۱۹ ژوئن
مستند لاتاری در بیروت
مستند ترور سرچشمه
مستند بسته57
مستند لاتاری در بیروت
مستند نفوذی(پرونده ناتمام)
مستند ادواردو
مستند پرواز 4721 (پرواز انقلاب)
مستند خودزنی
مستند جنگ جهانی چهارم
مستند ایکسونانی
مستند شورش علیه سازندگی
مستند مردم نامحرمند
مستند پرسنل اداره سوم
مستند تهران تقاطع سئول
فیلم مدار صفر درجه
فیلم معمای شاه
فیلم شب دهم
فیلم پهلوانان نمی میرند
فیلم شبی که ماه کامل شد
فیلم شیار 143
فیلم خجالت نکش
فیلم دیدن این فیلم جرم است
فیلم مارموز ساخته کمال تبریزی(مثل فیلم مارمولک ساخته همین کارگردان، در مجموع به فیلم های کمال تبریزی، انتقادی نگاه کنید)
فیلم اسکی باز
فیلم روزهای زندگی
فیلم تنگه ابوقریب(فیلمی ضد جنگ این مانند فیلم دوئل ساخته احمدرضا درویش)
فیلم سرو زیر آب
فیلم ماهور
فیلم دختران انتظار
فیلم بچه های آسمان
فیلم به وقت شام
فیلم دارکوب(خوش ساخت و فنی به کارگردانی بهروز شعیبی)
فیلم علفزار(به لحاظ محتوایی، نقدهایی دارد ازجمله در مواردی سیاهنمایی نسبت به نظام اما به لحاظ ساخت، خوش ساخت است)
فیلم رد خون
فیلم ایستاده در غبار
فیلم غریب
فیلم چ
فیلم بادیگارد
فیلم ماجرای نیمروز
فیلم لاتاری
فیلم تک تیرانداز
سریال ارمغان تاریکی
https://eitaa.com/eslamesyasi